Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.458.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

I otkud ti ovo da svi vide da igraju u 4k @60??

Dramatiziraš nepotrebno...

Malo se zezam da vam skratim vrijeme do izlaska.

NHF 

PSN - DeniZg80
12 godina
protjeran
IvanDado kaže...

Ma daj molim te,cek on 1 april pa da kaze da je to sve bila sala.To je tocno 2 tjedna prije izlaska igre 

nisam ja rekao 2 tjedna nego netko od forumaša je napisao, i tek kasnije sam vidio da je 2 tjedna prije prvi april idi gledaj starije postove.Zato sam rekao da ću na kraju trećeg mjeseca!baš da ljudi ne misle da je prvi arpril tako

12 godina
protjeran
doktor1 kaže...
windforce kaže...

30fps+ u gradu di se događa puno,na otvorenoj cesti 60.Ali kad se završe dodatno poliranje i driveri za GTA V bit će 60 oba dvoje

Da, "poliranjem" će se dići FPS sa 30 na 60. Kakva sranja ti pišeš dečko.

Grafičke kartice od 5000 kuna dižu FPS u tom broju, a ne driveri i "poliranja".

Čovječe, novi DX12 nema toliki boost performansi, a ne neki driveri...

šta ti nije jasno,na nekim mjestima u gradu ima fps drop između 40-60,to sam već rekao i to popravljaju sad.Znači da nema nikakvih dropova,to se riješi i bez grafe za 5k

13 godina
odjavljen
windforce kaže...
doktor1 kaže...
windforce kaže...

Ja vise iscekujem tvoj stream GTA5 negoli sami izlazak igre   

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 14:24 (Robilad).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma vuce nas za nos..Neka da stream na 15 minuta zatovreni i 10 slika

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

10 forumasa mu napise da vise da par screenshotova i stream,on opet skrece i ignorira i lupa po svome.
Ovo je neka specificna vrsta trolla,malo je "prilagodljiviji i izdrzljiviji " nego klasika internet trollovi.

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Najsmijesnije od svega je sto mi ispadamo budale sto mu i dalje ipak donekle vjerujemo.

1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja mu osobno ne vjerujem na rijec, ali istina je jedno sto kaze..... nigdje nije spominjao da ce navodno objaviti gameplay video 1. aprila, izjavio je, citiram:

"netko je tražio 2 tjedna prije izlaska,prolistejte komentare i budete našli.Znači tada dijelim link za stream,čak i hejterima.Naravno izlazi 14.4 i 2 tjedna prije 1.4 što če netko misliti da je šala,ali ljepo kažem prolistajte komentare netko je tražio 2 tjedna prije,ali pošto je to baš 1.4 onda neću tad ,nego negdje u zadnjem tjednu ovog mjeseca

netko je pitao za slike?neću dati još,zbog nevjernika ali dobit ćete svoj stream link"

Tako da nez zasto ga napadate za to kada nije niti rekao da ce pustiti stream 1. aprila

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
windforce kaže...

Šta reći?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

što napadate čovjeka barem malo razbija monotoniju do izlaska. Ajde ljudi malo zezancije nikome ne smeta. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

što napadate čovjeka barem malo razbija monotoniju do izlaska. Ajde ljudi malo zezancije nikome ne smeta. 

Meni smeta jer je tema napravljena da se tu objavljuju vjesti za GTA V PC i pitanja, a on stalno spama sa svojim bez ikakvog dokaza osim rekla kazala 

Uvjek pomislim R* je izbacio neki info za PC verziju kad ono šipak.

...My life, My game, My rules...
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

zar nije 90% vijesti rekla kazala? Da je do admina bila bi treba zatvorena odavno i kada izađe igra otvorena jer ovak se mlati prazna slama. Čovjeka napadate bzv ili je trol pa ga hranite ili nije pa ga vrijeđate. Samo ispadate kakvi ste ljudi ili naivni ili bezobrazni. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Prije će Rockstar izbaciti trailer i gameplay video nego on (ako mu je uopće vjerovati, teško). Zato ne znam čemu zbrka....

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 19:09 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ma ovo postaje smijesno.To je kao kad se sjetim prvog razreda osnovne kad su klicni jedni drugima prodavali fore da on ima tu i tu pokemon kartu koja uopce ne postoji lol.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i tako ću vjerojatno ubaciti svoju muziku na svoju radio stanicu kao u gta4, naravno ako bude te opcije

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
11 godina
neaktivan
windforce kaže...
SoynTech kaže...
windforce kaže...
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima

Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 

moj bratić iz amerike to tamo testira i poslao mi već slike i video i puno toga,čak i privatni stream i znam o čem priča

i ovo što ti kažem je istina,također testerima je rockstar rekao zašto su odgodili opet i zašto možda opet odgode

Pod pretpostavkom da je to istina onda bih taj bratic mogao upaliti stream za nas forumase pa makar i na jednu minutu i pokazati meni u tom novom GTA da znamo kakve nas postavke cekaju i kratko uci u igru. Ti odredi vrijeme streama, a mi cemo doci vidjeti makar bilo u 3 ujutro 

prije nego što izađe,znači jedno 2tjedna prije upalit će stream pa ću vam ja svima dati linkove,pa ćete vidjeti da govorim istinu

također neće više odgoda biti,to je odlučeno.Sad će uspjeti napraviti sve u roku

Shockwave govorim istinu i to češ vidit

kicmabrajker zašto ste takvi,ja samo prenosim info

Također razmatraju se veći serveri za PC,za mp

Izgleda da je ipak on sam to napisao ,a ne netko drugi sa foruma 

Str. 40 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 19:41 (ARES4).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Kog briga za Windforca, toliko ste se narajcali na taj hebeni stream, kao da će on jedini u regiji igrati igru na PCu

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jao kad bi se bar mogao ubacit mod kad izađe petica za PC da se stavi damage mod iz GTA IV,to bi bilo jebe*ica 
i da auto ne ekplodira direkt na dodir sa malo veće visine

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GTA Online Heists: Armed Robbery

Coming tomorrow, HEISTS will bring a brand new 4-player cooperative gameplay experience to GTA Online, giving players the chance to team up to pull off a string of intense, multi-part raids and robberies across Los Santos and Blaine County.

ESRB Rating: MATURE with Intense Violence, Blood and Gore, Nudity, Mature Humor, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Drugs and Alcohol

EDIT: Igra je ista nebitno jeli za PC ili konzole barem što se priče i misija tiče. 

Jedva čekam da izađe pa da skidam cjeli mjesec igru na svojim ultra brzinama 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 19:17 (SoynTech).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SoynTech kaže...

GTA Online Heists: Armed Robbery

Coming tomorrow, HEISTS will bring a brand new 4-player cooperative gameplay experience to GTA Online, giving players the chance to team up to pull off a string of intense, multi-part raids and robberies across Los Santos and Blaine County.

ESRB Rating: MATURE with Intense Violence, Blood and Gore, Nudity, Mature Humor, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Drugs and Alcohol

Fulao si temu :D Nećemo mi dobiti frišku figu još nekih mjesec dana.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

evo malo muzike :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sad si stvarno naporan.
Meni nisi bio, ali to baljezganje bez osnove je bezveze.

Ili daj dokaze ili šuti dok ih ne pribaviš.

NHF

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li ikakvih novosti.........za ovaj stream o kojem se priča zadnjih nekoliko stranica, da ne bi pomislili da pitam za igru?

1 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

I onda kad ja kazem da mi baba radi u Rockstaru niko mi nevjeruje  

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je tetak Gabe Newell i kuma Lisa Ann pa se ne qurčim.Stvarno kakvih ljudi ima

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Meni je tetak Gabe Newell i kuma Lisa Ann pa se ne qurčim.Stvarno kakvih ljudi ima

hebena ti kuma

11 godina
neaktivan
nex987 kaže...
Ikarus01 kaže...

hebana ti kuma

Mislim da si to htjeo napisati  I to servis rađen na svakih 2m.

12 godina
protjeran
Predator003 kaže...

Ima li ikakvih novosti.........za ovaj stream o kojem se priča zadnjih nekoliko stranica, da ne bi pomislili da pitam za igru?

29.3 21-22h

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Kog briga za stream, dajte ljudi imajte malo dostojanstva jbt

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice