- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa problem je u tome što u stvarnom svijetu ronaldo brže trči od messia. A ako znamo da samo neznatno messi brže trči od rooneya koji ima za 17 manji pace od messia, onda možemo pričati o nerealnom paceu...
Po kakvoj samo logici Messi ima passing 86? Volio bi neko objašnjenje stvarno
Obrati pozornost na brzinu ronalda i messia. Ronaldo je brži za 1.1 km/h od messia i ima veći pace za 3.
Messi je brzi od rooneya za 1.3 km/h i imao je veći pace od ronneya za 17.
Gdje je tu logika? Možeš mi objasniti?
Cijelo vrijeme ronney je podcijenjen po pitanju svoje brzine a messi precjenjen...
Da sada ne spominjem robbena koji je sporiji od rooneya a godinama ima veći pace od njega za 15.
Tako da možemo reći da je ove godine pace nešto objektivniji.
No ako robben ima 86 a messi 89, definitivno bi se tu negdje između njih trebao smjestiti rooney a ne biti još uvijek debelo ispod njih.. smiješno je..
Ali općenito, napravili su komediju od igre što se tiče ratinga. Bar sam se dobro nasmijao kad sam vidio ocjene svih igrača.

Po kakvoj samo logici Messi ima passing 86? Volio bi neko objašnjenje stvarno
Stvarno nemam nikakvo mišljenje glede te ocjene. Gledam, messi ima genijalnih proigravanja a bome ima i loše odigranih dodavanja kao i svi igrači. Ima solidan dugi pas.
Koliko bi po tebi bila realna ocjena?
Ali općenito, napravili su komediju od igre što se tiče ratinga. Bar sam se dobro nasmijao kad sam vidio ocjene svih igrača.
Slažem se, no problem je što se ocjena pace sastoji od dva statistička podatka. Jedan je ubrzanje a druga top brzina koju postiže igrač. Naravno, lopta se u ovom slučaju ne računa. Znači čisto ubrzanje i top brzina koju postiže određeni igrač. Ništa više, ništa manje..
Vjerojatno zbog toga što mu je istekao ugovor sa EA, a i Barca je sa PES-om sad. Ali da je smiješno, jest...

Obrati pozornost na brzinu ronalda i messia. Ronaldo je brži za 1.1 km/h od messia i ima veći pace za 3.
Messi je brzi od rooneya za 1.3 km/h i imao je veći pace od ronneya za 17.
Gdje je tu logika? Možeš mi objasniti?
Cijelo vrijeme ronney je podcijenjen po pitanju svoje brzine a messi precjenjen...
Da sada ne spominjem robbena koji je sporiji od rooneya a godinama ima veći pace od njega za 15.
Tako da možemo reći da je ove godine pace nešto objektivniji.
No ako robben ima 86 a messi 89, definitivno bi se tu negdje između njih trebao smjestiti rooney a ne biti još uvijek debelo ispod njih.. smiješno je..
Phil Jagielka je igrač koji je prošle sezone u Premier ligi uhvatio najveću brzinu od 35.8kmh ili tako nešto.Dali to znači da on treba imati Pace 95?
Ist situacija sa Ronaldom i Messijem i Roneyem.
Mesiju će treba 3 metra da uhvati top brinu dok će Rooneyu i Jagielki treba 50.
U tome je razlika.
Vjerojatno zbog toga što mu je istekao ugovor sa EA, a i Barca je sa PES-om sad. Ali da je smiješno, jest...
Gledam payeta već nekoliko sezona. Lik ima isto solidnu dugu loptu, odlična proigravanja te dobar centaršut. Recimo da je 86 realno za messia. U tom slučaju payet bi trebao imati maksimalno 84. Ocjena pass igre se sastoji od 6 statistika. U 4 je messi sigurno bolji, u jednoj payet a u jednoj ne znam. No teško je reći za koliko je bolji u ove 4 statistike? Mislim, teško je biti realan i realno procjeniti sve ocjene. Objektivno ja ne vidim po čemu je ronaldo imao bolju sezonu od messia? Po meni tu su negdje. Treba uzeti u obzir da je messi početkom sezone imao dužu pauzu zbog ozlijede i dosta manje odigranih tekmi od ronalda pa otuda manje zabijenih golova.
No po onome što su odigrali, messi nije zaslužio da ga se poreže a ronaldo je zaslužio da mu se podigne ocjena. Iako nije imao ključne zasluge za osvajanje eura , piše se da ga je osvojio i podigao pehar kao što je uzeo i ligu prvaka. Golgeterski je bio raspoložen i sve pet. Da ima logike u ovome što ti pričaš, sasvim sigurno ima. No meni i dalje nije jasno kako pojedini igrači u godinu dana gube pace i preko 12 te kako neki dobijaju veću ocjenu i za tri boda. Recimo marcelo koji skače s 83 na 86 pa Courtois koji je imao užasnu sezonu a ipak skače sa 86 na 89??? I da sada dalje ne nabrajam..
Phil Jagielka je igrač koji je prošle sezone u Premier ligi uhvatio najveću brzinu od 35.8kmh ili tako nešto.Dali to znači da on treba imati Pace 95?
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2809309/Phil-Jagielka-officially-fastest-player-Premier-League-no-not-joking.html
Ist situacija sa Ronaldom i Messijem i Roneyem.
Mesiju će treba 3 metra da uhvati top brinu dok će Rooneyu i Jagielki treba 50.
U tome je razlika.
Ne, to ne znači da treba imati pace 95 već da treba imati realnu ocjenu. Je li ti iz ove ocjene vidiš da jagielka može trčati 35.8 km/h? Ja ne vidim. Dapače vidim da ima neznatno veću top brzinu od ubrzanja i sve zajedno se ne slaže s ničim o čemu ti pričaš. Ne znam kako si došao do toga da mu treba 50 metara do top brzine s obzirom da je stoper i uglavnom istrčava kratke dionice. No da mu i treba to se iz ove ocjene ne vidi. Ne možeš reći da je top speed jagielke 68 ako može trčati 35.8 km/h. To je jednostavno svinjarija.
Ako mu treba 50 m da dostigne svoju top brzinu onda mu je ubrzanje 65 a top brzina 94 što bi značilo da mu je pace 79. Kod messia je vidljivo da ima veliko ubrzanje ali da mu svakim daljnjim pretrčanim metrom brzina pada. Znači ocjena je kontra onoga što ti tvrdiš da messi ima strahovito ubrzanje nakon samo par metara. Da si pogledao jednu tekmu vidio bi da rooneyu nitko na terenu ne može pobjeći za kime on krene trčati. Na ronaldovoj ocjeni vidimo da on za razliku od messia starta nešto sporije i nakon nekog vremena dostiže svoju top brzinu. Sve u svemu kako je i za očekivati u igri su neki igrači podcijenjeni a neki precjenjeni...
To bi imalo smisla kad bi FIFA bila realna ali očita nije.To je igra u kojoj se najbolji igrači oni koji se dobro marketinški popraćeni.
Primjer Reusa.Ja se ne sjećam da je lik živ zadnje 3 godine.Ozljeda na ozljedu,da po koji gol u razbijanjima malih ekipa a on svake godine dobija upgrade.
Messi nikako nebi smio biti 93.Trebao je ostati 94 ili narasti.Ronaldo nije ništa spektukularno na individualnom nivou osim u silovanjima levatskih ekipa.Ali eto osovjio to što je pa je dobio tu karticu.
Ali što reći za njegov dribling.Lik ima 91 dribling nikad u zadnjih 2-3 sezone nije bio u najboljih 50 u europi a on ima malo lošiji dribling od Messija.
Da bih mu dribling 86 kao Reusu ali to se nebi svijedlo dječacima od 12 godina radi kojih se ova igrica i radi i prema njima se sve usmjerava da oni budu zadovoljni.
Stvarno je smiješno što Messi ima pass 86 hahahhahha, na stranu da Payet ima 87 to je još veća smijurija, ali realno neka mi netko napiše igrača sa boljim passom od Messija, niti Iniesta u najbolje dane nije imao takva dodavanja i proigravanja, čovjek stavlja loptu "na tacnu" kad i kako poželi..
To bi imalo smisla kad bi FIFA bila realna ali očita nije.To je igra u kojoj se najbolji igrači oni koji se dobro marketinški popraćeni.
Primjer Reusa.Ja se ne sjećam da je lik živ zadnje 3 godine.Ozljeda na ozljedu,da po koji gol u razbijanjima malih ekipa a on svake godine dobija upgrade.
Messi nikako nebi smio biti 93.Trebao je ostati 94 ili narasti.Ronaldo nije ništa spektukularno na individualnom nivou osim u silovanjima levatskih ekipa.Ali eto osovjio to što je pa je dobio tu karticu.
Ali što reći za njegov dribling.Lik ima 91 dribling nikad u zadnjih 2-3 sezone nije bio u najboljih 50 u europi a on ima malo lošiji dribling od Messija.
Da bih mu dribling 86 kao Reusu ali to se nebi svijedlo dječacima od 12 godina radi kojih se ova igrica i radi i prema njima se sve usmjerava da oni budu zadovoljni.
Messi i Ronaldo su dva različita tipa igrača. Na širokom prostoru messi protivnika lomi driblingom dok ronaldo protivnika na širokom prostoru lomi trkom. Strahovito brzo trči s loptom u nogama, baš kao i bale. Jednu sezonu su barcu doslovno slomili tom ubitačnom kontrom kada na širokom prostoru prime loptu i okomito šprint na gol i nitko ih ne može stići. Messi je po meni čisti talent dok je ronaldo produkt mukotrpnog rada. No kapu treba skinuti obojci za ono što su napravili u svojim karijerama..
Pa mislim da ga nisu niti htjeli na coveru zbog utaje poreza i sudskih procesa koji se protiv njega vode na španjolskim sudovima te konačne sudske presude po kojoj je kriv. Nije ti baš reklama da ti utajivač poreza i osuđeno lice s naslovnice u sudskim procesima bude zaštitni znak igre. Vidiš da ga niti konami nema solo na coveru već nekoliko igrača među kojima je i on. Pažljivo je to slagano..
Slažem se sve ali ne može se nabijanje lopte ravno na pisti od 30 metara nazivati driblingom uz to biti ocjenjen 91. Toliko od mene
Tuzno je kako se i ova tema pretvori u kmecanje barceloninih i madridskih navijaca. Hebo te led, zadnje 2 strane trabunjanje oko messievog pacea i passinga samo zato jer je ronaldo po ocjenam bolji. Strasno o kako se nebitnim stvarima ovdje pere.
Ako cemo gledat zasto Payet ima veci passing od Messia to je razlog sta je Payet vezni igrac u IGRI ! Ponavljam u IGRI. Jer se neka granica mora znat, ako je igrac u IGRI napadac onda mu se pumpaju napadacke ocjene. No, opet ako je igrac vanserijski poput messia i ronalda onda se njima takoder daje ocjena iznad prosjeka.
FIFA nije PES. U kojoj niti jedan igrac ( na pocetku FUTa ) nece imat 99 neku ocjenu... svi znamo sta se dogada u PESu kada se uzme Ibrahimovic, Messi, Ronaldo. Jendostavno si nezaustavljiv. Jos pogotovo ako se igra na formu i ako je ljubicast ili crven, protivnik moze jedino gledat kako golovi idu easy.
Slažem se sve ali ne može se nabijanje lopte ravno na pisti od 30 metara nazivati driblingom uz to biti ocjenjen 91. Toliko od mene
Na koga si točno mislio? Slažem se da se ne može. No u ovoj igri imaš nepravdi koliko hoćeš. Recimo de bruyne možda i ponajbolji igrač u ovome trenutku na svijetu kojem je sasvim svejedno s kojom nogom puca, skinu mu ocjenu za jedan za slabiju nogu? Kada ga gledaš ne znaš je li ljevak ili dešnjak? Pa pogba skill 5 zvjezdica a ibro 4. Ono što pogba napravi s loptom to ibro napravi s narandžom. Messi ima strenght 59 a cijelu tekmu po njemu jašu i rijetko ga tko u duelu može odnijeti. Po meni bi trebao imati ocjenu bar 65. Mogao bi sada nepotrebno nabrajati desetke sličnih primjera ali nema smisla.
Ma na Ronaldov dribling. Slažem se za ostalo. De Bruyne na FIFA 14 ima 4 star skills i 5 star weak foot.Tad je bio lošiji nego što je sad a oni mu skinu.Ali eto šta je tu je.
Ali svjedno će svi koji su planirali kupiti FIFA-u će je kupiti bez obzira na ove gluposti.
Nepostoji igrač na svijetu koji ima bolji pass od Messija, a Ronaldov-a ocjena driblinga 91 uopće nije vrijedna komentiranja. Čovjek nije predriblao igrača još od MANU.
Gledam payeta već nekoliko sezona. Lik ima isto solidnu dugu loptu, odlična proigravanja te dobar centaršut. Recimo da je 86 realno za messia. U tom slučaju payet bi trebao imati maksimalno 84. Ocjena pass igre se sastoji od 6 statistika. U 4 je messi sigurno bolji, u jednoj payet a u jednoj ne znam. No teško je reći za koliko je bolji u ove 4 statistike? Mislim, teško je biti realan i realno procjeniti sve ocjene. Objektivno ja ne vidim po čemu je ronaldo imao bolju sezonu od messia? Po meni tu su negdje. Treba uzeti u obzir da je messi početkom sezone imao dužu pauzu zbog ozlijede i dosta manje odigranih tekmi od ronalda pa otuda manje zabijenih golova.
No po onome što su odigrali, messi nije zaslužio da ga se poreže a ronaldo je zaslužio da mu se podigne ocjena. Iako nije imao ključne zasluge za osvajanje eura , piše se da ga je osvojio i podigao pehar kao što je uzeo i ligu prvaka. Golgeterski je bio raspoložen i sve pet. Da ima logike u ovome što ti pričaš, sasvim sigurno ima. No meni i dalje nije jasno kako pojedini igrači u godinu dana gube pace i preko 12 te kako neki dobijaju veću ocjenu i za tri boda. Recimo marcelo koji skače s 83 na 86 pa Courtois koji je imao užasnu sezonu a ipak skače sa 86 na 89??? I da sada dalje ne nabrajam..
E ovdje se fakat slažem jer ipak čovjek je uništio največe svjetske ekipe poput Wolfsburga, Mađarske. Svaka mu čast, ali realno ocjena bi mu trebala biti minimalno 95.
Nepostoji igrač na svijetu koji ima bolji pass od Messija, a Ronaldov-a ocjena driblinga 91 uopće nije vrijedna komentiranja. Čovjek nije predriblao igrača još od MANU.
Ocjena dribbling se sastoji od pet kategorija a sam dribbling je jedna od njih. No ako pogledamo sve kategorije onda je još strašnije jer je za sam dribbling ronaldo dobio ocjenu 93. U tablici je prvo messi a onda ronaldo u fifi16
Smiješni katalonski kmečavci došli plakat oko par brojeva na kartici. Zašto vas pecka što je Ronaldo bolje ocjienjen? Naravno da osvajaču LP i EP neće dati downgrade, uz to je i jedini izbor za zlatnu loptu. Messiju su spustili ocjene jer je osuđeni kriminalac, kakvu bi to pouku dalo djeci da su mu kojim slučajem povećali ocjene. Takav je ugovor i takav je dogovor. Uostalom, vi svi smatrate dribling pod skill moves, prije ću reći da Ronaldu treba smanjiti skill moves na 3* jer osim bickila i ponekog elastico chopa, više ništa i ne koristi. Priča o passingu je smiješna, otkad to je krilnom napadaču glavna odlika pas igra?
prije bi Ronaldu dao 5 wf nego 5 skill..

Gledao sam nedavno nekakav intervju ili nešto slično gdje je bio Rio Ferdinand.
Pitali su ga nešto tipa tko je najzajebaniji dribler trenutno i sad se ne sjećam cijelog odgovora, ali se sjećam da je rekao za Ronalda da je jeben, ali da Ronaldo više tako ne igra.
Rekao je da su Ronaldu važniji golovi i asistencije i da je promijenio način igre zbog toga.
Pa oni koji malo duže prate Ronalda će se sjetiti kad je tek došao u Mančester kako je igrao.
I onda sa svakom sezonom sve manje i manje driblinga je radio, a više golova i asistencija postizao.
Sta da radim sa ovim xbox one gamepad-om i ovim wiraless adapterom, sam od sebe gamepad mi se diskonektuje, pocne da svetluca ono dugme za paljenje i onda moram da iskopcam adapter i da vratim nazad i onda opet radi neko vreme, menjao sam port, probao direktno adapter u port ali opet je isto.
Najgore mi sad bilo zadnja tekma divizija 2 i treba mi pobeda za diviziju 1, vodim protiv nekog lika 3:2 i 80' gamepad mi se diskonektuje i dok sam ga opet osposobio da radi (10-tak sekundi) dobijem gol i zavrsi 3:3
nezz,moguće zato sto je polovan gamepad..

nezz,moguće zato sto je polovan gamepad..
Pa nzm ni ja, ali iritantno je, samo na jednom se diskonektuje, ma bilo bi skroz bezveze da nesto prodje bez problema