ima li netko r9 290 i kako mu radi igra?
ak ti je konfa ta pod moj pc... po mojoj logici mozes sve maxat na 1080p i ne bi ti smjelo ispod 60 fps ici...
A što kažeš za moju konfiguraciju? Imaš u moj pc
ak ti je konfa ta pod moj pc... po mojoj logici mozes sve maxat na 1080p i ne bi ti smjelo ispod 60 fps ici...
Dam se kladiti da sve osim gta i možda par, ako, komada softwera sve vam je ostalo naravno piratluk.
par kažeš?
Dam se kladit da je vecina humble bundle indie s*anja "platis jednu dobijes 20" xD
Ono sa gašenjem gta5 launchera u procesima je čak i meni pomoglo! dobio nešto frejmova + manje se rama troši što je super! Šta mislite dali je pametno to gasit?
Je i meni, al otkad sam to ugasio mi je vec 2 put crashalo u GTA:O, prije nijednom, ne znam jel povezano, probat cu sad opet igrat bez da gasim launcher
Eto i ja se poceo igrat prije pol ure,odnosno trebalo mi je toliko vremena da postelam sve te đinđe minđe od postavki,i na kraju popalio sve na max,te se fps. krece od 60-80 konstantnih bez frame dropa,sta je vrlo zadovoljavajuce..
Uglavnom iskustvo na prvi doticaj s novim GTA serijalom(do sad je nisam zaigrao) je perverzija em od grafike em od igrivosti,i em od story moda...
Zivjeli 
Ono sa gašenjem gta5 launchera u procesima je čak i meni pomoglo! dobio nešto frejmova + manje se rama troši što je super! Šta mislite dali je pametno to gasit?
Je i meni, al otkad sam to ugasio mi je vec 2 put crashalo u GTA:O, prije nijednom, ne znam jel povezano, probat cu sad opet igrat bez da gasim launcher
Pa neznam oni tamo na reditu pišu da radi normalno kad to ugase... sad se i meni dogodio crash od kako sam to ugasio... Možda je slučajnost moram probati opet.
Igra 90% vremena radi odlicno bez nekih FPS dropova,ali na velikim brzinama pojavi se microstuttering,sad jel da smanjujem detalje jos ili da nema neki fix ?
970
8giga rama
i52500k-@3.30ghz
64bit Win7
tweakaj postavke, sjene, detalje i tako to, ali mislim da bi trebalo ic nekih 50 fps med/high postavke isto 1080p
Kolko ovom Rockstar supportu treba da odgovore na ticket?
Šta je ovo nemože se ugasit hit indicator, retardirano!!!!! Znači moram igru igrat kao cod ono treba mi posebni indikator da vidim ako sam upucao nekog, zašto forsirati debilne console kids featurse?
Bi li 980 bila dovoljna za GTA V u 4K na nekim very high-ultra detaljima?
Ne. Igra troši debelo preko 5GB VRAM-a i na tim detaljima je na oko 40 FPS.
Smanjis MSAA i ici ce,negdje sam gledao na 4K bez MSSA trosi ravno 2 mb manje nego sto GTX 980 ima sa svim upaljenim osim MSAA
Razmislit ću još, ali 980 mi je zasad najjači kandidat.
Moze li mi neko reci kako ce meni raditi? Moze li makar na low, ili da imam grafiku kao PS3/XBOX360?
Moze li mi neko reci kako ce meni raditi? Moze li makar na low, ili da imam grafiku kao PS3/XBOX360?
Imat ces ps1 grafiku eto kako ce radit 
Koliko je max podržano igrača po serveru?
Radit hoče samo kolko fps-a? očekuj ps3 grafiku pošto imaš 1gb memorije... probaj jogurt pa nam javi kako ti radi...
Jel je netko probao pokrenuti igricu na dual core?
Pitam čisto ovako baš me zanima jer igrica radi uopće
Radi na mojem e8400 sve stock i HD4670 ali je prakticki neigrivo jer trza non stop.
Jel je netko probao pokrenuti igricu na dual core?
Pitam čisto ovako baš me zanima jer igrica radi uopće
Radi na mojem e8400 sve stock i HD4670 ali je prakticki neigrivo jer trza non stop.
Ja ipak imam quada i HD4850 1 GB rama tako da bi vala trebalo raditi 
Hebote led ovde svalo 2 sekunde komentar.. Kladim se da ce rekord na ovom forumu biti oboren.
Razmislit ću još, ali 980 mi je zasad najjači kandidat.
Razmisli o r9 295x2
Tu je negdje u cijeni s 980,a bolja je.
U CU je 5500,a u adm 6600.
Hebote led ovde svalo 2 sekunde komentar.. Kladim se da ce rekord na ovom forumu biti oboren.
Zadnjih 50 stranica se piše samo o tome kako igra radi i dali če radit na konfiguraciji.O samoj igri niti riječi,kako se igra,kako izgleda,jel ispunila očekivanja i sl.
Zadnjih 50 stranica se piše samo o tome kako igra radi i dali če radit na konfiguraciji.O samoj igri niti riječi,kako se igra,kako izgleda,jel ispunila očekivanja i sl.
Bolje i to nego da Spelac i bf4 posada dolaze tu trollat..
Jesi ikad otvorio Battlefield 4 temu?
BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Trebam pomoć u vezi grafike. Komp je na Moj PC, sve je na max stavljeno, no zeza me to što mi auti, zgrade, objekti itd. izbliza i u daljini titraju, te dok uđem u Rockstar Social Club (HOME tipka) slova su mi mutna. To sam imao i prije na AMD-ovim grafičkama, kak da to riješim? Može i na PM. Hvala!
Ajde ako ima nekog da zna, nek pošalje na PM? Još sam dodatno u Catalyst Control Centru sve ošaravio na najviše, malo je bolje ali svejedno titra...
Ovako ljudi zanima me Vi koji ste naručili igru s nuuvema jel sve radi kako spada?
Ovako ljudi zanima me Vi koji ste naručili igru s nuuvema jel sve radi kako spada?
Igra nema reginalnih ogranicenja i radi potpuno normalno na svim jezicima.
Ali keyeva na nuuvemu trenutno nema.
Hvala na brzom odgovoru.
Uzeo bi ali ostali su out of stock :(
Depth of Field, ja preporucam da smanjis Post processing na Normal jer iskljuci dosta tih sranja.
Btw neki rus je vec otkljucao fileove pa se nadam da modanje uskoro moze poceti.
Ups, zaboravio sam citirat, reply je covijeku sta je pitao kako maknuti blur.
Pozdrav svim vjernim fanovima GTA serijala 

Zanima me sa trenutnom konfiguracijom koju imam, koliko bi mogao izvuci iz GTA V.
Da li bi bilo fino igrivo na Medium postavkama na 1080p.
Nisam nešto stručan baš sa usporedbama komponenti, pa ne mogu odrediti gdje se baš nalazim između minimalnih i preporučenih specifikacija.
Hvala 

Malo mi je nejasan ovaj crew system. Napokon sam naletio na nekog forumasa, završili smo misiju i morao sam napustis session. Nakon toga sam pretrazio cijeli meni i nisam našao negdje opciju recently played with i pojma nemam kako uopce šaljem friend request ili gledam tko je iz crewa online?
+ Veliki minus mi je šta je Rockstar ostavio legalan aimbot aka gamepad u igri, TDM nema smisla, šta se ne može to isključit pa da se gleda skill.