- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedi Knight 2: Jedi outcast
Lik je Kyle Katarn.
Ženska je Jan Ors.
Imena likova?
Tocno! Dalje..
Imena likova?
Stavio sam u Edit, nisam htio da me neko pretekne oko imena igre pa nisam odmah.
Eto i nova igra:
Ovu sam igru vidio i malo igrao (ja mislim), čini mi se da je to neki Half-Life mod. Mislim da se zove Earth's Special Forces ili tako nešto.
meni to smrdi na neku losu flash igru...
Dečki fulate (ni jedan odgovor nije ni blizu...).
"igra" (zapravo je mod i ubuduce naglasi kad stavljas mod, a kad igru!) se zove DBZ Mod for Quake 3 - Bid for Power
(191x7 tamb dauni se ne davaju za takve gluposti pa ako ces se nastavit tako ponasat vratit cu ti duplom mjerom...)
evo nova igra, trazi se ime lika...
Zašto ime lika kad imate temu >Pogodi tko<???
možda edge
sta stalno stavljas likove stavljaj igre
ko stalno stavlja linkove a ne slike
"igra" (zapravo je mod i ubuduce naglasi kad stavljas mod, a kad igru!) se zove DBZ Mod for Quake 3 - Bid for Power
(191x7 tamb dauni se ne davaju za takve gluposti pa ako ces se nastavit tako ponasat vratit cu ti duplom mjerom...)
Ta igra je standalone tj bazirana je na Q3 engine ali nije mod već igra. I nije DBZ (nije dobila licencu!).
Po tebi bi i Call of duty bio mod (ta isto je Quake III engine!).
Što se tiće "palac dolje" i "palac gore" - ti si taj koji je prvi poćeo s time. Mislim da ti je izlika bila "Da ne moram svaki put pisati točno/netočno.".
Za pogađanje imena lika postoji druga tema ako se ne varam.
Osim toga, očito je da nisi stavio screenshot iz igre već neki crtež.
Da nije igra "r3d3f1n3 unknown"?
Ajde pogledaj malo prvu poruku u temi i što je zadao ona koji ju je otvorio. Dopušteno je pitanje Koji je to lik i postavljanje artworka
Mogu li ja stavit jednon sliku?
Zašto ime lika kad imate temu >Pogodi tko<???
Razbijanje monotonosti? A i na toj temi trebaš napisati neku zagonetku koja povezuje lika.
Uglavnom, i ja sam to isto stavljo, al samo kad bi malo razbijo monotonost. Poslije te zagonetke opet bi se vratio na ime igre. Čak sam stavio i nekog programera, al to je bilo stvarno lagano (Shigeru Miyamoto).
Netko iz Final Fantasya?
Može hint?
Ta igra je standalone tj bazirana je na Q3 engine ali nije mod već igra. I nije DBZ (nije dobila licencu!).
Po tebi bi i Call of duty bio mod (ta isto je Quake III engine!).
Što se tiće "palac dolje" i "palac gore" - ti si taj koji je prvi poćeo s time. Mislim da ti je izlika bila "Da ne moram svaki put pisati točno/netočno.".
Za pogađanje imena lika postoji druga tema ako se ne varam.
Da nije igra "r3d3f1n3 unknown"?
igra ima naziv dbz i evo ti link na stranicu gdje je mozes skinut (vidim da nemas pojma o animeu jer da imas znao bi da su Goku, Gohan, Metal Cooler, Trunks, Tien, Yamcha, Android #16, Vegeta, Frieza, Krillen, Piccolo s kojima mozes igrat u tom modu iz tebi nepoznatog Dragon Balla Z). postoji jasna razlika izmedju igre i moda ali ti ju ocito ne razumijes, a ja nemam volje objasnjavati se s tako arogantnim, a tako umisljenim likom (quake 3 je igra, a ovo je mod za tu igru...). ja nikome vise ne dajem "palac dolje" ako ne pogodi igru, to sam radio prije nego li su Bugovci uveli zvijezdice jer nije bilo formule za izracun. necu nikome davat tamb daun za glupost ali tebi hocu jer si bezobrazan i bahat. sto se tice pogadjanja imena lika, prvo procitaj prvi post topica pa onda postaj jer je ova tvoja poruka spamersko trollanje i ostro krsi elementarna pravila svakog internetskog foruma (a ono glasi "Nuzno je procitati prvi post ako se zeli sudjelovati u raspravi ili topicu!"). to sto tebi ta slika nije poznata ne znaci da ju moras prozivati crtezom jer si i time offtopic. r3d3f1n3 unknown cu shvatit kao provokaciju pa budi sretan sto nisi popijo jednu prijavu. (za takve se stvari dobivaju kartoni)
HINT: lik je iz rpg-a s PSone, ak' ne pogodite do 15h dat cu veliki hint...
(nije niti jedan final fantasy)
Let there be flame (again).
Suikoden neki valjda, ali sad ne mogu pogađati.
Let there be flame (again).
Suikoden neki valjda, ali sad ne mogu pogađati.
nisam toliki mazohist da stavim iz suikodena koji ima 108 playable likova... nije...
Lady Riddle (Chrono Cross)
Evo nova slika:
P.S. Ako trebate hint - samo recite
Commander Keen
Lady Riddle (Chrono Cross)
Evo nova slika:
P.S. Ako trebate hint - samo recite
Commander Keen
Da - ali koji nastavak?
Commander Keen 4
Aj stavi sliku
Commander Keen 4