FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 17

Ode Tolisso u Bayern..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Pozz,

evo mene nazad u fut nakon 6 mjeseci neigranja istog. Igrao sam samo cereer jer mi je fut previse digao zivce i vise nisam bio normalan. Rasprodao sam sve sto sam imao i slozio momcad sa slike. Svi prijedlozi su dobro dosli. Ugl nakon dugo neigranja sam mislio da necu moci nista,no isti dan sam usao iz 4. u 3. diviziju uz jedan poraz i remi koji su mi opet digli zivce na maksimum. 

Primjetio sam da mi se puno puta zna dogodit da se igraci zamrznu,jednostavno stoje. tipa u napadu izgubim loptu i njih 5 stoji di smo izgubili loptu,ne vracaju se,nista,zamrznuti,tek nakon prekida se pokrenu. Nisam pratio temu od negde 130. stranice pa neznam jel to neki poznati bug ili je to samo kod mene.

Vidim da je dosao preorder fife 18.

E sad.....

Koliko vidim dosta se razlikuje PC verzija od tipa PS4. Od gameplaya do normalnijeg marketa,pa sam mislio ulozit u neku konzolu jer volim igrat fifu,a mrzim citere,nenormalne cijene i da mi je u svakoj tekmi drugaciji gameplay. Pa eto movie (za tebe znam da si na obje platforme) i ostali,ako mi mozete dati neki feedback na tu temu. Gledao sam da bi uzeo XBONE zbog legendi,ali citam da ce biti na svim platformama.

Jos nesto,imam na PC registriran tim od 2013. Jel to mogu prebacit na konzolu u slucaju da ju kupim?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Imas na prosloj stranici komentare o tom bug-u pa da se ne ponavljam samo tamo procitaj

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: FIFA 17
izvone kaže...

Koliko vidim dosta se razlikuje PC verzija od tipa PS4. Od gameplaya do normalnijeg marketa,pa sam mislio ulozit u neku konzolu jer volim igrat fifu,a mrzim citere,nenormalne cijene i da mi je u svakoj tekmi drugaciji gameplay. Pa eto movie (za tebe znam da si na obje platforme) i ostali,ako mi mozete dati neki feedback na tu temu. Gledao sam da bi uzeo XBONE zbog legendi,ali citam da ce biti na svim platformama.

Jos nesto,imam na PC registriran tim od 2013. Jel to mogu prebacit na konzolu u slucaju da ju kupim?

Hvala!

Ove godine legende dolaze na sve platforme. Konzolu uzmi po principu što ti draže. Ja ti u dvije rečenice objasnim zašto je meni draži PS4. Prvo ima podršku i službeno se prodaje u Hrvatskoj. Drugo imamo vlastiti store. Treće microsoft nas vidi kao piratsko tržište i na njemu ne želi poslovati dok nas sony vidi kao i svako drugo tržište. I najbitnije, PS4 ima najviše igrača i najveći market. Kada prvi put pokreneš igru igra će te tražiti origin acc. Pitat će te da li hoćeš pokrenuti postojeći ili kreirati novi. Pošto već imaš origin acc samo upišeš origin password i nick name i to je to. Ostaje ti tvoj kreiran 2013

16 godina
FIFA 17

Hoce biti ista fifa na PS4 i PS4Pro, tj. hoce li ps4 moci pokretati fifu na najboljim detaljima? (Osim ovog za 4k što je i do sad razlika)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Hvala!

Ove godine legende dolaze na sve platforme. Konzolu uzmi po principu što ti draže. Ja ti u dvije rečenice objasnim zašto je meni draži PS4. Prvo ima podršku i službeno se prodaje u Hrvatskoj. Drugo imamo vlastiti store. Treće microsoft nas vidi kao piratsko tržište i na njemu ne želi poslovati dok nas sony vidi kao i svako drugo tržište. I najbitnije, PS4 ima najviše igrača i najveći market. Kada prvi put pokreneš igru igra će te tražiti origin acc. Pitat će te da li hoćeš pokrenuti postojeći ili kreirati novi. Pošto već imaš origin acc samo upišeš origin password i nick name i to je to. Ostaje ti tvoj kreiran 2013

Dakle market je bolji,a gameplay? jel tolika razlika?

8 godina
neaktivan
FIFA 17

3 dana su prošla, a oni nisu još uvijek riješili bug poslije updatea. Što je najgore ista stvar je prisutna i u običnim mečevima, karijeri, the journeyu, a ne samo u ultimate teamu. Da je neka glupost čovjek bi reko neka ne žure, ali kada ti se xy broj puta tokom meča dešava da igrači samo stoje u mjestu ili da se više od pola tima zamrzne u tvom ili protivničkom šesnestercu onda se preko toga ne može preći. Praktički ni offline, a niti online na PC-u nije normalan trenutno. Ta priča da na računare izbace update ranije jer moraju dobit dozvolu od konzola za stavljanje updatea je glupost. Ako je tako, što ne sačekaju da dobiju dozvolu za puštanje na konzole pa u isto vrijeme puste i na PC. Jedino objašnjenje različitog puštanja je da im PC dođe kao platforma za test updatea kao što je slučaj sad. Fuj...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 18:43 (Black and white).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Sad sam završio finale kvalifikacija za vikend ligu i napokon pobijedio u finalu i uzeo Nacha.

Poslije ručka išao bacit jednu, al me krenulo pa šteta ne završit i uzet, nadam se dobru karticu.

Inače, imao sam u jednoj partiji, mislim drugoj po redu, ovaj bug i obilato sam ga iskoristio, zabio dva gola dok su nam ekipe bile rastegunte po terenu.

Protivnik je imao korner ili slobodnjak i golman uhvatio u ruke, a svi stoje k'o drvene marije na liniji 16m

Ja spustim loptu na pod i turnem lijevo Alex Sandru i odletim s njim do gola, gurnem loptu Cuadradu i gol.

Nakon tog gola su se ekipe opet nekim čudom raširile, ali ovaj put nije bio korner ili slobodnjak u pitanju - obično se to dogodi u tim situacijama.

I opet sam lika izigrao s Mertensom koji je odjurio na gol, a kad Mertens uđe u šesnaesterac to je obično gol :)

U ostale tri partije mi se nije dogodio ovaj bug.

Mada mi je finale bilo jako, jako čudno.

Prvo poluvrijeme sam igrao normalno, a drugo poluvrijeme su igrači bili mrtvi kao da igram 90 minutu, a ne početak drugog poluvremena.

Pretpostavljam da je lik nešto uključio da uspori igru i da me sjebe na taj način jer ja igram brzo od noge do noge, a on odugovlači i pimpla, pa se gradi, pa nazad, pa vamo, pa tamo.

Bilo je prilično gusto to finale... ja poveo, on brzo izjednačio i dugo ništa - pimplanje bezveze - obično takve utakmice gubim i već me nervoza počela hvatat.

Ali nekako povedem u 60' i smišljam kako ću sad ja pimplat i neću mi dati loptu, jbga, pokvareno, ali Nacho je u pitanju :)

Ja ne bi bio ja i tako sam igrao cijelih 15 sekundi... čim sam vidio da mi se igrač naprijed otvara ja mu gurnem loptu i opet moram trpit njegovo pimplanje.

I tako mi lik ispimpla gol u 75' za 2-2, spustila mi se roleta, rek'o budalo što se nisi dodavao do kraja utakmice?!

Međutim brzo nakon toga mu složim brzu akciju i okrenem na 3-2.

Tu sam stao na loptu i više ju nije vidio dok nije rage quitao minutu-dvije prije 90' :P

Tko zna, možda mu je i net puk'o od opterećenja što je napravio lag?

Uglavnom, ja sam dobio Nacha koji će se, nadam se, dobro slagati s Godinom što sam neki dan dobio u SBC-u.

Sad nešto kombiniram da ove igrače ubacim u Francuze: Kurzava - Godin - Nacho - Carvajal i na desnog CM-a stavit Nzonzija koji mi se slaže s ostalim Francuzima.

Da li je netko probao TOTS Carvajala i Nzonzija?

Jesu li čemu ili da tražim neko drugo rješenje?

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h4xz5bQDnMDyc:FFA17PCC

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 19:14 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel igra neko single player kampanju i događa mu se da su igrači jednostavno mentalno zaostali?

Tipa ostaju i protivnički i moji u šesnaestercu nakon protivničkog kornera, i ne miču se od tamo (osim njih par) do sljedećeg prekida? Dođe mi da bacim gamepad u monitor tolko da zaboli onog idiota koji je to programirao.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Jel igra neko single player kampanju i događa mu se da su igrači jednostavno mentalno zaostali?

Tipa ostaju i protivnički i moji u šesnaestercu nakon protivničkog kornera, i ne miču se od tamo (osim njih par) do sljedećeg prekida? Dođe mi da bacim gamepad u monitor tolko da zaboli onog idiota koji je to programirao.

To je do zadnjeg updatea na PC-u. Gore sam naveo da imam isti problem i u ultimate teamu, a i u non online mečevima tj. karijeri, the journeyu ili čak običnim mečevima. Sjebali su nešto gdje igrači nakon prekida, slobodnih, kornera i slično zalede u blizini jednog ili drugog gola. Dok osim tih problema postoji taj da se pojedini igrači ne žele kretati po terenu dok ne dobiju loptu. Npr. vezni  igrač ili napadač stoje u mjestu i ne kreću se bez obzira je li lopta ide u napad ili odbranu sve dok im ne dodaš. Ili čak odbrana cijela tapka u mjestu i samo jedan igrač kojeg ti prebaciš se kreće, ostali kao šlagirani budu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 19:38 (Black and white).
13 godina
FIFA 17

Rješavam još ovih SBC-a za Španjolce i EA me tako istrolao da to nije istina.

EA svaka čast - uspjeli ste ovaj put!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Mozez ga quick sellat imao sam ga radio je preglupe greske sve zivce sam izgubio zbog njega,100puta ti je bolji Gimenez od njega

15 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Bez puno problema osvojio Marquinhosa, ali stvarno ne znam kako da ga uvrstim pa ću ga čuvati kad se jednom izvuče Ronaldo pa da bude kombinacija Marquinhos-Alex Sandro-Casemiro-Ronaldo .

Ovako mi izgleda ekipa, s tim što kad krene utakmica mijenjam formaciju u 4-1-2-1-2, na camu je de Bruyne.
Dva ST-a Son i Mane, obojica ubice  i sa smanjenim chemistryom. Inače ovog Manea sam dobio kao untradable verziju, nadao sam se nekom defanzivcu jer je kao ST trebao igrati Martial (86), ali sam sa ovim pre-prezadovoljan!!

Naredna u planu je kupovina "naranđastog" Vidala.

Odlučio sam napraviti par promjena i ova ekipa sad ovako izgleda:
Mala je mana smanjen team chemistry i nekako je većina igrača niska... isto je mana jer ne znam više kako ovu ekipu unaprijediti a da ne moram potrošiti 1 milion coinsa (kante tots). Zanimljivo da mi je sad De Bruyne postao najslabija tačk i vjerovatno ću kupiti novog IF Coutinha kad se skupi lova. Bit će zanimljivo i šta ću dobiti od monthly nagrada i kako ću to posložiti.

15 godina
neaktivan

//neki Bug na Firefox Browseru, admine briši

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:07 (AdisTM87).
15 godina
neaktivan
FIFA 17

//neki BUG na Firefox Browseru, iako sam isključio ABP

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:03 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Slike nešto neće da se postave, pa evo da pokušam ovdje:

Svaki put kad bi dobio error da moram opet napisati post, on bi se publishao

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 22:05 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Mozez ga quick sellat imao sam ga radio je preglupe greske sve zivce sam izgubio zbog njega,100puta ti je bolji Gimenez od njega

Nisam ga ni mislio koristiti pored TOTS Nacha i Godina.

Dobio sam neki dan golmana Reala Navasa koji je isto untradeble kao i Pepe pa ću ih vjerojatno ukamponirat u SBC za Real koji nisam riješio.

Makar neki paket da izvučem iz njih :)

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 17

Ja sam otvorio 125k paket i najveci rating mi je bio 83 doslo mi je da zaplacem jer coinsta vise nemam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

ove godine me tako trolalo barem 5 puta ovako i nikako da naucim da nece izaci ronaldo nego uvije taj pepe,takodjer prosli cetvrtak nagrade od WL,walkout plavi,GK,njemacka zastava ja skocio s kauca ponadao se neueru kad ono baumann

EUNE LOL: frenkySTYLE
17 godina
izvone kaže...

Dakle market je bolji,a gameplay? jel tolika razlika?

Meni osobno je razlika u gameplayu između pc i konzola vidljiva. Igrači su mi fluidniji, lakše se kreću, brže reagiraju, sve mi je nekako bolje. Razlike između PS4 i xbonea ne bi trebalo biti nikakve osim što kako sam rekao na PS4 ima gotovo duplo više igrača i market je automatski duplo veći. Cijene variraju ali uglavnom su igrači neznatno jeftiniji na xboneu. Naravno, ima iznimaka. S obzirom da legende dolaze na sve platforme po meni nema razloga u našim krajevima gdje dominira sony kupovati xboxiz geć navedenih razloga plus ekskluzive koje ima sony ako želiš igrati nešto drugo. Microsoft je razbio barijeru i sve igre im paralerno izlaze na konzoli i računalu tako da ako imaš računalo nema smisla kupovati njihovu konzolu. Prazninu popuniš sa sonyem i njihovim ekskluzivama kojih će i ove godine poprilično biti. Kako rekoh, sve je na tebi i što se tebi više sviđa.

10 godina
FIFA 17

Oj, dugo me nije bilo u ovoj temi, valjda od jeseni i koliko vidim i dalje vas muce isti problemi :D

Vidio sam da je FIFA 17 besplatna ovaj tjedan, da li to vrijedi i za ps4? Jucer sam isao u store i ponuden mi je samo demo...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Evo popravili su onaj bug stigao update od 800MB.Movie jeli na ps4 isto kao na pc da svaka tekma ima drugaciji  gameplay.Jedna tekma usporena drugo ubrzana stvarno mi to vec ide na zivce pogotovo kad je WL pa moram ih odigrat dosta u komadu pa me to sve zbuni i cesce radim greske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Evo popravili su onaj bug stigao update od 800MB.Movie jeli na ps4 isto kao na pc da svaka tekma ima drugaciji  gameplay.Jedna tekma usporena drugo ubrzana stvarno mi to vec ide na zivce pogotovo kad je WL pa moram ih odigrat dosta u komadu pa me to sve zbuni i cesce radim greske.

Na konzole patch dolazi nakon tjedan dana. Testiraju ga prvo na računalu pa ako sve štima onda ide i na konzole. Pošto ovaj zadnji patch radi probleme na konzolama ga još nema. Eto, igra na računalu ima neku pozitivnu svrhu. Glumi beta testera za konzole.

Inače, opčenito nisam primjetio da gameplay oscilira. Uvijek je isti.... Uz sve to meni igra nema problema sa serverima, trzanjem i ostalim problemima koji muče pisijaše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 22:35 (movie).
16 godina
FIFA 17

Baš zbog toga bi i mijenjao.

Mene ne zanimaju druge igre na konzoli,s kontrolerom mi je tesko igrat fps igre.

Dakle iskljucivo fifa na konzoli,zasto? Nenormalan market,citeri,upali torent il kaj vec pa trza cijelu tekmu,osim ako mu prvi zabis,onda ugasi i igra normalno dok on tebi ne zabi,pa opet...ono kad te odma izbaci iz igre u prvoj sekundi i njemu da pobjedu a tebi uzme. Gameplay je stvarno svaku tekmu drugaciji,jednu se nemogu dodat sve tromo i sporo,druga tekma,sve ko na ledu,samo ide nema stajanja.

Dakle zelim doci doma,otvorit pivu i upalit fifu,a da ne strijepim oce me spojit s nekim kaj trza,oce li gameplay prvu tekmu biti trom i da je na marketu kaos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

http://www.futhead.com/17/players/59828/ander-herrera/

I sad ja moram ovog majmuna imbecila retarda prodat a zasto ga moram prodat.Prodat cu ga zato jer se prikljucio scenariju od EA igrao je protiv mene moj vlastiti igrac koji me je izdao da bi napravio gresku da bi moj protivnik prosao dalje.Ja sam sa Herrerom od centra pratio neprijateljskog igraca i pokusavo presjec dodavanje kad sam predvidio gdje ce dodat isao sam uletit da pokupim loptu ali znate sto se desilo Herrera nije stopao loptu vec se lopta odbila od njega kao od zida i dodao je neprijateljskom igracu taman u for gdje se on nasao sam ispred moga gola i zabio je gol za 2-2 u 80min potom sam izgubio na penalima.I tako sam ja izgubio utakmicu jer EA stalno govori da je igra realna to bi onda trebalo znacit da Herrera u pravom zivotu ne zna stopat loptu i da su ovi iz man.uniteda umobolne budale koje daju novac igracu koji ne zna stopat loptu.Sad sam ja ispao budala jer sam presjekao loptu bolje bi bilo da sam se uklizo igracu u noge i to je to onda bi imala igrica razlog da me kazni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

I sad ja moram ovog majmuna imbecila retarda prodat a zasto ga moram prodat.Prodat cu ga zato jer se prikljucio scenariju od EA igrao je protiv mene moj vlastiti igrac koji me je izdao da bi napravio gresku da bi moj protivnik prosao dalje.Ja sam sa Herrerom od centra pratio neprijateljskog igraca i pokusavo presjec dodavanje kad sam predvidio gdje ce dodat isao sam uletit da pokupim loptu ali znate sto se desilo Herrera nije stopao loptu vec se lopta odbila od njega kao od zida i dodao je neprijateljskom igracu taman u for gdje se on nasao sam ispred moga gola i zabio je gol za 2-2 u 80min potom sam izgubio na penalima.I tako sam ja izgubio utakmicu jer EA stalno govori da je igra realna to bi onda trebalo znacit da Herrera u pravom zivotu ne zna stopat loptu i da su ovi iz man.uniteda umobolne budale koje daju novac igracu koji ne zna stopat loptu.Sad sam ja ispao budala jer sam presjekao loptu bolje bi bilo da sam se uklizo igracu u noge i to je to onda bi imala igrica razlog da me kazni.

Po tvom kriteriju ja ne bih imao niti jednog igrača u klubu. Sjeti se kako mi je thiago prije par dana stopao loptu prsima. Kakve je gluposti radio boateng i da dalje ne nabrajam. Ja sam takve stvari prihvatio i sada mi je lakše. Samo se nasmijem i vozi dalje. Čak se i bolje osjećam. Srce kuca sasvim solidno. Koja sam ja budala bio pa dopustio da me razjebe jebena igra a žena smatrala da sam budala zrela za ludnicu. Sada je sve ok.

15 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pa ja nisam zadovoljan TOTS Herrerom, a ti se žališ za ovog eh...

17 godina
AdisTM87 kaže...

Pa ja nisam zadovoljan TOTS Herrerom, a ti se žališ za ovog eh...

moja greška...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 17:27 (movie).
9 godina
neaktivan
Kolega AdisTM87, si ti ovaj ili je sam netko drugi sa slicnim id-om?
15 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
Kolega AdisTM87, si ti ovaj ili je sam netko drugi sa slicnim id-om?

nisam ja :) inače sam na PCu, Bosnian Kingdom ekipa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice