Kam je ovaj nestal????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kam je ovaj nestal????
strpi se malo vjerojatno trazi neku igru i ovako smije jos 30 minuta
strpi se malo vjerojatno trazi neku igru i ovako smije jos 30 minuta
Pa postal je sliku. Mislim da je bila ona Heroes of Might and Magic. Ali na mu je na slici pisalo ''www.mightandmagic.com''. I onda nestane post???
pa ako nece staviti stavi ti
sacekajmo jos 15 minuta pa ako ne stavi stavi ti neku
no idea...:(
no idea...:(
Pick random 
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Amiga_games:_A-H
nije fora!!! ja sam mislil stavljat igre samo one koje sam igral a ne one o kojima nemam pojma... Ona uzmem neki stari BUG cd i inst. igru uzmem Print Screen i postam. To mi nije zanimljivo.
ko će stavit sliku
nije fora!!! ja sam mislil stavljat igre samo one koje sam igral a ne one o kojima nemam pojma... Ona uzmem neki stari BUG cd i inst. igru uzmem Print Screen i postam. To mi nije zanimljivo.
stavi sliku
Ok, ok. Ja sam isto stavljao one koje sam igrao (osim Settlersa - nikad ga nisam uspio pokrenut. [heh, imao sam samo 6 godina ali mi je intro dobro ostao u sjećanju])
Isse jeste nestrpivi...
Poštujte pravila!
Slagao sam čovjeku konfiguraciju tu na forumu...
Ja sam postavil gore!
pa čiju ćemo
sada ide slika od 191x7 jer je pogodio proslu a i stigao je unutar 30minuta
prva je rome-total war,a druga je ice climber
Bilo koju. Ja sam dalje offline
prva je rome-total war,a druga je ice climber
Jest. prestigo me
hoćul ja sad
hoćul ja sad
a daj sliku
ti is na redu
ovo ste 100% igrali
nova slika
NFS:Underground
juiced 2?
nfs undercover?
NFS:MW
nfs:mw
stavljaj sliku
Želim dokaz da je ovo MOST Wanted jer ja mislim da je to UNDERGROUND i da to nemože biti most wanted!!
Želim dokaz da je ovo MOST Wanted jer ja mislim da je to UNDERGROUND i da to nemože biti most wanted!!
ako ovaj sto je postavio kaze da je mora biti i ja iskreno mislim da nije ni underground preso sam ga i nije bio porsche koji ja vidim na slici a most wanted sam isto preso a tamo nema taj sponsor viniyls koji su po cijelom autu,i carbon nije jer ni on to nema.