tekken 5 :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tekken 1 lil tekken 2
ma kakav tekken ,ako niste vidili ovo sastrane je chun li znaci definitivno street fighter.... i to training mode , i zbog toga je dosta tesko pogoditi koji tocno ali dvoumim se izmedju drugog i treceg djela.... cak bi vise isao na super street fighter 2..... ali nemogu biti siguran... ako je tocno dajte sliku dalje.....
dadododo, nisi napisao koji, s toga ak ja utrefim, ja utrefim ;)
ja kažem
Street Fighter II
Nijedna od navedenih.
Igra je na PS1.
tekken 1 mislim de je to tekken 1 jer kolko se sjećam tko je izgledo
world of fighting?
street fighter ex2 plus?
Ma koji Street Fighter ili Chun-Li i Tekken, ono je Kasumi iz Dead or Alive, tako da je to Dead or Alive.
EDIT
dadododo@ - I koji Street Fighter 2, jesi li ti lud!? Svi su Street Fighteri izašli u 2D nacrtanoj grafici, osim EX serije, SFIV (ono je 2.5D nekakva) i igre prema SF filmu (što je bilo Capcomu da radi igru prema filmu koji je baziran na igri)
Ma koji Street Fighter ili Chun-Li i Tekken, ono je Kasumi iz Dead or Alive, tako da je to Dead or Alive.
EDIT
dadododo@ - I koji Street Fighter 2, jesi li ti lud!? Svi su Street Fighteri izašli u 2D nacrtanoj grafici, osim EX serije, SFIV (ono je 2.5D nekakva) i igre prema SF filmu (što je bilo Capcomu da radi igru prema filmu koji je baziran na igri)
Da dead or alive je.Bravo.Sljedeca igra.
The King of Fighters XII
The King of Fighters XII
Dobro, stavljaj sliku.
Area 51.
Area 51.
da
Area 51.
da
ma to se doxy zaljubio u igru, i skida je cak, dokle je?
q3 arena
Quake 3
Quake 3
a kaj sma ja rekel?
Quake 3
a kaj sma ja rekel?
ja mislim da nije znao da si ti pisao jer su postovi u razmaku od 2 sekunde...
Quake Live
Quake 3 je, samo pogledajte HUD i score desno.
EDIT
Quake 3
a kaj sma ja rekel?
ja mislim da nije znao da si ti pisao jer su postovi u razmaku od 2 sekunde...
Misliš 2 minute?
onda sam ja na redu
pogađajte
Freelancer?
možda dark star one
ovu bas ovu san igra nesican se kako se zove ali mozda star trek?
a kaj sma ja rekel?
Nisam videl kaj si ti rekel jer tvog posta ni bil kad sam otvoril pisanje novog posta. Ono, ku'iš?
Spaceforce: Rogue Universe