Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.458.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Oću ja moći ovo igrat na dobrim postavkama?

FX 6300

R9 270X 2GB(preporučena grafa)

8gb RAM 2133mhz

Brine me procesor pošto je recommended FX 8350....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
lukaXXkralj kaže...

FX 6300

8gb RAM 2133mhz

Ovisi što su za tebe dobre postavke i o samoj optimizaciji tako da ti nitko ne može sa sigurnošču reči dok god igra ne izađe.

...My life, My game, My rules...
12 godina
protjeran
lukaXXkralj kaže...

FX 6300

8gb RAM 2133mhz

1080p medium detalji bez aa i ostalih ili 1680*1050 medium i nešto high ili 1440*900 high bez aa

13 godina
neaktivan
windforce kaže...
lukaXXkralj kaže...

FX 6300

8gb RAM 2133mhz

1080p medium detalji bez aa i ostalih ili 1680*1050 medium i nešto high ili 1440*900 high bez aa

To brajo iz Rokstara javio?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Haha 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pitao sam ga za neke modele,da napiše kako ide i ovako ide s 270 bez x,ali oba dvije su tu negdje i samo što je cpu bio FM2 socket.AKo ne vjeruješ spremi ovaj post pa kad igra izađe i kad ljudi počnu uspoređivati vidit češ

13 godina
neaktivan
windforce kaže...
lukaXXkralj kaže...

FX 6300

8gb RAM 2133mhz

Koji fps? Radit će mu i 4k/, sve high uz AA al na 2fpsa.

12 godina
protjeran

30fps+ u gradu di se događa puno,na otvorenoj cesti 60.Ali kad se završe dodatno poliranje i driveri za GTA V bit će 60 oba dvoje

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Misliš kada dođe patch broj 7?

3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Oldy kaže...

Misliš kada dođe patch broj 7?

NE,igra je vrlo dobra sad.Još malo poliranja ostalo,negdje još zna drop FPS i još je malo više rada ostalo na crossfire / sli

13 godina
neaktivan
windforce kaže...

30fps+ u gradu di se događa puno,na otvorenoj cesti 60.Ali kad se završe dodatno poliranje i driveri za GTA V bit će 60 oba dvoje

Od kako igram nikad nisam doživio da patch udupla fps u gradu osim u nekim ekstremnim bugganim settingsima (npr jak pad performansi sa određenim settingsima)

16 godina
windforce kaže...

Fascinantno...

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 0:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

I onda se cudi sto mu ne vjerujemo.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Momak bas bi mogao prestat srat ;) i pustit nas da umiru cekamo igru dok je ti vec igras ;) 

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim da je ovo neki gadni konzolas troller

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da trolla skuzili ste kad? 

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kolacic kaže...

krivo misliš.Svi koji misle da trolam nek arhiviraju ona post pa čeeš vidit kad izađe da sam govorio istinu,uostalom dobit će svim stream link 2 tjedna prije

16 godina
windforce kaže...
Kolacic kaže...

krivo misliš.Svi koji misle da trolam nek arhiviraju ona post pa čeeš vidit kad izađe da sam govorio istinu,uostalom dobit će svim stream link 2 tjedna prije

Nemoj molim te vise *ebeno kenjati po ovoj temi,samo spammas,pametujes i lupas gluposti.

Onda objavi neke screenshotove da vise uvjerimo tim tvojim izjavama,ovako samo lupas na prazno i jedna si OBICNA TROLLCINA.

12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ma daj molim te,cek on 1 april pa da kaze da je to sve bila sala.To je tocno 2 tjedna prije izlaska igre 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ma daj molim te,cek on 1 april pa da kaze da je to sve bila sala.To je tocno 2 tjedna prije izlaska igre 

I to  Utorak..

16 godina
windforce kaže...
lukaXXkralj kaže...

FX 6300

8gb RAM 2133mhz

Ja si sve jadan razmišljam da li ću moći na 1600x900 kad ono 1440x900 a to mi ne valja jer imam crnilo sa obje strane i svi su nekako premršavi. Wtf. Što sad da radim. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovisi sto R* podrazumijeva pod "recommended" ali isto tako ovisi o tome hoce li igra biti relativno dobro optimizirana, dakle, mozemo samo nagadati. U slucaju da ce sve biti "idealno", kladim se da se odnosi na 1080p, minimum 30-35 FPS-a, medium/high detalje, vehicle/npc density na pola ili nesto manje. Znaci, siguran sam da ovi sto se vide pod "recommended" nece moci ugodno peglati igru s very high ili maxed out detaljima na 1080p (pod max se naravno podrazumijeva najbolji AA, svi slideri na max, ukljucen nv PhysX na max/gameworks/tressfx/dsr/super sampling ili sto vec bude podrzavala igra). Kladim se da ce cak i GTX 980/R290x imati problema na maxed out detaljima odnosno osobno ne vjerujem da ce se igra vrtiti na stabilnih 60+ FPS-a uz max detalje, mnoge druge (novije igre) su svjedok tomu odnosno za brutalno dobre graficke detalje nove igre zahtjevaju SLI/CF.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 11:11 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
windforce kaže...

Da, "poliranjem" će se dići FPS sa 30 na 60. Kakva sranja ti pišeš dečko.

Grafičke kartice od 5000 kuna dižu FPS u tom broju, a ne driveri i "poliranja".

Čovječe, novi DX12 nema toliki boost performansi, a ne neki driveri...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 11:17 (doktor1).
12 godina

Zanimljivo mi je promatrati razmišljanja na ovoj temi kako se igra bliži izlasku. 

Od najava PC verzije i erupcije oduševljenja idemo na prve skrinšotove(renderi u 4k) i nastupa ludilo. Svi se već vide kako igraju u 4k na 60 fpsa u odnosu na console peasante. Nakon toga ide još par skrinšotova da podgrije ludilo i onda hladan tuš preporučene konfiguracije.

U međuvremenu idu odgode i možemo uživati u stranicom za stranicom rage-anja.

Trenutno, neki su još uvijek u fazi nijekanja i uzdaju se u last minute magične drajvere i završno poliranje, a neki su se već pomirili da će igrati u 720p na medium.

Totalni show.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:00 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...
Nakon toga ide još par skrinšotova da podgrije ludilo i onda hladan tuš preporučene konfiguracije.

Šta je ovdje tako hladno?

Recommended Specs
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB

I otkud ti ovo da svi vide da igraju u 4k @60??

Dramatiziraš nepotrebno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:08 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...
DeniZg kaže...
Nakon toga ide još par skrinšotova da podgrije ludilo i onda hladan tuš preporučene konfiguracije.

Šta je ovdje tako hladno?

Recommended Specs
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB

I otkud ti ovo da svi vide da igraju u 4k @60??

Dramatiziraš nepotrebno...

Gle,ima donekle pravo.
Isto je bilo za Witcher 3,izdali preporucenu konfiguraciju,svi ocekivali to za fHD gaming na 60 fps,kad kasnije se izjasne da je to za medium-high postavke na 30 fps.

Toliko o preporucenim postavkama.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Uspoređivat Witcher 3 koji još nije niti izašo sa ovom dvije godine starom igrom?

Koliko god oni popravili foliage, LOD i slično igrin engine ostaje isti.

Hladana tuš bi bio da je pod recomennded nekakava GTX 780/960/970 grafička, a ne GTX 660. Tako da je ta hladnoća nepotrebno dramtiziranje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:27 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
doktor1 kaže...

Uspoređivat Witcher 3 koji još nije niti izašo sa ovom dvije godine starom igrom?

Koliko god oni popravili foliage, LOD i slično igrin engine ostaje isti.

Kakve veze koliko je igra stara opet skoro pa dode na zahtjevnost Witchera 3 zbog velike kolicine refleksija od automobila,okoline,vegetacije,osvijetljenja,NPC-jeva itd.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Naravno da ima veze koliko je igra stara!

Zbilja, ali zbilja nevidim šta je ovdje toliko dramatično u preporučenoj konfiguraciji.. Praktički jedan prosječni PC koji se koristi za igranje...

On dramtazira sa haldnim tuševima! Zar bi me u 2015 godini trebao oblit hladana tuš kada vidim 8GB memorije i GTX 660 pod preporučenom karticom!?

Di su ti silni postovi gdje su svi očekivali da će igrati u 4k@60?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:37 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice