imam jedan problem u manageru tj u editoru ispocetka kad sam prebacivo igrace u klubo htjelo mi je normalno stavim save i sve mi ostane,a sad kad god nekoga prebacim i stisnem save pokrenem igricu i on uopce neprihvati to a i odaberem onaj save sto sam napravio kad krece u igricu.neznam koji bi problem mogao da bude???dali tko zana?
Izgubio si me nakon prvog redka
Malo se potrudi kod formatiranja texta
ROFL
nek mi neko ako može privatnom porukom poslat serial code, ako ne onda ništa
di piše da se protivi pravilima foruma
Instalirao sam danas ovu igru, pa da ne otvaram novi topic - problem je sljedeći - kada želim da pokrenem igru izbaci mi poruku ''failed to set up graphics system''. na ovom topicu vidio sam da je neko rekao da treba instalirati directx koji je poterban i naveden ali u mene je instaliran baš taj (9.0c).
da li se još nekome ovo dešavalo i kako ste riješili problem?
iako ti pise u dxdiagu directx 9.0c ne mora znaciti da je to taj, jer microsoft svakih par mjeseci izdaje novi directx a i dalje se oznacava 9.0c samo ti skini i instaliraj najfriskiji DX pa onda pokusaj.
iako ti pise u dxdiagu directx 9.0c ne mora znaciti da je to taj, jer microsoft svakih par mjeseci izdaje novi directx a i dalje se oznacava 9.0c samo ti skini i instaliraj najfriskiji DX pa onda pokusaj.
DirectX 9.0c
4.09.0000.0904 - znači zadnja verzija.... ali ipak neće da pokrene
Da ne otvaram novu temu, pitacu na ovoj, naime, igra li jos iko championship manager 01/02? Za mene najbolji manager ikad napravljen, e sad imaju novi update-i i patchevi pa ima li itko iskustva sa tim kako se radi. Ja sam pokusao ali dobijem error poruku v3.6.90 index..cpp 5773 . Da li se iko s ovim susretao?