U paketu od weekend lige.
Moj prvi ikad
Ja sam prošle godine isto prvi i zadnji put dobio ikonu i to mrtvog Desaillya od 86. Mislim da sam ga prodao za cca. 280k.
Koliko Laudrup vrijedi?
Pa Desailly je bio zvijer, jako dobra kartica koju je koristilo dosta pro igrača. Prime verziju, al sigurno je i ovaj bio koristan, barem za ekipu kao što smo mi.

This time next year we'll be millionaires

Uglavnom mi igra dosadi do aprila, pa racunam da ubijem slobodno vreme makar do tada. Trenutno igram sa ovom ekipom i imao sam za moje standarde mnogo srece u SBC i prvenstveno onim untradeable paketima u izvlacenju prosle nedelje. Prvo sam dobio Milinkovic Savica, koji mi sedi na klupi, a potom i Sterlinga, koji je takodje na klupi, i na kraju Boatenga, Rasforda i Pikea. U SBC sam dobio prvo Dibalu, koga sam prodao za 300k, a onda i Gabriela Jesusa i Valensiju. Od prodaje Dibale i Valensije sam doveo Sancheza, Alabu, Vardija, Sona, Eriksena i Goretzku. Cesto igram i Formaciju 4-2-3-1 i onda izbacim Vardija u ubacim Goretzku. Sledeci upgrade planiram na spicu gde bih voleo Kejna umesto Vardija. Dosta igraca sam probao a potom i prodavao, recimo Fabinho me nije odusevio, Matic mi je spor, Dembele ima losu desnu nogu, Lakazet isto poprilicno spor. Otkrovenja od tih jeftinijih igraca su mi Ndidi i Gueye, ali Gueye ima prednost jer je nizi, nekako mi deluje mobilnije. Voleo bih Kejna prvenstveno zbog skoka i snage, mozda uspem da prenesem teziste igre na protivnikovu polovinu kad mi udare presing.
Eto, to je to za pocetak, ako imate neke predloge za spica ili ideje za upgrade bio bih zahvalan. U vikend ligi mi je skor 5 pobeda i 5 poraza za sada, dosta za danas. Pozdrav jos jednom.