Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.413.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hrpa problema i fixeva - http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-fix-list/

Tolko o tome da se radilo na optimiziranosti,a pročitajte samo malo reakcije na STEAM forumu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
cardadule kaže...
Gremlin144 kaže...
cardadule kaže...
Gremlin144 kaže...

jel laga kome? Meni laga, al nije zbog grafičke, sad može bit da je procesor ili hard disk

Video sam na Srpskim forumima da neki imaju isti problm oni koji imaju  SSD bolje "leti" sad kolko tu ima istine..pojma nemam

mislim da je gta više za ssd

Rocinante2112 kaže...
Gremlin144 kaže...

jel laga kome? Meni laga, al nije zbog grafičke, sad može bit da je procesor ili hard disk

kako znas da nije graficka?

igra je gpu heavy. ilitiga 100% graficke dok je cca 60%ak posto proca zauzeto.
ako ce te nešto kočit to je GPU prvo.

Nije gpu, sad sam otkrio, skidao sam nešto na disk di je instaliran gta, pa je štekalo. Sad kad sam stopirao, igra puno bolje radi, ali zna tu itamo zaštekat, ali neprimjetno :)

Grafička mi se niti ne čuje, stavio sam sve na normal, osim teksutra na high. Jer su ceste grde na normal :PP

Samo da vecina nas nema 120gb ssd i jos OS na njemu

dosta je i od 64 gb, vidim da košta 350kn

http://www.youtube.com/user/Brzi559
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Najmnje postavke te uključiti Amient Ccclusion i FXAA i to je to...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

A pa dobro,vecina ovih ima logike. Ko još nije znao da AA i Shadows kao i foliage ubijaju fps...Pa naj taxing su za GPU..

11 godina

Tih 50e bolje popij ili ulozi pc veuj mi procices bolje.

zasto? igra po trebi ne valja ili? a za pc si nemam sta uzeti, imam sve sta mi treba.

12 godina
neaktivan
toma20 kaže...

zasto? igra po trebi ne valja ili? a za pc si nemam sta uzeti, imam sve sta mi treba.

Ma igra je ok,sta ti hvali skines "jogurt odigras" i to je to,ja sam igre obicno kupovao ako sam kupvao serijale ili ako pravis neku kolkeciju to mi je ono extra cd orginal neki serijal sad ovaj stem i online i te gluposti ma idi...ok svako ima svoje misljenje da se ne uvredi neko.

Pa pazi 50e nije malo da budemo iskreni,moze se stavi na stranu pa da se cuva za neku nadogradnju ili sta vec.Sad ovo je moje misljenje na tebi je odluka.

12 godina
doktor1 kaže...

Najmnje postavke te uključiti Amient Ccclusion i FXAA i to je to...

Kao sto sam ti vec napisao na RBu ti vjerujes da je to u videu ultra seting na toj grafi i da je tako fluidno?Pogledaj teksture tla,detalji ne postoje....

Ovdje to djeluje podosta drukcije http://www.gamersyde.com/news_our_pc_videos_of_gtav-16447_en.html

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakvo vam je bilo skidanje sa RSC ? Skida mi 80kbs.. Jer bi bilo moguce skinut retail verziju preko torrenta pa se samo ulogirat sa RSC racunom i igrat ? Strah me tek da cu u subotu igrat.

0 0 hvala 0
11 godina
cardadule kaže...
toma20 kaže...

Ma igra je ok,sta ti hvali skines "jogurt odigras" i to je to,ja sam igre obicno kupovao ako sam kupvao serijale ili ako pravis neku kolkeciju to mi je ono extra cd orginal neki serijal sad ovaj stem i online i te gluposti ma idi...ok svako ima svoje misljenje da se ne uvredi neko.

Pa pazi 50e nije malo da budemo iskreni,moze se stavi na stranu pa da se cuva za neku nadogradnju ili sta vec.Sad ovo je moje misljenje na tebi je odluka.

ako je uzmem onda cu je najvise uzet radi online sprdnje,budem vidio kako ce mi raditi..

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

radili igra onima koji su kupovali preko nuuvema?

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

Ne, ne radi.

Pot piss
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, meni ovo nema smisla igrat, previše šteka gta online. Morat ću kupit ssd, nema druge

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Izba Gun kaže...
vigor_hr kaže...

Ne, ne radi.

Zasto lazes napacen narod???

Mexx
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Za ljude koji cekaju "Narodnu verziju"

http://postimg.org/image/hvumz6ar3/

Moj PC  
6 1 hvala 6
11 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...
vigor_hr kaže...

Ne, ne radi.

znači radi, hvala na odgovoru

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
10 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Izba Gun kaže...
vigor_hr kaže...

Ne, ne radi.

Zasto lazes napacen narod???

Jer sam mucko dubre.

Pot piss
10 godina
Gremlin144 kaže...

ljudi, meni ovo nema smisla igrat, previše šteka gta online. Morat ću kupit ssd, nema druge

Ne vjerujem da ti šteka zbog ssd-a, ali kupuj ako si uvjeren da je to 

17 godina
Magibagi kaže...
Gremlin144 kaže...

Hahah prije do grafe :D

Mexx
12 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Kupis igru kupis SSD nece ameri da propadnu nikad sve dok imaju nas "ovce"

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 17:40 (cardadule).
12 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Magibagi kaže...
Gremlin144 kaže...

Kak si dopustite da vas frajer tak trolla?

12 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Magibagi kaže...
Gremlin144 kaže...

NA 7870 WTF Nego neka prveri drajvere podesvanja nesto ne stima

11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

mislim da ti je to zbog podloge za mis, probaj uzeti neku aluminijsku, to ti je +10fps i brze se igra loada 

15 godina
Zujko008 kaže...
chingy-os kaže...
Magibagi kaže...
Gremlin144 kaže...

Kak si dopustite da vas frajer tak trolla?

ne trolam

cardadule kaže...
chingy-os kaže...
Magibagi kaže...
Gremlin144 kaže...

NA 7870 WTF Nego neka prveri drajvere podesvanja nesto ne stima

Kak misliš, meni dok zašteka igra svjetli crvena lampica na kompu, a grafička je skroz tiho, kad počne blinkati lampica grafička počinje raditi

da fregmantiram diskove?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 17:45 (Gremlin144).
10 godina
neaktivan
alien20 kaže...
Gremlin144 kaže...

mislim da ti je to zbog podloge za mis, probaj uzeti neku aluminijsku, to ti je +10fps i brze se igra loada 

Nemoj pisat takve stvari, netko bi mogao pomislit da trolas.

Pot piss
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Yebem im mater, skida mi se od jučer i evo sad stane na 56GB i piše Reconnecting...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Baš me lijepo ovo nasmijalo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Vidim po komentarima dobra je optimizacija i ni blizu scenarija GTA 4 i moći ću bez brige igrati. Sad samo čekati 3-6 radna dana da stigne jer je tek danas Zavvi poslao, jebem im sve po spisku i s njihovim preorderima fizičke verzije.

I meni isto danas poslali. I ništa od onog Pre-Order price promise

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bok ljudi, eto mojih dojmova. Igra je zasad ispunila sva moja ocekivanja, sto se tice gameplaya i optimizacije.

Doduse kada sam igrao sat i pol ponoci, igra mi je znala stucati dosta kada sam free roamao gradom i nije uvijek islo fluidno, i nakon sati i pol su cak i teskture pocele nestajati sto me bas uplasilo. No kada sam dns palio sve je radilo dobro. Igram na 1920 rezi, zgasio sam fxa, sve ostalo high, very high po defaultu. Ukljucen Vsync jer bez njega imam previse screen tearinga. Fpsa imam prosjecno oko 55, dolazi do 60, zna pasti do 50, 45 i u nekim rjetkim situacijama zna na sekundu zastuknuti na 35. Dakle 280x imam i i5 2500k...

Zadovoljan sam zasada optimizacijom nadam se da ce patchevima/driverima biti jos i bolja. Takoder javim kakvo ce mi biti stanje kada clockam svoj i5 proc sa 3,3 na 4,5 za koji dan.

Sto se tice gameplaya jako je zabavno bas sve. Pucanje odlicno napravljeno, first person super, za voznju sam se bojao da ce biti prearkadna ali nije toliko, i ostecenja su zadovoljavajuca. Svijet je gust i prekrasan, gdje god se okrenes nesto je zanimljivo. Odigrao tek dvije misije, ali su zasad jako zabavne, tesko se odvojiti od ekrana!

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sad defragmentiram disk, piše 32% nekaj, procesira isključivo gta zasad, bumo vidli kaj bu na kraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice