FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 708.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 17

Ili kad prebaciš na igrača i oćeš prema svom golu u šprint a on kao krene prema naprijed pa dok ga okreneš ovaj je u golu već :D

Kad izađe iduća Fifa uzimam ps4 al prije toga proba definitivno.Kad sam uzeo igru meni je savršeno raidlo par tjedana i onda kaos.

Dobar tim al zašto Fabregas :D

# Start za doživotnu robiju

http://xboxdvr.com/gamer/Simply%20Lim/video/29617202

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 20:42 (ved23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
ved23 kaže...

Ili kad prebaciš na igrača i oćeš prema svom golu u šprint a on kao krene prema naprijed pa dok ga okreneš ovaj je u golu već :D

Kad izađe iduća Fifa uzimam ps4 al prije toga proba definitivno.Kad sam uzeo igru meni je savršeno raidlo par tjedana i onda kaos.

Dobar tim al zašto Fabregas :D

# Start za doživotnu robiju

http://xboxdvr.com/gamer/Simply%20Lim/video/29617202

Nije mi pao nitko drugi na pamet a da je ful che a osim toga fabregas mi je prošle godine bio jedna od dražih kartica. Mogu na njegovo mjesto staviti pogbu pa tražiti rješenje na cm poziciji. Imaš kakav prijedlog?

13 godina
movie kaže...
ved23 kaže...

Konstantno 4 crtice veza a igrivost ne postoji.

Pokušavaš pucat ili odigrat dugi pas , nema šanse - igrač se priprema 10s

Kontroliraš igrača želiš dupli pas . taj s kojim si dodao se polomi dok krene trčat prema narpijed i onda stane.

Dodaš po zemlji loptu ona čarobno počne odskakat a igrač koji ju prima neznam kako to opisat.

Uzmem Kante-a igram obranu vidim di će dodat , postavim kantea da presječe tu loptu ALI :

1. lopta ili prođe kroz njega doslovno

2.odbije se igraču kojem je presjekao

3.zaglavi mu se u nogama

4.odbije se njegovom igraču koji je u savršenoj poziciji za otić 1 na 1 (jer nemožeš prebacit sa desnim analogom igrača)

A EA boli tuki napravi igru,nove funkcije bla bla,stavi 3 servera za čitav svijet i to je to.EU ? Koji će njima k.... server , i ak se žale džaba.U support ćemo stavit mutave indijce ako uopče i jesu ljudi jer koliko sam imao prilike tamo ić ono su sve copy paste odgovori.

Hrpa jebenih retarda.

Najgore mi je kada vidim što će lik odigrati i hoću prebaciti na igrača koji je ispred napadača a igra mi prebaci na nekog iza njega i naravno ne mogu ga više stići. Onda u panici prebacujem ko mutav i onda se dogodi da mi svi igrači počnu trčati na sve strane svijeta a lik sam ide na golmana. Prebacivao gljivom ili L1 ista je stvar. Neki put jednostavno ne želi prebaciti na igrača kojim želim  upravljati. Frustrirajuće.. U ovoj igri je najgore kada vidim što će se dogoditi i kada ću primiti gol a ne mogu si pomoći. Mogu oni pričati da nema momentuma, varanja i ne znam čega i da je sve to samo glitch ili nesavršenost igre ali uvijek se zapitam zašto sve to ide uvijek kontra mene? Čime to isprovociram?

Došlo mi sada da idem ovo slagati a ne znam ima li svrhe? Dybala je relativno pristupačne cijene i nadam se da će mu cijena porasti sljedeći tjedan kada izađe iz packova a opet bit će ga previše na marketu zbog ovog sbc? Nisam pametan. Cijene stalno variraju a bit će samo gore.. sve je nepredvidivo

Meni se svida, ako neces fabregasa onda zamjenis pogbu i kantea pa na cam stavis de bruynea nekakvog, ili onog skupog mkhitaryana, ili cak hero rooneya?

13 godina
FIFA 17

Dobio u ovom ultimate packu od rođendanskog SBC-a plavog Ashly Colea i Matuidija od vrednijih igrača.

Matuidija što sam imao u klub sam prodao, a sa Coleom nemam pojma što da radim kad više ne igram s Englezima?

Potajno sam se nadao plavom Abateu, al dobio suprotno krilo :(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
složio marqouee, dobio IF Sona, hvala lijepo, doviđenja :)

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ja nemam sreće u packovima niti bilo kakvom sbc, no zato me sreća pomazi na marketu. Samo se moras naći u pravo vrijeme na pravom mjestu. Noćas na bidanju odnesem sif lahma za 23k coinsa. Nisam mogao vjerovati. Da mi je vidjeti facu lika kada se ujutro probudio i vidio za koliko je Lahm otišao... Stavljanje početne cijene ima dobre i loše stvari. Po noći je jedna od lošijih stvari..

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 10:43 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
znači strašno

već sam se kvalificirao z aiducu vikend ligu i reko, idem ovu odigrat bez zivciranja, ali brate - ne možeš
vrhunac je poraz od 3-4 nakon vodstva 3-0...nakon poluvremena, ko da sve okrene (i to je dosta čest slučaj), moji ko pijani...ko da su išli na vucu sinoć, strašno, sudaraju se, lopta im se odbija od noge ko od drvenog plota babe milunke a jebeni Aguero se ponaša ko ker Florijan...užas...da ne govorimo o veličanstvenim reakcijama Tibe Kurte koji prima golove po sredini s 30 metara tako da samo čučne na guzicu, ko da je u pitanju Ringe Ringe Raja 17 a ne FIFA 17

idem farbat jaja, jebo ovo

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Nisam izdržao, odigrao ovaj marquee i spizdio oko 70k na PS4. Ne ide za manje. Četiri igrača me koštala gotovo 40k. Svakog ima po par kartica i ne da mi se čekati. Na kraju u packovima gola karina osim jednog igrača zenita koji ide za 9k coinsa zbog marqueea. TOTW dobijem alonsa. Ne mogu se žaliti jer uvijek može gore. To je nekih 110k pa sam u plusu. Još kada prodam sve kaj sam dobio u packovima navuče se dvadesetak tisuća i to je to. Izgubio sam gotovo 4 sata za nekih 50k zarade. Neisplativo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Igra li ko 4222 formaciju?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Movie kompletno sam zaboravio na moje costum taktike evo ih poredano po redu.Neznam kako će tebi biti ali kad igram imam osjećaj da kontroliram utakmicu.CDM i 2 CM-a ako nemaju pravi work rate teško funkcionira.

25,20,ORG,35,30,55,ORG,40,90,45.

To bi bilo to.Inače igram sporo sa 433 formacijom i ovo mi odgovara a kako će tebi ako budeš probao neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Movie kompletno sam zaboravio na moje costum taktike evo ih poredano po redu.Neznam kako će tebi biti ali kad igram imam osjećaj da kontroliram utakmicu.CDM i 2 CM-a ako nemaju pravi work rate teško funkcionira.

25,20,ORG,35,30,55,ORG,40,90,45.

To bi bilo to.Inače igram sporo sa 433 formacijom i ovo mi odgovara a kako će tebi ako budeš probao neznam.

Koje instrukcije daješ po pojedinim pozicijama? Ja zadnjoj liniji dajem da ostaju otraga kao i cm. Krila i st get behind a cam poziciji dodam kreaciju. Ti igraš formaciju bez cam ali zato imaš cdm ako se ne varam. Što njemu staviš? Mark man i da ostaje otraga?

Inače noćas kupim dva robbena. Jednostavno mame cijenom a vidim nitko ih ne kupuje. Prvi znak za oprez a ne marim niti čitam znakove. No nadam se da ću ih moći prodati po 440k coinsa sljedeći tjedan. To mi je 26k zarade po kartici ako nešto ne krene krivo a često kreće krivo ove godine jer je market totalno nepredvidiv za razliku od prošlih godina. Relativno veliki ulog za malu zaradu i još mogućnost pušinga. 

11 godina
protjeran
433-2 formacija.

Naprijed krila get in behind,obrana svi stay back,i Cdm stay back.Ostali svi balance iako napadaca stavim nekad stavim na get in behind ovisno ko igra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Konacno opet poceo igrat kak se spada, jebale su me zadnjih par mjeseci postavke kontrolera i kamera. Zavrsio ovu weekend ligu sa 18 pobjeda i 4 poraza, s tim da je jedan poraz bio disconnect tijekom ulaska u igru i normalno zaracunalo mi poraz. Kao ja sam izgubio vezu, mos mislit, jebem im servere. I s time da sam jucer odigro 17 utakmica i to mamuran. Steta sto nisam imao vise vremena da odigram sve tekme, bilo bi zanimljivo vidit kako bi zavrsio na kraju. Ovaj Son od 88 je brutalan i vrijedi svake lipe.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Završio sam s ovom Fifom definitivno.Obrisano , ekipu od 2m coinsa prodao i poklonio coinse.

Dosta bi bilo..

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Danas je takav lagg da ne mogu igrati uopce.A i kad vidim da mi drži l2 i r2 i prati dybalu u sprintu reko dosta je.

Griezman me nije oduševio al ga moram koristiti jer la liga ima očajne napadače.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Upravo sam ostao bez OTW Kantea. Idem preko kartice pogledati kako mu se kreće cijena na tržištu a kako izbornici štekaju ja stisnem na compare price i potvrdim a on sa sekundom zakašnjenja pređe na list on transfer market i ode. Već kada imaju trzajuće izbornike bar su trebali omogućiti potvrdu prije samog slanja. Inače danas izgubim šest tekmi za redom 2-1.

Jednu tekmu sam imao šest stativa i prečki a lik iz tri udarca dva gola. Sramota kaj mi igra radi zadnjih par dana. Znači niti jednu tekmu nisam dobio gol iz izrađene situacije sve krumpir do krumpira. Ja to ne mogu sebi objasniti. Meni je lakše pogoditi prečku ili stativunjego prazan gol s par metara.

Aguero još nije zabio gol otkako sam ga kupio? Osam tekmi, nula golova i četiri asistencije. Ne znam kaj se događa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 16:38 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Po čemu je to Bonnuci bolji od Barzatglia po ocjenama?Jedino je bolji po stamini ito je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Po čemu je to Bonnuci bolji od Barzatglia po ocjenama?Jedino je bolji po stamini ito je to.

Evidentno je bolji u pass igri i nešto je viši.

11 godina
protjeran
Pas za stopera i 2 cm visine ništa ne znači u ovoj igri pored srugih statsa u kojima je Barzagli bolji
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Pas za stopera i 2 cm visine ništa ne znači u ovoj igri pored srugih statsa u kojima je Barzagli bolji

Ja pola tekmi izgubim nakon što krivo dodam loptu. Hoću dodati prvom do sebe a stoper ga fula za nekoliko metara. Stoga mi je uvijek draži stoper s dobrom pass igrom i dobrim ocjenama obrane a bonucci ima oboje. No kao i sve ostalo i to je stvar ukusa. Aguero mi je godinama najdraži napadač bez kojeg ne mogu igrati. Ove godine sam ga kupovao i prodavao otkako je izašla igra. Trapao je uredno. Neki dan ga ponovno kupim i ne mogu zabiti gol s njim. Sve u stativu ili golmana. Prodao sam ga prije pola sata. Popizdio sam.

Prodao sam i otw dembelea. zadnjih par dana nula bodova. Samo pada, pored nikoga ne može proći, zabiti niti asistirati a do prije par dana u 110 tekmi zabio 68 golova i imao 64 asistencije. Sljedećih 15 tekmi sve statistike nula. Sve tekme gubim ili dobijam 1-0 i 2-1. To kaj mi se događa nije normalno. Kod engleza sam dodao alonsa, aguera,novog sona te pogbu a kod nijemaca nisam ništa mijenjao. Sada ću kod nijemaca probati tif robbena. Imam dvojcu pa da ga probam kada sam u trenutku slabosti prodao otw dembelea. Kod engleza sam sada na st stavio tif bentekea. Vratio sam se na staru formaciju 4-3-3(4). Odigrao dvije tekme i obje dobio 3-1. Sutra ću probati igrati u staroj formaciji pa da vidim kako stvari stoje....

13 godina
http://www.futhead.com/skill-wf-upgrades/
Skill i wf upgradeovi su izasli son 4/5, dembele 5/5 itd. Taman uzeo ovog novog sona. Sad ce tek derat guzove....

0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...
Skill i wf upgradeovi su izasli son 4/5, dembele 5/5 itd. Taman uzeo ovog novog sona. Sad ce tek derat guzove....

Super, danas popizdim i prodam otw dembelea za 266k a sad ide za 290k.  Još si mislim, smiri se, ne divljaj i ne prodaj bezveze igrače ali stvarno sam puko i prodao nekih 10 igrača. Više sreće u sljedećem izvlačenju...

13 godina
jpantalon kaže...

To te ja pitam

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
jpantalon kaže...

Savrseno! Treba mi taj Berba spin na Sonaldu heheh... I evo, ovu WL sam finally zavrsio u ELITE 3 ranku! 

13 godina
Svaka cast. Slikaj brate ekipu, pokazi malo kako se to radi.
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ne kuzim kako funkcionira ova wl? Zavrsio sam u Elite 2 i sad opet moram igrat kvalifikacije.. zar nebi trebao odmah biti kvalificiran za sljedecu vikend ligu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ReventoN kaže...

Ne kuzim kako funkcionira ova wl? Zavrsio sam u Elite 2 i sad opet moram igrat kvalifikacije.. zar nebi trebao odmah biti kvalificiran za sljedecu vikend ligu?

Mislim da ce ti tek u cetvrtak pisat da si kvalificiran.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovu zadnju WL sam morao biti brz i efikasan zbog blagdana i jedva sam uhvatio vremena u subotu iako sam obećao ženi da neću dirati gamepad za vikend. Skupio sam željenih 18 pobjeda i brže bolje pospremio PS. 18 pobjedu sam uhvatio u dosad neviđenoj drami i opet mi je poslije tekme stigla poruka, ali više nisam imao vremena za bilo što, osim spakovati PS.

Zahvaljujući Sonu, a bome i Agueru koji je stiga pred sam pohod u subotu sve je teklo više manje po planu.. Ovaj orange Son 86 je toliko dobar da me strah kupiti ovog sa ocjenom 87 ili 88, iako imam coinsa. Čak sam zbog njega počeo dobivati poruke u inbox "Dobij rak i umri" jer trpa nemilosrdno. Aguero hvata lagano ritam i tu je kada ga najviše trebam. Prije 2 dana sam uzeo IF Costu 88 i dodatno se pojačao u napadu.

SON je Bog i batina u ovoj fifi i toplo ga preporučujem svim tko ima coinsa, a tko nema neka skuplja jer to je igrač za velike tekme i koji donosi prevagu. Ako promaši zicer u 1. poluvremenu, znam da će zabiti najmanje 2 u drugom. Čudo od igrača...

EDIT:

Zaboravih napomenuti da sam u mjesečnoj nagradi dobio Casemira 87 i Verattia 89 od zvučnijih, a ove dvojice preostalih se nesjećam. Znači nema pravila kada mjesečni gold rank u pitanju. Ako završite u mjesečnom gold rank 3, možete dobiti igrača sa ocjenom 87 ili više, samo treba imati sreće.

Ne mogu reći da sam nezadovoljan iako neigram niti sa španjolcima niti sa francuzima, ali uvodim ovg tenka Casimira u 2. poluvremnu i zadovoljan sam njegovim učinkom.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 15:59 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Zaboravih napomenuti da sam u mjesečnoj nagradi dobio Casemira 87 i Verattia 89 od zvučnijih, a ove dvojice preostalih se nesjećam. Znači nema pravila kada mjesečni gold rank u pitanju. Ako završite u mjesečnom gold rank 3, možete dobiti igrača sa ocjenom 87 ili više, samo treba imati sreće.

Ne mogu reći da sam nezadovoljan iako neigram niti sa španjolcima niti sa francuzima, ali uvodim ovg tenka Casimira u 2. poluvremnu i zadovoljan sam njegovim učinkom.

pricaj mi malo o sreci u pakovima. 

17 godina
C3c1l kaže...

pricaj mi malo o sreci u pakovima. 

Mislim da sam ja po tom pitanju broj jedan. Toliko packova otvoriti a ne dobiti ništa je umjetnost i prokletstvo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice