FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 17
The_K kaže...
movie kaže...

Pa ne znam kaj se ovo događa? Danas nakon dužeg vremena pokrenem fifu na PS4 i zaključan mi account? Kad odem na web app kaže mi da sam baniran? Večeras mi ne javlja da je account zaključan već da nema vezu s ea serverom? Uglavnom, cijeli dan ne mogu igrati. Koji vrag se događa? Poslao sam im mail na koji nitko nije odgovorio za sada. Na PC igra mi radi normalno.. svašta...

edit: evo konačno sam ušao u igru nakon cijelog dana frustracije. Mogu sada ući i u web app, nema više bana. Kaj se to događalo, nemam pojma.

mozda te macak prijavio 

Nije macak picka ,sto se mene tice Movie mozes da nastavis da citas koliko hoces ! hahahahhahaha

Ja te nikad necu prijaviti ! hahahhaha

P.S. I meni su bili zakljucali main acc na pc ali se na live chatu rjesilo lako i brzo .

P.S.S. Znam da nema cita na PS4 zezam se malo .....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 7:12 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 17

Pa baš je bilo neugodno. Zadnjih mjesec dana ne znam jesam li par puta igrao. Imam kupljenu fifu17 na tom acc i onda sve zblokano a nema niti jedan razlog za to. Kaj se dogodilo i je li bilo jučer nekih problema kod njih glede PS4, ne znam ali vidim da im serveri veći dio dana nisu radili. Ujutro sam bio u igri i kupio jednog igrača i poslije podne htio sam odigrati par tekmi i ono bum u glavu. Zaključan account. U svakom slučaju sada sve radi normalno... pade kamen sa srce. Moj jedini grijeh je bio kaj sam ima znao stavljati one smiješne golove i vrijeđati ih na njihovim stranicama..

edit: evo sada dobio mail od ea sportsa i kažu da su zatrpani mailovima korisnika s istim problemom te da zbog toga ne mogu odgovoriti prije od 72h te da imam strpljenja i razumijevanja za nastalu situaciju.. znači problem mi je riješen prije nego su odgovorili na njega... aj bar nešto..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 11:55 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pali su im serveri zbog navale na Battlefield 1 Betu

PSN: RayzCRO

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

Prvo, nisam ja baš neki uber rasista.Ali.Majmuni skuhaju single player iskustvo u nogometu, koji se budimo realni najviše prodaje u EU, Rusiji, Aziji i Južnoj Americi.I onda, stave za glavnog progonista Afrikanca.Paaaaaaa,  majke ti koje su to budale.Ne znam samo zašto nisu otišli i dalje, pa budući da je nogomet igra koju velikom većinom prate muškarci, nisu istima za glavnog lika u igri nabili na nos transvestita kojeg su operacijom pretvorili u ženu.

Onako, reklamiraš tampone ili uloške, a u reklami za demonstratora staviš nekog derviša iz središnje Bosne.Da se žene mogu uživiti jel.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 19:57 (james221).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nema ni ove godine 5 star skilla kod Ibre,steta.

0 0 hvala 0
12 godina

Posto messi vise nije na coveru fife, cini mi se da ce ove godine messi imat isti rating kao ronaldo.

13 godina
FIFA 17

Neće.

Ronaldo 94

Messi 93

Sramota.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 4 hvala 0
11 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Neće.

Ronaldo 94

Messi 93

Sramota.

Pa jel to sramota.

Na stranu što navijam za Barcu , Ronaldo 1v1 ima uspijeh kao i Buffon a ima dribling 93.Zatim 5 star skill pa nikog nije pokušao proći a kamoli da mu to daju.

Čovijek je teški marketnig gura ga se gdje mu nije mjesto.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
FIFA 17

I? sto kazete? Jel se ove godine vise pomakao pes ili fifa?

Trenutno sam odigrao pes demo(ps4) i ima razlike od 16.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cisto sumnjam da ce messija downgrejdat, mislim da ce obojica bit na 94 mada je messi statisticki imao odlicnu sezonu unatoc ozljedi odmah na pocetku sezone, skoro pa bolju od ronalda, jos je i bio najbolji asistent spanjolske lige unatoc 6,7 tekmi manje.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
Procurile su kartice Ronalda i Messija.Ronaldo ima 94,Messi 93.Ronaldo ima 92 pace dok Messi 89.Zasto?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
nidjoPro kaže...
Procurile su kartice Ronalda i Messija.Ronaldo ima 94,Messi 93.Ronaldo ima 92 pace dok Messi 89.Zasto?

Isto zašto i Pogba ima 5 star skills.

Nema to odavno veze sa stvarnošću.

Kad je jedan Etoo u FIFA 14 ima rating 84 pace 91 onda to sve govori.

A da ne govorim o ove godine o Schwanstigeru koje bi trebao bii ocjenjen 82 .

10 godina
nidjoPro kaže...
Nema ni ove godine 5 star skilla kod Ibre,steta.

Bitno da Pogba ima... Eto EA, boli njih ona stvar za realnost, bitno da uvale klincima ono sta oni hoce...

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan

Hahahahahah koji je qrac s golmanima, jel mene ovde neko zajebaje?

1 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...

I? sto kazete? Jel se ove godine vise pomakao pes ili fifa?

Trenutno sam odigrao pes demo(ps4) i ima razlike od 16.

Pa što ti misliš? Igrao si pes demo, igrao si fifia demo i tko se po tebi više pomakao?

miikaa77 kaže...

Znači malo sam gledao komentare beta testera i svi se slažu da su golmani najlošiji dio igre i to ubjedljivo. Neusporedivo gori nego u fifi16 a znamo kakvi su tamo bili...

11 godina
neaktivan

ahahahahahaha šta je ovo,pa samo se bacaju u zrak j*bote.

11 godina
protjeran
FIFA 17

To je da omete napadača haha.

Nisam gledao puno ali vidim da se bacaju taman da lopa iz udarca ide na parkiralište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

ahahahahahaha šta je ovo,pa samo se bacaju u zrak j*bote.

Sad znaš zakaj svi bitniji golmani u fifi imaju ocjenu veću od 88... to je zbog umjetničkog dojma prilikom skoka...

10 godina
miikaa77 kaže...

Misle da su u rukometu pa da se moraju napamet bacat...

I am over 9000!!!
10 godina
FIFA 17

Ipak ima citera i u fut-u na 15ci, u sezoni nema. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Zašto ih ne bi bilo? Dok god ima igrača uvijek će se naći netko tko hoće varati...

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Zašto ih ne bi bilo? Dok god ima igrača uvijek će se naći netko tko hoće varati...

Zato sto u sezoni nema a nisam naisao ni na jednog u futu do 2 divizije.

17 godina
ruya kaže...

Naravno, mislio sam na fut i logično je da su svi u višim divizijama. Ako si pišeš pobjede logično je da napreduješ. Nego, danas došla isprika od ea sportsa zbog problema sa zaključanim acc. Odigrao par tekmi nakon dužeg vremena. Bilo je interesantno ali uvijek mora doći ta jedna tekma gdje te igra pojebe da ne msiliš kako je sve idealno..

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Naravno, mislio sam na fut i logično je da su svi u višim divizijama. Ako si pišeš pobjede logično je da napreduješ. Nego, danas došla isprika od ea sportsa zbog problema sa zaključanim acc. Odigrao par tekmi nakon dužeg vremena. Bilo je interesantno ali uvijek mora doći ta jedna tekma gdje te igra pojebe da ne msiliš kako je sve idealno..

Dobro je kad je jedna, da ne spamujem vise fifu 15 ali brate... Nema skripte, ja je nisam primetio, jako retko se desi glup gol, kad sam bolji pobedim, kad sam losiji izgubim, u 95% slucajeva sam sam kriv kad primim gol, pa to se trazi! Zelim takvu 17kuuu! 

17 godina
FIFA 17
Konačno su messiu srezali nerealan pace koji je godinama imao. Trčao je zanemarivo brže od rooneya a imao je veći pace od njega za 17???
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pa Messi je brži od Ronalda,nerazumijem,kakav nerealan pace?

0 2 hvala 0
15 godina
Kakvo smeće, ne vjerujem hahahaha
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Kakvo smeće, ne vjerujem hahahaha

Ovo je iz dana u dan sve smješnije hahah.

Još malo pa će doći da je Koyate ili neka sikiretina iz PL bolja od Modrića/Inieste/Krossa/Busqetsa.

11 godina
neaktivan
Dobro da Ronaldo nema 88 passing,ili Hazard,Reus,Martial,James po 90 overall zbog toga što su partneri.Kanadska posla.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice