FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
SimeKZ kaže...

Sve ti movie dobro pricas, al sad zamisli da izade Suarez 96. Znaci da u TOTSU mora bit najmanje 98. Kuzis kaj hocu rec', pola premier lige bi bilo 99 :D Ocito to zele izbjec. 

Uvijek su tots kartice do sada bile 5+ u odnosu na zadnju karticu koju igrač ima ako je to moguće. Sve ove godine bilo je pravilo da ako igrač ima toty karticu, tots kartica ne može biti veće ocjene od toty kartice. Prošle godine i to pravilo je palo kada je messi imao toty 98 a tots 99. Recimo pola španjolske lige znalo je imati najveće ocjene u igri zato što je bilo u toj ligi i najviše vrhunskih igrača. Tako smo jedne godine kompletan toty imali samo s igračima iz španjolske lige. Pa nije ova godina prva u kojoj pojedini igrači imaju ocjenu 96.

Prijašnjih godina ibro, messi, ronaldo i još neki znali su u sezoni imati i po deset if kartica. I preživjeli smo. Prošle godine je ronaldo imao toty i tots karticu 99. U svakoj ligi imaju po tri ili četiri igrača koji mogu dosegnuti maksimalnu ocjenu a u nekim ligama nema ih niti toliko. Realno je da najbolje ocjenjeni igrači budu iz engleske i španjolske lige. Kako su početkom fife 18 tamo negdje u desetom  mjesecu messiu dali dvije kartice s istom ocjenom, samo su mu poziciju zamijenili. Mogli su tako i sada samo napraviti te samo malo nadopuniti statse. Ako i dalje drkaju s tjednim totw onda u njega trebaju ići igrači koji su taj vikend odigrali odlično ili jednostavno ukinuti totw na mjesec dana dok ne odrade tots.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 23:16 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Sve ti movie dobro pricas, al sad zamisli da izade Suarez 96. Znaci da u TOTSU mora bit najmanje 98. Kuzis kaj hocu rec', pola premier lige bi bilo 99 :D Ocito to zele izbjec. 

Uvijek su tots kartice do sada bile 5+ u odnosu na zadnju karticu koju igrač ima ako je to moguće. Sve ove godine bilo je pravilo da ako igrač ima toty karticu, tots kartica ne može biti veće ocjene od toty kartice. Prošle godine i to pravilo je palo kada je messi imao toty 98 a tots 99. Recimo pola španjolske lige znalo je imati najveće ocjene u igri zato što je bilo u toj ligi i najviše vrhunskih igrača. Tako smo jedne godine kompletan toty imali samo s igračima iz španjolske lige. Pa nije ova godina prva u kojoj pojedini igrači imaju ocjenu 96.

Prijašnjih godina ibro, messi, ronaldo i još neki znali su u sezoni imati i po deset if kartica. I preživjeli smo. Prošle godine je ronaldo imao toty i tots karticu 99. U svakoj ligi imaju po tri ili četiri igrača koji mogu dosegnuti maksimalnu ocjenu a u nekim ligama nema ih niti toliko. Realno je da najbolje ocjenjeni igrači budu iz engleske i španjolske lige. Kako su početkom fife 18 tamo negdje u desetom  mjesecu messiu dali dvije kartice s istom ocjenom, samo su mu poziciju zamijenili. Mogli su tako i sada samo napraviti te samo malo nadopuniti statse. Ako i dalje drkaju s tjednim totw onda u njega trebaju ići igrači koji su taj vikend odigrali odlično ili jednostavno ukinuti totw na mjesec dana dok ne odrade tots.

Ima i u tome nesto, slazem se. 

Za petak sam spreman sa jedno 20ak paketica kaj sam slagal sad kroz tjedan. Oko 100-120k coinsa sam podrobil na slaganje paketica koji su u vrijednosti preko 600k, ako ne i vise. Skoro svi su Players pack, neka TOTS PL bude dobar... mada se vise nadam nekoj ikoni :D cisto da vratim neku lovu pa da bude za Ferdinand - Nesta zadnju liniju :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Da se i ja pohvalim :D, prva tekma protiv ikona i ostalo se konacno potrefilo da naletim na momcadi sa manje od 5 ikona i sjelo konacno :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 10:38 (domagojz).

3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Za petak sam spreman sa jedno 20ak paketica kaj sam slagal sad kroz tjedan. Oko 100-120k coinsa sam podrobil na slaganje paketica koji su u vrijednosti preko 600k, ako ne i vise. Skoro svi su Players pack, neka TOTS PL bude dobar... mada se vise nadam nekoj ikoni :D cisto da vratim neku lovu pa da bude za Ferdinand - Nesta zadnju liniju :D 

Pa zgazit ću te autom u gradu ako u 20 packova dobiješ iconu, šala naravno. Ja je nisam dobio u preko 600 packova, štoviše nisam dobio solidnog if igrača u svim tim packovima. Da skratim, dobio sam samo sranje do stanja. Tako da ništa ne očekujem niti od ovih 15 packova. Plus totw je sranje tako da niti tu ne mogu dobiti ništa vrijednog. Da skratim, još jedan normalan dan u uredu imat ću u petak. Koji ćemo row tots dobiti u petak kroz tjedni zadatak? Bit će interesantno sljedeća 4 tjedna.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2018/team-of-the-season-rest-of-world-top-50

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Jel se zna hoce bit SBC za osvojit TOTS od ostalih liga, konkretno PL bi bilo idealno? Dvoumim se da odradim jos jedan SBC za community TOTS ili cekam nesto bolje

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 11:13 (domagojz).

0 0 hvala 0
13 godina
domagojz kaže...

Jel se zna hoce bit SBC za osvojit TOTS od ostalih liga, konkretno PL bi bilo idealno? Dvoumim se da odradim jos jedan SBC za community TOTS ili cekam nesto bolje

Bit ce svega ovih mjesec i pol dana... nicega nece nedostajat, tako da samo polako. Mene najvise sad pere kaj sam propustio toliko TOTS igraca koji su se dali osvojit uz prejednsotavne zadatke da to nije normalno. Al ajde, barem sam Vardya izvuko :D 

Movie, ceka se ikona nakon ovog svega... bio bi red :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

TOTS dolazi i ne smiju pumpat ocjene igracima. Sve je vec odredeno za TOTS i sad izbacit 96-97 IF Messia nema smisla. TOTW je tesko smece, to se slazem.

Sve je to meni jasno ali mogao je bar suarez ući. On ima ocjenu manje od messia. Što će napraviti sljedeći tjedan ako messi zabije? Zar sada više do kraja igre dobri igrači neće ulaziti u totw? Kužim da nema engleza jer će u petak biti u totsu. Možda budu i španjolci? Onda mogu popušiti ovakav totw

Onda bi od slijedece god trebali imat praksu da npr. Cristiano ima pocetnu ocjenu 84, a ne 94, Messi 83, a ne 93, znaci svim igracima da se sroza ocjena kako bi imali vise lufta do tih 99. Bilo bi vise prostora za special kartice i nebi morali kemijat kad ce kome dat IF, a kad ne.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
Rjesio Akinfenwu,da nebi Mcnulty nista od mene. Zadnju tekmu zabije 4 kom a trebala su mi 2 gola. Dobio lb iz Liverpula. Nije Vardy ali daj sta das.
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Rjesio Akinfenwu,da nebi Mcnulty nista od mene. Zadnju tekmu zabije 4 kom a trebala su mi 2 gola. Dobio lb iz Liverpula. Nije Vardy ali daj sta das.

S čim se ti mučiš 

Ja uzeo nekog najjeftinijeg informa iz EFL2, stavio ga u napad i zabio prvo 4 pa 7 komada. 2 tekme i Akinfenwa je tu, sad odo prodat ovog i svi sretni 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

S čim se ti mučiš 

Ja uzeo nekog najjeftinijeg informa iz EFL2, stavio ga u napad i zabio prvo 4 pa 7 komada. 2 tekme i Akinfenwa je tu, sad odo prodat ovog i svi sretni 

Juce sam igrao 6-7 teki sve na proff. ali to nije bio proff vec nesto mnogo ,mnoga jace.

Jedva sam po tekmi zabija sa Mcnulty po jedan gol.

Toliko komp krade da je to cudo.

Danas ,kazem,zabio je 4 gola ladno u jednoj tekmi !

Uzecu duzi odmor od fife .

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Juce bio drug i igrao u 5.div ,naravno,sve izgubio.Ispali opet u 6.

U 5 .vec ima dosta timova sa spec karticama ali ima i onih koji ga razale sa timom od 40-50 k .

Duplo jace igraju  nego u 6. :)

Kakvi su likovi u  1., ne mogu ni da zamislim . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

U 5 .vec ima dosta timova sa spec karticama ali ima i onih koji ga razale sa timom od 40-50 k .

EXploiteri igre puni ikona. Nista drugo. Ako sam u sve ove tekme naletio na 15 pravih igraca, al igraca koji te razvale do kraja.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...

EXploiteri igre puni ikona. Nista drugo. Ako sam u sve ove tekme naletio na 15 pravih igraca, al igraca koji te razvale do kraja.

Umoran sam vise od igre daj na krilo pa trci do korner zastavice i onda centriraj .Posto igram samo 41212-2 ili 4312 ne znam da se odbranim od trka po krilu !

Mislio sam da ovo slozom onako za moju dusi da probam 433 a mogu lako da predjem u 41212-2?Samo mi treba Van Ginkel sad oko 50 k .

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 19:47 (goust78).
17 godina
SimeKZ kaže...

Bit ce svega ovih mjesec i pol dana... nicega nece nedostajat, tako da samo polako. Mene najvise sad pere kaj sam propustio toliko TOTS igraca koji su se dali osvojit uz prejednsotavne zadatke da to nije normalno. Al ajde, barem sam Vardya izvuko :D 

Ja nemam uopće naviku pogledati sbc. Sjetim se jednom mjesečno. Ovo malo što sam ih odigrao nisam nikada ništa dobio tako da je iz moje perspektive to bacanje coinsa. Malo sam si dao truda pa sam trgovao i skupio solidnu količinu coinsa tako da ću kupiti ono što mi se svidi. I dalje sam impresioniran da na glupim dresovima dnevno maznem 100k coinsa. No bojim se da će od sutra kada startaju englezi sve to pasti u vodu pošto će se otvarati puno packova i market će se uduplirati  a cijene će pasti. Danas sam kupio 60 dresova coca cole i trebam ih se sada riješiti do sutra navečer.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja nemam uopće naviku pogledati sbc. Sjetim se jednom mjesečno. Ovo malo što sam ih odigrao nisam nikada ništa dobio tako da je iz moje perspektive to bacanje coinsa. Malo sam si dao truda pa sam trgovao i skupio solidnu količinu coinsa tako da ću kupiti ono što mi se svidi. I dalje sam impresioniran da na glupim dresovima dnevno maznem 100k coinsa. No bojim se da će od sutra kada startaju englezi sve to pasti u vodu pošto će se otvarati puno packova i market će se uduplirati  a cijene će pasti. Danas sam kupio 60 dresova coca cole i trebam ih se sada riješiti do sutra navečer.

Ti potrosis popodne na trade radi 50-100k coinsa. Ja tolko potrosim na SBC da imam paketice u vrijednosti preko 500k coinsa, gdje cu skoro pa sigurno vratit ulozeno. Ti si patio na marketu, jer mi uopce nije jasno kako si trazip fantin i coca dres... ja sam upalil futbin i slagal. Nekako mi je to previse time consuming.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ti potrosis popodne na trade radi 50-100k coinsa. Ja tolko potrosim na SBC da imam paketice u vrijednosti preko 500k coinsa, gdje cu skoro pa sigurno vratit ulozeno. Ti si patio na marketu, jer mi uopce nije jasno kako si trazip fantin i coca dres... ja sam upalil futbin i slagal. Nekako mi je to previse time consuming.

E, znaš da još nisam naletio na fantin dres? Nisam ga do sada vidio a coca colinih sam našao 7 različitih. Ne mogu potrošiti na sbc kada nikada ništa ne dobijem. Žao mi coinsa. Na zadnji sam spizdio oko 50k coinsa a nazad nisam dobio 25k coinsa. Odigrao sam ga zbog swap kartice ili kako se već zvala. To je moja realnost. Za 100k sam jučer potrošio ravno sat vremena. Danas sam potrošio oko tri sata ali nisam bio tako uspješan. Sve ovisi kako naletim na kartice... Uglavnom, drketat ću s tim dok ne startaju englezi i nakon toga me market apsolutno ne interesira. Igranje me ionako sve manje interesira. Prošlu WL nisam odigrao niti jednu tekmu.

15 godina

Složio bih se sa Šimom da previše vremena trošiš na te dresove. S druge strane, ako te to veseli samo nastavi.

Ove godine sam prvi puta počeo s bronze pack, i mogu reći da mi je to puno veći gušt od trejdanja što sam radio do sada.

Kao i Šime, skupio nešto paketića za danas Kao i Šime, skupio nešto paketića za danas
17 godina
soft kaže...

Složio bih se sa Šimom da previše vremena trošiš na te dresove. S druge strane, ako te to veseli samo nastavi.

Ove godine sam prvi puta počeo s bronze pack, i mogu reći da mi je to puno veći gušt od trejdanja što sam radio do sada.

Stari, jučer mi je bio loš dan i uzeo sam na dresovima 70k coinsa. Kad je dobar, bude dnevno 100/120k coinsa. Ništa posebno ne radim. Imam markirane sve dresove koje pratim i samo po pojedinom dresu napravim pretragu i pokupujem jeftine a one koji su za bidanje bidam. To napravim par puta dnevno. Isti dan prodam sve dresove. Nema čekanja, nema rizika, samo zarada. Ok, nekad sam zarađivao više ali ne da mi se pratiti cijene igrača i visiti po cijele dane na marketu. Ove godine uopće nisam trgovao osim po izlasku igre i sada kada sam se uhvatio tih dresova. Sada imam coinsa za bar 6 tots engleza. Kako rekoh nakon tots engleza za mene je ova fifa gotova. Nemam više nikakvog interesa.

17 godina
soft kaže...

Fotka tots engleza je službena ili neslužbena? Nisam siguran da će biti ovakvi? Nedostaju community kartice engleza koje automatski ulaze u tots. Bar je svake godine do sada tako bilo. Isto tako tragedija je da de bruyne ostaje na 95 jer ima toty karticu 96. No prošle godine po prvi put su to pravilo prekršili s messijem. Stoga mi ovaj pregled budi sumnju. U svakom slučaju vidjet ćemo za par sati. Nadam se samo da će fernandinho biti unutra. 

8 godina
FIFA 18

Soft, koliko si para potrosio na FP?

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Fotka tots engleza je službena ili neslužbena? Nisam siguran da će biti ovakvi? Nedostaju community kartice engleza koje automatski ulaze u tots. Bar je svake godine do sada tako bilo. Isto tako tragedija je da de bruyne ostaje na 95 jer ima toty karticu 96. No prošle godine po prvi put su to pravilo prekršili s messijem. Stoga mi ovaj pregled budi sumnju. U svakom slučaju vidjet ćemo za par sati. Nadam se samo da će fernandinho biti unutra. 

Ma to su predviđanja/nadanja koja kruže po twitteru, iako nisam siguran baš da će i Courtois i Vardy ući u TOTS PL. Otamendi i Azpili ako budu blizu ovim predviđanjima, će mi definitivno biti stoperski dvojac.

sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2018 11:34 (soft).
8 godina
sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

A jesi svjestan da ti se vidi 25FPa na onom screenshotu jelda?

15 godina
sexytoiletpaper kaže...
sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

Ne da sam svjestan, nego imam i sam oči.

8 godina
soft kaže...
sexytoiletpaper kaže...
sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

Eh taj BPM. Ponekad ti jednostavno uskoce Fifa Pointsi iz toga i nista ne mozes!

13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Eh taj BPM. Ponekad ti jednostavno uskoce Fifa Pointsi iz toga i nista ne mozes!

Ma sigurno je bila neka greška u sustavu pa mu je EA zabunom stavio pointse.

[19xx] 4ntraks
15 godina
sexytoiletpaper kaže...
soft kaže...
sexytoiletpaper kaže...
sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

https://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-17/240046.aspx?page=182&jumpto=5288700&sort=asc&view=flat

Gle kak se potrefilo, i tu sam imao točno 25 FP.

Da mi se da išao bih i do Fifa16, 15 i 14 teme.

8 godina
soft kaže...
sexytoiletpaper kaže...
soft kaže...
sexytoiletpaper kaže...
sexytoiletpaper kaže...

0 kn.

https://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-17/240046.aspx?page=182&jumpto=5288700&sort=asc&view=flat

Gle kak se potrefilo, i tu sam imao točno 25 FP.

Da mi se da išao bih i do Fifa16, 15 i 14 teme.

I kazes prenosis tih 25 bodova vec 5 godina u drugu igru jel?

Dobro da EA sve FPove naplacuje tocno koliko i paketici kostaju pa ti nikada ne ostane ostatka jelda? Ovo je sarkazam usput, napravili su FP i pack kombinaciju tako da ti uvijek ostane barem nesto bodova.

Nemoj me krivo shvatiti, trosi novce, tvoji su. Ali se nemoj onda kasnije buniti na to u kakvom je stanju igrica i busati u prsa sa "BPM".

Jer kao sto su mnogi vec rekli, kod EA glasas novcanikom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2018 11:53 (sexytoiletpaper).
15 godina
sexytoiletpaper kaže...

I kazes prenosis tih 25 bodova vec 5 godina u drugu igru jel?

Dobro da EA sve FPove naplacuje tocno koliko i paketici kostaju pa ti nikada ne ostane ostatka jelda? Ovo je sarkazam usput, napravili su FP i pack kombinaciju tako da ti uvijek ostane barem nesto bodova.

Nemoj me krivo shvatiti, trosi novce, tvoji su. Ali se nemoj onda kasnije buniti na to u kakvom je stanju igrica i busati u prsa sa "BPM".

Jer kao sto su mnogi vec rekli, kod EA glasas novcanikom.

Točno.

https://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-15/209556.aspx?page=211&jumpto=4657196&sort=asc&view=flat

"envy is a sign of admiration"

Hvala.

13 godina
FIFA 18

Ja sam dobio dva puta 1600 pointsa od EA. Mozda je i on tako. Mada ja mjesecno ostavim kojih 100kn u igri, cisto jer mogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Ma to su predviđanja/nadanja koja kruže po twitteru, iako nisam siguran baš da će i Courtois i Vardy ući u TOTS PL. Otamendi i Azpili ako budu blizu ovim predviđanjima, će mi definitivno biti stoperski dvojac.

Pa oni su već unutra jer imaju plave kartice. Inače službeno izlazi EPL TOTS u 16h po našem vremenu. Još malo.. Otamendi mi se ne sviđa zbog WR a zajedno obojca nemaju visinu za stoperski dvojac. U ovoj igri bar meni je to jako bitno. Aj može jedan biti niži ali bar da onda drugi ima preko 190 cm. Mislim da ću stopere preskočiti jer mi se ne sviđaju. No definitivno mi je privlačan fernandinho, de bruyne, aguero te jedan golman. Teško da ću za sve imati coinsa jer će samo aguero biti oko 2 milje. Nadam se da griješim.

http://totswatch.easports.com/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice