Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma 1080p je za sad sasvim OK, 4k je pretjerivanje...filmska industrija se još nije okrenula 4k a da će gaming, po ovim sadašnjim cijenama di kupiš tri-četri 1080p monitora za cijenu 4k monitora NE.

A i iskreno za 27" ne bi ni uzimao 4k...ako bi isao na 32+ onda da.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
chutac kaže...

Ja ni fullhd nemam pa se nemam zašto sekirat oko postavki 

To ćeš još vidjeti.

samo nešto struže..
17 godina
baso533 kaže...
chutac kaže...

Ja ni fullhd nemam pa se nemam zašto sekirat oko postavki 

To ćeš još vidjeti.

ahahahhaahha

Mexx
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim, ja se nadam da se nemam zašto sekirat 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ekipi da se nasmije (ako vec nije pogledala)

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
3 5 hvala 0
11 godina
neaktivan

Smarate vise , na svakoj 3 strani ovaj video... 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

naručeno s nuuvema, pozdrav rodbini i kumovima iz venecuele

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

ocito si uletio medju zadnjima jer nema vise kljuceva :)

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Kupio sam core 2 quad da bi igrao GTA V, jeste da ce biti na low, ali i onako cjeli zivot sve igram na low, tako da mi ovo nece ni malo tesko pasti. Imat cu iskustvo kao da je PS3 :)

Darko

5 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Upravo uzeo sa nuuvema igru al ne vidim nigdje kljuc , di bi trebo to gledat?

EDIT:
ovo mi pise pod aktivacijski kljuc
Pré-venda, liberação em 14/04/2015 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:06 (matecro007).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Ma 1080p je za sad sasvim OK, 4k je pretjerivanje...filmska industrija se još nije okrenula 4k a da će gaming, po ovim sadašnjim cijenama di kupiš tri-četri 1080p monitora za cijenu 4k monitora NE.

Vidiš ja bi rađe obrnuto, jer će 27" monitor sa 4k rezom dati bolju sliku nego 32" na 4k, jer su pikseli gušći na manjem ekranu, tj reza je ista, a ekran manji, a i uostalom, kog će ti vraga ekran od 32"> za komp na kojem sjediš oko pola metra udaljen ?

EDIT:

BTW: filmska industrija se odavno okrenula 4k, oni snime film u 4k rezoluciji, ali ga konvertiraju u 1080p i releaseaju, jer video sadržaj kao takav ispadne kvalitetnije nego da je u originalu sniman u 1080p...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:04 (1BIT).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanje: jel ću moć vrtit GTA V na solidnom FPSu na low settingsima s ovim procesorom ?

Grafička : 1024MB ATI AMD Radeon HD 7700 Series
Procesor : AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.3GHZ AM2+
RAM : 6,00GB .

0 1 hvala 0
17 godina
Tonyvg kaže...

Pitanje: jel ću moć vrtit GTA V na solidnom FPSu na low settingsima s ovim procesorom ?

Grafička : 1024MB ATI AMD Radeon HD 7700 Series
Procesor : AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.3GHZ AM2+
RAM : 6,00GB .

Ma moc ces i na medium-max 4k

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:04 (Mitch).
13 godina
1BIT kaže...

EDIT:

BTW: filmska industrija se odavno okrenula 4k, oni snime film u 4k rezoluciji, ali ga konvertiraju u 1080p i releaseaju, jer video sadržaj kao takav ispadne kvalitetnije nego da je u originalu sniman u 1080p...

Ma da ali nemas za sada ni jedan BluRay sa 4K rez.

17 godina
1BIT kaže...
Diazz72 kaže...

Vidiš ja bi rađe obrnuto, jer će 27" monitor sa 4k rezom dati bolju sliku nego 32" na 4k, jer su pikseli gušći na manjem ekranu, tj reza je ista, a ekran manji, a i uostalom, kog će ti vraga ekran od 32"> za komp na kojem sjediš oko pola metra udaljen ?

EDIT:

Ma kakva filmska industrija? Mozda ova amaterska kod nas...A i sam downscale kod kvalitetnih senzora ne bi smio imati razlike. To samo kod ovih GoPro prcija gdje je 4k zapravo 2.8k pa upscale pa zaraduju lovu tak da iduce godine izdaju pravi 4k itd.

Nitko ne izdaje filmove u 1080p u Hollywoodu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
Franeizomisa kaže...

iman problem,znaci uzeo sam gta v preko nuuvem,sve ise preko hola,nije mi tilo nesto iz brazila ali iz venezuele radi super,platio priko paypala,sve normalno prošlo piše da je transakcija uspješno provedena i ima mi gta v u my games,ali di pise "Installation / activation key" pise "Pre-order, release on 04.14.2015",znaci uopce nemogu pronac cd-key,gleda sam i mail,ništa,a piše u f.a.q da je preload vec pocea,pa mi sad nije nista jasno

Upravo sam isto dobio, neznam ni ja sta se dogadja , cito sam negdje da im je ponestalo keyeva te da ce ih nabavit do tog perioda. Nadajmo se da nismo zvisili. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:26 (matecro007).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

R* kaze:

"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM."

As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."

Ajd dobro, mozda na minimum settings, svejedno veoma dobra optimizacija.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne berite brigu sa nuuvem narudžbom, kupili smo i dobit ćemo, vjerojatno je navala.

edit, evo prevedeno:

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:38 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nedavno uzeo dellov U2515H, i mogu vam rec da sam ugodno iznenaden ostrinom slike,te mogu reci iz iskustva da ne vidim nekakvu ogromnu razliku izmedu moga 1440p. zaslona i 4k,jer sam imao priliku isprobat oba dva zaslona...to ide u prilog mojoj dijagonali od 25inch.,jer je ppi. manji nego npr. na rezi od 27 ili vise...

Kao sta kolege govore da trenutno se ne isplati uzimat 4k radi igranja,to se upotponosti slazem..za sad je gornja granica 2k.,po mome misljenju..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 0:40 (zvijer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvijer kaže...

Nedavno uzeo dellov U2515H, i mogu vam rec da sam ugodno iznenaden ostrinom slike,te mogu reci iz iskustva da ne vidim nekakvu ogromnu razliku izmedu moga 1440p. zaslona i 4k,jer sam imao priliku isprobat oba dva zaslona...to ide u prilog mojoj dijagonali od 25inch.,jer je ppi. manji nego npr. na rezi od 27 ili vise...

Kao sta kolege govore da trenutno se ne isplati uzimat 4k radi igranja,to se upotponosti slazem..za sad je gornja granica 2k.,po mome misljenju..

potpuno se slažem s tobom, prije 2 tjedna sam isti taj uzeo i jednostavno sam se preporodio na njemu, odličan omjer veličine ekana i PPI, svaka igra izgleda prelijepo..

nažalost jedino se bojim da moja grafa ipak tu rezu neće moć na prelijepim postavkama gurati uz glatki fps

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma ne sekiraj se..gurati ce ta tvoja grafulja ima tu jos sirove snage za izvuc,a i vijerujem da ako si sad prijustio Dell'a,da ces si koju grafulju upiknut ;)

Zivio 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ak ste kupili igri i imate je pod my games kliknite na nju i mora pist br narudzbe i i spd treba bit key (koristite translator ak neznate portugalski)

na rockstar social club morate napravit account i tamo aktivirat igru s kupljnim key-em

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LLAMABOY kaže...

jebemu sve, aj sad ću samo kopirat njegov post , pa stavljat okolo ako je to još uvjek in. Mislim da na ovoj temi ima bar 5 puta taj video stavljen

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 4:14 (Gremlin144).
16 godina
Gremlin144 kaže...
LLAMABOY kaže...

jebemu sve, aj sad ću samo kopirat njegov post , pa stavljat okolo ako je to još uvjek in. Mislim da na ovoj temi ima bar 5 puta taj video stavljen

I na svakoj stranici se netko žali uvezi tog videa. Ne znam el to sad in ili...

SVEMOGUĆI
14 godina
LLAMABOY kaže...

Ko se zadnji smije, najslađe se smije.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Oce moc moja konfa pokrenut ovaj gore video u 30fps

😊

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Interaktivna MAPA cijelog Los Santosa, sve potrebne lokacije za kampanju, online itd.

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
7 0 hvala 6
14 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

Interaktivna MAPA cijelog Los Santosa, sve potrebne lokacije za kampanju, online itd.

Ovako na prvu mi je teško povjerovati da je mapa veća od SA mape,a kamoli od SA i IV zajedno kako tvrde neki izvori.

12 godina
Zin8 kaže...
Scrappy kaže...

Ovako na prvu mi je teško povjerovati da je mapa veća od SA mape,a kamoli od SA i IV zajedno kako tvrde neki izvori.

PSN - DeniZg80
16 godina
Grand Theft Auto V PC

i podvodni svijet moras uzeti u obzir... mada i onda...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice