Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.413.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Predobro...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ajmo probat :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
bruslii kaže...
igor300 kaže...

Ljudi  kako bi trebalo da ide na ovoj konfiguraciji?

gigabyte gtx 660 windforce oc 2gb

fx8350

8 gb rama

kod mene isto samo grafička gtx 970, sve su postavke na ultra avg. fps je 40, pa eto sad procjeni.

gtx 970 g1?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:12 (igor300).
12 godina
Grand Theft Auto V PC
evo jedne rakete
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

gtx 970 g1?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

jel laga kome? Meni laga, al nije zbog grafičke, sad može bit da je procesor ili hard disk

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

jel ima ko da igra sa slicnom konfom ko moja? 7850 1gb+ phenom 960T

I nakon stranica i stranica procitanog o driverima,optimizaciji ovo ono..kakvi su zakljucci o igri?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

jel laga kome? Meni laga, al nije zbog grafičke, sad može bit da je procesor ili hard disk

Video sam na Srpskim forumima da neki imaju isti problm oni koji imaju  SSD bolje "leti" sad kolko tu ima istine..pojma nemam

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:06 (cardadule).
14 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
vargich kaže...

pozz. Jel tko (pred)naručio preko Mondo kao ja? I jel se zna kad bi to moglo biti dostavljeno? Piše da dostava kreče na dan izlaska. A sad je to stvarno tak ili ne...

ubija me to čekanje i bolje da sam uzeo online - već bih je igrao... a ovako čekaj i čekaj.... kao kod odgađanja:) strpite se još malo

ja sam se cuo sa njima neki dan, isto sam narucio na mondu, i rekli mi da sutra mogu ocekivati igricu, uglavnom zajebao sam se i to posteno....

i njih isto nabijem na k...

uopče ne znam kaj sam očekivao drugo... a do sutra ne skinem ništ... al je pisalo kad sam ja platio 8.10.2014. da će bit dostavljena dam prije službenog izlaska... jbg... naučili lekciju...

i odbrojavat još 24h ako ne i više...

13 godina
Gremlin144 kaže...

kako znas da nije graficka?

igra je gpu heavy. ilitiga 100% graficke dok je cca 60%ak posto proca zauzeto.
ako ce te nešto kočit to je GPU prvo.

12 godina
cardadule kaže...

Menio na ovom videu bolje izgleda PS4 ver. od PC.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Vi i dalje ne kužite da se svako spominjanje jogurta briše a i kartonira, dovoljan je spam ovih što postaju svoje konfe pa pitaju oće radit, a R* je fino i uredno objavio hardverske zahtjeve.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Vi i dalje ne kužite da se svako spominjanje jogurta briše a i kartonira, dovoljan je spam ovih što postaju svoje konfe pa pitaju oće radit, a R* je fino i uredno objavio hardverske zahtjeve.

I dokaz po ko zna koji put da preporucene specifikacije nisu istinite. Preporucena GTX660 ne daje ni 30 frejmova. To je ispod standarda i konzolasa. Sta je sa minimalnim zahtjevima, daje 2 frejma..

Sa druge strane, dobra je optimizacija, drzi stabilan FPS koliko vidim po video testovima. Ipak su odradili bolji posao nego sto su radili u prošlosti.

Jedino vidim ružan pop-in problem na max out detaljima.

.....................idemo dalje

15 godina
cardadule kaže...
Gremlin144 kaže...

Video sam na Srpskim forumima da neki imaju isti problm oni koji imaju  SSD bolje "leti" sad kolko tu ima istine..pojma nemam

mislim da je gta više za ssd

Rocinante2112 kaže...
Gremlin144 kaže...

Nije gpu, sad sam otkrio, skidao sam nešto na disk di je instaliran gta, pa je štekalo. Sad kad sam stopirao, igra puno bolje radi, ali zna tu itamo zaštekat, ali neprimjetno :)

Grafička mi se niti ne čuje, stavio sam sve na normal, osim teksutra na high. Jer su ceste grde na normal :PP

http://www.youtube.com/user/Brzi559
11 godina
Grand Theft Auto V PC

ne kuzim cemu brisanje komentara o cracku svejedno sam reako da cu prvo probati  jer ne znam dali ce mi igra normalno raditi na kompu + nemam trenutno novaca i uzimam org sljedeci mjesec...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
St0ka kaže...

Je vrlo uredno, isto su bili fini i uredni kad su i za GTA IV objavili zahtjeve pa šta se dogodilo?...
Još nemam igru pa me prije kupnje zanima kaj ekipa kaže iz prve ruke a i zašto ne pitat i čut dojmove ako neko igra na sličnom hardveru? polako lega..

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Što znači ovaj directx version, koja je razlika ak stavim na 10 ili 11 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Grand Theft Auto V PC Benchmark Test | 60fps | GTX 980 1920x1080

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toma20 kaže...

ne kuzim cemu brisanje komentara o cracku svejedno sam reako da cu prvo probati  jer ne znam dali ce mi igra normalno raditi na kompu + nemam trenutno novaca i uzimam org sljedeci mjesec...

Nisi reko majke mi!

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Imali ko cisto AMD konfiguraciju,ja iman fx6300 4,1ghz,6gb ram 1333 i r9 280 pa me zanima kako se na takvin slicnin kompovima vrti igra jer vidin da se najviše fale ovi s nvidia kompovima da in ide igra odlicno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
briatore kaže...
toma20 kaže...

Nisi reko majke mi!

mislio sam na prije par dana 2 puta sam reako da cu uzeti org. za iducu placut tj. 5 mjesec jer trenutno nemam novaca a i ne znam hoce li mi raditi normalno na kompu

12 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
cardadule kaže...
Gremlin144 kaže...

mislim da je gta više za ssd

Rocinante2112 kaže...
Gremlin144 kaže...

Nije gpu, sad sam otkrio, skidao sam nešto na disk di je instaliran gta, pa je štekalo. Sad kad sam stopirao, igra puno bolje radi, ali zna tu itamo zaštekat, ali neprimjetno :)

Grafička mi se niti ne čuje, stavio sam sve na normal, osim teksutra na high. Jer su ceste grde na normal :PP

Samo da vecina nas nema 120gb ssd i jos OS na njemu

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sto se desava sa steamom ? 

Skida prvo 3.4 Mbit/s, pa padne odjednom na 500 KB/s

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
briatore kaže...
toma20 kaže...

Nisi reko majke mi!

U redu to što češ ti probat. Stvar je u tome što je ovdje službeno zabranjeno spominjanje jogurta i zato se brišu komentari, pa sam ti to samo rekao eto da ne bi zaradio neki karton bzvz a i da nema potrebe na svakoj str. tražiti status jogurta kad će svi ti postovi završiti obrisani.

Inaće igru sam već 2x prešao na X360 ali ću je vjerojatno uzeti za PC, jer PC je ipak PC, nemogu ni ove nove konzole protiv toga.

12 godina
neaktivan
Wayto XD kaže...

Imali ko cisto AMD konfiguraciju,ja iman fx6300 4,1ghz,6gb ram 1333 i r9 280 pa me zanima kako se na takvin slicnin kompovima vrti igra jer vidin da se najviše fale ovi s nvidia kompovima da in ide igra odlicno??

Pa ti si na konju sta se sekiras Sta da kazem ja sa 5850 i fx4100 4,2hhz cak se nadam na hight

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:28 (cardadule).
11 godina
St0ka kaže...
briatore kaže...
toma20 kaže...

Nisi reko majke mi!

U redu to što češ ti probat. Stvar je u tome što je ovdje službeno zabranjeno spominjanje jogurta i zato se brišu komentari, pa sam ti to samo rekao eto da ne bi zaradio neki karton bzvz a i da nema potrebe na svakoj str. tražiti status jogurta kad će svi ti postovi završiti obrisani.

Inaće igru sam već 2x prešao na X360 ali ću je vjerojatno uzeti za PC, jer PC je ipak PC, nemogu ni ove nove konzole protiv toga.

ma ok je,samo kazem prvo cu je probati na jogurt verziji jer stvarno nemam pojma kako ce delat na mojoj konfi ako bude ok uzimam org 100%

14 godina
neaktivan
Wayto XD kaže...

Ako mi dođe do sutra, javim ti kakva je situacija

13 godina

Eh,ja ni nemam mjesta da skinem i instaliram igru.... :D

12 godina
neaktivan
toma20 kaže...
St0ka kaže...
briatore kaže...
toma20 kaže...

Nisi reko majke mi!

ma ok je,samo kazem prvo cu je probati na jogurt verziji jer stvarno nemam pojma kako ce delat na mojoj konfi ako bude ok uzimam org 100%

Tih 50e bolje popij ili ulozi pc veuj mi procices bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:33 (cardadule).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice