FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.013.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
CroVandal kaže...

Slozio komplet sbc za 0 coinsa doslovno sve imao u klubu i imam jos ucl kartica ali su untradable. Dobio eriksona i 2 informa ostalo bezveze. Mozda 100k coinsa ukupno

Više si mogao dobit za 7 ucl kartica ako su ti te bile tradeable.

Ja složio ovaj half time sbc upravo, dobijem mandžu običnog 84 i neto-a 84, ostalo 79 igrači, strava, bolje sam igrače ububao u sbc nego što su izašli iz njega.

15 godina
jopis kaže...
CroVandal kaže...

Slozio komplet sbc za 0 coinsa doslovno sve imao u klubu i imam jos ucl kartica ali su untradable. Dobio eriksona i 2 informa ostalo bezveze. Mozda 100k coinsa ukupno

Više si mogao dobit za 7 ucl kartica ako su ti te bile tradeable.

Ja složio ovaj half time sbc upravo, dobijem mandžu običnog 84 i neto-a 84, ostalo 79 igrači, strava, bolje sam igrače ububao u sbc nego što su izašli iz njega.

Nisu bili a cuvao sam posebno ajax, spurse i liverpool ucl kartice bile ucl ili obicne nisam ih trpao u obicne sbc ove. Dobio Cavani a i jos 2 84 kartice nije lose nisam isto nista potrosio al sad nemam vise liverpool kartica. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
FIFA 19

Pet zahtjeva za marquee sbc ucl sam složio i dobio stonea kao najbolju karticu. Složim pod poluvremenom ovaj flash sbc i dobijem u njemu higuaina. Jedva 40k coinsa vrijedi. No to je najbolja kartica koju sam dobio otkako slažem sbc u fifi 19. Gledam ovog Ramosa. Rado bih ga složio ali neću imsti dosta coinsa.  Trebao bih odustati od tots sbc španjolske lige a baš me interesira što ću dobiti. Dugo traje pa možda uspijem.

Trebaju mi još dvije rare ucl kartice i nema šanse da ih uhvatim na marketu. Ima kartica 86+ ali nema smisla toliko trošiti za sbc. Mislim tko danas ne složi da niti neće sve složiti jer neće biti kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2019 23:37 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

De Bruyne pao u poluvremenu

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jopis kaže...
movie kaže...
jopis kaže...

Baš tako. Sinoć dođem s posla krenem igrat prvu, moji igrači sa 90+ pace-om ne mogu trčat nijedan, izgubim 1-0 jer sam se branio cijelu tekmu. Slijedeće 3 šta sam pukao ušlo je, igram petu tekmu, odjednom ne mogu zabit ni na prazan gol :/. Odigrao još 2, ista priča, šta god i s kim god, ne ide. Odustao do večeras da se ne živciram bezveze. Valjda će se usrana skripta okrenut na moju stranu.

Btw, složio sam si onog Maregu iz SBC-a da mi Joao Felix ima s kim igrat zbog chemistrya. Statsi su mu brutalni, al ko i najmanje 50% igrača sa nabijenim statsima preko tih spešl kartica, ne igra ni upola tak dobro kakve statse ima. To sam odavno skužio, avg igrač nabijen statsima samo zbog nekog nn razloga, igra vidno lošije nego dobar igrač sa upgrejdanim statsima zbog totw/tots/xx razloga tj kartice, a ima bolje statse.

Pa kak da ti igraju kada ti samo dva igrača od 11 imaju full che. Svaka čast ako ti imaš volje s ovom momčadi igrati i uspiješ nekog pobijediti.

Već smo imali debatu o tom chemistryu da je to napuhana bajka. Jel znaš šta je to govno zapravo. Da dodaš maltene napamet loptu i tvoj Sane,Mane,G.Jesus (to je u 99% slučajeva full chem ekipa u wl i rivalsima na pcu, znam da ti igraš igjice na plejki), natrče na nju jer ih je lopta 'pronašla u trepavicu'. Ja tako ne igram jer to nije nogomet, tak smo iss igrali prije 21 godinu, stavi najbrža dva igrača lijevo i desno i centriraj u sredinu ili pretrči obranu krilima i gol. Nit igre nit veze s vezom, tako 90 minuta, a tako igra 90% igrača i ove gluparije od fife na pcu, drop back i fast counter i nabij po krilima pa šta upadne upadne. To je za mene žešća retardacija kao i forsanje tog full chema a zapravo nigdje veze.

Drž se ti marketa, ja imam 600 pobjeda, 50 neriješenih i 280 poraza s takvim 'svaka ti čast blablabla' timovima.

Inace igra po krilima je glavni forte danasnjeg nogometa i to si gledao danas u finalu, ekipe koje igraju krilima(na "pocetku" su bile u finalu).A ne ovo sto se na fifi događa da se ubacuje s krila nego igra po krilima i nagli rez u 16. Tak da neznam o cem ti pricas. To što je na fifi kontra retardirana to ne znaci da je u stvarnom nogometu isto. Umjetnost je nekog dobiti na kontru jer je potrebna precizost, mirnoca i brzina prilikom brze kontre.(u stvarnom svijetu) Nemoj mjesat nogomet i fifu jer to nema veze, vecinom. Zasto vecinom? Vecinom i sami vucemo poveznice iz stvarnosti u fifu al fifa ako ne bude arkada(arkada=iz izigrane(šablonske) akcije mora biti gol) postat ce kocka veca nego paketi koje otvaras na dan place.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2019 4:33 (cicek).
17 godina
FIFA 19

Zašto se ovakva sranja ne dogode ama baš nikad kad gubim, nego kad vodim 2-0 ili više na poluvremenu? Nije prvi put u wl, tak da ono, skripta? cheat?

Znači samo mi stane na tom screenu, odbroji dolje 59sec i tak stoji dok ne popušim tekmu ili me šibne van iz igre. Ovo je 4-5i put u wl da mi se dogodilo, svaki put dok vodim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Zaboravio sam vam napisati što mi se neki dan dogodilo.

Rastavljam lika na proste faktore cijelu utakmicu, ali neće pa neće.

Sad se više ne sjećam kako mi je zabio, ali gol je bio u režiji igre, negdje oko 60 minute.

Još mi tip napravi ono slavlje kao da se ispričava.

Ja dobijem slom živaca, ne zbog slavlja nego zbog igre i zabijem si odmah autogol, a lik momentalno quita.

Valjda je i njemu bilo neugodno da me pobijedi na takav način?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Zaboravio sam vam napisati što mi se neki dan dogodilo.

Rastavljam lika na proste faktore cijelu utakmicu, ali neće pa neće.

Sad se više ne sjećam kako mi je zabio, ali gol je bio u režiji igre, negdje oko 60 minute.

Još mi tip napravi ono slavlje kao da se ispričava.

Ja dobijem slom živaca, ne zbog slavlja nego zbog igre i zabijem si odmah autogol, a lik momentalno quita.

Valjda je i njemu bilo neugodno da me pobijedi na takav način?

Meni je lik jutros prestao igrat, možda je isti. Znači vodim 5-4, 89a, odjednom ne mogu izbit loptu više, moji ne znaju dodat, lik puca bezveze s 25m, lopta se odbija njegovom na nogu, on pogodi stativu i naravno kraj 4 obrambena moja i 2 napadača njegova opet se odbija njegovom igraču koji nije mogao promašit s 5m. Krenemo u produžetke, ista situacija, u pet minuta lik je imao pet odbijanaca, zabije gol logično. Kick off, ja odigram dva dodavanja moji dodaju njegovima u noge, lik uzme loptu i puca s 35m, odbijanac, opet njemu u noge i gol iz okreta iz prve s 20m.

Nakon tog gola, lik je prestao igrat, pustio gamepad skroz očito. Naravno da nisam ni ja igrao nego si reda radi nabio dva autogola da sam miran. Kad me jebe nek se jebe.

Jutros nešto opasno jebu serveri, već 4 tekme sam spušio zbog diskonekta i poruke something is wrong with ea online -.- 7-14 skor zbog toga naravno...

15 godina

Ovaj wl je smjsan da nemoze biti smjesniji, odigrao sam 7 tekmi samo i imam 4 pobjede. Ali zadnja ja ae mucim da zabijem lik mi 4 puta kick off gol zabije dok mu nisam witesela potrgo sa vvd pa su ga iznjeli iz terena a nije ima zamjenu. Znaci moji stoje kao ukopani dok nezabije tek kad gubim mogu igrat. Na kraju sam dobio 6 4

17 godina
CroVandal kaže...

Ovaj wl je smjsan da nemoze biti smjesniji, odigrao sam 7 tekmi samo i imam 4 pobjede. Ali zadnja ja ae mucim da zabijem lik mi 4 puta kick off gol zabije dok mu nisam witesela potrgo sa vvd pa su ga iznjeli iz terena a nije ima zamjenu. Znaci moji stoje kao ukopani dok nezabije tek kad gubim mogu igrat. Na kraju sam dobio 6 4

Ma ajd to je već 'normalno', al ja ne mogu više jebenu tekmu dobit.... 4 disconnecta, ea cant handle your request, ea cant process bla bla bla, 4 tekme za redom, samo jednu sam gubio, 2 sam vodio 2-0, 3-0, treću DOBIO NA PENALE i dobijem taj neki 'ea cant process' error NAKON pobjede. Naravno NIJEDNA pobjeda mi nije priznata. Sad idem lječit živce na chat, tamo neki retard naravno sa skriptanim odgovorima i apsolutno ne čita što ja pišem niti na to odgovara, samo valjda ima otvoren prozor sa  skriptom u wordu i kopipejsta tekstove. Pa dabogda im se srušili serveri za vijeke vjekova, a ne ovak jebat nas majmune koji smo platili taj proljev od igre.

Edit: to je to, odem na chat pitat šta se događa, zašto se diskonektaju utakmice koje sam DOBIO i zašto se ne priznaju kao pobjede, lik kaže handleat ćemo vaš request na višu razinu, provjerit će sync od igre prema vašem accountu, i to je to, nema tog isusa boga da ja dobijem tekmu više danas, svaku sljedeću tekmu koju sam probao igrat, moji igrači ne znaju više dodat a napadači pucaju preko gola koliko god jako ja stisnem šut...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2019 11:26 (jopis).
13 godina
FIFA 19

Jevem im mater usranu njima i marketu i SBCu. Niti jedne jebene UCL kartice. Gledam futbin, sve kartice na 0 coinsa. Extinct. Kako kompletirat ako nemas s cim. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Jevem im mater usranu njima i marketu i SBCu. Niti jedne jebene UCL kartice. Gledam futbin, sve kartice na 0 coinsa. Extinct. Kako kompletirat ako nemas s cim. 

To je samo odgovor i pokazatelj da je igra otisla u krasni ku*ac kad nema vise ni po 3 mil kartica na marketu... Sad igraju samo oni koji imaju neke koristi od toga i oni koji imaju volju zivcirati se s tim. Ja dodjem doma iz nocne smjene recimo i upalim reko odigram jednu dvije i idem spavat. Toliko se nazivciram i isfrustriram da ne mogu spavati poslije, a sad evo nisam igrao nekih 4-5 dana i osjecam se poletno haha 

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...
SimeKZ kaže...

To je samo odgovor i pokazatelj da je igra otisla u krasni ku*ac kad nema vise ni po 3 mil kartica na marketu... Sad igraju samo oni koji imaju neke koristi od toga i oni koji imaju volju zivcirati se s tim. Ja dodjem doma iz nocne smjene recimo i upalim reko odigram jednu dvije i idem spavat. Toliko se nazivciram i isfrustriram da ne mogu spavati poslije, a sad evo nisam igrao nekih 4-5 dana i osjecam se poletno haha 

Mene jebe kaj mi se fakat igra neki nogomet i kad je sve ok... Cak je i, gameplay podnosljiv. Al sad maloprije igram protiv nekog lika, sklepani seria A tim. Onaj gervinho sareni ide kroz, obranu ko nista. Povede me frajer iz, dvije kontre 2-0. Pocetak drugog, ja zabijrm za 2-1 on, izade van tak da ne dobije poraz. Kakve su to fore jbt.

Gledam market u sred TOTSa 2,3m kartica. Pa prosle godine toliko malo nije nikad bilo. 

15 godina
SimeKZ kaže...

Na pcu ima kartica ali kostaju 50 do 100k ucl rare. Sreca pa sam cuvao te kartice kao da sam znao. Common kartice ima dosta i po 3000 coinsa

12 godina
FIFA 19

Na pocetku igre na marketu je bilo 500k stvari sada za vrijeme totsa ima oko 200k a inace u svim prijasnjim djelovima fife za vrijeme totsa market je bio najveci to je dokaz koliko je igra losa. Pricam za PC market.

Igram protiv nekog mulca koji mi je zabio tri gola tako sto sam ja bio na lopti ja nemam pojma kako je lopta prosla kroz mog igraca do njegovog tako da on moze zviznuti iz prve. Ajde jedan da mi zabije takav ajde dva ali tri to je previse za taj takozvani dynamic difficulty adjustment. Uglavnom zavrsimo na penalima skuzim da ce on puknuti po sredini moj golman ne obrani. Uspijem nekako obraniti sljedeca dva i pucam zadnji penal za pobjedu i onda dynamic difficulty adjustment uplete svoje prste i ja drzim gljivicu u lijevo moj igrac pukne u desno a njegov golman se baci na desnu stranu i obrani mi penal odmah sam stisnuo alt+f4 jer sam znao da cu izgubiti penale cim mi je igrac puknuo u krivu stranu. Prvo su me pokrali za golove za koje sam sto posto siguran da sam ostao igrati do kraja da vidim snimke vidio bi kako lopta prolazi kroz stopala a onda su me pokrali kod penala zasto bas kod penala kakve tu korist ima slabiji protivnik zasto me on mora pobjediti da moj igrac mora pucati u stranu gdje se protivnik baca. Uglavnom ja sam rekao dosta i necu dati protivniku pobjedu koju ne zasluzuje u mojoj glavi ja sam pobjednik jer sam ja pucao u lijevu stranu a njegov golman se bacio u desnu stranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroVandal kaže...
SimeKZ kaže...

Na pcu ima kartica ali kostaju 50 do 100k ucl rare. Sreca pa sam cuvao te kartice kao da sam znao. Common kartice ima dosta i po 3000 coinsa

Kaj ce mi common kad za zadnja dva mi treba rare. Tko gos radi u tom EA, uopce ne prati stanje marketa niti razumije kak on, funkcionira. Ovo nema smisla. 

6 godina
neaktivan
Nema ni na psu, tj ima ali dodu iznad 50k, a to mi se neda davat.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Gledam market u sred TOTSa 2,3m kartica. Pa prosle godine toliko malo nije nikad bilo. 

Prošle godine se konstantno vrtilo preko 6 milja a u dane kada je izlazio novi tots i do 10 milja. Odmah sam rekao da je to pokazatelj kako ovogodišnju fifu igra malo ljudi. Većina je odustala jer ne voli da ih se kara u mozak. Ja sam prošle godine igrao manje nego obično pa sam skupio oko 2k tekmi a ove godine jedva ću prebaciti tisuću tekmi. Već duže vrijeme broj kartica na marketu je najmanji unazad pet godina igranja na PS4. Sinoć sam rekao tko je složio ovaj ucl marquee da ga je složio a mi ostali se možemo jebati. Trebaju mi dvije rare ucl kartice i sada sam izgubio dva sata na marketu ali nisam ih uspio kupiti. Ove over 50k coinsa ne računam jer te kupovati nema smisla. Igra je definitivno pukla ko kokica.

12 godina
FIFA 19

Eto dosao sam do gold3 i ostalo mi jos 10 tekmi nema mi smisla igrati dalje do gold 2 da bi dobio dva spanjolska picka kad ionako nece biti ni Messi ni Suarez jer nemam srece. Svaka utakmica mi je tortura za mozak pobjedio ili izgubio. Od 20 tekmi sto sam igrao uzivao sam mozda u 4 tekme i to kada je ekipa izasla u 20min jer bilo je prerano da me igra krene jebati u mozak. Svaka utakmica se svodi na iste ne logicnosti odbijanaca kao u prici uzimanje lopte tri puta za redom, promasivanje cistih situacija, plesanje igraca oko lopte kao indijanci oko logorske vatre za vrijeme lagga i prolazak lopte kroz nogu igraca

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Cijeli prokleti dan

Edit: Sad vidim na answers hq-u da ima pun kufer ekipe s istim cirkusarijama, a ovi mlatimudani šute -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2019 15:54 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Mislite da bi do isteka ovog sbc zadatka trebale izaci neke rare kartice za nas sirotinju? Rijesio 3/7

0 0 hvala 0
12 godina
Gerro kaže...
Mislite da bi do isteka ovog sbc zadatka trebale izaci neke rare kartice za nas sirotinju? Rijesio 3/7

Ja mislim da hoce zadnji dan prije isteka tog uefa sbc-a nema smisla kupovati te rare kartice jer ionako se u njima dobivaju samo paketi a logicno je da necemo nista dobiti u njima

13 godina
FIFA 19

Ja sam slozio 5/7 jer sam toliko imal u klubu. Ostala 2 mi stoje slozena, samo je jedno mjesto prazno a to je za rare karticu. Uzas.

Dogurao do G2... ne znam kaj mi je doslo. Al sam na 17 - 8 cini mi se. Ako budem imal bolje, probat cu do G3, al tesko... Izgubio od jednog lika koji je na tekmi imal 23 ubacaja. 23 komada je majstor imal, na krilima TOTY DeBruyne i Best i samo je stancal unutra. A unutra CR i Ibra. Genijalno je bilo za igrat. Izgubil 3-1, sva tri gola sa Ibrom... Ne moze mu nista, stoji nesta na njemu... u replayu gledam, Ibra je doslovno proso kroz Nestu i poentiral. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam slozio 5/7 jer sam toliko imal u klubu. Ostala 2 mi stoje slozena, samo je jedno mjesto prazno a to je za rare karticu. Uzas.

Tako i ja. Trebaju dvije rare kartice. Gledam na marketu ovi rare igrači 83 i 84 ne postoje a 85 kada se pojavi čak i to kupuju što po meni nema smisla. Više dođe kartica od vrijednosti packa a da ne pričam kako unutra neću ništa dobiti.

Složio sva tri zahtjeva za ramosa. Dva sam stisnuo i u packovima voda a trećeg nisam jer ću pričekati da vidim koji će zahtjevi biti za tots sbc pa ću ga odigrati ako nisu veći od 86. Ramosa onda kasnije dovršim jer traje još 12 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2019 17:21 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 19

11-2 zasad u WL, mal se poceo sekirat zbog autoblockova Blanca i Laportea doslovno prođe jedan od 10 suteva.

Vezni red dere guzove, nikad jaci nisam imao no fali mi neki brzi napadac razmisljam slozit Eusebia ili kupit Ben Yeddera buduci da su identicne kartice.

Jeli netko isprobao Ben Yeddera?

0 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Jeli netko isprobao Ben Yeddera?

Ako misliš na TOTS, ja sam ga jučer dobio u packu i dok sam se nećkao da li da ga prodam pala mu je jako cijena.

Zato sam ga danas odlučio isprobati :)

Iskreno, još nisam načisto s tom karticom.

Ono najvažnije kod nove kartice na ST poziciji mi je da zabije gol iz prvog šuta - Ben je to odradio bez greške.

I onda kao da ga nije bilo na sljedeće 2-3 utakmice, sakrio se negdje, ja ga nisam vidio :)

Tu ja počnem razmišljati da vratim Ibru nazad i ovog da puknem na bubanj, odem na market, a on još jeftiniji HAHAHAAH

Jučer navečer je bio 2.000.000 coinsa, jutros 1.700.00, a popodne 1.500.000.

Ništa, reko idem ga sad forsirat malo i ako ne valja dajem ga ispod cijene, nije me briga.

On kad je to čuo, usro se i proigrao... zabija, asistira, trči k'o munja :)

Ustvari, nisam načisto što da radim s tom karticom jer sad u napadu imam dva identična igrača - Ben i Pele.

Dobro je jer su brzi, dodavanja imaju odlična i šut naravno, ali nemam igrača koji će razbucati protivničku obranu i koji će mi skakati na ubačaje i kornere.

Sad imam situaciju kod kornera da nemam igrača na prvoj stativi :)

Nitko od ostalih neće na to mjesto, ne znam zašto?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo ja sam na 11-3. Stoga da ili me skripta mazi ili bicuje, nema izmedu. Nema ni jedne tekme di mogu rec s pravom da sam bio bolji ili losiji. Jednostavno ili sam zabio sve sto sam mlatnuo po golu ili nista. Bilo je onih koji su mi ce cinili slabiji al opet neznas kad je te tekme ulazilo doslovno sve. Ako produze wl mozda odigram do gold 3 al za dns vise nemam volje.

0 0 hvala 0
15 godina

To je isto smece da ja nemogu odrediti gdje ce mi tko stajati za vrijeme kornera. Sto mi se malo prije desilo igram zabijem gol odjednom nerade kontrole igrac samo trci u jednu stranu ni tipkovnica nije radila nista. Morao izaci usao ponovno u igru sve normalno. Hebem im igru i skripte kad trebam dobiti pokvari se igra

15 godina
FIFA 19

Rijesio totts sbc i evo sto sam dobio. Znaci jebe me danas nema kraja. Sad ae moram sa supportom svadat. Ocito je svima tako srusila se support stranica 😂😂😂😂😂

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2019 19:22 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroVandal kaže...

Rijesio totts sbc i evo sto sam dobio. Znaci jebe me danas nema kraja. Sad ae moram sa supportom svadat. Ocito je svima tako srusila se support stranica 😂😂😂😂😂

Ti si dobro pro[ao, ja sam dobio srnu

Who bolan cares
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice