Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.413.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Kewin kaže...

Boli te tuki ko je šta kupio... 

E tako i vas boli tuki što mi nismo kupili gta a igrat ćemo ga.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 20:00 (Oldy).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel je netko probao pokrenuti igricu na dual core?

Pitam čisto ovako baš me zanima jer igrica radi uopće

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo stavio GTA na max kolko ide. 25-30 fps-a. Nije loše za GTX 960 (OC 1550/8010). Igra izgleda fantastično.

Prve 3 slike su postavke + Tessellation Very High. Ovaj video memory očito nema veze s realnošću. 

http://imgur.com/a/XHD8y

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom

hmm ucemu djevice grijese ?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

To znači da si još djevica 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima, kupio sam GTA V preko steama danasu 17:35, za evo nepuna 3h, točnije 2h i 52min skinulo se 11.7GB od 59.1GB pri najvećoj brzini od 1.4MB/s, zanima me što sve moram napraviti kada se igra skine odnosno instalira, molim vas za pomoć ekipa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
playjob kaže...

Lijep pozdrav svima, kupio sam GTA V preko steama danasu 17:35, za evo nepuna 3h, točnije 2h i 52min skinulo se 11.7GB od 59.1GB pri najvećoj brzini od 1.4MB/s, zanima me što sve moram napraviti kada se igra skine odnosno instalira, molim vas za pomoć ekipa

Pokreni, registriraj se na Rockstar Social Club i to je to!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina
neaktivan
Reedy kaže...

meni isto to slabo nešto vuće... 35-45 fps, max 50... Sve na high, neke stvari na Very High, fullhd, msaa off. Ima li nekih opcija koje "žderu" najviše resurse ? Čitao sam nešto za ovaj Grass Quality na ultra da uzima puno fpsa, ali to sam već stavio na high. Ima li još nešto takvo?

Slabo velis... a daj ti i tebi slicni recite meni obicnom smrtniku... Koja je ebena razlika izmedju 45 i 60 fps.... razlika za tvoje oko? pretpostavljam da imas monitor 60hz. 

Vise mi glupo citat (a pretpostavljam i drugima) o tim fps-ima... sve iznad 30 je oku ugodno i fluidno stoga mi uopce nije jasno zbog cega forsirate 60 i/ili vise fps-a kad to i tak ne primjetite..svasta

https://www.g2a.com/r/mmarko
11 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ima li netko r9 290 i kako mu radi igra?

ak ti je konfa ta pod moj pc... po mojoj logici mozes sve maxat na 1080p i ne bi ti smjelo ispod 60 fps ici...

Clueless gamers shouldn't judge
11 godina
csgoplayer kaže...
=xfact= kaže...

ak ti je konfa ta pod moj pc... po mojoj logici mozes sve maxat na 1080p i ne bi ti smjelo ispod 60 fps ici...

A što kažeš za moju konfiguraciju? Imaš u moj pc

11 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Oldy kaže...

Dam se kladiti da sve osim gta i možda par, ako, komada softwera sve vam je ostalo naravno piratluk. 

par kažeš?

Dam se kladit da je vecina humble bundle indie s*anja "platis jednu dobijes 20" xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 20:42 (naPerk777).
14 godina
Kewin kaže...

Ono sa gašenjem gta5 launchera u procesima je čak i meni pomoglo! dobio nešto frejmova + manje se rama troši što je super! Šta mislite dali je pametno to gasit?

Je i meni, al otkad sam to ugasio mi je vec 2 put crashalo u GTA:O, prije nijednom, ne znam jel povezano, probat cu sad opet igrat bez da gasim launcher

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Eto i ja se poceo igrat prije pol ure,odnosno trebalo mi je toliko vremena da postelam sve te đinđe minđe od postavki,i na kraju popalio sve na max,te se fps. krece od 60-80 konstantnih bez frame dropa,sta je vrlo zadovoljavajuce..

Uglavnom iskustvo na prvi doticaj s novim GTA serijalom(do sad je nisam zaigrao) je perverzija em od grafike em od igrivosti,i em od story moda... 

Zivjeli 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 20:55 (zvijer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...
Kewin kaže...

Ono sa gašenjem gta5 launchera u procesima je čak i meni pomoglo! dobio nešto frejmova + manje se rama troši što je super! Šta mislite dali je pametno to gasit?

Je i meni, al otkad sam to ugasio mi je vec 2 put crashalo u GTA:O, prije nijednom, ne znam jel povezano, probat cu sad opet igrat bez da gasim launcher

Pa neznam oni tamo na reditu pišu da radi normalno kad to ugase... sad se i meni dogodio crash od kako sam to ugasio... Možda je slučajnost moram probati opet.

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra 90% vremena radi odlicno bez nekih FPS dropova,ali na velikim brzinama pojavi se microstuttering,sad jel da smanjujem detalje jos ili da nema neki fix ?

970
8giga rama
i52500k-@3.30ghz

64bit Win7

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
playjob kaže...
csgoplayer kaže...
=xfact= kaže...

A što kažeš za moju konfiguraciju? Imaš u moj pc

tweakaj postavke, sjene, detalje i tako to, ali mislim da bi trebalo ic nekih 50 fps med/high postavke isto 1080p

Clueless gamers shouldn't judge
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 21:16 (Kewin).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Kolko ovom Rockstar supportu treba da odgovore na ticket?

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Šta je ovo nemože se ugasit hit indicator, retardirano!!!!! Znači moram igru igrat kao cod ono treba mi posebni indikator da vidim ako sam upucao nekog, zašto forsirati debilne console kids featurse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...
Tonči kaže...
softwaremaniac kaže...

Bi li 980 bila dovoljna za GTA V u 4K na nekim very high-ultra detaljima?

Ne. Igra troši debelo preko 5GB VRAM-a i na tim detaljima je na oko 40 FPS.

Smanjis MSAA i ici ce,negdje sam gledao na 4K bez MSSA trosi ravno 2 mb manje nego sto GTX 980 ima sa svim upaljenim osim MSAA

Razmislit ću još, ali 980 mi je zasad najjači kandidat.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Moze li mi neko reci kako ce meni raditi? Moze li makar na low, ili da imam grafiku kao PS3/XBOX360?

0 0 hvala 0
14 godina
Comi123 kaže...

Moze li mi neko reci kako ce meni raditi? Moze li makar na low, ili da imam grafiku kao PS3/XBOX360?

Imat ces ps1 grafiku eto kako ce radit

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koliko je max podržano igrača po serveru?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Comi123 kaže...

Radit hoče samo kolko fps-a? očekuj ps3 grafiku pošto imaš 1gb memorije... probaj jogurt pa nam javi kako ti radi... 

17 godina
hrčak kaže...

Radi na mojem e8400 sve stock i HD4670 ali je prakticki neigrivo jer trza non stop.

Ohne Audi geht es nicht..
13 godina
odjavljen
andreas11 kaže...
hrčak kaže...

Radi na mojem e8400 sve stock i HD4670 ali je prakticki neigrivo jer trza non stop.

Ja ipak imam quada i HD4850 1 GB rama tako da bi vala trebalo raditi 

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hebote led ovde svalo 2 sekunde komentar.. Kladim se da ce rekord na ovom forumu biti oboren.

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Razmislit ću još, ali 980 mi je zasad najjači kandidat.

Razmisli o r9 295x2

Tu je negdje u cijeni s 980,a bolja je.

U CU je 5500,a u adm 6600.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Hebote led ovde svalo 2 sekunde komentar.. Kladim se da ce rekord na ovom forumu biti oboren.

Zadnjih 50 stranica se piše samo o tome kako igra radi i dali če radit na konfiguraciji.O samoj igri niti riječi,kako se igra,kako izgleda,jel ispunila očekivanja i sl.

[url=http://www.passmark.com/baselines/V8/display.php?id=39673130431][img]http://www.passmark.com/baselines/V8/images/39673130431.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Zadnjih 50 stranica se piše samo o tome kako igra radi i dali če radit na konfiguraciji.O samoj igri niti riječi,kako se igra,kako izgleda,jel ispunila očekivanja i sl.

Bolje i to nego da Spelac i bf4 posada dolaze tu trollat..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice