FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ništa od Manchester derbyja.

Anyway, čak se solidno prodaje. Morao sam pričekat, znam, al odlučio sam prihvatit gubitke. Sa Rojom i Martialom ću čak minimalno zaradit, al ukupno si računam nekih 10% gubitaka.

Jeb'ga, nije mi žao što sam probao. Treba riskirat :)

1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
ruya kaže...

Taj dres sam dobio kad sam osvojio prvu diviziju ali ja pojma nemam za sta ea daje neke dresove a kako ovi svi znaju da taj dres to znaci nemam pojma. Inace kad sam ga dobio prvi put sam ga tad i video. 

Ja sam ga dobio za osvajanje 1 divizije offline na najtežem tako da to ništa ne znači a možeš ga kupiti i na marketu za 200 coinsa. Tko po dresu može znati jesi ga osvojio offline, online ili si ga jednostavno kupio za 200 coinsa.

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Taj dres sam dobio kad sam osvojio prvu diviziju ali ja pojma nemam za sta ea daje neke dresove a kako ovi svi znaju da taj dres to znaci nemam pojma. Inace kad sam ga dobio prvi put sam ga tad i video. 

Ja sam ga dobio za osvajanje 1 divizije offline na najtežem tako da to ništa ne znači a možeš ga kupiti i na marketu za 200 coinsa. Tko po dresu može znati jesi ga osvojio offline, online ili si ga jednostavno kupio za 200 coinsa.

Pa ne znam stvarno, ali sto onda napustaju utakmice, kad sam promenio dres nije vise bilo napustanja. Ja nikad nisam obracao paznju ko kakav dres ima i jedini razlog kad napustim je slab latency. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
FIFA 18

Novi event. Skupljamo igrace ko tokene za otkljucavanje paketica i drugih igraca. Nice.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Novi event. Skupljamo igrace ko tokene za otkljucavanje paketica i drugih igraca. Nice.

Ako će opet biti samo u sklopu DKT, biti će sranje. Opet će nahrliti svi koji već imaju osiguranu weekend ligu, neću moć prismrdit nagradama. 

10 godina
FIFA 18

U ovoj fifi od svega samo grafika valja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Protiv kakve ekipe sam sad igrao u Seasonu, cudo. Sve ikone osim Ramosa, Alex Sandro i Vrsaljko na krilu. Dakle, ekipa sa kojom bi nas Pro igrac Cecil osvojio Regionalno i Svjetsko bez pola muke, ako mu se nebi momentum umjesal i sa takvom ekipom. 

4 udarca 4 gola. Njegova dva CDMa Petit i Rijkaard su strasni, nema lopte koje ne presjeku. Kak god da ju dodas, on ju ima :D Odigrao sam cijelu tekmu sa otvorenim ustima i u cudu gledam kak Ikone igraju za njega :D Sjetim se Cecila i kazem si, pa to je ekipa koju on treba. Da igraju za njega. Da moze spojit svoj strgani joy i cak sa njim dobit nekog. 

da znas igrati ne bi dobio 4 komada.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Jesam ja to dobro shvatio - zamjenim 11 igrača i dobijem Sancheza?

Ili Modrica...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

You will be able to collect a total of 12 FUT Swap Player Items during the campaign.

Dakle, treba obratiti pažnju da možeš dobiti samo jednog igrača ili 2-3 "slabija"

Earn these items by playing various FUT modes, including select Objectives, SBCs, and Daily Knockout Tournaments. 

Znači pušiona za mene - još ni jednu tekmu nisam dobio na Dailyu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 10:10 (nadimaknaforumu).
9 godina
Pa nece svi biti na daily knockoutu...neke ces igrace ili "tokene" osvojit drugacijem putem pa mozes slozit nekog slabijeg igraca... Ne moras Sancheza ili Modrica
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Grom te jebo pa dokle ova igra može daleko ići...U 5 tekmi za redom ja primam gol odmah na početku, a  drugi negdje oko 65min. Kao da igram protivv jebenog robota. Čim se uspijem vratiti i povesti, odmah više ne mogu iznijeti loptu dalje od 40m od svog gola. Ne mogu je svjesno zadržati, ma ništa...Poslije zadnjeg update imam more krivih dodavanja... Sjećem loptu na 45m od protivničkog gola, i imam slobodnog Rooneya i čistu situaciju da se sjurim s njim prema vrataru i umjesto zadane komande za slanje čiste lopte u for koja bi 95% značila pogodak za pobjedu, moj igrač vraća loptu u nazad koju presjeca njegov napadč (Larsson) koji ima širinu da pretrči mog stopera te se sjuri na mog Čecha i zabija za pobjedu u 89min. Grom te jebo pa nemogu se u toj mjeri zajebati da umjesto prema naprijed uputim loptu u nazad.

Da pukneš uod, muke, zdrmaš gamepad od zid, razbiješ sony android tv, istjeraš ženu iz kuće, ma u pizdu materinu i igra isve... zapjenio sam kao bulldog

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 10:42 (TheMaverick).

6 0 hvala 0
15 godina

Koja još to igra može izazvati toliko emocija u čovjeku? I natjerati ga da na forumu još piše o njoj.

#fifa4life. :)

17 godina
TheMaverick kaže...

Grom te jebo pa dokle ova igra može daleko ići...U 5 tekmi za redom ja primam gol odmah na početku, a  drugi negdje oko 65min. Kao da igram protivv jebenog robota. Čim se uspijem vratiti i povesti, odmah više ne mogu iznijeti loptu dalje od 40m od svog gola. Ne mogu je svjesno zadržati, ma ništa...Poslije zadnjeg update imam more krivih dodavanja... Sjećem loptu na 45m od protivničkog gola, i imam slobodnog Rooneya i čistu situaciju da se sjurim s njim prema vrataru i umjesto zadane komande za slanje čiste lopte u for koja bi 95% značila pogodak za pobjedu, moj igrač vraća loptu u nazad koju presjeca njegov napadč (Larsson) koji ima širinu da pretrči mog stopera te se sjuri na mog Čecha i zabija za pobjedu u 89min. Grom te jebo pa nemogu se u toj mjeri zajebati da umjesto prema naprijed uputim loptu u nazad.

Da pukneš uod, muke, zdrmaš gamepad od zid, razbiješ sony android tv, istjeraš ženu iz kuće, ma u pizdu materinu i igra isve... zapjenio sam kao bulldog

To su mi najslađe situacije u ovoj igri. Desno mi utrčava u mrtvu šansu igrač i ja mu pokušavam dodati a igra doda nekom igraču na krilo koji nema veze s ničim ili hoću dodati lijevo prvom do sebe a igra dodaje igraču koji mi uopće nije u kadru. Normalno protivnik uzima poklon i zabija mi gol. I dalje mi nije jasno zašto to rade? Zašto mi danas protivnikom butland ima 14 nemogućih obrana? Zašto ja ne mogu imati golmana kojiima bar 10 obrana. Zašto moji golmani u prosjeku imaju 3 do 4  obrane po tekmi. Zašto mi nikada de gea od 650k coinsa nije imao bar 8 obrana? Jedina doba stvar u ovoj igri je to što će me od nje jedan dan stresti infarkt i umrijet ću trenutno bez mučenja.

12 godina
FIFA 18

Upalim smece da dobijem onog Negreda dodjem do finala bijesan jer je bilo hrpu strganih golova ali sam nekako uspio pobijedit. Frajer uletava sa Sonom u moj sesnaesterac ja uzimam loptu sa Boatengom stiscem kocku da izbije zbog nekog razloga on doda mom golmanu ja opet stiscem kocku da golman izbije ali golman je postao mutav i ne radi nista i Son se zaletava u mog golmana i zabija gol. Dodje drugo poluvrijeme on ima kick off napravi dva dupla pasa vec se nasao na 20m puca sa Sonom lopta prolazi dvojici mojih igraca kroz noge udara u stativu i gol. Sve sam poceo bacat sa stola shvatio da cu krenut razbijat ako nastavim igrat i stisnuo alt+ F4.

Ova pjesma najbolje opisuje igricu: 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
TheMaverick kaže...

To ti je tako, mi smo budale sto se nerviramo oko totalno nebitne stvari u zivotu. Mene realno ubija sto par dana igram dobro onda par dana lose i tako vec dve godine od kako igram ovo sranje online. Hiljadu puta sam se zapitao sta se desava samnom dok nisam shvatio da to sve igra diktira. Zbog toga pocela mi se ova igra opasno gaditi. Danas osvojim prvu diviziju sutra jedva izborim opstanak u drugoj... Ma daaj nemoj me 'ebati  vise, fucking EAidis.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja ne znam sto se to vama desava, koju vi to igru igrate?

Ja nemam tih problema, nisam utakmicu izgubio ima 2 mjeseca, od kako sam gamepad razbio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Slazem se sa vecinom sto je frajer rekao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Gledam sad malo ove kartice što ćemo slagati s tokenima.

Pitanje je koliko će ih se uopće moći skupiti?

Ako se da skupiti 11, mislim da je bolje uzeti Ibru i Kokea i utrpat ih u neku ikonu kasnije.

Od ovih ponuđenih, jedino me Insigne mami da bih igrao s njim i Sanchez eventualno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Ja ne znam sto se to vama desava, koju vi to igru igrate?

Ja nemam tih problema, nisam utakmicu izgubio ima 2 mjeseca, od kako sam gamepad razbio.

nisi protiv mene igrao :)

9 godina
Zelio bih uzet ps plus 14 day trial ali mi trazi da dodam karticu a ja ju nemam jer sam maloljetan jel postoji nacin da uzmem nekako drugacije ili moram pitat roditelje za karticu

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Ako će opet biti samo u sklopu DKT, biti će sranje. Opet će nahrliti svi koji već imaju osiguranu weekend ligu, neću moć prismrdit nagradama. 

Da, fakat nije u redu. Ispada da slabiji igrači nisu u mogučnosti ništa pobrati. Nekad je bilo i offline pa tko ne može online pobere offline ili neka smisle neki način da i igrači sa skromnijim momčadima i znanjem dođu u priliku pobrati nagrade. Ovako dugoročno pile granu na kojoj sjede jer pojedinci polako gube volju kada vide da ne mogu doći do nekih stvari do kojih mogu doći samo odabrani. Ipak je ovo samo igra i svi bi trebali biti u mogučnosti pobrati neke stvari koje im sada nisu dostupne.

10 godina
Nikolacurak kaže...
Zelio bih uzet ps plus 14 day trial ali mi trazi da dodam karticu a ja ju nemam jer sam maloljetan jel postoji nacin da uzmem nekako drugacije ili moram pitat roditelje za karticu

Postoji nacin ja isprobao

17 godina
FIFA 18

Ovo je sada već smiješno. Cuadrado koji je sjedio na klupi do 61 minute dobije IF zbog jednog gola i ocjene 7.3  a sanchez kao igrač utakmice s golom i asistom te ocjenom 8.2 dobije kitu. Znao sam čim sam sancheza danas vidio u ovom novom sranju da neće dobiti ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Gledam sad malo ove kartice što ćemo slagati s tokenima.

Pitanje je koliko će ih se uopće moći skupiti?

Ako se da skupiti 11, mislim da je bolje uzeti Ibru i Kokea i utrpat ih u neku ikonu kasnije.

Od ovih ponuđenih, jedino me Insigne mami da bih igrao s njim i Sanchez eventualno.

Henderson sa  nekom dobrom chem. ,mozda Shadow ce mi leci ko budali samar .

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Odigrao sad protiv Ruye tri tekme, sve izgubio 

Dobar je momak, nema šta. Dvije su bile onako malo napete, jednu me nakantao, ali mogu reć čak da sam se solidno držao. Taman je toliko bolji kolki su bili ovi tijesniji rezultati 

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Dajte momci koji imate PS da odigramo koju friendly. NuclearDisaster5 mi je nick pa dodajte.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Gdje da vidim te zadatke kojim se osvajaju tokeni ?

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kreće tekma i lik stišće pauzu. Znači hoće mijenjati formaciju. Ja izađem s loptom van terena pa neka to napravi. Sad lik izvodi aut ali valjda ne kuži kaj sam napravio i ne vraća loptu, ok. Nije strašno. No poslije toga je sve strašno. Imam 10 kornera 18 udaraca u okvir a on sve nula. Igra bunker. Prvi put mi pljucne s 30m gol. Ja izjednačim. Drugi put pljusne opet s 30m i opet gol. Ja izjednačim. Treći gol zabije na isti način. Kraj tekme. Gledam moj begović 2 obrane njegov begović 12 obrana. Mamu mu jebem, meni sve brani kaj sam pljusnuo i iz blizine i iz daljine a moj nula bodova. Pa dokle više...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Jeste uspili osvojit Negreda? Ja ne,napucaju me likovi jbg bolji su..

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ne kužim zakaj ekipa za IF karticu aube daje i preko milje kada imaju otw karticu za 600k coinsa? Prvi put prodam otw karticu i onda se dogodi kontra onoga što se cijelu godinu događalo a to je da pri izlasku if kartice otw značajno padne. Danas gledam rijetko ima if kartice na marketu i ovo malo što se pojavi ima cijenu preko milje pa cijena otw kartice ne pada. Tu je negdje oko 600k coinsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice