Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Opremili se za Heist-ove, ovo misija poslije me podsjeća na prve dane Brzih i Žestokih

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Danyel kaže...

1. - Spominjali su nekakvu svemirsku grafiku, kao, to neće zavrtjeti ni najjači strojevi,

2. - Uglavnom, grafički nije loša ali je daleko, daleko čak i od Watchdogsa. 

3. - i sama fizika je na razini arkadnih igrica s onim malim autićima koji lete preko stola.

4. - iz prvog (fps) lica vidi se koliko je zapravo grafika loša, kockasta, teksture mutne a likovi nezgrapni i loše nacrtani.

5. - Iskreno, razumijem da je mlađima možda zanimljiva zbog potencijalnih sisa, guzica (jako loše animiranih, btw), droge,

1. - od kada su pokazali sys req svi su bili iznenađeni kako su mali; to šta si ti pomješo Witcher 3 i GTA V nije Rockstarov problem

2. - je W_D zbilaj rastura; sramotni poping vozila, mizerna količina prometa i ljudi te copy/paste istih; da ne spominjem apsurdnu količinu sitnih detalja koje GTA V ima, a 99% drugih igara to može samo sanjati, a pogotovo W_D

3. - tipično preseravanje i trolanje!

4. - još jedno nearguemntirano sranje izašlo iz tvojih usta/prstiju - ajde mi malo pojasni šta je ovdjeovdje toliko "kockasto", mutno i loše??? - open world igra bez laodinga!!

5. - imam 32 godine i igra mi je odlična, ali ne zbog ičega šta si spomenuo? I šta sada "deda"?

Problem je šta ti doslovno neargumentirano fantaziraš i ništa drugo! Ama baš ništa drugo!

Svaku tvoju tvrdnju sam pobio bez pola muke!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 1:05 (doktor1).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

pri kraju sam gta, steta sto se nemoze promijenit defaultni auto na neki custom made,...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 1:06 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danyel kaže...
 no iskusnijima predlažem da zaobiđu ovaj naslov i pronađu nešto smislenije i zabavnije za ubiti koji sat.

ko si ti da nekome nešto predlažeš, za kog se ti smatraš? Ajde pali taj gta i igraj, znamo da ga igras i tišina.

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Rocinante2112 kaže...

Evo ako kog zanima za fx6300,moj je na 4.6 ghz (stock je 3.5),sa aftermarket coolerom naravno

Idle od 37-39 C,Load je 50-64 max (ovisno koliki je load,na 100% je 64,preko nejde)

Naravno i voltazu sam tweakao,smanjena je i stabila (10h max load prosao preko noci bez errora)

Nije neki proc ovako stock i sa ovom glupošću od amd tehnologije (turbo),kad se to pogasi u biosu i sve ostalo poštela proc radi van serijski ,kao neki skuplji i5bez problema.

Nisam probavao više/jače,al mislim da bi mogao i 4.8 ghz s njim postić.

ni fx8320 na 4.5Ghz se nemre s i5 mjerit...

imao sam oba pa pricam iz iskustva....Arma 3 na fx-u i na i5 nije ista igra

arma engine nije baš najbolji za usporedbu,zna se da je optimiziran za intel...

11 godina
protjeran

Sad sam imao misiju u kojoj moraš uništiti onaj smečarski kamion i uvijek kada ga uništim, pređe na michaela i eto ga crash, vidio sam da mnogo ljudi ima ovaj problem uglavom "fix" je jako jednostavan, kada s franklinom idete ući u kamion nemojte ubijte se granatama 3 puta i nakon trećeg puta će te dobiti opciju da preskočite misiju (space).

www.mmo-balkan.com
14 godina
TheThing kaže...

Sad sam imao misiju u kojoj moraš uništiti onaj smečarski kamion i uvijek kada ga uništim, pređe na michaela i eto ga crash, vidio sam da mnogo ljudi ima ovaj problem uglavom "fix" je jako jednostavan, kada s franklinom idete ući u kamion nemojte ubijte se granatama 3 puta i nakon trećeg puta će te dobiti opciju da preskočite misiju (space).

dve misije dalje ti je " caida libre" misija, sretno

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima netko onaj problem kad mu se tipke "zaglave".

Npr. držim W+S da palim gume i kad pustim on i dalje pali par sekundi, ne reagira. Tako mi nekad zna odletit u zid jer ostane zaglavljeno W+A ili W+D.

Zna netko u čemu je problem, kako ste to rješili?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

To mi kažeš jer ima neki bug ili je užasno teško? :p

www.mmo-balkan.com
16 godina
odjavljen
Danyel kaže...
[kritika grafike, detalja]

Jasno ti je da, u slučaju da su igru napravili kao Crysis 3, BF4 ili Metro, na tome što ti piše pod "Moj PC" ne bi mogao niti ući u izbornik igre? Štoviše, ja ne bih mogao, a imam jedno od najsnažnijih mogućih računala?

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Slažem se sa ovim sto je Danyel napisao, čovjek ima svoje mišljenje i to morate poštovati. Ja sam trenutno prešao glavnu misiju u GTA i mogu reći da mi nikakav utisak nije ostavila igra. Dođe mi kao neka velika ekspanzija na gta iv. Najviše me u igri nervira što ubiješ pola FBI, pola vojske, napraviš veće terorističke napade nego što je 9/11 i na kraju odeš svojoj kući kao da nije ništa bilo, niti te policija traži. A kada ti nekog tražiš da ubiješ nađeš ga za pet minuta pomoću Lestera. GTA IV i V su me razočarali zbog misija gdje ubiješ milion ljudi i ništa. Što se tiče same petice, igra je mnogo prazna, nema RPG elemenata osim nekih koji nisu ništa posebno. Sve što možeš raditi u igri je vožnja auta, tačnije kutija od šibica sa istim zvukom. Sad će se neko naći i reći kako ima mnogo toga raditi u igri, meni sa moje 22 godine ne pada na pamet da igram utrke ili da ubijam policajce, to je meni toliki smor da to nije normalno.  Vjerovatno sam previše realista. GTA III sam igrao negdje sa svojih 9-10 godina, od tada sam ubijao policajce, gazio ljude, vozio auta, sigurno mi zbog toga nije zanimljivo vise raditi iste stvari, vjerovatno sam sazrio.

Multiplayer mi ne pada na pamet da igram, sve što možete raditi je utrkivati se i ubijati druge, samo na više načina, tj. na više modova. Da su napravili RP servere kao u San Andreasa što su prije bili, to bi igrao. Moja ocjena je 7/10. Inače meni je danas 99.99% igara glupo jer su prilagođene mlađem tržištu i to meni vrijeđa inteligenciju. Nadam se da će The Witcher 3 objasniti kako se pravi Sandbox i kako se iskorištava sadržaj.

Darko

2 14 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Danyel kaže...
[kritika grafike, detalja]

Jasno ti je da, u slučaju da su igru napravili kao Crysis 3, BF4 ili Metro, na tome što ti piše pod "Moj PC" ne bi mogao niti ući u izbornik igre? Štoviše, ja ne bih mogao, a imam jedno od najsnažnijih mogućih računala?

Ma naravno da mi je jasno, ali nisi shvatio moj upis. Nema veze, pročitaj ponovno. 

Poanta je ta da WD izgleda daleko bolje, i grafički i fizikalno, i da pritom sasvim uredno šljaka i na mojoj staroj kanti a najveća moja zamjerka ide njihovom marketingu koji je godinu dana pumpao raju pričama kako se radi o nevjerojatno spektakularnoj grafici (ako ti se bude dalo, preleti strane forume, gdje su pisali i sami Rockstarovci) i toliko kompleksnoj priči, kao da je u najmanju ruku riječ o igri desetljeća. Znam - svak svog konja hvali, ali malo su ga pretjerali.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Najbolje da kad u GTA ubijes pola vojske i FBI da ne odes samo kuci, da te IRL doceka SWAT team, da te zbuse kaj svicarskog sira i da CNN prenese "GTA zbog svoje realnosti kostao zivota jednog dececa jer je ubio pola vojske i FBI, nakon cega je pokusao samo otici kuci".

HAK se isto zalio da je fizika voznje prelosa i da u stvaronosti tako auto ne mozete voziti.

Cekamo odgovor Cacica na, takodjer, istu temu voznje.

Kiro pak nije sretan sto se ubojstva policajaca prenose uzivo na Jubito.

Ono kaj mene smeta je kaj nemrem macku podragati. Mislim svaki put kad probam lik ju rokne nogom i ova krepa. Sranje. Prelazim na Simse.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 2:11 (ukay1000).
Moj PC  
16 1 hvala 0
15 godina
ja na prvom misiji s franklinom slučajno ubio mačku i odmah restartao misiju od grižnje savjesti
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
The Unforgiven kaže...
ja na prvom misiji s franklinom slučajno ubio mačku i odmah restartao misiju od grižnje savjesti

Ja obožavam slušati komentare protagonista kada rokneš živinu autom, svaki ima neke svoje lude reakcije.

Trevor je, po običaju, naravno najbolesniji.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
TheThing kaže...

dve misije dalje ti je " caida libre" misija, sretno

Da i ta mi se misija baš sviđa jer nema crasha na njoj uz fix iz opisa videa "How To Pass GTA V Blitz Play & Caida Libre Mission Without Game Crashes" 

DarkoKwon

Dok imaš orginal igru te sam pristup MP-u čak iz neke besmislene igre uspiješ se fino zabaviti i nasmijati sve što ti treba je neko tvoje društvo tj. prijatelji koji igraju s tobom nadm se da imaš prijatelje. Ja ne znam što se žalite na igrinu vožnju pa nije to simulacija vožnje. Pa gdje bi oni dospjeli da je vožnja realna te da je šteta u potpunosti na automobilima i svim objektima prisutna sa svim mogučim udubljenjima trganjem i šta ti ja znam. Odmah bi vi sa slabijim računalima skupa samnom mogli zaboraviti na igranje jer tu treba puno procesorske snage za izračunavanje tih oštečenja i oblika.. Da je teško izgubiti policiju ja mislim da  bi 90% ljudi odustalo od prelaska igre jer po tvojoj logici več na misiji "The Paleto Score" imaš svih 5 zvjezdica i nebi ni došao do vlaka s kojim pobjegnete policiji jer bi te 100x ubili dok bi pokušavao preči ulicu sa 10 tenkova ispred tebe. Pa nije cilj onemogučiti prelazak igre cilj je zabaviti se igrajuči, a ne da igrač izgubi živce umiruči u igri po 100x. 

Ja imam same rječi hvale za R* jer igra izgleda stvarno dobro (no ne zaboravite da ovo nije pravi 2015 naslov).

Igru vrtim na 30-50 FPS-a sa računalom iz Moj PC sa ovim postavkama s time da mi je rezolucija 1600x1200 ovo je sada namješteno na HD zbog snimanja jednoga buga sa teleportacijom by mister Trevor.

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 2:56 (SoynTech).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel se kome smanjio FPS nakon updejta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

samo vlasnicima nvidije

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam da li sus se Watchdogs i GTA V natjecali tko ce imat goru fiziku vozne ili sta?

Ona Franklinova specijalizacija je nepotrebna kada imas auto sa 0 centrifugalne sile. A da ne govorim da iz max brzine zakocis u 10 metara.

U cetvorci si skoro za svako auto imao drugaciji handling, al ovdje mi se cini da je grupirano. Jurilice, obicni auti, i kamioni.

Bjesna auta su u svakom kvartu bukvalno. Prije bi kada bi prosla jurilica kraj mene, za njom isao samo da je provozam i pazio bi da je ne ostetim do garaze. 

Sada i ne koristim garazu jer je nepotrebna, tj. sve mozes lako nac.

Voznja je jedan od bitnijih faktora u igri jer se stalno negdje vozis. Ovdje su unistili dozivljaj.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

jel se kome smanjio FPS nakon updejta?

Kojeg update-a? To samo za steam-ovce? Ima spisak točno što se poboljšalo?

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da se razumijemo, voznja u watch dogsu, kao i u gta nije dobra. Auti su kao kartonske kutije, ali sto je, tu je.

Voznja od GTA IV i Mafi-e II je bila najbolja od svih sandbox igara.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 8:25 (alien20).

8 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam?!

Dal da probam kefir ili ne?

Ponekad dobijem proljev od kiseline pa me strah.

<3

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 9:14 (Skilledžija).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Počelo je

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ne znam?!

Dal da probam kefir ili ne?

Ponekad dobijem proljev od kiseline pa me strah.

A srčeko nisi stavio...

Probaj verziju iz mljekare čisto da vidiš kako ti radi i koji je feeling u igri. Ja sam probao nekih sat i pol i to je to - kupit ću!

Freak Show Inc.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Samo da još pitam, jel se može šta dogoditi ako isključim autivirus off, t. da je oc na mogućem riziku?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

A srčeko nisi stavio...

Sorkač.

Evo, popravio.

<3

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jedno kratko noob pitanje.

pošto imam u planu kupit ssd ,kako da onda prebacim folder od gta5 na ssd?

steam mi je na drugom hardu ,a windowsi na zasebnom.

a na steamu imam preko 40 igara

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrčak kaže...

Samo da još pitam, jel se može šta dogoditi ako isključim autivirus off, t. da je oc na mogućem riziku?

Može itekako meni su prošle godine upali hakeri u sistem... za 2-3 dana došli doma i uzeli wc školjku.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 9:15 (Kewin).
17 godina
odjavljen
hrčak kaže...

Kakve veze ima antivirus sa overclockom (oc)?

Freak Show Inc.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Da je pc na mogućem riziku?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice