Mislim, ja se nadam da se nemam zašto sekirat 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smarate vise , na svakoj 3 strani ovaj video...
naručeno s nuuvema, pozdrav rodbini i kumovima iz venecuele
ocito si uletio medju zadnjima jer nema vise kljuceva :)
Upravo uzeo sa nuuvema igru al ne vidim nigdje kljuc , di bi trebo to gledat?
EDIT:
ovo mi pise pod aktivacijski kljuc
Pré-venda, liberação em 14/04/2015
Ma 1080p je za sad sasvim OK, 4k je pretjerivanje...filmska industrija se još nije okrenula 4k a da će gaming, po ovim sadašnjim cijenama di kupiš tri-četri 1080p monitora za cijenu 4k monitora NE.
A i iskreno za 27" ne bi ni uzimao 4k...ako bi isao na 32+ onda da.
Vidiš ja bi rađe obrnuto, jer će 27" monitor sa 4k rezom dati bolju sliku nego 32" na 4k, jer su pikseli gušći na manjem ekranu, tj reza je ista, a ekran manji, a i uostalom, kog će ti vraga ekran od 32"> za komp na kojem sjediš oko pola metra udaljen ? 
EDIT:
BTW: filmska industrija se odavno okrenula 4k, oni snime film u 4k rezoluciji, ali ga konvertiraju u 1080p i releaseaju, jer video sadržaj kao takav ispadne kvalitetnije nego da je u originalu sniman u 1080p...
Pitanje: jel ću moć vrtit GTA V na solidnom FPSu na low settingsima s ovim procesorom ?
Grafička : 1024MB ATI AMD Radeon HD 7700 Series
Procesor : AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.3GHZ AM2+
RAM : 6,00GB .
Pitanje: jel ću moć vrtit GTA V na solidnom FPSu na low settingsima s ovim procesorom ?
Grafička : 1024MB ATI AMD Radeon HD 7700 Series
Procesor : AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.3GHZ AM2+
RAM : 6,00GB .
Ma moc ces i na medium-max 4k
EDIT:
BTW: filmska industrija se odavno okrenula 4k, oni snime film u 4k rezoluciji, ali ga konvertiraju u 1080p i releaseaju, jer video sadržaj kao takav ispadne kvalitetnije nego da je u originalu sniman u 1080p...
Ma da ali nemas za sada ni jedan BluRay sa 4K rez.
Ma 1080p je za sad sasvim OK, 4k je pretjerivanje...filmska industrija se još nije okrenula 4k a da će gaming, po ovim sadašnjim cijenama di kupiš tri-četri 1080p monitora za cijenu 4k monitora NE.
A i iskreno za 27" ne bi ni uzimao 4k...ako bi isao na 32+ onda da.
Vidiš ja bi rađe obrnuto, jer će 27" monitor sa 4k rezom dati bolju sliku nego 32" na 4k, jer su pikseli gušći na manjem ekranu, tj reza je ista, a ekran manji, a i uostalom, kog će ti vraga ekran od 32"> za komp na kojem sjediš oko pola metra udaljen ? 
EDIT:
Ma kakva filmska industrija? Mozda ova amaterska kod nas...A i sam downscale kod kvalitetnih senzora ne bi smio imati razlike. To samo kod ovih GoPro prcija gdje je 4k zapravo 2.8k pa upscale pa zaraduju lovu tak da iduce godine izdaju pravi 4k itd.
Nitko ne izdaje filmove u 1080p u Hollywoodu.
iman problem,znaci uzeo sam gta v preko nuuvem,sve ise preko hola,nije mi tilo nesto iz brazila ali iz venezuele radi super,platio priko paypala,sve normalno prošlo piše da je transakcija uspješno provedena i ima mi gta v u my games,ali di pise "Installation / activation key" pise "Pre-order, release on 04.14.2015",znaci uopce nemogu pronac cd-key,gleda sam i mail,ništa,a piše u f.a.q da je preload vec pocea,pa mi sad nije nista jasno
Upravo sam isto dobio, neznam ni ja sta se dogadja , cito sam negdje da im je ponestalo keyeva te da ce ih nabavit do tog perioda. Nadajmo se da nismo zvisili.
"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM."
As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."
Ajd dobro, mozda na minimum settings, svejedno veoma dobra optimizacija.
Nedavno uzeo dellov U2515H, i mogu vam rec da sam ugodno iznenaden ostrinom slike,te mogu reci iz iskustva da ne vidim nekakvu ogromnu razliku izmedu moga 1440p. zaslona i 4k,jer sam imao priliku isprobat oba dva zaslona...to ide u prilog mojoj dijagonali od 25inch.,jer je ppi. manji nego npr. na rezi od 27 ili vise...
Kao sta kolege govore da trenutno se ne isplati uzimat 4k radi igranja,to se upotponosti slazem..za sad je gornja granica 2k.,po mome misljenju..
Nedavno uzeo dellov U2515H, i mogu vam rec da sam ugodno iznenaden ostrinom slike,te mogu reci iz iskustva da ne vidim nekakvu ogromnu razliku izmedu moga 1440p. zaslona i 4k,jer sam imao priliku isprobat oba dva zaslona...to ide u prilog mojoj dijagonali od 25inch.,jer je ppi. manji nego npr. na rezi od 27 ili vise...
Kao sta kolege govore da trenutno se ne isplati uzimat 4k radi igranja,to se upotponosti slazem..za sad je gornja granica 2k.,po mome misljenju..
potpuno se slažem s tobom, prije 2 tjedna sam isti taj uzeo i jednostavno sam se preporodio na njemu, odličan omjer veličine ekana i PPI, svaka igra izgleda prelijepo..
nažalost jedino se bojim da moja grafa ipak tu rezu neće moć na prelijepim postavkama gurati uz glatki fps
Ma ne sekiraj se..gurati ce ta tvoja grafulja ima tu jos sirove snage za izvuc,a i vijerujem da ako si sad prijustio Dell'a,da ces si koju grafulju upiknut ;)
Zivio 
Ak ste kupili igri i imate je pod my games kliknite na nju i mora pist br narudzbe i i spd treba bit key (koristite translator ak neznate portugalski)
na rockstar social club morate napravit account i tamo aktivirat igru s kupljnim key-em
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
jebemu sve, aj sad ću samo kopirat njegov post , pa stavljat okolo ako je to još uvjek in. Mislim da na ovoj temi ima bar 5 puta taj video stavljen
I na svakoj stranici se netko žali uvezi tog videa. Ne znam el to sad in ili...
Oce moc moja konfa pokrenut ovaj gore video u 30fps
😊
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
i podvodni svijet moras uzeti u obzir... mada i onda...
Sad kad vidim ovu mapu i mene nekako vuče da probam to čudo...