FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 96.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA World free2play
L1nNk kaže...

Samo je sad problem sto ce i kako ce biti s FW posto sezona zavrsava, stare kartice nove kartice previse ce tu biti nereda na marketu. 

ispocetka mi se ta ideja nije svidjala ali sad mi se to  posebno svidja kod fifa world , jer biti ce brdo kartica , brdo izbora za svaku poziciju na terenu , nece vise biti te jednih te istih postava i moci ce se kombinirati daleko vise nego dosada , 

13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Ljudi imam jedno pitanje, malo noob, znam ;)
Dakle, neki igrač je na prodaju i ja ga želim kupit. Početna cijena je npr. 3000, a ako želim da ga kupim odma onda je 5000. Ja šaljem ponudu od 3500 i čekam da završi ono vrijeme (5m 10sec npr.), ali u međuvremenu neko ponudi više novaca i kupi tog igrača.
Hoće li se meni vratit moji novci (moja ponuda) od 3500? ;) 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leotom kaže...

Ljudi imam jedno pitanje, malo noob, znam ;)
Dakle, neki igrač je na prodaju i ja ga želim kupit. Početna cijena je npr. 3000, a ako želim da ga kupim odma onda je 5000. Ja šaljem ponudu od 3500 i čekam da završi ono vrijeme (5m 10sec npr.), ali u međuvremenu neko ponudi više novaca i kupi tog igrača.
Hoće li se meni vratit moji novci (moja ponuda) od 3500? ;) 

naravno da ce ti se vratit , vrati se iste sekunde kad te neko overbida ...

11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Moze mi neko preporuciti dobra dva cm igraca iz BPL lige, do 20k, nekako je skroz slaba ponuda sto se tice cm u bpl, trenutno mi je fellaini i lampard, prije je umjesto fellainija bio carrick al nekako je spor, neokretan, ne zna osutat, samo zna pas kako treba poslati, ne znam sta da radim za bundesliga timom, ko hoce moze pogledati na predhodnoj stranici sastav, svi ukupno su mi nekako preslabi, naglo me stalo, ispao sam u 4. diviziju, 5 bodova imam, jos 3 utakmice, ne znam do cega je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IzzoSa kaže...

Moze mi neko preporuciti dobra dva cm igraca iz BPL lige, do 20k, nekako je skroz slaba ponuda sto se tice cm u bpl, trenutno mi je fellaini i lampard, prije je umjesto fellainija bio carrick al nekako je spor, neokretan, ne zna osutat, samo zna pas kako treba poslati, ne znam sta da radim za bundesliga timom, ko hoce moze pogledati na predhodnoj stranici sastav, svi ukupno su mi nekako preslabi, naglo me stalo, ispao sam u 4. diviziju, 5 bodova imam, jos 3 utakmice, ne znam do cega je 

Mogu ti dati preporuke koje koristim u FIFI 14 a to je Ramires i Yaya, Fellaini ova zelena kartica mi je brutalna, Gerrard a. Imas jos par opcija kao sto su Paulinho ili Ramsey ali tots.  Meni su vecinom ovi igraci igrali na cdm u. Moj prvi savjet pokusaj s Paulinhom posto ne bih trebao bit inesto preskup. 

13 godina
FIFA World free2play

sa sam saznao za tu fifu pa me zanima ima li smisla sad to skidati tj do kad ce biti aktivno do kraja prvenstva ili..??

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

evo sad je opet cjena yaye toure normalna 60k ... no comment ... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 20:44 (TheVeky).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

nzm za vas ali  ja sam  cim je gitza dao gol bacio sve golde sto sam imao na gotzea i jason rodrigeza , valjda cu nesto zaraditi pa da mogu ko covjek kupit tog precjenjenog ramosa ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 23:49 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Koje statistike igraca treba gledati kad se misli na izdrzljivost u duelima? Npr. Eto je opako brz igrac, ali cim obrambeni igrac prdne pored njega, ovaj gubi loptu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sova kaže...

Koje statistike igraca treba gledati kad se misli na izdrzljivost u duelima? Npr. Eto je opako brz igrac, ali cim obrambeni igrac prdne pored njega, ovaj gubi loptu...

Strength i Balance najvise.

You better run, you better take cover!
11 godina
neaktivan

Evo i ja malo zaigrao, odlicna je fifa.

Gol Gol
Singleplayer Singleplayer
Golman zabio Golman zabio
Golman zabija Golman zabija
[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
17 godina
neaktivan

ovako muci me ovaj problem desavaju mi se lagana trzuckanja svakih 10-tak sekundi ali nista tak strasno,a kad smanjivam detalje,sve vise trza,sad sam ih stavio na max pa je onak donekle ok,dali je krivac veza ili nesto drugo? negdje sam citao da je mozda problem zbog hdd-kao ima spike u brzini,znaci velika razlika izmedju najnize i najvise brzine pa ako netko zna rijesenje tnx

EUW LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

ovako muci me ovaj problem desavaju mi se lagana trzuckanja svakih 10-tak sekundi ali nista tak strasno,a kad smanjivam detalje,sve vise trza,sad sam ih stavio na max pa je onak donekle ok,dali je krivac veza ili nesto drugo? negdje sam citao da je mozda problem zbog hdd-kao ima spike u brzini,znaci velika razlika izmedju najnize i najvise brzine pa ako netko zna rijesenje tnx

Ma drug, svima trza, serveri im nista ne valjaju, udji i Seasons obicni, i odigraj sa ekim klubom jednu, vidjeces ide ko mlijeko, moraju popraviti ili nadograditi te servere kako god, al dobro, igra je tek u beta fazi

13 godina
FIFA World free2play

Poceo bi igrati,ali me zanima da li je igra P2W.Cuo sam isto tako da dosta steka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Poceo bi igrati,ali me zanima da li je igra P2W.Cuo sam isto tako da dosta steka.

nije p2w , ja sam cisti primjer za to , imam skoro cijelu tots momcad a mucim se protiv 100k vrijednih mmomcadi u 3diviziji ... 

game menu malo steka ali jbs to , igra uglavnom ne steka barem ne u ovim divizijama oko kojih se ja vrtim (3-4) , sve ovisi o tome tko ima koliki prag tolerancije , neki pop*zde ako steka na jednoj o d 5 utakmica , neki na  1 od 10 i slicno ( iako mislim da moras biti pehist da na vsaku 5 utakmicu naletis na nekoga s kim lagas , mislim da je u prosjeku svaka 10 lag match ) ... , ja npr odmah forweitam kad naletim na nekoga kod koga lagam i vec kod sljedece utakmice odmah zaboravim da sam proslu forweit-ao zbog laga ... iako steta sto sam uvijek ja taj koji forweita a ne protivnik -.- , definitvno bi trebali dodati mutual forweit ...-.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 15:10 (TheVeky).
13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Ljudi, ako obrišem igru i deinstaliram ju, a onda ju opet skinem preko istog Origin profila, hoće li mi ostat moj Ultimate Team (igrači, klub...)?

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA World free2play

Evo,upravo odigrao prvu tekmu protiv lika i dobio 4-0.Ali mi na momente trza.Da li bi mi spustanje grafe pomoglo sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neces nista izgubiti , sve te informacije se nalaze pretpostavljam na njihovom serveru a ne na tvom kompu .. ti ces samo screenshotove izgubit :p

to je onda do veze izmedju vas dva , nzm kakvu bi trebao imati kantu od   kompa pa da bi ti trzalo zbog grafike ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 15:44 (TheVeky).
17 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Sova kaže...

Mislim da te statistike ne postoje u Fifi World. Mozda u Fifi 14..

15 godina
Sova kaže...
Smucek kaže...
Sova kaže...

Naravno da postoje, sve ocjene igraca su identicne u FIFI 14 i FIFI World.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Sova kaže...
Smucek kaže...
Sova kaže...

to sam ispocetka i ja mislio ali kad sam poceo malo "delikatnije" gledati na svakog pojedinog igraca uvidio sam da sve ono sto pise na futheadu drzi vodu :P

11 godina
neaktivan
leotom kaže...

Ljudi, ako obrišem igru i deinstaliram ju, a onda ju opet skinem preko istog Origin profila, hoće li mi ostat moj Ultimate Team (igrači, klub...)?

Normalno ostaje ti sve, oni tamo imaju bazu podataka za sve profile na originu

17 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
Sova kaže...
Smucek kaže...
Sova kaže...

to sam ispocetka i ja mislio ali kad sam poceo malo "delikatnije" gledati na svakog pojedinog igraca uvidio sam da sve ono sto pise na futheadu drzi vodu :P

Hvala za ovu futhead stranicu :) Samo mi nije jasno zbog cega nema tak detaljnih statistika i u samoj igri?

17 godina
neaktivan

ljudi el vam radi FW normalno,na marketu mi treba jako dugo da mi prelista stranicu sve usporeno stalno neke greske mi baca,al kad igram u redu je

13 godina
Ryder007 kaže...

ljudi el vam radi FW normalno,na marketu mi treba jako dugo da mi prelista stranicu sve usporeno stalno neke greske mi baca,al kad igram u redu je

To je preopterecenost servera ja mislim, tako je i u FIFI 14 stalno kad izadju nove akrtice il nesto. NE mozes normalno naci igraca il mu treba dugo vremena il izbacuje greske. Proci ce to, ucestali problem EA.

14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Za sve vas koji želite početi igrat evo ja ću vam probat nekako "dočarati" sve

Igra nije P2W(Pay2Win)nego se cijeni vaš trud i vaše znanje u igranju fife,ako ste već upoznati sa fifom znate šta je i kakav je Ultimate team mode,znači o tome je riječ FIFA World,slažete svoju ekipu sa coinsima koje dobijate po utakmici,i promociji u sljedecu diviziju(ovdje se dobije više)počinjete sa bronze squad ekipom i dobijete jednog Gold igrača iz kluba koji ste odabrali kao najdraži,imate pakove za različite novce,tako imate Bronze pack-najlošiji Silver pack-srednji i Gold pack - najbolji,u njima dobijate razne igrače contracte i stvari koje vam trebaju za klub,sve što vam netreba možete brzo prodat za sitne novce ili staviti na transfer listu ako to nekome treba,imate i posebne pakove,u njima dobijate posebne igrače naprimjer-midfielder pack znači u njemu dobijate igrače iz veznog reda.Da se malo osvrnem na gameplay,po meni je odličan za f2p igru,grafika je solidna,kao prava fifa(mislim i jest ali govorim o serijalima poput fifa 12 fifa 13 fifa 14)definitivno se isplati skinut ako ste fan nogometa,nije teško lako je počet i zabavno je,definitivno probajte :)

Mateo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA World free2play

sta je ovo danas sa serverima stalno me izbacuje.ili je to do mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

sta je ovo danas sa serverima stalno me izbacuje.ili je to do mene?

do servera je , uglavnom je do servera ako ne i uvijek , danas navecer bi trebao biti maintance ...

13 godina
FIFA World free2play

Koja glupost.Lik gubi 1-0 i na poluvrijeme mi ode.I na kraju nabi mi 0-0.To trebaju srediti.A ne ovako,netko gubi ode off i izbaci kao nerjeseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Kolko se isplati kupovati ove packove? Kolka je sansa da se dobi nesto korisno, da ne bacam coinse bezveze u bunar {#}  Ili je bolje sparati pa kupiti igraca na marketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice