FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.012.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 19

Otvorim 20 paketa najbolja kartica 86 rated cak biti nikakav inform da uleti. Htio sloziti onaj ucl sbc ubacim 91 rated kroosa team of the tournament i nemoze koja glupost. Ako ne izbace upgrade sbc onda mi zarada od coinsa isto ode jel imam 300 rare la liga kartica. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2019 19:57 (CroVandal).
17 godina
SimeKZ kaže...

Serveri su u banani... Predtal igrat na 6-4. Najhori ulaz u WL od kad igram a protivnici nikad losiji. 

Jebeno mi jenkak ubace TOTS nebitne lige uz TOTS bitne lige kako bi osvajanje TOTSa koji necem vrijedi bilo jos teze dobit. 

Kaj se tice TOTS LaLige, najlosiji do sad, doslovno su sve kartice drlog u usporedbi sa Bundesligom i PL. 

Baš gledam. Neće se isplatiti slagati tots sbc jer ove tri vrijedne kartice nećemo dobiti već ova smeća koja su dobra samo za sljedeći tots sbc a brijem da će francuzi biti još lošiji... Što je valjalo, valjalo je. Nijemci dobri a englezi baš čudesni na svim pozicijama...

15 godina

Ma ja cu ga slozit osim ako nebude zahtjev 87 team ili vise. Moguce da izade flashback modric kartica ali sigurno 500k coinsa najmanje ako bude. 

13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Moguce da izade flashback modric kartica ali sigurno 500k coinsa najmanje ako bude. 

Flashback na što? Nije ni prosle godine imao TOTS karticu, a vec ima Toty 99 karticu. Mozda bude Rakitic TOTS SBC jer ga je vecina ljudi vidjela u TOTS. Ja bih to osobno volio vidjeti da mi upadne u HR ekipu. 

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Sad sam odigral dvije tekme. Zabio sam ukupno 15 golova i primio 9. Ali dal su to oni slozili 1na1 sanse jer sam svaku 100% sansu zabio(a da nisam komplicirao). Ili me skripta mazi. Premali uzorak za nekvi suvisli zakljucak, al nesto mi cudno. Nije valjda da se moze normalno zabiti gol.

0 0 hvala 0
15 godina

To je skripta okrenit ce se kad tad. Neznam EA logika nije uvijek cista bilo bi dobro sa raketa uleti. Modrica si kupio ili izvukao iz paketa

17 godina
CroVandal kaže...

To je skripta okrenit ce se kad tad. Neznam EA logika nije uvijek cista bilo bi dobro sa raketa uleti. Modrica si kupio ili izvukao iz paketa

Baš tako. Sinoć dođem s posla krenem igrat prvu, moji igrači sa 90+ pace-om ne mogu trčat nijedan, izgubim 1-0 jer sam se branio cijelu tekmu. Slijedeće 3 šta sam pukao ušlo je, igram petu tekmu, odjednom ne mogu zabit ni na prazan gol :/. Odigrao još 2, ista priča, šta god i s kim god, ne ide. Odustao do večeras da se ne živciram bezveze. Valjda će se usrana skripta okrenut na moju stranu.

Btw, složio sam si onog Maregu iz SBC-a da mi Joao Felix ima s kim igrat zbog chemistrya. Statsi su mu brutalni, al ko i najmanje 50% igrača sa nabijenim statsima preko tih spešl kartica, ne igra ni upola tak dobro kakve statse ima. To sam odavno skužio, avg igrač nabijen statsima samo zbog nekog nn razloga, igra vidno lošije nego dobar igrač sa upgrejdanim statsima zbog totw/tots/xx razloga tj kartice, a ima bolje statse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2019 9:46 (jopis).
17 godina
jopis kaže...

Baš tako. Sinoć dođem s posla krenem igrat prvu, moji igrači sa 90+ pace-om ne mogu trčat nijedan, izgubim 1-0 jer sam se branio cijelu tekmu. Slijedeće 3 šta sam pukao ušlo je, igram petu tekmu, odjednom ne mogu zabit ni na prazan gol :/. Odigrao još 2, ista priča, šta god i s kim god, ne ide. Odustao do večeras da se ne živciram bezveze. Valjda će se usrana skripta okrenut na moju stranu.

