Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.455.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
jovan111p kaže...
KiCo77 kaže...
jovan111p kaže...
Iwan7SeVeN kaže...
jovan111p kaže...

RockStar je izdao zvanicnu informaciju da ce se moci igrati od Utorka od 13h, to jest tada ce otvoriti servere za PC igrace.

Di si to pročitao možeš molim te podijeliti sa nama?

http://www.hcl.hr/vijesti-otkriveno-vrijeme-kada-se-gta-5-za-pc-otkljucava-13128-17.html

Mogao si pročitato komentare ispod članka prije nego što si došao ovdje sa tom informacijom..

U HCLu su pogriješili očito, a ne znam otkud ti to uopće za te servere koji se nigdje ne spominju

Pa objavili su na Twiteru, idi proveri

Po ovome na twitteru je rockstar samo potvrdio kada se igra otključava znači 14.04. u 01:00H (poslje ponoći).

17 godina
Grand Theft Auto V PC
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 21:47 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovo je poprilično jasno. Ne znam di je problem oko vremena izlaska.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Da 4GB RAM-a na 4GB RAM-a će mu omogućiti da igra na ultra. 

Moš mislit'. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...
jovan111p kaže...
KiCo77 kaže...
jovan111p kaže...
Iwan7SeVeN kaže...
jovan111p kaže...

RockStar je izdao zvanicnu informaciju da ce se moci igrati od Utorka od 13h, to jest tada ce otvoriti servere za PC igrace.

Di si to pročitao možeš molim te podijeliti sa nama?

http://www.hcl.hr/vijesti-otkriveno-vrijeme-kada-se-gta-5-za-pc-otkljucava-13128-17.html

Mogao si pročitato komentare ispod članka prije nego što si došao ovdje sa tom informacijom..

U HCLu su pogriješili očito, a ne znam otkud ti to uopće za te servere koji se nigdje ne spominju

Pa objavili su na Twiteru, idi proveri

Po ovome na twitteru je rockstar samo potvrdio kada se igra otključava znači 14.04. u 01:00H (poslje ponoći).

Moja greska, vodio sam se po onom sajtu.

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 21:49 (Iwan7SeVeN).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

post meridiem i ante meridiem.

Kad će krek? 

0 0 hvala 0
12 godina
C4R3ON kaže...
k1klop kaže...

Vidim svi su uredno pokupovali igru, pa nebi im dao pare nakon ovakvog bezobrazluka ni da mi se igra ovaj retardirani online mod i da je za 10kn.

Treba pricekat neko snizenje na steamu.Uzeo bi najvise za 30 eura posto je igrica stara godinu i pol.

ti pricekaj da izadje gta VI taman ce onda gta V bit 30 eura na steamu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
kenan.M kaže...
jovan111p kaže...

Mislim da si zaboravio na vremenske zone. Za nas će se igra otključat u srijedu u 1 ujutru.

ne nego u utorak u 1 ujutro

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
C4R3ON kaže...
k1klop kaže...

Vidim svi su uredno pokupovali igru, pa nebi im dao pare nakon ovakvog bezobrazluka ni da mi se igra ovaj retardirani online mod i da je za 10kn.

Treba pricekat neko snizenje na steamu.Uzeo bi najvise za 30 eura posto je igrica stara godinu i pol.

Hah ima jos do GTA VI

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
12 godina
C4R3ON kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
C4R3ON kaže...
k1klop kaže...

Hah ima jos do GTA VI

ima ima tocno toliko koliko i do snizenja od 50% ....a zasto opce cekas kad u brazilu ima za 27 eura

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ajde nek mi netko posalje "pm" kad igra izade, jer svaki dan kad dodem na bug bude min 5 stranica...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možete li mi molim vas pojasniti i objasniti OVO - LINK? Hvala unaprijed. 

Ako sam ja kupio igru prije 14.4, a nisam dobio kljuc do tad i ako dobijem poslije 14.4 kljuc, dal mi preorder bonus i dalje vrijedi? Hvala. 

Lijep pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Idem izvršim seppuku jer je plaća tek 15-og a ja želim igrat GTA V baš 14.04 u 01.00h.Nema mi života bez toga.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

da nisi mogao ziviti bi kupio ps4 ili one i igru i uzivao

Moj PC  
1 4 hvala 1
11 godina
neaktivan
CroRex kaže...

Ako sam ja kupio igru prije 14.4, a nisam dobio kljuc do tad i ako dobijem poslije 14.4 kljuc, dal mi preorder bonus i dalje vrijedi? Hvala. 

Lijep pozdrav.

Evo ti slika da ne prevodim sad http://lookpic.com/O/i2/1400/Dc28GSOr.jpeg

17 godina
neaktivan
CroRex kaže...

Lijep pozdrav.

Kažu brazilici nestalo kljuceva, but fear not, nove dobijaju sutra.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vi koji cekate key sa nuuvema, pocnite preloadat igru preko torrenta te kasnije samo prebacite u rockstar folder. Social club client je očajan:

-Ponekad downloada isti file te kasnije moras manualno brisat i zajeb. se

-Meni uzima 30% CPU-a (i5 4460)

-DCa se

-Brzine lako variraju, nekad 10kb/s, nekad 500, nekad top speed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sutra ili prekosutra kupujem key dok sjednu pare, možda me izbace iz studentskog dok skinem 60gb u 2 sata al nije me briga :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo jos novih slika (barem ih ja nisam vidio prije) da ubijete vrijeme.  

Posebno mi se sviđa ona sa helikopterom iznad pustinje, jos samo 1 dan i cekanje je gotovo napokon.

Edit: Jos jedna, zaboravio sam je stavit u album.

Jedina stvar koja mi fali su Volumetric clouds, mislio sa da ce biti u igri od onog prvog uljepsanog trailera, ovako su samo 2d oblaci koji

se pojave iznad neke visine, ali ok, nemozes imati sve. (mozda sa modovima mozes)  

Evo I par gifova u 60 slicica da se pripremite (repost):

1__2__3__4__5__6__7__8__9__10__11__12__13__14__15__16

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 23:59 (Marcuskac).

16 0 hvala 16
15 godina
protjeran
kenan.M kaže...

Vi koji cekate key sa nuuvema, pocnite preloadat igru preko torrenta te kasnije samo prebacite u rockstar folder. Social club client je očajan:

-Ponekad downloada isti file te kasnije moras manualno brisat i zajeb. se

-Meni uzima 30% CPU-a (i5 4460)

-DCa se

-Brzine lako variraju, nekad 10kb/s, nekad 500, nekad top speed.

Meni skinilo 37% sa torrenta al sad je pala brzina na 50 kb/s i nikako da se ubrza :(

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na partisu je fina brzina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

24H hype?

Btw, ispricavam se na 2 posta ali an redditu sam naisao na post sa imgur albumom sa ovim novim slikama, 

samo sto ih ovdje ima jos novih pa evo.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 1:04 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da bi "oslobodili" proc od žderača resursa - prozor samo minimizirajte u taskbar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja sam jos danas oko 4 skinuo igru, namjerno sam je kupio na steamu, samo da nemam vase probleme, jos imam igru na steamu sto ja licno forsiram.

Nego, sta ce te prvo da uradite u GTA kada krenete igrati ? Naravno ne kontam one uvodne misije.

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

namjestat fps jedno tri cetri sata. 

so we agree? i wont tell anyone if you dont.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam jeste li vidjeli ovo, ispričavam se ako je već postavljeno. Usporedba consoles vs. PC

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ik2kwUNeJ_E

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
softwaremaniac kaže...

Ne znam jeste li vidjeli ovo, ispričavam se ako je već postavljeno. Usporedba consoles vs. PC

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ik2kwUNeJ_E

nema tu usporedbe, nadam se samo da cu moci napokon ribicijati u gta...mislim bilo bi steta tolikih riba da nemozemo a i truda

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Moar screenshots, ovo je potpuni i posljednji album, obecajem.  (Da, budan sam u pola 3 ujutro)

Ho lee Fuk taj prvi screenshot izgleda nadrealno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 2:35 (Marcuskac).

3 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice