Evo sad sam odigrao 9 utakmica u WL i mene je izbacilo 5 puta a protivnike 4 puta.Niti jednu utakmicu nisam zavrsio do kraja hahahahhahahaha EA svaka cast.Ako ne budem cuo da ce EA stavit nove servere nista od kupovanja fife 18 jer ovo stvarno vise nema smisla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako sam spljugao na crashu marketa, pa to nije za ljude, sigurno nekih 500k. I išao slagati TOTT untradable, uložio oko 70k, dobio thiaga, taman će dobro doći :)
E da, i pitanje jedno: ako sam osigurao opstanak u 1. diviziji sad za vikend jesam automatski osigurao nastup u WL slijedeći vikend ili se to računa samo kad se osvoji/osigura ostanak preko tjedna ?
Kako sam spljugao na crashu marketa, pa to nije za ljude, sigurno nekih 500k. I išao slagati TOTT untradable, uložio oko 70k, dobio thiaga, taman će dobro doći :)
E da, i pitanje jedno: ako sam osigurao opstanak u 1. diviziji sad za vikend jesam automatski osigurao nastup u WL slijedeći vikend ili se to računa samo kad se osvoji/osigura ostanak preko tjedna ?
Ja sam uspio dodatnim kupovinama pokriti gubitke. Noćas sam sve prodao i čak sam nešto u plusu a u prvi tren je izgledalo da će biti ebeni minus. I vrag mi ne da mira i opet jutros kupim 15 herrere i 5 sokratisa. No sada sam herreru kupovao po 47k coinsa pa je izgledno da ću valjda konačno nešto i zaraditi. Sokratis će biti pljuga tj. nula na kraju. Uspio sam uhvatiti jutros i tri shaqiria po 65k a prodati ga po 74k. Sve u svemu to su čari marketa. Ove godine je totalno nepredvidljiv a dodatno su ga srušili sbc. Bar ove totw kartice. Thiago 90 jutros ide za 120k coinsa a tif sokratis 88 za 68k coinsa. Dobro za igrače loše za trgovinu i zaradu.
Ja sam uspio dodatnim kupovinama pokriti gubitke. Noćas sam sve prodao i čak sam nešto u plusu a u prvi tren je izgledalo da će biti ebeni minus. I vrag mi ne da mira i opet jutros kupim 15 herrere i 5 sokratisa. No sada sam herreru kupovao po 47k coinsa pa je izgledno da ću valjda konačno nešto i zaraditi. Sokratis će biti pljuga tj. nula na kraju. Uspio sam uhvatiti jutros i tri shaqiria po 65k a prodati ga po 74k. Sve u svemu to su čari marketa. Ove godine je totalno nepredvidljiv a dodatno su ga srušili sbc. Bar ove totw kartice. Thiago 90 jutros ide za 120k coinsa a tif sokratis 88 za 68k coinsa. Dobro za igrače loše za trgovinu i zaradu.
Ja sam popusio 500k samo što sam držao ekipu tijekom vikenda i igrao wl. Ekipa se srozala po futbinu sa 1800k na 1250k. Misliš li da će još padati da odmah prodajem i da spašavam što mogu ili neće dolje više od ovoga?
Evo uspio konacno odigrat WL do kraja. Morao sam ostat budan do 06,00 sati ujutro lol. Dosao do elite 3, 31 pobjeda, falila mi jedna pobjeda za elite 2, ali ajde dobro je s obzirom da mi pocetak WL nije bio bajan kao npr. prosli vikend kad sam ju zapoceo s 11 pobjeda u nizu.
Ja sam popusio 500k samo što sam držao ekipu tijekom vikenda i igrao wl. Ekipa se srozala po futbinu sa 1800k na 1250k. Misliš li da će još padati da odmah prodajem i da spašavam što mogu ili neće dolje više od ovoga?
Tko to zna? Za očekivati je da će i dalje padati. Pogotovo jer uskoro kreću tots. Ja niti ne računam igrače u klubu već samo one kartice u koje sam uložio ovih dana. Na kraju ispalo dobro. Neka sitna zarada ali pad vrijednosti kartica što imam u klubu je sigurno popriličan. Nešto sam prodao prošli tjedan. OTW kantea i dembelea, neuera i if martiala. Ovo što je ostalo neću niti prodavati. Uzeo sam u lošem trenutku pogbu koji je do danas pao za 150k coinsa. Nema veze. To je fut. Gubiš i dobijaš. Bitan je balans...
Da, na marketu haos, nikad ne znas koji ce rapidno pasti, ja ispusio na sancezu 90, pratio ga danima, kupio najpoboljnije za 1.180 hiljada, pre neki dan jedva uzvukoh 950 za njega, ali zato kantea juce uzeh za 450 i ncoas prodah za 655, nakupovah i azpilikueta par za po 220-240 pa cekam, evo nije ga jedno vreme bilo za ispod 300. Evo ga i moj tim, tj moja dva tima, tj to mi je od pre dve nedelje kad sam konacno napravio ono sto sam hteo, imam rezervu za svakog, ali od tad rasprodah sve, pravih samo jedan tim, pa morah svaki cas da kupujem fitnes, sad se ponovo vracam taktici sa dva tima.
Kako je moguće da golman koji može da uhvati loptu u ruke, može da je boksuje, odabere ipak opciju da je "boksuje" glavom i to direktno prema jedinom protivničkom igraču u šesnestercu pored mojih 5-6 igrača i to pri rezultatu 1:0 za mene. Nije prvi put da se takvo šta desi. Kako je moguće da lik svih 90 minuta radi sliding tackle na moje igrače sa leđa, sa loptom ili bez lopte i nijedan crveni ne dobije. Dobije nekih 7 žutih što je premalo za teken koji je igrao sve vrijeme. Svaka dobra lopta koja prođe i koja bi napravila izglednu šansu bude prekinuta radi faula, a obrnuto kada bude pogrešan pas, sudija nastavlja da pušta prednost iako to više ide u korist protivniku. Pokaže mi da je veza 4 crtice ili 3, a u igri imam osjećaj da su 2 kakvo kašnjene kontrola bude. Bude dosta dobrih mečeva sa 4 crtice, a uspio sam čak igrat sa likom kad je pokazivalo 5 crtica, imao sam osjećaj da igramo na istom pcu kako je veza bila dobra i kako nije bilo kašnjenja.
IF Consigli je možda najbolji golman u Seria A, a kupljen za samo 12k coinsa.
FIFA 18 vraca Ligu Sampiona ? :D
Prema nezvaničnim informacijama UEFA Champions League mogla bi se vratiti na EA Sportsov FIFA Serijal 2018. Licenca koju trenutno posjeduje KONAMI sa svojim serijalom PES uskoro ističe ,a nova će također uskoro biti dodijeljena jednom od ova dva serijala. Vrijedi napomenuti da je EASports imao licencu sa UEFA Champions League u sezonama: 05/06 , 06/07 , 07/08 , te istu pravio kao zasebnu igru pod imenom "UEFA Champions League" nakon 2008 godine licencu je preuzeo Konami sa PES serijalom i od PES 2009 pa sve do dana današnjeg je koristi u svom PES Serijalu ... Šta će biti na kraju ostaje da vidimo
Prema nezvaničnim informacijama UEFA Champions League mogla bi se vratiti na EA Sportsov FIFA Serijal 2018. Licenca koju trenutno posjeduje KONAMI sa svojim serijalom PES uskoro ističe ,a nova će također uskoro biti dodijeljena jednom od ova dva serijala. Vrijedi napomenuti da je EASports imao licencu sa UEFA Champions League u sezonama: 05/06 , 06/07 , 07/08 , te istu pravio kao zasebnu igru pod imenom "UEFA Champions League" nakon 2008 godine licencu je preuzeo Konami sa PES serijalom i od PES 2009 pa sve do dana današnjeg je koristi u svom PES Serijalu ... Šta će biti na kraju ostaje da vidimo
Ja samo zelim bolje servere boli me ona stvar za CL ionako je mozez igrat samo u SP.
Ja samo zelim bolje servere boli me ona stvar za CL ionako je mozez igrat samo u SP.
E pa ja vise forisiram offline mod tj Carrer Mod pa mi je bitno. :D
A sto se tice online odustao od FUT-a radi citera ponekad udjem u Pro Club, i ja se nadam da ce vise srediti te servere i stati u kraj citerima na PC :)
A sto se tice online odustao od FUT-a radi citera ponekad udjem u Pro Club, i ja se nadam da ce vise srediti te servere i stati u kraj citerima na PC :)
Nažalost morate shvatiti da ih pc više ne interesira. Više od 95% prodaje naprave na samo dvije konzole i fokus im je na njima jer one donose novce. Inače imam i pc verziju fife17 i u odigranih sto i nešto tekmi nije mi pukla veza. Otkako sam se riješio prije par godina thompson modema ne znam što znači pucanje veze na fifi igrao na konzoli ili računalu.
Imam nekih 2,1 milion za sklapanje ekipe. Trenutno mislim ovo jer imam Depaya od monthly rewarda:
Šta vi mislite?
Šta mislie jel bolje sad kupovati ili poslije, strah me i da mogu opet skočiti cijene....
INače dole bi bio smalling de gea i walker
Umjesto matuidia ja bih stavio if gonalonsa i imaš full che na svim karticama. Inače ove godine matuidi mi nije sjeo a if gonalons mi je bio odlična kartica.
Nažalost morate shvatiti da ih pc više ne interesira. Više od 95% prodaje naprave na samo dvije konzole i fokus im je na njima jer one donose novce. Inače imam i pc verziju fife17 i u odigranih sto i nešto tekmi nije mi pukla veza. Otkako sam se riješio prije par godina thompson modema ne znam što znači pucanje veze na fifi igrao na konzoli ili računalu.
U pravu si movie zapustili su servere na PC i libo ih ,evo maloprije probao odigrat koju online uzas od servera a inace mi je konekcija 120/7 mbs
Mene vise interesuje offline mode.
Ako budem ikad igrao online kupujem konzolu :D
1/10 mi bude u zelenom sa četiri crtice, a ostalo sve jedna ili dvije crtice.
Najbolja fora je što likovi stisnu da bi igrali, a veza nam je na jednoj crtici???!!!
Zbog toga provedem par minuta skoro svaki put dok ne pronađem igrača za igranje, ali ni to nije svaki put garancija da je veza dobra jer i tada zna biti trzaja i lagova.
Jučer sam navačer igrao dvije partije i takav lag se događao koji još nisam doživio.
Znači, sve normalno i odjednom igra stane na par trenutaka i onda kao ubrzani film se premota akcija unaprijed - strašno.
Ali za razliku od divizija, kad igram vikend ligu ili kvalifikacije, tu mi pronalazi igrače s 4-5 crtica u zelenom skoro svaki put i u roku odmah.
Očito puno više ljudi igra vikend ligu, jbga.
Meni još smeta lag i ogromne pauze u meniju, osnosno u marketu.
To je bilo ispočetka i onda su sredili s jednim od patcheva, ali se nekim čudom opet vratilo i jebe me prilično u zadnje vrijeme.
Zna mi se dogoditi da pretražujem market i da mi objavu da taj igrač uopće ne postoji, a znam da ga mora biti.
Nekoliko trenutaka/pokušaja kasnije mi pronađe 100 kartica tog igrača.
Ili stavim da mi pretražuje po najnižoj cijeni 5000 coinsa i da mi objavu da nema takve kartice.
Podignem na 5500, a on izbaci kartice s nižom vrijednosti od 5000.
Zato pripazite kad pretražujete market jer je prilično zbugan pa da se ne zajebete kod prodaje/kupovine.
Jel napravio netko jednu od ovih POTY kartica da napiše dojmove...
Jučer sam navačer igrao dvije partije i takav lag se događao koji još nisam doživio.
Znači, sve normalno i odjednom igra stane na par trenutaka i onda kao ubrzani film se premota akcija unaprijed - strašno.
To se meni desavalo kad sam dobio na poklon Bluetooth Xbox one S gamepad, klao mi se sa tipkovnicom posto je i ona spojena na isti BT.
Ja budala isao dizat windowse na novo, drkao se 2 dana da bi na kraju ugasio tipkovnicu jer sam cistio stol, zaboravio je upaliti na kraju a u meduvremenu sam upalio igru i gamepad radi perfektno.
Parodija.
To se meni desavalo kad sam dobio na poklon Bluetooth Xbox one S gamepad, klao mi se sa tipkovnicom posto je i ona spojena na isti BT.
Ja budala isao dizat windowse na novo, drkao se 2 dana da bi na kraju ugasio tipkovnicu jer sam cistio stol, zaboravio je upaliti na kraju a u meduvremenu sam upalio igru i gamepad radi perfektno.
Parodija.
Ja imam isti gamepad, ali je spojen žicom jer mi se ne da kupovat usb dongle.
BTW
Žena mi ga je kupila za Božić.
Nakon 10-tak dana mi je puklo nešto u lijevoj gljivi i blokalo mi je kad bi išao u desnu stranu.
Samo ostane tako zablokiran i ide u desno sam.
Odnesem ga nazad u Links na reklamaciju i nakon 15-tak dana dobijem novi.
Taj novi je trajao nekih mjesec dana dok se nije dogodila ista stvar.
Opet na reklamaciju i opet dobijem novi.
Kažem ja liku da bi mijenjao za nešto drugo jer mi je pun kurac svakih 15 dana dolazit kod njih po novi.
Kaže lik da mi garancija ide od svakog novog kojeg dobijem i da ne brinem ništa.
To je OK, ali ako mi to bude pucalo svako malo, onda nema smisla.
Sad u strahu igram i moram se kontrolirat da ne stišćem jako, a ne mogu si pomoć jer tako igram u kurac :)
Jel napravio netko jednu od ovih POTY kartica da napiše dojmove...
Ne pada mi na pamet, a niti nemam toliko coinsa.
Oni stvarno nisu normalni s tim što traže za karticu koju ne možeš prodati.
Pa sta kurac stisces ko' konj?
Nemoj siliti jadan gamepad, isto ti bude pucao dal' ga stisces kao manijak ili lagano ko pickica :D
To kupi, uzeo frend sa posla i radi mu ko metak. Moj gamepad je zadnji model pa može i preko BT raditi pa nisam kupovao taj stick.
Pa sta kurac stisces ko' konj?
Nemoj siliti jadan gamepad, isto ti bude pucao dal' ga stisces kao manijak ili lagano ko pickica :D
Pa ne mogu jer kad se uživim stišćem nesvjesno :)
A kontroler od 500 kn bi trebao biti za nijansu izdržljiviji od onog od 200 kn koji nakon 3 godine drljanja, stiskanja i lupanja radi bez greške.
Ovog novog niti ne lupam ili bacam, baš pazim, al govno su napravili za kurac pa puca.
Gledao sam već za taj USB i bilo je na njuškalu za 200 kn, ali sam odustao od kupovine kad mi je ovo govno počelo pucat.
Jbga, kad ne znam da li ću igrat uopće s tim kontrolerom ili ću se morat vratit na stari.
Pa ne mogu jer kad se uživim stišćem nesvjesno :)
A kontroler od 500 kn bi trebao biti za nijansu izdržljiviji od onog od 200 kn koji nakon 3 godine drljanja, stiskanja i lupanja radi bez greške.
Ovog novog niti ne lupam ili bacam, baš pazim, al govno su napravili za kurac pa puca.
Gledao sam već za taj USB i bilo je na njuškalu za 200 kn, ali sam odustao od kupovine kad mi je ovo govno počelo pucat.
Jbga, kad ne znam da li ću igrat uopće s tim kontrolerom ili ću se morat vratit na stari.
slazem se da, puno kvalitetniji mi je onaj stari xbox gamepad.
sav je jadan u rasulu ali radi jos uvijek :)
ovaj novi kad ga malo jace stisnem pucketa :D
U pravu si movie zapustili su servere na PC i libo ih ,evo maloprije probao odigrat koju online uzas od servera a inace mi je konekcija 120/7 mbs
Izgleda da sam urekao konzolu. Danas po prvi put od pet tekmi trzalo mi u tri. Nije pukla veza ali je bilo trzanja. Koliko vidim protivnici su mi bili svi sa istoka europe. No i u izbornicima mi trza. Pogotovo mraket gdje malo, malo nešto očitava. Nema fluidnosti kroz prolazak kartica.
Izgleda da sam urekao konzolu. Danas po prvi put od pet tekmi trzalo mi u tri. Nije pukla veza ali je bilo trzanja. Koliko vidim protivnici su mi bili svi sa istoka europe. No i u izbornicima mi trza. Pogotovo mraket gdje malo, malo nešto očitava. Nema fluidnosti kroz prolazak kartica.
Ja sam na PC-u i u meniju je zadnjih dana katastrofa.
Odeš na market, još gore.
Danas idem igrat i golman mi nema ugovore i idem mu dati nove i vrti, vrti, vrti - lost connection with EA servers.
Dvaput mi tako pucalo dok mu nisam uspio staviti ugovore.
A do nedavno je sve super radilo, glatko i bez ikakvih trzanja.
Ovu situaciju sam do sada vidio nekoliko puta ali na strani protivnika pa sam mislio da provocira pa mu uzmem loptu i zabijem gol, sada sam skužio da je to neki bug. Ista stvar se događa s igračem u 16m. Protivnik mi oduzme loptu i onda s njom šeta bez želje da igra. Uzmem mu loptu i zabijem gol. Onda se i meni to dogodilo. Uzmem loptu i nakon toga tri sekunde moj igrač šeta a ja ga ne kontroliram. I onda odjednom sve krene i opet mi je igrač pod kontrolom?
Sada moj golman obrani i diže se. Ja ga više ne gledam, već gledam kome dodati i vidim desno bočnog koji stoji sam. Stisnem da mu baci loptu rukom i gledam gdje je lopta a ona u mome golu. Na ponovljenoj snimci vidim kaj se dogodilo. Reza 0-0, kraj tekme i onda mi igra zabije takav gol. Ništa nisam stisnuo osim da rukom baci loptu mom bočnom igraču. Te dvije situacije često se događaju, meni nešto manje ali dogode se. Danas na centru igrač mi primi loptu i samo stoji. Neće trčati, neće dodati. Popizdim. Lik se zaleti, uzme loptu i sjuri mi se na gol i sreća je što nije zabio.
Ovu situaciju sam do sada vidio nekoliko puta ali na strani protivnika pa sam mislio da provocira pa mu uzmem loptu i zabijem gol, sada sam skužio da je to neki bug. Ista stvar se događa s igračem u 16m. Protivnik mi oduzme loptu i onda s njom šeta bez želje da igra. Uzmem mu loptu i zabijem gol. Onda se i meni to dogodilo. Uzmem loptu i nakon toga tri sekunde moj igrač šeta a ja ga ne kontroliram. I onda odjednom sve krene i opet mi je igrač pod kontrolom?
Sada moj golman obrani i diže se. Ja ga više ne gledam, već gledam kome dodati i vidim desno bočnog koji stoji sam. Stisnem da mu baci loptu rukom i gledam gdje je lopta a ona u mome golu. Na ponovljenoj snimci vidim kaj se dogodilo. Reza 0-0, kraj tekme i onda mi igra zabije takav gol. Ništa nisam stisnuo osim da rukom baci loptu mom bočnom igraču. Te dvije situacije često se događaju, meni nešto manje ali dogode se. Danas na centru igrač mi primi loptu i samo stoji. Neće trčati, neće dodati. Popizdim. Lik se zaleti, uzme loptu i sjuri mi se na gol i sreća je što nije zabio.
Ja sam mislio da se samo meni to desava da mi igrac samo odjednom prestane zivjet micem gljivicu lijevo,desno moj igrac nista miruje stiscem kocku da ispuca nista on mrtav.To mi se sve cesce desava u zadnje vrijeme.