FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 96.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA World free2play
Smucek kaže...
L1nNk kaže...
Sova kaže...

Koji je najbolji napadac iz premiershipa za kakvih 35000 coinsa? Fali mi neki brzi i precizan napadac. Dal je Samuel Eto ok za tu cifru?

Etoo ti je jedan od najboljih napadaca u BPL u uz Aguera. Iduce opcije su ti Remy ili Sturridge. 

Vidis, glupost je reci da su najbolji, oni su najbrzi igraci, a svi oni koji se oslanjaju iskljucivo na brzinu ne doguraju daleko.

Zato sto je FIFA World Iskljucivo igra koja daje previse prednost pace igracima. Dok sam igrao prije FIFU WOrld Etoo i Aguero su mi najbolji dvojac bili. Meni je zao sto je u vecini slucajeva pace vazniji od drugih cimbenika u toj igri, jer jedan benteke je Monster u FIFI 14, nznam kakv je u FW nisam ga isprobao. Jovetic takodjer za primjer. 

17 godina
neaktivan

ja sam sastavio igrace iz serie A znaci baloteli ili sau i giovinco,veza asamoah vidal marchisio lihtenstiner,obrana radu chielini caceres i abate i gk buffon i jedino imam problema sa BPL igracima i u diviziji 1 sam onak bez pardona samo kazem imam poteskoca sa BPL timovima jer su brzi dosta od ovih mojih

EUW LOL: frenkySTYLE
15 godina
FIFA World free2play

Ma znam ja da je Pace u ovoj igri totalno pogresno prenaglasen, ja imam BPL ekipu u kojoj mi nijedan igrac u prvoj postavi nije najbrzi, tj za svaku poziciju mogu kupiti drugog brzeg. Redovno se vrtim oko 1-2 divizije, osvajam. Ako znas dobro igrati odbranu, postaviti ofsajd zamku ili procitati protivnika, brzina mu nista ne znaci. To i jeste najveci nedostatak takvih igraca, uvijek znas sta ce uraditi, zato je protiv njih lako igrati.

Oni koji igraju npr s Seria A ekipom, redovno koriste napadacki par Ibarbo-Muriel, ja koristim Immobile TOTS i Balotelli.

U BPL u napadu koristim Dzeku MOTM WC i Suareza, jednom je pace 74, a drugom 81 cini mi se, iza njih je Ozil, koji dijeli lopte kao rukom, formacija 4-1-2-1-2.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA World free2play

Definitivno istina, ali da onaj tko zna igrati nije problem rijesiti se pace igraca jer igraju vise manje na istu taktiku. Sto se tice najbolje lige, meni je dobro sjela BBVA i BPL. Sad ne igram FW ali gradim svejedno momcad, jos samo potreban MOTM Sanchez. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Evo kupio Etoa i u prvoj tekmi 2 gola {#} Friski sam igrac i tek sam u petoj diviziji, imam oko 100 utakmica u nogama i evo moje ekipe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Pozz ljudi, evo instalirao sam i ja ovu FIFU, sviđa mi se zasad.
Imam 15-ak odigranih utakmica, od toga svega 4 nisam pobjedio.
Pa evo, ako oće tko nabacit koju tekmu samnom, dodajte me, origin je "pticaleo179"

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Kad gradite ekipu najbolje vam je gledajte po formacijama(i ligama naravno) jer ćete tako po meni najlakše skupit dobar chemisty,da se osvrnem na ovo sa brzinom,brzina jest bitna ali netreba vam igrać tipa 90 pace 56 shoting,bolje vam je gledajte lijepo bazirane igraće tipa 80 pace 80 shoting jer dzabe vam je ako cete vi pretrcat ako vam je igrać traljav i falije cijeli gol.

Mateo

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA World free2play

Zbog manjka paznje i prenesenog vremena na FIFU 14 oduzilo mi se gradjenje FW momcadi ali evo, Main momcad sam kreirao xD 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Zbog manjka paznje i prenesenog vremena na FIFU 14 oduzilo mi se gradjenje FW momcadi ali evo, Main momcad sam kreirao xD 

S pol' snage poznavajuci tebe B)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
L1nNk kaže...

S pol' snage poznavajuci tebe B)

xD LOL Hvalla , jako malo vremena sam posvetio FW, ali sto nije ni u kom slucaju cudno radi FIFE 14. Bavljenje Trade om je dosta lakse u FW dok ne dodjes do 500k negdje, poslije iza toga je teze jer nema igraca koji imaju vrijednost od par milja. Pod teze mislim isto jer ocekivanja su da mozes dobiti veci iznos s skupljim igracima a osim najsjajnih zvijezdica nitko ne ide preko 500k. 

17 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Odlicna ekipa, ali kolko treba vremena i coinsa da se slozi takva ekipa?

13 godina
Sova kaže...
L1nNk kaže...

Odlicna ekipa, ali kolko treba vremena i coinsa da se slozi takva ekipa?

Mjesec dana uz mozda da ti na trade ode u danu 15-30 minuta. Znaci to je igranje bez ikakvog forsiranja prema trade a. Bilo mi je potrebno 2 tjedna da napravim i skupim za ovakvu momcad.Jer poslije 2 tjedna nisam uopce igrao FW a imao sam TOTS Grizmana kojeg sam prodao da bih kupio ovu dvojicu [ Benzema i Sanchez ] i kompletirao momcad. U biti ovisno o trzistu potrebna ti je milja da slozis ovakvu momcad.

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

malo mi pocinju ici na jetre preprodavaci ( nemislim na tebe link :) ) , iako sam i sam preprodavac :) ali ja za razliku od ovih nekih kupujem ispod cjene i prodajem za normalnu cjenu  , dok ovi neki kupuju za normalnu cjenu i onda ih precjene do boli i onda ih prodavaju tjedan-dva..., vec bih kompletirao momcad da 3-4 preprodavaca nisu kupili tots ramosa za 350-400k i sad ih prodavaju za 550-650k -.- , a i sad gledam benzemu jucer se moglo uzeti za 100k bez problema a sada nemmozes ni za 125k uzeti ... a jos ima horde igraca koji stavljaju istog igraca za 200k bez ikakve namjere da ga prodaju vec da im samo dignu cjenu  ,sve se bojim da ce uskoro biti cijena lm benzeme oko 150k -.- 

edit: upravo kupio benzemu za 85k uff , leglo mi je kao budali šamar, dobro da sam bacio pogled  taman kad ga je on bio stavio na transfer 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 12:50 (TheVeky).

0 0 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

malo mi pocinju ici na jetre preprodavaci ( nemislim na tebe link :) ) , iako sam i sam preprodavac :) ali ja za razliku od ovih nekih kupujem ispod cjene i prodajem za normalnu cjenu  , dok ovi neki kupuju za normalnu cjenu i onda ih precjene do boli i onda ih prodavaju tjedan-dva..., vec bih kompletirao momcad da 3-4 preprodavaca nisu kupili tots ramosa za 350-400k i sad ih prodavaju za 550-650k -.- , a i sad gledam benzemu jucer se moglo uzeti za 100k bez problema a sada nemmozes ni za 125k uzeti ... a jos ima horde igraca koji stavljaju istog igraca za 200k bez ikakve namjere da ga prodaju vec da im samo dignu cjenu  ,sve se bojim da ce uskoro biti cijena lm benzeme oko 150k -.- 

edit: upravo kupio benzemu za 85k uff , leglo mi je kao budali šamar, dobro da sam bacio pogled  taman kad ga je on bio stavio na transfer 

Onako kako ja radim je da kupim brutalno jeftinu verziju kartice i prodavam je po najeftinijoj verziji na trzistu. Tu dobijes najbrzi profit i najveci, najveci za to sto ti jednostavno se najbrze kupuju kartice i kroz 1h ih prodas u tome je sva caka. Ne volim ni ja te tradere koji pokupuju sve i samo furaju svoje cjene koje im ne prolaze, to nije profit to je samo gubljenje profita. Dati cu ti primjer vezan je za FIFU 14. Duze vrijeme likovi furaju Navasa IF za 4milje na FIFI 14 to naravno nitko ne kupuje, ja naletim na bid cjenu od 1.7M i kupim ga , stavim mu prodajnu cjenu na 1999 i ode kroz 10 minuta. Znaci imao sam profita cistih 200k kasnije vidim cjene su mu pale na 2M moguce i radi moje kartice.

16 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Vezni red ti je jadan

11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Pozz, meni se ova igra svidjela pravo, zbog ovog ultimate tima mozda kupim FIFU 15, ali daj boze zato sto ce sigurno biti iznad 50€

Ovo su moja dva tima, trenutno sam u trecoj diviziji, juce sam mogao uci u drugu ali nema veze

http://oi58.tinypic.com/oa6w6h.jpg

http://oi58.tinypic.com/289hd2w.jpg

Inace BPL tim je puno jaci iako su na papiru isti, jako sam zadovoljan sa napadom, Sturridge i Walcott su brzi pravo, welbeck mi je nekako osrednji, dvoumim se da umjesto njega stavim sterlinga dok ne skupim coinsa za Rooneya i Aguera, da jos napomenem, Zabaleta me pravo iznenadio, kako je samo prodoranpo desnoj strani, kada god sa njim krenem for uvijek prodje, sto se tice Bundesliga sastava nije na nivou 3. divizije ali sta je tu je, bio je dobar u prijasnjim divizijama, prekljucer sam ko budala bacio pare na gold pakete nadajuci se da cu dobiti nekog dobrog igraca, potrosio djaba 60k coinsa :/ sada imam bruku gold igraca koji mi uopste ne trebaju

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 14:13 (IzzoSa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...
L1nNk kaže...

Vezni red ti je jadan

Sto si ti neki strucnjak ?? Daj svoj prijedlog, mozda se i uvazi.

16 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Imaš dva panja, jednog napadača i aliena u veznom redu. Pametnom dosta!!!!

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

potpuno se slazem sa tobom , treba pod hitno mjenjati ta dva igraca ..... 

(sarcasm off )

o cemu ti pricas daj imenuj nekoga , ovo nemoze ni isus i bog zajedno skuziti o kome ti pricas ... rakitic , benzema ? 

13 godina
Praetorian1 kaže...

Bravo ti XD Molim jedan pljesak xD Svatko igra kako mu pase. Da igram FW Mascherano bih mi bio na CDM u jer uvjek igram s jednim agresivcem a napadacima nista ne fali, bolje opcije i nema. Najbolji mi je Ruben Castro bio od napadaca prije.  Malo ti izrazavanje nije na nivou, mozes dati svoje misljenje ali u korektnom kontektstu. 

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

jel yaya toure negdje odlazi ili? prije je bio 50k sada je preko 100k ?

0 0 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

Jedino sto znam PSG je bio u pitanju, tako da je to moguca opcija kao sto je bila i s Luiz om. 

15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
TheVeky kaže...

Jedino sto znam PSG je bio u pitanju, tako da je to moguca opcija kao sto je bila i s Luiz om. 

nigdje nemogu pronaci na netu da ce biti igdje prodan a narasla mu je vise cjena nego dimariji koji ce valjda otici u man utd ali i njemu polako ali sigurno raste cjena ...

11 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
L1nNk kaže...
TheVeky kaže...

nigdje nemogu pronaci na netu da ce biti igdje prodan a narasla mu je vise cjena nego dimariji koji ce valjda otici u man utd ali i njemu polako ali sigurno raste cjena ...

Sto se tice tih transfera mene zanima kolika ce cijena Suarezu biti, nece valjda reko 500k xd, usput da pitam ako ima neko da igra prvu diviziju da mi kaze koliko se coinsa dobija za opstanak?

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

neigram u prvoj ali mislim da se dobije 10.5k za ostanak u prvoj diviziji ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

gledaj,cijene su porasle previše,frend mi je kupio TOTS Lacazettea za 27 tisuća,prodao ga je za 40 tisuća i bio je sretan,danas se prodavaju po 150k i tako,ovo je postalo totalno glupo što se tiće transfer marketa jer ljudi su počeli nabijat cijene previše,nekada si walcotta mogao uzet za 3k danas ga nema ispod 9,tako ti je to,svi žele uzet šta više para jbg

Mateo
12 godina
FIFA World free2play

Praetorian1 loš si troll

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

mislio sam kupit james rodrigueza iMOTM i prije TOTKS cijena bila oko 85k i ja mislio bit ces jeftiniji jer ces ih bit vise, a sad je cijena 105k i nikako da naidem na nekog jeftinog

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MateoJurišić kaže...
TheVeky kaže...

gledaj,cijene su porasle previše,frend mi je kupio TOTS Lacazettea za 27 tisuća,prodao ga je za 40 tisuća i bio je sretan,danas se prodavaju po 150k i tako,ovo je postalo totalno glupo što se tiće transfer marketa jer ljudi su počeli nabijat cijene previše,nekada si walcotta mogao uzet za 3k danas ga nema ispod 9,tako ti je to,svi žele uzet šta više para jbg

ali cjena lacazeta je valjda skocial nakon nekog vremena , kao i cjena walcota !? , dok cjena yaye toure je skocila u dan-dva , sjecam se prije valjda par dana je cjena yaye toure bila oko 50k i jos je padala ,i sad odjednom iz nicega boom , vise od duplo , sto nema smisla nijedan drugi bpl igrac osim luiza ( i malo hazard, edit:malo i aguero :)  ) nije poskupio kao toure  

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 11:18 (TheVeky).
13 godina
FIFA World free2play

Nznam pravo valjan razlog zasto bih cjene skakale preko noci, ali moguce je najvise radi iduceg transfera. Znam da primjera u FIFI 14 znaju cjene preko noci past i do prevelike mjere isto tako i poskupiti. A ovo bubanje cjena TOTS igraca najvise dodje od nekoga tko sam uzme vise kartica i nametne svoju cjenu. Uostalom ne cudi me jer cjene totsa bih trebale rasti jer ih nema vise u paketima. Samo je sad problem sto ce i kako ce biti s FW posto sezona zavrsava, stare kartice nove kartice previse ce tu biti nereda na marketu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice