Ono kad ti komentator kaze jos jedan promasaj pa to je prica njihove utakmice.Kad ti se svi rugaju protivnik,igrica i komentator onda znas da neces nikad pobijedit bez obzira koliko puta ti imao 1na1 bezobzira koliko puta ti imao prazan gol jednostavno ako igrica kaze halo momak gdje si posao nesmijes ti pobijedit ti onda ne smijes pobijedit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono kad ti komentator kaze jos jedan promasaj pa to je prica njihove utakmice.Kad ti se svi rugaju protivnik,igrica i komentator onda znas da neces nikad pobijedit bez obzira koliko puta ti imao 1na1 bezobzira koliko puta ti imao prazan gol jednostavno ako igrica kaze halo momak gdje si posao nesmijes ti pobijedit ti onda ne smijes pobijedit.
Fakat je igra smeće na PC. Idem odigrati koju tekmu. Povedem 1-0, no sve mi nekako tromo, kasni, igrači zuje, jednostavno se ne mogu snaći. lik u par minuta okrene rezu i utrpa mi 4 komada. Jednostavno ne mogu igrati obranu a u napadau ne mogu pogoditi gol. Drugo poluvrijeme lik se ne sastane s loptom a ja zabijem 4 gola i dobijem 5-4? Sljedeću tekmu igram sa senegalcima koji dođu oko 10k coinsa. Lik ima talijane. Sve IF, OTW i MOTM kartice. Ne može mi doći do gola a ja ne mogu zabiti. Redaju se ziceri ali lopta neće u gol. Konačno u 68 minuti zabijem gol i lik izađe iz tekme a da mi nije po golu puknio s takvom momčadi. Samo se branio i pokušao solirati s nekakvim fintama. Kako mu nije neugodno? Što sam htio reči? Fakat s igrom na PC nekaj ne štima. Komande mi kasne, igrači se čudno ponašaju, zuje kao balerine, no sve kaj se događa meni vidim da se događa i protivniku. Mislim da ta igra na PC ima opasnih problema. Kada se nakon PC verzije prebacim na PS4 kao da sam iz jugića sjeo u bmw. Takav je osjećaj..
Fakat je igra smeće na PC. Idem odigrati koju tekmu. Povedem 1-0, no sve mi nekako tromo, kasni, igrači zuje, jednostavno se ne mogu snaći. lik u par minuta okrene rezu i utrpa mi 4 komada. Jednostavno ne mogu igrati obranu a u napadau ne mogu pogoditi gol. Drugo poluvrijeme lik se ne sastane s loptom a ja zabijem 4 gola i dobijem 5-4? Sljedeću tekmu igram sa senegalcima koji dođu oko 10k coinsa. Lik ima talijane. Sve IF, OTW i MOTM kartice. Ne može mi doći do gola a ja ne mogu zabiti. Redaju se ziceri ali lopta neće u gol. Konačno u 68 minuti zabijem gol i lik izađe iz tekme a da mi nije po golu puknio s takvom momčadi. Samo se branio i pokušao solirati s nekakvim fintama. Kako mu nije neugodno? Što sam htio reči? Fakat s igrom na PC nekaj ne štima. Komande mi kasne, igrači se čudno ponašaju, zuje kao balerine, no sve kaj se događa meni vidim da se događa i protivniku. Mislim da ta igra na PC ima opasnih problema. Kada se nakon PC verzije prebacim na PS4 kao da sam iz jugića sjeo u bmw. Takav je osjećaj..
Zbog ovog komentara idem kupiti PS4.Nadam se da je bar priblizno tocno ovo sta si napisa jer vise nemam zivaca igrat ovo usporeno sranje.
Na usranoj aplikacij sam fulio 3 put security answer i zakljuco racun, sta da radim?
Sad sam odigrao najcudniju utakmicu u svojoj FIFA karijeri.Dodavanja u toj utakmici su bila prejaka nisi mogao uopce dodati igracu pored vec bi je tvoj igrac nabio iz sve snage igracu koji je 30m od njega.U jednom trenutku kad sam napravio prekrsaj protivnik je pogledao cijeli cinematic sto se toga tice(inace nije pogledao niti jedan cinematic osim toga u cijeloj utakmici) i onda ja gubim kontrolu nad svojim igracima,meni je modric trcao kao ludjak u krug nikako ga nisam mogao usmjerit,pokusao sam zamijenit igraca ali mi nije dalo stiskao sam L1 kao ludjak i vrtio desnu gljivicu ali onaj crveni trokutic ne mice se sa modrica koji trci kao indijanac oko vatre i zbog toga ja primim gol.Potom svaki igrac se poceo ponasat cudno nitko nije stajao na svojim pozicijama moji i njegovi stalno su letile duge lopte izmedju mene i njega.U jednom trenutku 6 mojih i 7 njegovih igraca ostalo je stajat u njegovom sesnaestercu i nisu se micali od tamo dok su oni tamo stajali on je krenuo u napad sa tri igraca dok sam se ja branio sa 4 tek nakon nekih 15min igre(mislim na vrijeme u igrici)moji igraci su prestali stajat u njegovom sesnaestercu i njegovi takodjer.Od tada pocela se unormalit igra,igraci su poceli stajat na svojim pozicijama i mogao si dodat loptu igracu do sebe jedino je ostao speed boost.Igraci koda su bili na speedu tokom cijele utakmice nikad nisam vidio da su tako brzo trcali igra je doslovno bila kao ping pong cas smo na mojoj polovici cas na njegovoj.Na kraju je sve dobro proslo uspio sam ga pobijedit na produzecima.Inace stavio bi snimat ovu utakmicu da i vi vidite sto mi se sve izdesavalo ali nisam mogao zbog onog sto izbacuju iz utakmice ako stisnes alt+tab.Sto vi mislite o ovome jesam li to igrao protiv nekog cheatera ili je to jednostavno igra pukla.
pozdrav ekipa! evo pišem nakon par mjeseci jer sam imao pauzu od fife, ali sam se opet zaželio fife i opet sam počeo igrat.. uglavnom prije pauze sam bio u 3.diviziji i bez problema ušao u 1.diviziju gdje ostanem bez problema, ali u WL igram katastrofa...u pola tekmi mi pukne konekcija(u season modu sve radi bez problema) , a gameplay je ubi bože, znači lopta se odbija od igraca, svaku drugu krivo dodam i gameplay mi je puno brži nego u season modu. uglavnom u season modu uživam u igru dok u wl gubim živce.
Sto vi mislite o ovome jesam li to igrao protiv nekog cheatera ili je to jednostavno igra pukla.
Ja sam tako jučer triput igrao.
Mislim da je to bug nakon updejta?
Isto kao i kod tebe, nakon kornera ili slobodnjaka njegovi igrači svi stoje na liniji 16m i ne miču se.
Nemam kome dodati pa ispucam loptu, a onda mi je ekipa podijeljena u dva dijela - jedan dio duboko mu mom šesnaestercu, a drugi dio u njegovom - isto tako i njegovi igrači.
U sredini terena nema nikoga.
Kad mi se prvi put to dogodilo, mislio sam da lik igra park the bus zato jer je dobar dio utakmice tako bilo da su ekipe rascijepljenje na dvije strane.
Nakon nekog vremena se to iznivelira, ali to je jako loše - ne može se igrati - EA opet sjebo gadno.
EDIT:
Sad sam ušao u igru i piše da rade na rješavanju problema.
Znači sjebali su oni, nisu čiteri u pitanju :P
Brza pitanja:
Za RB: Valencia 89 (anchor) TOTS vs. Pereira 90 (sentinel) TOTS?
Za RCM: Herrera 90 (engine) TOTS vs. Tolisso 90 (engine ili basic) TOTS?
za RW (in-game ST): Mane 91 (finisher) TOTS vs. Thauvin 93 (hawk) TOTS?
Dakle, ili svi iz BPLa, ili svi iz Ligue 1, tj. trebam se odluciti za [Valenciu, Herreru i Manea] ili za drugi trojac hahah, pa eto, da cujem prijedloge, lijevi ili desni stupac?
I evo postave ako ce vam bit lakse odluciti, ali ugl za vrijeme igre mijenjam u 4-1-2-1-2 (2), obrana je tako kako je (zanemarite Piszceka - tam ide Valencia TOTS ako se odlucim za lijevi stupac), CDM Kante, LCM Herrera, RCM Alli, CAM Eriksen i dvojac naprijed, lijevo Son, a desno Mane!
I btw, ako idem sa lijevim stupcom, samo ce mi Perrin biti na 8 chem, sto nije tako strasno s obzirom na to kakvi su mu statsi...
I da, znam da mi je stoperski par kepecast! Hahahah
Probao sam Herreru i razočaran sam bio sa njim. Nije on bio ni loš, ali od nekog ko je TOTS očekuješ dosta više. Rijetko je asistirao a još rjeđe zabijao. Manea TOTSa imam i on je mašina i baš pravi prevagu na terenu ogromnu. Francuze nisam probao, ali bih ipak išao sa njima. Englezi drže cijenu jer su englezi. Preporučio bih ti Verratia TOTSa, kojeg sam sad probao u 4 utakmice na draftu. Mislio sam da će zbog toga što je nizak biti loš, ali oh contraire(što bi rekao Del Boy), dečko je rasturao i u paru sa TOTS kanteom je bio maestralan! Čak mu i šutevi nisu bili loši.
Sto vi mislite o ovome jesam li to igrao protiv nekog cheatera ili je to jednostavno igra pukla.
Ja sam tako jučer triput igrao.
Mislim da je to bug nakon updejta?
Isto kao i kod tebe, nakon kornera ili slobodnjaka njegovi igrači svi stoje na liniji 16m i ne miču se.
Nemam kome dodati pa ispucam loptu, a onda mi je ekipa podijeljena u dva dijela - jedan dio duboko mu mom šesnaestercu, a drugi dio u njegovom - isto tako i njegovi igrači.
U sredini terena nema nikoga.
Kad mi se prvi put to dogodilo, mislio sam da lik igra park the bus zato jer je dobar dio utakmice tako bilo da su ekipe rascijepljenje na dvije strane.
Nakon nekog vremena se to iznivelira, ali to je jako loše - ne može se igrati - EA opet sjebo gadno.
EDIT:
Zato služi PC verzija igre. Na njoj testiraju patch i ako je sve u redu za tjedan dana dođe i na konzole.
EDIT:
Istina.Sad sam odigrao dvije tekme i nemoguce je igrat normalno stalno se dijele igraci i nitko nije na svojim pozicijama nadam se da ce popravit to prije nego sto WL zavrsi
Greška u updateu, da :S
Toliko mi se igra fifa i cak sam spreman platit sad malo da otvorim koji paket.... ali ovo je užasno :S
Znači meni ovo nije jasno? Kako jedan od najboljih tehničara primi loptu koja se od njega odbije kao od zida za savršen zicer protivniku? Jesam li ja glup pa ne znam da postoji neka fora kod štopanja lopte ili je to sastavni dio priglupe igre? Ovo se često događa i mojim protivnicima tako da nas očito previše ima glupih u ovoj igri na ovaj ili onaj način.
Pinging easo.ea.com [159.153.234.54] with 32 bytes of data:
Reply from 159.153.234.54: bytes=32 time=188ms TTL=113
Prekul.
Idem napravit ovaj sbc za španjolce i zamrzne slika... reko RONALDOOOOO.
Vrištim "walk out", zovem maloga, žena dotrčava i svi sa nestrpljenjem gledamo što će izroniti.
Ide zastava... plavobijela... U KURAC ništa od Ronalda.... ajde makar Suarez.
Jebeni Godin.
Ne mogu ga prodat jer je untradeble pa sam složio neki hibrid.
Odigrao jednu, ali nisam ga baš primjetio da se ističe.
Dat ću mu još koju šansu.
Idem napravit ovaj sbc za španjolce i zamrzne slika... reko RONALDOOOOO.
Vrištim "walk out", zovem maloga, žena dotrčava i svi sa nestrpljenjem gledamo što će izroniti.
Ide zastava... plavobijela... U KURAC ništa od Ronalda.... ajde makar Suarez.
Jebeni Godin.
Ne mogu ga prodat jer je untradeble pa sam složio neki hibrid.
Odigrao jednu, ali nisam ga baš primjetio da se ističe.
Dat ću mu još koju šansu.
Tebi je jebeni godin? Ja odigram danas pet puta i najjači igrač caicedo i cerci. Dakle od kad su krenule ove sbc pizdarije odigrao sam ih stvarno dosta i nisam dobio igrača vrijednog 5k coinsa. Izvlačim igrače za koje nisam ni znao da postoje u igri.
Ja sam otvorio barem10 sbc premium paketica i 20-ak obicnih sbc paketica i jedino sto sam dobio je obicni navas,koke i asenjo
Jel itko otvaro ove 84+ garantirane informove?
Jel itko otvaro ove 84+ garantirane informove?
Ja dobio ben yeddera ili kako se već zove.
Tebi je jebeni godin? Ja odigram danas pet puta i najjači igrač caicedo i cerci. Dakle od kad su krenule ove sbc pizdarije odigrao sam ih stvarno dosta i nisam dobio igrača vrijednog 5k coinsa. Izvlačim igrače za koje nisam ni znao da postoje u igri.
Ne igram sa Španjolcima, a ne mogu ga prodat pa sam zato razočaran :(
Makar da mi je dalo Griezmana ili Nzonzija pa da ih ubacim u Francuze.
BTW
Otvorio sam pun kurac paketića, nije ovo "prvo pa muško".
Ove SBC sam otvarao svaki dan par komada... počeo s BPL-om pa do sada i ovo je prva kartica vrijedna spomena.
BTW
Otvorio sam pun kurac paketića, nije ovo "prvo pa muško".
Ove SBC sam otvarao svaki dan par komada... počeo s BPL-om pa do sada i ovo je prva kartica vrijedna spomena.
Ja još uvijek nisam dobio niti jednu vrijednu spomena..
Ono kad vidis toliko ne realnosti i gluposti u igrici da se prestanes zivcirat i samo se pocnes histericno smijat
Pošto sam u klubu imao nekoliko untradable inform kartica odlučim da uradim koji za tradable. Dobio sam 85 rated Vitola, 86 rated Balotelia, 86 rated Ziyech, 91 rated Cavania i 85 rated Depaya (dupla kartica, imam ga već kao untradeble). Od ovih kartica jedino što vrijedi je Depay i Cavani. Na PC-u je Depay otišo za 50k, a Cavaniu se cijena kreće oko 150k, ali ga još nisam prodao. Od ovih 5 kartica, 3 su iz francuske lige. Kad god sam pravio neki concept squad ili kad sam imao u timu nekoliko igrača iz određene lige, a nemam full squad igra mi je bacala igrače za njih. Kao da to ima neke veze. U utorak osvojim Marquinhosa, isti dan dobijem TOTS Mbapea. Poslije radim ove tradeble inform kartice, baca mi Balotelia, Depaya, Cavania. A inače igram sa talijanskom ligom. Kao da me vuče da pravim francusku ligu hahaha
Pošto sam u klubu imao nekoliko untradable inform kartica odlučim da uradim koji za tradable. Dobio sam 85 rated Vitola, 86 rated Balotelia, 86 rated Ziyech, 91 rated Cavania i 85 rated Depaya (dupla kartica, imam ga već kao untradeble). Od ovih kartica jedino što vrijedi je Depay i Cavani. Na PC-u je Depay otišo za 50k, a Cavaniu se cijena kreće oko 150k, ali ga još nisam prodao. Od ovih 5 kartica, 3 su iz francuske lige. Kad god sam pravio neki concept squad ili kad sam imao u timu nekoliko igrača iz određene lige, a nemam full squad igra mi je bacala igrače za njih. Kao da to ima neke veze. U utorak osvojim Marquinhosa, isti dan dobijem TOTS Mbapea. Poslije radim ove tradeble inform kartice, baca mi Balotelia, Depaya, Cavania. A inače igram sa talijanskom ligom. Kao da me vuče da pravim francusku ligu hahaha
Budi sretan da si ista dobio barem si sad pun coinsta i mozez doradit talijene do maksimuma
Jebena igrica cas je sve ubrzano pa je sve usporeno pa delay bez obzira na moju konekciju pa svi trce uokolo ko muhe bez glave nitko ne stoji na svojoj poziciji.Suarez i Griezmann su mi prije bili najdrazi napadaci sad ih prezirem ne mogu ih smislit vise ih ne smatram pravim igracima jer su sve zivo i nezivo promasili.Prokleta igrica i dan kad sam je kupio taj EA treba prestat radit igrice jer ih ne ide sto god napra smece ubiru pare i boli ih ona stvar za kvalitetu.
Dobro pa su na kraju pogodili i napravili nogometnu simulaciju , lagano je mogao bit i američki nogomet.
Lik vraća sa igračem golmanu loptu (nogom jel) ovaj ladno uzima u ruke , da je krenio ispucavat moja 2 igrača na njemu ja stao gledam u čudu koji kurac.
Nogometna pravila su za EA neznam , ponestaje riječi.
Ping i dalje 190.M.... mrtvu
18icu ću igrat na ps4 nadam se.
I opet idem igrat govno neznam ni sam zašto.
4 stative i imam korner uzme lik loptu.U 4s njegovih 7 igrača je u mojoj polovici , takav šprint sam vidio samo kod Usaina Bolt-a.Dok su moji ostali kampirat u njegovih 16m.
Iduća situacija njegov korner , moj golman kupi loptu ali moji igrači stoje u mojih 20tak metara svi iako mi je na ultra attacking i counter attack ://///
40 jebenih sekundi stoje u mojoj polovici te mu ispucavam loptu.Lik isto valjda gleda šta se događa tako da su stajali jedno minutu minimum.
1 pobjeda falila za gold 1 , sa ovakvom vezom to ne da je uspjeh nego :D
Zadnji meč igra savršeno radila , lik full premier league tots - prosuo zube na meni
5:0 , 4 martial od toga 2 volejčine samo takve

This time next year we'll be millionaires