Btw, složio sam si onog Maregu iz SBC-a da mi Joao Felix ima s kim igrat zbog chemistrya. Statsi su mu brutalni, al ko i najmanje 50% igrača sa nabijenim statsima preko tih spešl kartica, ne igra ni upola tak dobro kakve statse ima. To sam odavno skužio, avg igrač nabijen statsima samo zbog nekog nn razloga, igra vidno lošije nego dobar igrač sa upgrejdanim statsima zbog totw/tots/xx razloga tj kartice, a ima bolje statse.

Pa kak da ti igraju kada ti samo dva igrača od 11 imaju full che. Svaka čast ako ti imaš volje s ovom momčadi igrati i uspiješ nekog pobijediti.

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Pa kak da ti igraju kada ti samo dva igrača od 11 imaju full che. Svaka čast ako ti imaš volje s ovom momčadi igrati i uspiješ nekog pobijediti.

Već smo imali debatu o tom chemistryu da je to napuhana bajka. Jel znaš šta je to govno zapravo. Da dodaš maltene napamet loptu i tvoj Sane,Mane,G.Jesus (to je u 99% slučajeva full chem ekipa u wl i rivalsima na pcu, znam da ti igraš igjice na plejki), natrče na nju jer ih je lopta 'pronašla u trepavicu'. Ja tako ne igram jer to nije nogomet, tak smo iss igrali prije 21 godinu, stavi najbrža dva igrača lijevo i desno i centriraj u sredinu ili pretrči obranu krilima i gol. Nit igre nit veze s vezom, tako 90 minuta, a tako igra 90% igrača i ove gluparije od fife na pcu, drop back i fast counter i nabij po krilima pa šta upadne upadne. To je za mene žešća retardacija kao i forsanje tog full chema a zapravo nigdje veze.

Drž se ti marketa, ja imam 600 pobjeda, 50 neriješenih i 280 poraza s takvim 'svaka ti čast blablabla' timovima.

13 godina
FIFA 19

Chemistry postoji s razlogom. Full chemistry dobijes boost na statse i samim tim boljeg igraca. 

Nemoj tutnjat bzvz i govorit kak nema veze. Zasto si onda slozio Maregu za Joao Felixa ako chem nije bitan?

Odigral sam si jedan draft. Na stoperima Van Dijk i Sanchez. Strasno OP kartice. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Chemistry postoji s razlogom. Full chemistry dobijes boost na statse i samim tim boljeg igraca. 

Nemoj tutnjat bzvz i govorit kak nema veze. Zasto si onda slozio Maregu za Joao Felixa ako chem nije bitan?

Odigral sam si jedan draft. Na stoperima Van Dijk i Sanchez. Strasno OP kartice. 

Složio i odložio.

Bolje igra D.Villa sa Felixom, nego Marega. Hoćeš asistove hoćeš golove. D.Villa je jednostavno neprejebiva gol mašina s obje noge.

Boost na statse od chema je isti na chem 6 i na chem 10, sad sam uspoređivao kad stavim kak inače igram sa Benzemom i Villom, pa stavio španjolca desno do ville, potpuno mu je isti boost na statsima kao i sa Velom s kojim ima maltene duplo manji chem. Ista stvar kad stavim benzemu do juniora, 10 im je chem obojici onda al stats boost od chema je isti ko i kad igra bilo tko drugi na st-u.

8 godina
FIFA 19

Vjerujem da ste već upoznati s time i bez želje da flejmam raspravu donosim link za FIFA scripting. Long story short - EA je zaštitio patentom scripting. 

4 0 hvala 2
17 godina
Vandit kaže...

Vjerujem da ste već upoznati s time i bez želje da flejmam raspravu donosim link za FIFA scripting. Long story short - EA je zaštitio patentom scripting. 

Vidio jučer na fejsu. To je jasno svakom ko je odigrao par tekmi rivalsa, a wl pogotovo.

Jadno, tužno, strašno.

12 godina
Vandit kaže...

Ajde drago mi je sto je to izaslo u javnost sada mi imamo dokaz da skripting postoji i ne znam koju laz sada oni moraju smisliti da bi zataskali to.

13 godina
FIFA 19

Kakav vrh od igre... Boze kakav vrh. 5 ubacaja, 4 udarca glavom, 3 gola. On doslovno igra sa tri igraca naprijed a sa ostalih 7 se brani. Frustracije koje su u meni su van svake pameti. 6-6 mi je omjer, kakvo ruglo od igre ide i nagraduje debilne klince. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Evo sada dynamic difficulty adjustment frajer trci sa gullitom ja trcim sa puyolom pored njega ne stiscem nista ne remplam ga samo trcim uz njega on pukne loptu moj golman obrani gullit padne na pod sudac svira penal???????????? Zasto??????? Lijepo sam ih pitao zasto nisam vikao nisam psovao normalno sam igrao suteci igricu zasto ste me onda odlucili kazniti zasto??? A nitko nista ne odgovara nema nikakve poruke EA mi nista ne pise nazad vec me samo jebe u mozak. A i da ne pricam o serverima koliko su u kurcu danas ujutro doslovno mi igraci plesu oko lopte kao indijanci oko logorske vatre. Sto je najgore dao sam 1 200 000 coinsa na jovica tako da bar malo uzivam u timu ali to je nemoguce sa takvim gameplayem. Ja bi razumio da su oni taj dynamic difficulty adjustment stavili u mod koji nije kompetetivan ali stavljati to u kompetetivan mod stvarno nema smisla. Kompetetivni modovi sluze da bi se igraci medjusobno borili i vidjeli tko je najbolji kako mozes znati tko je najbolji zapravo ako igrica pomaze jednom igracu a drugoga bez razloga kazni. Jednostavno nema logike

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2019 12:52 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 19

ajd mi objasnite molim vas kak se osvajaju ove tots kartice?

0 0 hvala 0
13 godina
razer1911 kaže...

ajd mi objasnite molim vas kak se osvajaju ove tots kartice?

Imaš tri načina:

- odi u tjedne zadatke pa pogledaj što treba napraviti da dobiješ TOTS igrača. Svaki tjedan daju 3 TOTS igrača.

- imaš i SBC koji ti garantira TOTS igrača pa i to možeš rješavati ako imaš kartice/coinse.

- odeš na transfer market i kupiš.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 19

Ono kad igraš vikend ligu protiv protivnika koji je barem duplo slabiji, ali na svaki tvoj gol on odgovara s nekim odbijancem ili udarcem iz prve s 20m i drži te u neizvjesnosti.

Pa ti zabije iz tri obijena tackla u 92 za 3-3 i onda u produžetku dynamic difficulty adjustment zasja punim sjajem kad ti s Varaneom zabije pod gredu s 20m udarcem lijevom nogom iz prve.

Sva sreća, toliko je bio lošiji pa mu ni adjustment nije pomogao na kraju.

I LOVE THIS GAME!!!

P.S.

Ova igra nije imala smisla od početka, a sad kad imamo dokaz da smo bili u pravu - smisla ima još manje.

Ni sam ne znam zašto ju i dalje igram i naravno, gubim jebene živce i dalje?!

Jadan sam i glup.

Jebem ti ovisnost prokletu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Dada skripta me mazila prije. Na 7 utakmica sam 5/2, stoga da u zadnje 3 muku mucim vecinom nakon 1:0. 

U zadnjoj promasujem gol iz stopostotnih sansi ko jucer s benzemom, dok on meni po sredini gola zabije s kroosom, jer je ocito cijela ekipa bila na amateur ili semi-pro lvlu. To vidis po tome kad ima tekmi di ti igraci rade ono sto im ocjene dopustaju ili skipaju ko SB igraci na najnizoj razini. Al jbg treba im ta skripta jer recimo imam tots Edersona na golu i lik ima s basic chem 99 sve statse, visok je 6'2. Znaci on na nekoj najjacoj tezini ima da skida sve osim cistih raslja i male mrezice. Sto je opet glupo, al je tako. Bez skripte nebi mogli plasirati bogovske kartice jer bi bile prejake i onda se tu desi taj balans da imas 50% tekmi na legendary 10 igraca(Legendary AI ako ne igras obranu, nego se ganjas s cdm-om) plus onaj kojeg ti upravljas s tvojim tajmingom i njegovim statsima. A promasaji kod suteva su ravni automatima u casinu, stisnes gumbic pa ces vidjet dal ce zvonit ili ne. Najveca slicnost je kad igras s frendom koji ne igra fifu pa ti uzmes dinamo a on barcu. Stvoris sto postotnu sansu i dinamov napadac ti promasi i onda ti je smijesno i jasno zast jer ima niske ocjene. Al dok ti takvu sansu nicim izazvani sjebe high rated igrac napumpani s chemom ti nije jasno i nit ti nema zast biti jasno. Al dobro sta je tu je. Sljedecu fifu ako daju dabe skidam ako ne, hvala lijepo i denja. A ovo sta obecavaju da ce bit i nece bit, na to mislim da smo imuni kad slusamo takve spike svake 4 godine. :D

0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Već smo imali debatu o tom chemistryu da je to napuhana bajka. Jel znaš šta je to govno zapravo. Da dodaš maltene napamet loptu i tvoj Sane,Mane,G.Jesus (to je u 99% slučajeva full chem ekipa u wl i rivalsima na pcu, znam da ti igraš igjice na plejki), natrče na nju jer ih je lopta 'pronašla u trepavicu'. Ja tako ne igram jer to nije nogomet, tak smo iss igrali prije 21 godinu, stavi najbrža dva igrača lijevo i desno i centriraj u sredinu ili pretrči obranu krilima i gol. Nit igre nit veze s vezom, tako 90 minuta, a tako igra 90% igrača i ove gluparije od fife na pcu, drop back i fast counter i nabij po krilima pa šta upadne upadne. To je za mene žešća retardacija kao i forsanje tog full chema a zapravo nigdje veze.

Drž se ti marketa, ja imam 600 pobjeda, 50 neriješenih i 280 poraza s takvim 'svaka ti čast blablabla' timovima.

Ne bih se složio s tobom. CHE pojačava točno određene statse na pojedinoj kartici ovisno koju CHE karticu koristimo. Dobrim odabirom CHE kartice možemo pojedinog igrača unaprijediti ili pogoršati, ovisno na kojoj poziciji u momčadi ga držimo. Ako smatraš da ti je che veća retardacija čemu si slagao maregu i zašto bi ti felix trebao imati bolji che kada je to nebitno kako sam kažeš?  Ja volim igrati nogomet onako kako ga shvaćam a ne onako kako ga većini sugeriraju ovvy ili krasi. Rekao sam ti, svaka ti čast kaj možeš s tom momčadi igrati i još pobjeđivati. Ja ne bih mogao. Prije svega jer mi je momčad neinteresantna a onda jer je za moje shvaćanje nogometa nelogično posložena. Stoga, još jednom svaka ti čast. 

Što se plakanja tiče kako neki igraju moram priznati da nisam skužio čemu frustracija ako netko igra preko krila pa gađa recimo Ibru na petercu? Nedavno je tako cijelu tekmu igrao Juve protiv Atletica jer su znali da ih jedino skok igrom mogu probiti jer imaju dva jebena skakača kao što su mandžo i Ronaldo. I to je bio logičan izbor taktike. Nitko nije pričao poslije tekme kako je igra Juvea bila bez veze. Dapače, svi su pohvalili trenera i taktiku. Zašto to po tebi ne bi bio nogomet? S druge strane kompletan Atletico se stao na svojih 16m. Opet po tvom shvaćanju nogometa to nije nogomet i to je isto bez veze a ljudi su s takvim nogometom došli do dva finala lige prvaka i osvojili ligu uefa prošle godine. Da sad ne pričam o salahu i maneu koji dobiju loptu u for pa pretrče pola igrališta a da ih nitko ne može pratiti. Koliko su samo golova zabili na tu foru zadnje dvije godine? Bezveze? Nogometni svijet je oduševljen takvom brzom transformacijom i odigranom ubojitom kontrom. Naravno, u igri to nije nogomet.

Svatko slaže taktiku prema profilu igrača koje ima. Logično je da MC neće do besvjesti nabacivati u peterac pa da im na lopte skaču jesus i aguero. Gledam nekog liga neki dan na youtubeu i objašnjava kako igra a igra tako da ima 28 pobjeda u WL. Osnovna taktika mu je pojačana obrana. Ima momčad od preko 20 milijuna coinsa? Gledam i ne vjerujem. Ja kada krenem u tekmu odmah se prebacim na ofenzivnu taktiku. Meni je prije svega na prvom  mjestu zabava. Njemu je na prvom mjestu 28 pobjeda u WL. Logično je da su nam pristupi utakmici različiti. Ja nikada neću doći do 28 pobjda u WL a on nikada neće startati s ofenzivnom taktikom. Obojca smo sretni u igri i to je jedino bitno. Svatko je sretan na svoj način. Stoga, nikada ne propitkujem zašto netko igra ovako ili onako. To je njegovo pravo a ja mogu o tome imati svoje mišljenje i ništa više.

Mene jedino može iživcirati kada lik primi recimo neymara pa s njim radi cijelo vrijeme cirkuske atrakcije a ostatak momčadi mu služi samo kako bi mogao započeti utakmicu i kako bi suigrači mogli dodati loptu do neymara. Takav način igre veće mi je smeće od prodane kontre, stvaranje viška na krilu itd. Silovanje kartice sa skillom za moje shvaćanje nogometa nije nogomet već jebena arkada za debile. Kada bi pozicioniranje igrača bilo bar malo logičnije kao i kretnje obrambenih igrača ne bi bio problem zatvoriti krila, kontru i ostala sranja koja živciraju većinu. Momčadi su nam tako posložene i tako reagiraju kako bi padali golovi i to nema veze s vezom a ne kako netko igra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2019 18:33 (movie).
17 godina
jopis kaže...

Boost na statse od chema je isti na chem 6 i na chem 10, sad sam uspoređivao...

Baš i nije tako što se lijepo vidi iz usporedbe igrača sa 6 che i sa 10 che na priloženim fotkama. Uvijek je dobro pitanje koliko to utječe na pojedinu karticu i sasvim sigurno utjecaj na nabrijanu TOTS karticu bit će manji nego na neku rare karticu. Mene uvijek veseli složiti momčad s full che, tebe ne veseli i sve pet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2019 18:03 (movie).
13 godina
FIFA 19

WL - počeo s tri pobjede i odmah sam slutio što me čeka - naravno poraz od lošijeg igrača.

Pele sa 7m puca u golmana, a Ronaldo projektilima gađa publiku + jedna stativa i jedna prečka.

Ovaj iskrumpira gol iz kornera u 87', a ja izgubim volju za životom i pustim mu jedan gol i zabijem 2 autogola - izgubim 0-4.

Sljedeća utakmica 3-0 za mene u 9' - sve što sam opalio na gol je ušlo.

Protivnik je bio jedno 3-4 klase ispod mene, ali to nije važno koliko činjenica da sam isto tako pucao u prošloj utakmici pa kurčina.

Na 3-0 sam se počeo zajebavati i jebavao lika da quita, ali neće nikako - valjda je mazohist.

I onda mu zadnjih 10 minuta utakmice (kod rezultata 4-0) puštam da mi zabije, ali on, em što ne zna, em ga igra jebe - nije zabio.

S golmnom sam ga driblao da mi uzme loptu, a on ne zna... jedva mi uzme loptu, odbije se do moga nazad ili dotrče Bonucci i Chielini.

Da sam mu cijelu utakmicu puštao da zabije, čisto sumnjam da bi uspio.

Uspio je opaliti dvaput u tih 10 minuta igre - jednom u golmana i jednom pored gola s nekih 8-10m udaljenosti je pucao sa IF Suarezom i Messijem.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
jopis kaže...

Boost na statse od chema je isti na chem 6 i na chem 10, sad sam uspoređivao...

Baš i nije tako što se lijepo vidi iz usporedbe igrača sa 6 che i sa 10 che na priloženim fotkama. Uvijek je dobro pitanje koliko to utječe na pojedinu karticu i sasvim sigurno utjecaj na nabrijanu TOTS karticu bit će manji nego na neku rare karticu. Mene uvijek veseli složiti momčad s full che, tebe ne veseli i sve pet.

Moguce je recimo da igrac na 7 chema i taj isti igrac na 8 chema imaju isti boost ako se promjeni sveukupni chemistry ekipe. Budući da na boost kartice utjecu chemisrty te kartice i chemistry ekipe, u omjeru 3:1 tj. 75% boosta dolazi od individualne kemije dok 25% boosta dolazi od kemije ekipe.

13 godina
FIFA 19

Treba ti Rare Champions League kartice za ovaj njihov Marquee a u isto  vrijeme su pljunuli onaj retardirani CL Rare SBC... i naravno da nema niti jedne na marketu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Treba ti Rare Champions League kartice za ovaj njihov Marquee a u isto  vrijeme su pljunuli onaj retardirani CL Rare SBC... i naravno da nema niti jedne na marketu.

Itekako ih ima, ali koštaju ko suho zlato, nabili su jazavci cijene u nebo, obične cl kartice koje si jučer mogao kupit po 1000-2000 coinsa, sad su 10.000 coinsa, lošije rare kartice koje su išle po 4-5000 coinsa, 84 rated igrači, sad su po 50.000 coinsa....

Znaš kak ću slagat išta od toga po tim cijenama.... I čekat hoću dobit u la liga premium packu max 83 rated igrača. How yes not.

13 godina
FIFA 19

Ja prodao jednu UCL rare za 10k.

Čim sam ju stavio je otišla.

Imam još dvije ali me strah da prodam pa ako bude trebala u budućnosti?

Mislim da ću prodat na kraju, boli me kurac.

Nego, nije ova priča važna.

Imam novu, bolju... 

Završio sve zadatke i otvaram najjači pack.

Pokaže mi ono bijelo, to walkout imam... gledam boju, molim se da je plava... kurac, ide ljubičasta i izađe Guzman.

Koji kurac??!!!

84 rated kartica, a meni otvara walkout??!!

Pomislim ja, ma mora biti nešto jače iza njega da ga jebeš.

Kliknem za dalje i vidim ovo sa slike :)

Sad me jebe dal da ga probam ili da ga prodam netaknutog.

Ne igram sa španjolcima, a mogao bih ga ukomponirat sa ikonama.

U kurac :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja prodao jednu UCL rare za 10k.

Čim sam ju stavio je otišla.

Imam još dvije ali me strah da prodam pa ako bude trebala u budućnosti?

Mislim da ću prodat na kraju, boli me kurac.

Nego, nije ova priča važna.

Imam novu, bolju... 

Završio sve zadatke i otvaram najjači pack.

Pokaže mi ono bijelo, to walkout imam... gledam boju, molim se da je plava... kurac, ide ljubičasta i izađe Guzman.

Koji kurac??!!!

84 rated kartica, a meni otvara walkout??!!

Pomislim ja, ma mora biti nešto jače iza njega da ga jebeš.

Kliknem za dalje i vidim ovo sa slike :)

Sad me jebe dal da ga probam ili da ga prodam netaknutog.

Ne igram sa španjolcima, a mogao bih ga ukomponirat sa ikonama.

U kurac :)

Ja sam u tom jumbo rare players dobio hradeckya i ostali 81 i nize.

Jedino me tjesi sto je vecina UCL kartica bila untradeable pa ih ni nisam mogao utrziti... ukratko 7 sbca, 8 packova, pola sata i na istom sam gdje sam bio...

13 godina
zagid3 kaže...

Ja sam u tom jumbo rare players dobio hradeckya i ostali 81 i nize.

Jedino me tjesi sto je vecina UCL kartica bila untradeable pa ih ni nisam mogao utrziti... ukratko 7 sbca, 8 packova, pola sata i na istom sam gdje sam bio...

Ja sam UCL kartice prodao u roku odmah.

Rare sam po 10k prodavao, a nonrare po 6.800 i sve što sam stavio je otišlo.

Imam ih još, ali čuvam ako se ovi opet sjete da ih ubace u neki SBC.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 19

Slozio komplet sbc za 0 coinsa doslovno sve imao u klubu i imam jos ucl kartica ali su untradable. Dobio eriksona i 2 informa ostalo bezveze. Mozda 100k coinsa ukupno

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice