Gothic 3

poruka: 34
|
čitano: 9.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Gothic 3

Kakav je ovo RPG,da li valja?U biti tražim neki RPG koji se više temelji na priči,a manje na istraživanju kao Oblivion.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
18 godina
Gothic 3

Jedan od najboljih meni RPGa ikad, ali dvojka ti je malo bolja od trojke, ali trojka malo bolje izgleda i duza je i svijet je veci.

Ako ces igrat trojku trebas malo bolji komp i PAZI da patchas igru do zadnjeg moguceg patcha jer stvarno igra ima nekih tehnickih problema koji se kolko tolko rjese tim patchevima.

Inace igra mi je super no po meni nije ni do koljena dvojci. ^_^

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 15:21 (Psiho246).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Gothic 3

Ok hvala.Komp mi nije problem.

Failure is never an option
18 godina
neaktivan
Gothic 3

Definitivno jedan od najboljih rpg-ova ikad.Mjeseci i mjeseci zabave.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Jedan od najboljih meni RPGa ikad, ali dvojka ti je malo bolja od trojke, ali trojka malo bolje izgleda i duza je i svjet je veci.

Ako ces igrat trojku trebas malo bolji komp i PAZI da patchas igru do zadnjeg moguceg patcha jer stvarno igra ima nekih tehnickih problema koji se kolko tolko rjese tim patchevima.

Inace igra mi je super no po meni nije ni do koljena dvojci. ^_^

Koja je potrebna konfiguracija za normalno igranje?

Lupam glavom u radio
18 godina
neaktivan
Gothic 3

MIN

Microsoft Windows 2000 SP4, Microsoft Windows XP SP1, Microsoft Windows Server 2003 or Windows XP 64 Bit
minimum 512 MB System RAM
2.0 GHz Intel Pentium 4, Athlon XP or equivalent processor
128MB DirectX compatible video card
DirectX 9.0c
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard and Mouse

PREPORUČENA

3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor

1.5 GB of System RAM

ATI X1600, Nvidia GeForce 6800 series or better

Ali igra je prepuna bugova (barem kada sam ju ja igrao)

Zna se dogoditi da ti na lošijoj konfiguraciji igra leti, a na nekoj nabrijanoj šteka za poludit

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 23:43 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Definitivno jedan od najboljih rpg-ova ikad.Mjeseci i mjeseci zabave.

Ma kakvi mjeseci i mjeseci zabaveIznenađen ja sam tu cijelu igricu prešao na hard u 5 dana. Prešao sam sve misije, od prve do zadnje u samo 5 dana!
Slažem se da je igrica jedan od najboljih RPG-ova ikad. Isplati ju se zaigrat!Smijeh
18 godina
neaktivan
Gothic 3

Se moze znati kolko si sati po danu proveo igrajuci je, da bi je uspio preci u 5 dana?

Lupam glavom u radio

0 0 hvala 0
18 godina
Gothic 3

5 dana? Bullshit!

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gothic 3

Gothic 3 zvoni koliko je dobra igra, puna je bugova al boze moj.

THE WITCHER  je najbolji RPG, više baziran na priči nego na istraživanju, priča je toliko dobra da nećeš ni o čemu drugom razmišljati nego o tome, prva igra za koju mogu reći da je bolja od filmova i knjiga.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Wow.. u samo 5 dana čitav Gothic 3?  To mora da si igrao po 12tak sati dnevno!

To mi je super kad ekipa koja igra po čitave dane plače kak je neka igra kratka Smijeh  

Ja koji imam samo oko 2 sata dnevno vremena za igrat se, svaku igru igram po 2,3 tjedna i niš mi nije prekratka Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
Gothic 3

JA (malim slovima)igram gothic 3 više od 2 godine s raznoraznim konfiguracijama al sve se svodi na min2GB RAM,kad ga naštelaš na ono šta mu treba, onda radi..imaš forume za Gothic3, čak i moje prohode s istim nickom i avatarom..ALI: ne uzimaj patcheve ako si hakno, prepiši ih kroz notepad2 ili imaj šta imaš..past će ti igrica...save će ostati ali...

gothic3 u (slovima) PET DANA...pa, frende, te igre nisu za tebe igraj neke pucačine ili fridavirtualxxx

ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2008 20:22 (micho0305).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Amon Ra39 kaže...

Gothic 3 zvoni koliko je dobra igra, puna je bugova al boze moj.

THE WITCHER  je najbolji RPG, više baziran na priči nego na istraživanju, priča je toliko dobra da nećeš ni o čemu drugom razmišljati nego o tome, prva igra za koju mogu reći da je bolja od filmova i knjiga.

Witcher i Gothic dijele jednu stvar. Obe igre nisu urca optimizirane i bugovite su.
Gothic mi ima puno bolju borbu (realtime) od one Witcherove klik misom na protivnika a I gothic je seamless world za razliku od witchera di je prica i svijet 90% linearan, tako da po meni definitivno Gothic pobjeduje.

HD3850 512 Mb OC
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 15:21 (Psiho246).
18 godina
neaktivan

ja sam presao Gothic 3 prosle godine i zbog nje sam morao sebi kupit 2 gige rama da bi je normalno igrao,,,eto dao sam skoro 1000 kuna tada za 2 gige rama samo da bi igrao G3 jer mi se stvarno svidio, takodjer presao sam i Gothic 2 sa ekspanzijom,,,,G3 je dobar, dobra grafika,, veliki svijet,,zivotinjice okolo trckaraju, bestije razne te napadaju, kad udjes u kakvu pecinu drz se dobro jer imas mozda i po 2 sata bitke da je ocistis od raznih monstera, kostura itd... mozes se prikljuciti u 3 frakcije pa raditi za njih, dosta sadrzaja i questova,,,jedina boljka je zahtjevnost te hrpa bugova, sto tehnicke prilike (npr morao sam svaki save snimat na drugo mjesto jer se znalo desiti da nesnimi dobro igru pa ako radis overwrite ode sejv pa sve ispocetka), sto bugova u questovima, prici,,,,itd,,,tada kad sam presao nije bilo cracka za prvi patch pa sam morao odigrat onako bugovitu igru...preporucio bih ti i Gothic 2 sa ekspanzijom,,,isto dobar s tim da nema nekih iritantnih bugova kao u Gothic 3....

a ovaj sto je presao Gothic 3 kao u 5 dana je najveca lazovcina.....ja sam je bas igrao po 5 -6 sati dnevno pa mi je trebalo 1,5 mjesec da je predjem, jeste da nije ostala ni jedan ziva bestija u citavom svijetu jer sam sve potamanio,,,,,,al et,,,trebalo mi expirienca Namigiva,,,,ako te zanimaju svi questovi i raznorazne druge zanimljivosti u igri nema sanse da je predjes za manje od 20 dana...

18 godina
Gothic 3

evo, da malo osvježim topic.

Imam Gothic3 već duže vrijeme, ali ga prije nisam mogao igrat jer sam imao preslab komp. Sad mi to nije problem, leti sve na max.

patchao sam igru svim mogućim patchevima, i onim communiti, kaj su igrači razvijali (kill me) .

Uglavnom, igra mi je predobra.ono wow, ima li nešto što se u igri nemože raditi. Veličina svijeta, mnoštvo opcija, side questova, skillova, špilja, ma nema čega nema. Nisam još daleko stigao s main questom, tek sam oslobodio Cape Dun.

Žao mi je što igra nije dobila pozornost koju zaslužuje, jel je stvarno super. Valjda   zbog bugova, zahtjevnosti (u vrijeme kad je izašla). Ali to sad nije važno.

Inače nisam pobornik magije, nego mača, i još jednog mača :D te mi se zato igra sviđa, sustav borbe je dobar.   Stvarno, mislim da ću igrat najmanje 200-500 sati da sve questove prodjem itd.

eh, da, muzika je preeedobra...

Innos, grant me endurance :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gothic 3

gothic igram otkada je izasao i jos ga nisam upsio prijeci,ima vise razloga,glavni je jedan da sam bio blizu kraja al mi je crkao hard disk al nebunim se sto krecem ispocetka,igra je stvarno odlicna,prica za svaku pohvalu a graficki je stat pa gledati tu ljepotu,nego zanima me jel tko uspio pokrenuti gothic 3 na laptopu,mislim sebi kupiti jedan i nasao sam acerov core duo 1,9ghz ,2gb ddr2 i graficka ati 3200 256mb ,bi li gothic se mogao tu pokrenuti ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bez ikakvih problema, ja sam je znao igrati i sa puno losijim laptopom, je da je malo štekalo, ali čak ni to nije uspjelo uništiti čar igre ; )

17 godina
protjeran

Slusaj ne uzimaj Gothic 3 i Gothic 3 Forsaken Gods igrao sam dobra je igra ali ima gomilu bugova

17 godina
protjeran
Gothic 3

Gothic 3 Forsaken Gods je smeće izgubio sam živce što se tiće toga

bugovita ubi bože a gothic 3 je super s pravim patchom u svakom slučaju igraš

više od 5 sati kao što neko navodi sve je moguče 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gothic 3

Ma borba je katastrofa

Unistilo cjelu igru

A sve ostalo je ok

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gothic 3

Ja sam igrao Gothic 3 Forsaken Gods i mogu reči igra mi je do sada najbolji RPG. I napram silnih bugova priča, borbe i sve druge sitnice su sve to pokrile.

Samo sam se ja zeznio kada sam instalirao patch nisam sačuvao savove nego su mi se izbrisaliPlač. Kada mi se opet zaigra onda ču ga početi od početka.

Svaka preporuka da ju zaigraš.

ja sam došao na 30 level nakon oko 50h igranja(sa svim dodatnim zadacima).

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3

jel mi moze neko dati link sa nekim patchem koj ih rjesava sto vise od jednom, al da je provjeren jednom sam se zaje*o pa moro kupit novi hard necu vise...

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...

0 0 hvala 0
17 godina
powerslave kaže...

Ma borba je katastrofa

Unistilo cjelu igru

A sve ostalo je ok

Evo prva osoba s kojom se mogu složit... ne znam jeste li vi ostali igrali istu igru?

Nije bitno jeste li mag sa clothom ili melee warrior sa najboljim oklopom i štitom, u trnutku kad vas okruži 10 vukova lvl 3, možete bit lvl koji god vama paše, grist će vas i stunlockat do smrti ako vam se približe. To je ono što je u igri očajno. Da ne kažem kad se to isto desi sa high level brzim melee neprijateljima koji ne padaju jednako lako. Ako ih je puno i ako vas krenu lupat mrtvi ste.... UVIJEK!

Samo bespomoćno vičete ugh agh ugh agh ugh, gledate kako vam pada hp i tražite quick load tipku jer eto save ste radili svake 2 minute budući vam se ovo događalo svako malo CIJELU IGRU! - Nakon takve uzastopne torture tokom 4-5 dana igre odlučite umjesto quickload tipke iskoristit Quit i uninstall kombinaciju, barem je meni tako bilo. Priča odlična, levelanje odlično, svijet prekrasan, igra u kompletu katastrofa! Bugove ni ne spominjem.

16 godina
neaktivan
Gothic 3

koje su to tri frakcije koje su gore spomenute, ja znam samo za dvije, da radim za orke ili pobunjenike (rebels ako vam je draze)???

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gothic 3

oce radit na najvecim detaljima sa dobrim FPS na ovoj konfi?

-Asrock M3A770DE, AM3

-AMD Phenom II x4 955, black edition, 3.2ghz

-Kingmax 2x2gb DDR3 1333mhz

-Sapphire HD5850 1gb

-Samsung 500gb F3

-LG GH22NS dvdrw

-Corsair VX450

-CoolerMaster Elite 332

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ima da leti.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
Gothic 3

Kaj nebi radila na toj konfi? pa ko moja je odprilike, meni sve na max letilo bez ikakvih problema, imao sam osjećaj da mi je i overkill....

Nije to toliki problem u igri koliki su problem borba i bugovi.

Imaj u igri samo na umu da ponekad i nije sve bug, naime, ako ćeš slučajno pratiti koji walkthrough, većina ih kaže quest NPC nalazi se na toj i toj lokaciji, ti dođeš tamo, njega nema - pojedini NPCovi se kreću periodički, što znači da nije nužno da stoje na jednom te istom mjestu konstantno, ako ga nema tamo pričekaj ili se vrati kasnije ili ih potraži, obično nisu daleko, prije nego zaključiš da ih je bug smjestio pod zemlju (naime i to se zna dogodit, ako ih konstantno nema vrlo vjerojatno su propali u zemlju i to doslovce) - a ako se to desi, onda nabavi cheatove, imaš u konzoli summon opciju - osim što se može koristiti kao cheat da si summonaš neprijatelje i boostaš exp, možeš ju koristiti da si spasiš živce i summonaš quest NPC-a kojeg je progutala zemlja (summonat nekoga tko je ubijen je naravno svojevrsni cheat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gothic 3

Ovaj PATCH OBAVEZNO INSTALIRAJ!!!

http://www.g3cpt.eu/download/5

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Ovaj PATCH OBAVEZNO INSTALIRAJ!!!

http://www.g3cpt.eu/download/5

Hebote, 900 Mb patch... što jeste jeste igra je bugovita, ali sam je takvu i prešao. Koje su to patnje bile, ali opet je vrijedilo.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Gothic 3

kako bi igra radila na ovim postavkama (laptop)

dual core 1,6 GHz

1 GB RAM

grafa je integrirka, neznam tocno model al je ATI 256 MB

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice