FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 17

Sad sam dvije tekme odigrao protiv begovica,taj golman nije normalan jedva sam mu zabio dva gola u te dvije tekme i oba dva su bili odbijanci.Taj gol u fifi je premalen za njega imam osjecaj koda kad covjek rasiri ruke moze dirat oba dvije stative,baca se kao majmun jednostavno nemoguce mu je zabit normalan gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Istina. Butland i Begović su golmani koji protiv mene brane nemoguće i teško im zabijam. Već sam rekao, golmani u ovoj igri su najmanje važni jer su svi više manje isti. Jednu brane odlično drugu katastrofa i tako cijelu godinu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Ima li neko problem u igri s containom i teammate containom??  Igram na PC-u i redovito sam u WL  GOLD1 cak sam uspio jedom uci u ELITE3 znaci prosjecan sam igrac. Stavim possession i aggression na 100 , upirem po controlleru ko kreten ali oni nece da napadnu igrace. Nekad  ne tribam opce pritiskat oni sami izlete i pometu sve a nekad nema sanse koliko god ja upira. Je li to do servera, laga ili sta ja znam ili ja neznam igrat?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

ovo će mi biti momčad kad uhvatim vremena...Nisam igrao sa nijednim od ovih šarenih kartica i živo me interesira kako će to biti...A ovaj Tolisso mora biti zvijer sa ovakvim statsima.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Boixus Nois PS kaže...

ovo će mi biti momčad kad uhvatim vremena...Nisam igrao sa nijednim od ovih šarenih kartica i živo me interesira kako će to biti...A ovaj Tolisso mora biti zvijer sa ovakvim statsima.

Jako se budes razocarao sam Depayem i Thauvian-om. 

Imam ih oboje i mogu ti reci da su baceni coinsi u vjetar.

13 godina
C3c1l kaže...

Meni je Thauvin krenuo jako prvih par tekmi i onda je nestao.

Razmišljam da ga stavim na bubanj ovih dana.

BTW

Jučer riješim Marquee kurac i otvaram TOTW, a ono zatrza na početku... srce počinje jače udarat, reko toe to.

Ide flare, spušta se zastava, vidim Italija, reko nije Messi, al može i Chielini, a na kraju izađe jebeni Imobile.

Momentalno sam ga prodao za 60k.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

BTW

Jučer riješim Marquee kurac i otvaram TOTW, a ono zatrza na početku... srce počinje jače udarat, reko toe to.

Ide flare, spušta se zastava, vidim Italija, reko nije Messi, al može i Chielini, a na kraju izađe jebeni Imobile.

Ja sam dobio onog meksianca koji ima ovr 82 kostao je samo 13k.

17 godina
FIFA 17

Na vrijeme sam se riješio viška igrača tako da nisam na ničemu spljugao osim pogbi. No njega ću ponovno kupiti kada mu padne cijene pa ću time kompezirati gubitak. Namjeravam svaku ovu momčad pojačati s 4 tots igrača i to je to do nove fife. Neke igrače nisam želio prodati. Sada lagano do totsa probam još malo podebljati ukupnu količinu coinsa ali bez rizika. Nije pod mus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Najveci problem u ovoj fifi sto ja ne mogu izbit loptu u svom sesnaestercu iz prve.Meni svaki put igrac krene stopat loptu,pa se namjesta za izbijanje pa tek onda izbija to je za mene predug proces da se ides zajebat u svom vlastitom sesnestercu na svim ostalim podrucjama igraci normalno izbiju opale loptu iz prve a u vlastitom sesnaestercu uvijek mora prvo stopat.Previse sam golova primio zbog takve gluposti jer mi igraci neznaju izbit loptu.Nikad jos u pravom nogometu nisam vidio da obranbeni iz kornera stopa loptu umjesto da je izbije van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Najveci problem u ovoj fifi sto ja ne mogu izbit loptu u svom sesnaestercu iz prve.Meni svaki put igrac krene stopat loptu,pa se namjesta za izbijanje pa tek onda izbija to je za mene predug proces da se ides zajebat u svom vlastitom sesnestercu na svim ostalim podrucjama igraci normalno izbiju opale loptu iz prve a u vlastitom sesnaestercu uvijek mora prvo stopat.Previse sam golova primio zbog takve gluposti jer mi igraci neznaju izbit loptu.Nikad jos u pravom nogometu nisam vidio da obranbeni iz kornera stopa loptu umjesto da je izbije van.

I kad ju uspiješ izbiti izbiješ je na max 20m od svog gola protivniku drito na nogu... Ja opet 80% golova dobijam iz prekida ali svog. Golman izbije bekovsku, moj stoji sam i štopa loptu na prsa tako da se odbije do mojih 16m gdje stoji protivnički igrač sam. Izvodim aut, dodam prvom do sebe igra doda protivniku, izvodim prekršaj, opet hoću prvom do sebe igra doda protivniku za kontru. Zašto se ja kod izvođenja slobodnjaka ne bih mogao okrenuti za 360 i pogledati cijeli teren već sam ograničen za jedan mali kut u kojem mogu dodati, uglavnom krivo. I šlag na kraju dolaze ta izbijanja lopte iz 16 m o kojima pričaš.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

E ljudi moze li mi neko pomoci, igrao sam FIFU nekoliko dana normalno i onda je odjednom pocelo štekati kada igram utakmicu. Specifikacije mog racunara su: i3 3220 3,3 gHz, graficka je AMD Radeon HD 7800 Series 2GB GDDR5, 6GB RAM-a, igrao sam na ultra i sve je bilo ok, ali pocelo mi je odjednom mnogo štekati i ne mogu više igrati normalno. Ima li neko nekih savjeta kako da se riješim laga?

Još nešto, kada uđem u utakmicu ne mogu izaći iz onog "treninga" prije utakmice, znači bukvalno mi je taj trening cijelo vrijeme ne mogu započeti utakmicu uopšte, stisnem i ESC i Start na dzojstiku ali nista.. Da li se može to kako napraviti ili iskljuciti taj trening prije utakmice skroz? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

BTW

Upravo sad sam usrecio nekoga preko ove mrtve mobilne aplikacije, Thauvin, krenem utipkati 50k i stisnem nulu manje i pošaljem ga na market za buy now 11k

Mislim stvarno nek' ide sve u 3 picke mile materine. 

13 godina
C3c1l kaže...

Upravo sad sam usrecio nekoga preko ove mrtve mobilne aplikacije, Thauvin, krenem utipkati 50k i stisnem nulu manje i pošaljem ga na market za buy now 11k

Mislim stvarno nek' ide sve u 3 picke mile materine. 

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
igram vec par dana na ps4, kaj kazete? primjetio sam da kad mi je shot assist stavljen na semi da NIKAD gol ne mogu pogodit i pizdio sam gro, jutros bezveze stavim na full assist i napokon zabijam. kako vi igrate?
www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Napokon Elite! Trebao je bit Elite 2, al sam zadnju utakmicu izgubio 1:0 zbog gola iz kornera haha

3 0 hvala 0
12 godina
batiste kaže...
Napokon Elite! Trebao je bit Elite 2, al sam zadnju utakmicu izgubio 1:0 zbog gola iz kornera haha

Bravo.Ja sam najdalje uspio doci do gold 3 tad sam imao 8 disconnecta.Ovaj vikend sam upao u silver 1 sa 10 disconnecta.Zanima me jeli bi ikad uspio doci do elite ako ne bi imao te disconnecte.

17 godina
The_K kaže...

Bravo.Ja sam najdalje uspio doci do gold 3 tad sam imao 8 disconnecta.Ovaj vikend sam upao u silver 1 sa 10 disconnecta.Zanima me jeli bi ikad uspio doci do elite ako ne bi imao te disconnecte.

Konzola će ti dati odgovor. Inače prekjučer prešao na maverickovu omiljenu formaciju 4-4-2(2) i 12 pobjeda za redom bez većih problema. Postavke sam uzeo od Chakrova i izuzetno mi odgovaraju. Pobrao sam od njega sada sve postavke za sve foramcije s kojima igram. Lik to slaže drukčije. Nekada sam znao igrati 442 ali ove godine nisam još probao. Volimo sam igrati i 352 ali nije to više za mene. Probao i neslavno zavrsilo. Sada ću malo igrati 442, baš mi je gušt

Evo pa prolistajte. Ima postavke za sve najčešće formacije u fifi i sve su postavke od 4 mjeseca 2017, nakon zadnjeg patcha...

https://twitter.com/wickybg

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 10:41 (movie).
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Konzola će ti dati odgovor. Inače prekjučer prešao na maverickovu omiljenu formaciju 4-4-2(2) i 12 pobjeda za redom bez većih problema. Postavke sam uzeo od Chakrova i izuzetno mi odgovaraju. Pobrao sam od njega sada sve postavke za sve foramcije s kojima igram. Lik to slaže drukčije. Nekada sam znao igrati 442 ali ove godine nisam još probao. Volimo sam igrati i 352 ali nije to više za mene. Probao i neslavno zavrsilo. Sada ću malo igrati 442, baš mi je gušt

Evo pa prolistajte. Ima postavke za sve najčešće formacije u fifi i sve su postavke od 4 mjeseca 2017, nakon zadnjeg patcha...

https://twitter.com/wickybg

Probat cu i ja onda tu formaciju pa da vidim kako ce mene ici.Onaj zadnji tim oko Davida Ville mi nije radio nesto pa sam sada slozio novi tim u sklopu te formacije,sto mislite?

http://www.futhead.com/17/squads/6100475/

17 godina
The_K kaže...

Probat cu i ja onda tu formaciju pa da vidim kako ce mene ici.Onaj zadnji tim oko Davida Ville mi nije radio nesto pa sam sada slozio novi tim u sklopu te formacije,sto mislite?

Vrlo solidno. Jedina opaska je u smislu da se u ovoj formaciji preferiraju brza krila. E sad koliko je to bitno, ne znam. Ionako igram kroz sredinu a s ovim postavkama mogu lijepo kontrolirati igru. Opet po opisu formacije od ea sportsa kažu da je ovo idealna formacija za kontre. Ja nisam nikome prodao niti jednu kontru tako da izgleda to ništa ne znači. Jedno je kaj piše na papiru a sasvim drugo gamepad u tvojoj ili mojoj ruci. Inače ja složio od igrača što su mi ostali dvije momčadi za ovu formaciju i fakat sam zadovoljan. Do sada sam igrao na ST sa Sanchezom a Son mi je bio na krilu, uglavnom neprimjetan. Sada sam im zarotirao mjesta pa ću danas vidjeti hoće li mi Son doći do izražaja. Ako ne, nazad na krilo a na ST Sanchez. Fakat je odličan u ovoj kombinaciji kao jedan od napadača. Pričekat ću da cijene padnu pa ću uzeti novu ST karticu Sancheza. Sigurno će pasti ispod 70k, već sam ga danas mogao kupiti za 78k ali sam bio škrt.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 12:14 (movie).
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Vrlo solidno. Jedina opaska je u smislu da se u ovoj formaciji preferiraju brza krila. E sad koliko je to bitno, ne znam. Ionako igram kroz sredinu a s ovim postavkama mogu lijepo kontrolirati igru. Opet po opisu formacije od ea sportsa kažu da je ovo idealna formacija za kontre. Ja nisam nikome prodao niti jednu kontru tako da izgleda to ništa ne znači. Jedno je kaj piše na papiru a sasvim drugo gamepad u tvojoj ili mojoj ruci. Inače ja složio od igrača što su mi ostali dvije momčadi za ovu formaciju i fakat sam zadovoljan. Do sada sam igrao na ST sa Sanchezom a Son mi je bio na krilu, uglavnom neprimjetan. Sada sam im zarotirao mjesta pa ću danas vidjeti hoće li mi Son doći do izražaja. Ako ne, nazad na krilo a na ST Sanchez. Fakat je odličan u ovoj kombinaciji kao jedan od napadača. Pričekat ću da cijene padnu pa ću uzeti novu ST karticu Sancheza. Sigurno će pasti ispod 70k, već sam ga danas mogao kupiti za 78k ali sam bio škrt.

Ako su potrebna brza krila budem stavio onda umjesto pedra navasa ionako za sada nemam coinsta za in-form pedra.

8 godina
neaktivan
FIFA 17
riješim onaj krvavi marquee danas i dobijem jebenog Gimeneza, koji ide za 20 i nešto tisuća, srce ti jebem

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skupio 150k i razmisljam na kojoj poziciji bi se mogao pojacati i za oko mi zapne SIF Mkhitaryan...dugo sam razmisljao i na kraju mu odlucio dati priliku. Nakon prve tekme odmah sam shvatio da sam ubo u sridu. Kupio sam ga sa hunter karticom, koja mu ocito odlicno lezi, jer brz je kao zec. O centarsutu i sutu je suvisno trositi rjeci...preagilan je i odlicno se krece...da stvar bude sladja, dobar je i u defanzivi...Jednostavno idealan igrac za LM. Neki igraci sa basic LM pozicijom nisu bas odgovarajuci za istu i bolje sljakaju kada ih se adaptira na LW ili LF, kao npr. Martial. Kada se pogleda in game rating za armenca, onda se vidi da mu je najveca ocijena na LM, RM i CAM.

Btw., WL sam i ovaj put odradiio zadovoljavajuce s obzirom na obveze i vrijeme i dohvatio gold rank 2 koji se podudario i sa mjesecnim i nadam se da cu od 4 if igraca konacno dobiti nekog upotrebljivog iz PL.
Mr. Orange Son(aldo)86 se ponovopokazao kao kljucni igrac i prelomio veliki broj tekmi, u kojim su odlucivale nijanse. Kad god zagusti ukaze se Son i prelomi tekmu. Njegva kartica jednostavno jase ovaj gameplay cod Fife 17 i tjera ljude da lome gamepade.
Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam izdržao i napravio sam i Kantea i Delea, i preporučam obojicu svakome.

Kante je nevjerojatan, definitivno je nabolji igrač kojeg sam isprobao ove godine. Dele je meni bolji od Gullita, jedino mi nedostaje taj 4* skill i dredovi koji lepršaju dok se igrač kreće.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Nisam izdržao i napravio sam i Kantea i Delea, i preporučam obojicu svakome.

Kante je nevjerojatan, definitivno je nabolji igrač kojeg sam isprobao ove godine. Dele je meni bolji od Gullita, jedino mi nedostaje taj 4* skill i dredovi koji lepršaju dok se igrač kreće.

Koliko te svaki koštao i na kojoj platformi? Mislim da se ne isplati jer će iste statse dobiti u tots kartici. Tu karticu kada ti dopisdi uvijek ćeš moći prodati a s ovom si vjenčan i ostao si bez hrpe coinsa. Mislio sam slagati ali razum mi je prevladao. Čekam tots.

17 godina
TheMaverick kaže...

Mr. Orange Son(aldo)86 se ponovopokazao kao kljucni igrac i prelomio veliki broj tekmi, u kojim su odlucivale nijanse. Kad god zagusti ukaze se Son i prelomi tekmu. Njegva kartica jednostavno jase ovaj gameplay cod Fife 17 i tjera ljude da lome gamepade.

Ja jučer odigrao tri tekme sa Sonom 88 na ST sa che7 u formaciji 4-4-2 (2) i lik konačno pokazao ono o čemu pričaš. Na LW i LF poziciji nije mi se pokazao ali na ST lik jednostavno ubija. Lijeva, desna, glava sve ima. Ronaldo i Messi u jednom.

14 godina
neaktivan

Imao sam MOTM Kantea već u klubu, pa sam ga prodao i uzeo jefiniju IF karticu koju sam onda stavio u jedan od zahtjeva. Imao sam hrpetinu IF igrača (Keane, LLorente, Dost, i sl.) koje mi se nije isplatilo prodavati ranije i koje sam čuvao za TOTS SBC, i puno crvenih kartica koje nikada nisam koristio niti sam planirao ih koristiti (Lukaku 87, Icardi 88...). Za Delea sam uspio prvi dan odmah utrapiti brončanog nonrare igrača prije nego su izmijenili zahtjev (sada se još uvijek može Alex Hunter zamijeniti za rare pack). Delea sam imao POTM karticu (zapravo još uvijek je imam) i bio mi je čist ok, pa upgrade od +5 se definitino isplati.

Uglavnom prije nego sam ih napravio imao sam 2 mil coinsa i pun klub IF i crvenih kartica koje nisam  koristio, sada sam evo na 1.6 mil i još uvijek imam dosta crvenih i nešto IF kartica. Na XB1 sam, i BPL će mi uvijek biti jedna od ekipa s kojom ću igrati i Kante je igrač kojeg bih uvijek koristio, tako da sam se ipak odlučio napraviti obojicu.

Prema trenutnim cijenama Kante na XB1 da se krene od nule košta 800k, a Dele 500k.

17 godina
FIFA 17

Nema problema, protiv mene butland uvijek ima dvocifreni broj obrana. Moj de gea skupi pokoju. Na kraju jedva lika dobijem 3-2. Interesantno kako imam u coins istu vrijednost kluba kao maverick. Kakva slučajnost. 12.338,341. Neće fotku dodati, ne znam zakaj.

Što se tiče sbc druga je stvar ako imaš hrpu igrača u klubu ali sada da dajem za kantea 800k a na PS4 je sigurno i više, nema mi smisla jer niti tots neće biti skuplji od toga. Samo jeftiniji. Inače, nikada u klubu nemam više od 45 igrača...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 15:55 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Prodaj de geu i kupi si butlanda hahahaaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
schmeichel 88 TOTT je najbolji golman kojeg sam probao u igri, pogotovo s obzirom da košta smiješnih 45 000, a probao sam De Geu, IF LLorisa, Courtoisa itd

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Prodaj de geu i kupi si butlanda hahahaaha

Sad ga se ne isplati prodavati jer je jako pao cijenom na marketu. Uopće sam zaboravio na njega. Neuera sam prodao na vrijeme i još zaradio 30k na njemu. Ne znam kako sam zaboravio prodati de geu? Događa se...

Ako netko hoće probati fifu 18 mora se prijaviti i skoknuti do engleske te nam prenijeti dojmove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 17:38 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice