FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 18
drakula789 kaže...
MaciStyle kaže...

Ova mkhitaryan otw kartica mi se pari jako privlacna za 200k

Taj majstor kida na camu.

Obicna kartica btw.

Ja ga imam na RF i predobra kartica. U usporedbi njegove obicne kartice i potm Sane Mkhtariyan se pokazao puno bolji u svim pogledima premda ima losije statse od Sanea

9 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
MaciStyle kaže...

Ova mkhitaryan otw kartica mi se pari jako privlacna za 200k

Taj majstor kida na camu.

Obicna kartica btw.

Kako na CAM ?4321 u 41212-2 ?!

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ima li kakav IF iz BPL-a do 45 k da je recimo CM ili CB ili  bekovi  ?IF Mooy imam !

A moze i RF !

Mozda moze i Francuz ili Brazilac .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

Ima li kakav IF iz BPL-a do 45 k da je recimo CM ili CB ili  bekovi  ?IF Mooy imam !

A moze i RF !

Meda ja tebe nisam razumio sta ti trebas.

Ako trebas CBa. To je IF Ake, cudo kartica izgleda. Ja ga imam u planu stavit umjesto Koscienlog. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...

A moze i RF !

Ako trebas CBa. To je IF Ake, cudo kartica izgleda. Ja ga imam u planu stavit umjesto Koscienlog. 

Jbg kazu da je IF ake los ?

Treba mi bilo koja IF kartica iz BPl-a da nije ST ili LF .

Najvise bi mi pasao neko CM tipa Mooy 84 .

Moze Francuz ili Brazilac jer ga mogu uklopiti nekako u BPL .

12 godina
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...

A moze i RF !

Jbg kazu da je IF ake los ?

Treba mi bilo koja IF kartica iz BPl-a da nije ST ili LF .

Najvise bi mi pasao neko CM tipa Mooy 84 .

Moze Francuz ili Brazilac jer ga mogu uklopiti nekako u BPL .

If otamendi ili If Mustafi oni su solidni

10 godina
FIFA 18

Padne auba sa 1.1 mil prije tekme na 950k nakon ocajne partije protiv totenhama , sto mi je ciniti ?

0 0 hvala 0
9 godina
goust78 kaže...

A moze i RF !

Stoper IF Mustafi odlican samo mislim da je on oko 60k tako da il sakupi jos malo za njega ili nesto drugo. Bek mozda Young 

PSN:nikolacurak
17 godina
MaciStyle kaže...

Padne auba sa 1.1 mil prije tekme na 950k nakon ocajne partije protiv totenhama , sto mi je ciniti ?

Rekao sam ti da pratiš market i kada tako poraste, prodaj ga. Sada čekaj sljedeći vikend, glupo ga je sada prodavati. Kaj ti je bilo malo 1.1. milja?

12 godina
MaciStyle kaže...

A cijena je pala zato jer je vikend vikendom su ti uvijek najnize cijene igraca pricekaj utorak i vidi sto ce biti tada. Ja mislim da si ga trebao prodat kad je isao 1.1M jer tesko da bi kartica vrijedila vise od toga

13 godina
neaktivan
4321,ali promjenim u 41212(2)
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MaciStyle kaže...

Nije mi jasno da je toliko tesko pratit market. Dok ti dodes ovdje, napises post, netko ti odgovori ode to u vraziju mater. Ako ga ne mislis koristit, ne znam sta vazes oko 50-100k coinsa, ne igra ulogu. 

13 godina
neaktivan
Ja sam gotov za ovu godinu.
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Sad sam se sjetio jedne vrlo korisne stvari koje ima u pesu 11 a nema u fifi 18 a ta je da kod igraca mozete staviti koliko je dobar sa slabijom nogom i koliko cesto koristi slabiju nogu. Uzasno je iritirajuce kad npr. igrate sa Robbenom koji nikad ne koristi desnu nogu on u fifi ide opalit loptu sa slabijom nogom i onda to zavrsi sramotno dok kad bi stavili stats za koristenje slabije noge na minimum on bi rijetko kad opalio loptu sa slabijom nogom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Mislim da je to bezveze. Igrač puca s lijevom ili desnom nogom ovisno o situaciji, položaju tijela, pozicije na kojoj se nalazi te načina na koji se gradi. Ako ima loptu na desnoj nozi i položaj tijela mu je takav, na što bi to ličilo da u takvoj situaciji pukne loptu lijevom nogom jer mu je to jača noga i jer si ti tako zadao u postavkama? Igrao sam s robbenom i ta desna noga mu nije tragična. Samo se treba pravilno postaviti u odnosu na loptu. Ista stvar je sa salahom. Nemam neke posebne primjedbe na njegovu desnu nogu. Sasvim solidno. Ne bih ja tu ništa mijenjao. Štelim se za pucanje onako kako je najbolje za pojedinog igrača. Meni to sve štima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
4321,ali promjenim u 41212(2)

Toliko sam lijen na Sona (86), Lf drzim na ST na chem 7 zato sto me mrzi da mijenjam fomaciju svaki put :)

12 godina
%movie kaže...
Mislim da je to bezveze. Igrač puca s lijevom ili desnom nogom ovisno o situaciji, položaju tijela, pozicije na kojoj se nalazi te načina na koji se gradi. Ako ima loptu na desnoj nozi i položaj tijela mu je takav, na što bi to ličilo da u takvoj situaciji pukne loptu lijevom nogom jer mu je to jača noga i jer si ti tako zadao u postavkama? Igrao sam s robbenom i ta desna noga mu nije tragična. Samo se treba pravilno postaviti u odnosu na loptu. Ista stvar je sa salahom. Nemam neke posebne primjedbe na njegovu desnu nogu. Sasvim solidno. Ne bih ja tu ništa mijenjao. Štelim se za pucanje onako kako je najbolje za pojedinog igrača. Meni to sve štima.

Ja znam da u RL pucam uvijek sa lijevom rijetko kad sa desnom jer vrlo cesto lopta zavrsi tragicno bez obzira na poziciju ili polozaj tijela nekad je samo desnom mogu ali u 95% slucajeva mogu pucat sa lijevom nogom. Koju god utakmicu bayerna sam gledao nisam primjetio da je Robben pucao loptu desnom nogom. Postoji ta navika sa kojom nogom ces pucat netko ce pucat sa bilo kojom dok netko nema sanse sa slabijom sve je to stvar covjeka i bilo bi lijepo da se to uvede to je bar moje misljenje.

12 godina
FIFA 18

80 min gubim 2-1 ultra attacking taktika imam samo 4 igraca u napadu nice hvala na hvatanju rezultata ekipo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 20:37 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Sad sam se sjetio jedne vrlo korisne stvari koje ima u pesu 11 a nema u fifi 18 a ta je da kod igraca mozete staviti koliko je dobar sa slabijom nogom i koliko cesto koristi slabiju nogu. Uzasno je iritirajuce kad npr. igrate sa Robbenom koji nikad ne koristi desnu nogu on u fifi ide opalit loptu sa slabijom nogom i onda to zavrsi sramotno dok kad bi stavili stats za koristenje slabije noge na minimum on bi rijetko kad opalio loptu sa slabijom nogom.

Brijem da losiji prijedlog ne postoji.

13 godina
C3c1l kaže...

JOya od 550kn. Nice. A samo zato jer si neces priznat da si los.

17 godina
FIFA 18

Sprašio aguero 4 komada i na putu mu je četvrta IF kartica. Gledam, nije u kombinaciji za zimsku nadogradnju? Znači drugi strijelac lige s 4IF kartice vrlo vjerojatno neće dobiti nadogradnju ali će je dobiti 25 strijelac lige koji je pola sezone ozlijeđen, naravno mislim na jesusa. Ako tako bude fakat nije ok. Znao sam da ću debelo spljugati s TIF karticom kada sam je uzimao pa se sada nadam da će mu dati nadogradnju koja bi me zadovoljila tako da ne prodajem ovu karticu i pljugam bar 200k coinsa a vrlo vjerojatno i puno više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ja znam da u RL pucam uvijek sa lijevom rijetko kad sa desnom jer vrlo cesto lopta zavrsi tragicno bez obzira na poziciju ili polozaj tijela nekad je samo desnom mogu ali u 95% slucajeva mogu pucat sa lijevom nogom. Koju god utakmicu bayerna sam gledao nisam primjetio da je Robben pucao loptu desnom nogom. Postoji ta navika sa kojom nogom ces pucat netko ce pucat sa bilo kojom dok netko nema sanse sa slabijom sve je to stvar covjeka i bilo bi lijepo da se to uvede to je bar moje misljenje.

Ako se uvijek namještaš na jaču nogu neki put gubiš vrijeme i prednost. Neki put je logično puknuti sa slabijom nogom jer ti pozicija i situacija to zahtijevaju. Osobno  mislim da ne bi trebalo ništa po igri prčkati. Ja znam za svakog svog igrača koja mu je noga jača i uvijek gledam da ga tako naštelim. Isto tako volim imati u momčadi igrače kojima je slabija noga jako dobro. Recimo, gullit, aguero, son, fernandinho, mooy. Svi oni pucaju jako dobro s obje noge. Kako sam rekao niti salah nije problem ali kod njega se uvijek namještam na jaču nogu. Ne kužim kaj bi to značilo da u opcijama štelam s kojom će nogom igrač pucati? Pa ja to sam određujem kada primim igrača. Samo bi mi još trebalo da mi i to igra diktira.

12 godina
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Igrica je frustrirajuca i kraj price nema veze tko je bolji ili ne koliko puta sam bio samo bolji a nisam pobijedio koliko puta sam samo bio losiji pa sam pobijedio. Jer su oni napravili da igrac moze puknut po podu a zaboravili su stavit animaciju golmana kako da to obrani. Sve vise i vise sam poceo primjecivat kako ljudi dodavaju iza sebe a dodavanje bude savrseno ja se trudim kao budala da namjestim sto bolje igraca da ima bolji pregled igre ali k kad to nije vazno. Trebaju kaznit dodavanja, pucanja iz okreta smanjit postotak sanse da ces dodat tocno ili pogodit gol za oko 50% jer otkud ti znas tko ti je iza ledja rijetko koji igrac u RL moze dodavat loptu sebi iza ledja a ovdje svatko to moze. Da bar pozovu nogometase,trenere da im malo objasne kako se nogomet igra sto,kako treba radit, kako se lopta ponasa. Da taj cijeli njihov odijel ode na igraliste i malo odigraju nogomet pa da vide kako to funkcionira da malo osjete kako se lopta ponasa.

10 godina
FIFA 18

A znam zeznia sam se s aubom jer gleda sam neke youtubere koji su govorili da bi moga ic i do 1.3 , 1.4mil i onda sam popusio pricu...

Jeli tko koristik koga od ovih igraca mislim pogotovo na napad da mi moze sta reci o njima

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

A znam zeznia sam se s aubom jer gleda sam neke youtubere koji su govorili da bi moga ic i do 1.3 , 1.4mil i onda sam popusio pricu...

Jeli tko koristik koga od ovih igraca mislim pogotovo na napad da mi moze sta reci o njima

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Jeli tko koristik koga od ovih igraca mislim pogotovo na napad da mi moze sta reci o njim

Oprostite za ove poruke neki error mie bija

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 21:07 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
12 godina
MaciStyle kaže...

Vidal,Valencia,Boateng i Alaba solidni dok se Bailey pokazao kao prodana dusa nikad nije stajao u formaciji uvijek dva koraka ispred formacije sto mi je uvijek stvaralo rupu u obrani jedino je dobar kada ti direktno upravljas njime a dok ti zakrpas njegove greske tebi vec protivnik projuri kroz drugu stranu.

17 godina
FIFA 18

Tu se slažem s tobom, dodavanja su iritantna. Ja imam jako dobru momčad i igrači mi se neki put ne mogu dodati na 10m a gledaju se u oči. Onda mi lik napravi tri dodavanja petom, iz prve, savršeno točno. Ispada da je u ovoj igri laše dodati petom nego na par metara do svog prvog igrača gledajući ga u oči. Isto tako se slažem da u ovoj igri većinom nema veze tko je bolji i tko ima bolju momčad. Kako kažeš, koliko puta pobijedim a vidno sam lošiji i koliko puta izgubim a neusporedivo sam bio bolji.

Sve su to stvari koje iritiraju i može meni netko sto puta trubiti da ne znam ovo ili ono ali sve su ovo činjenice. Ja petu u pravoj tekmi vidim jednom mjesečno a u ovom sranju od igre svaku tekmu nekoliko puta. To nije normalno Neka on dodaje ali to ne može biti svaki put točno, neka on puca iz okreta ali sila teža treba odraditi svoje, neka on dodaje isto tako iz okreta napamet ali to dodavanje ne može biti točnije od mog koji hoću dodati svom igraču par metara udaljenom od mene a fulam ga kao da sam sakat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

jest sigurno je razbio zato što je loš...

btw golemo mora da je nešto užasno bilo dok je dzojstek sjebao

ugl ako je to način borbe protiv ea, onda podrzavamo našeg cecila :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
movie kaže...

Sprašio aguero 4 komada i na putu mu je četvrta IF kartica. Gledam, nije u kombinaciji za zimsku nadogradnju? Znači drugi strijelac lige s 4IF kartice vrlo vjerojatno neće dobiti nadogradnju ali će je dobiti 25 strijelac lige koji je pola sezone ozlijeđen, naravno mislim na jesusa. Ako tako bude fakat nije ok. Znao sam da ću debelo spljugati s TIF karticom kada sam je uzimao pa se sada nadam da će mu dati nadogradnju koja bi me zadovoljila tako da ne prodajem ovu karticu i pljugam bar 200k coinsa a vrlo vjerojatno i puno više...

Nemoj bit 100% siguran u to. Vodeci je kandidat da dobije POTM karticu za sijecanj, a već smo ranije kod Salaha vidili da ako je igrac POTM, ne dobiva novu special karticu. Sad svi panic sellaju zato je nesto pala cijena, ali postoji velika mogucnost da ce se cijena reboundat nakon lunar new year eventa. Ja ga jos prodavat necu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice