Worms forts: Under Siege
Edit: Opristite nisan dugo refreshao. 
Worms forts: Under Siege
Edit: Opristite nisan dugo refreshao. 
molim citajte prijašnje postove to je worms 4 mayhem (next)
Evo lagano je
worms forts : under siege
starcraft brood war
možda star craft2
to je neka modifikacija warcrafta 2 sa grafikom koja bi trebala predstavljati starcraft
to je neka modifikacija warcrafta 2 sa grafikom koja bi trebala predstavljati starcraft
ovo moje je tocno eno dole dokaz
Hint: nova igra , predivna grafika i radijacija i mislin da je fps pomisan sa avanturon sad da vas vidimo
Stalker: Clear sky
FPS/RPG
Stalker Shadow of Chernobyl?
Mislim da je clear sky.
Hint: nova igra , predivna grafika i radijacija i mislin da je fps pomisan sa avanturon sad da vas vidimo
Stalker Clear Sky, prva misija.
FPS/RPG
da tocno je
FPS/RPG
post the pic...
a hint?
Traži se puno ime lika...
Triss Merigold
a hint?
Pa nemogu odmah dati i hint.
Prvo se malo namučite (ako se s tako laganom sliko ima šta mučit/razmišljat/tražit).
Recimo da je igra novija i za PC.
Edit:
Točno je:
Triss Merigold
Triss Merigold
neext
D&D?
D&D?
Pravila igre da, ali se ne zove tak igra
Idem offline, ako netko pogodi provjerite na googleu
Pozdrav
Dungeons and dragons
1000posto jel na slici pise glavni likovi neki redgar i turdok a to je ta igra ima iste likove...
Dungeons and dragons
1000posto jel na slici pise glavni likovi neki redgar i turdok a to je ta igra ima iste likove...
Nije, hint-ToEE
To su prva slova naziva igre
Dungeons and dragons
Nije, hint-ToEE
To su prva slova naziva igre
The Temple of Elemental Evil,slika. Nisam našao istu sliku ali mislim da je ovo dovoljno.
Nova igra
eye of the dragon?
eragon?