FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17

Neznam stavrno.Ali samo znam da sam neki dan gledao Dybalu za 150k a danas ga nema ispod 200k.

Griezman također 20k gore otišao.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Neznam stavrno.Ali samo znam da sam neki dan gledao Dybalu za 150k a danas ga nema ispod 200k.

Ista stvar sa  CB silvom. Bio je 44k coinsa pa mi bilo žao dati a sada ga nema ispod 54k coinsa. Dybala ti je u totw pa nif kartice nema u packovima tjedan dana. Manja ponuda, veće cijene. Pričekaj tjedan dana i past će mu cijena.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Da i meni se čini kakva su to govna.

Izašao dobar Marque Matchups.Sigurno će i cijena biti paprena jer je nagrada 1 totw player pack.

napravio ga sada i dobio Brooksa hahahhaha

20k buy now

koja sramota od igra jebo im ona mater

8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Koliko znam igrač koji ima inform karticu u trenutnom TOTW-u ne može imat i običnu karticu u packovima tih 7 dana. Vjerovatno se odnosi i na ove MOTM kartice, a velika je šansa da će je Grizman dobit. Zbog toga uvijek poraste cijena obične kartice u tom periodu, nije samo Dybala u pitanju, većini igrača se to desi.

Završio sam SBC, dobio TOTW pack, otvorio, Guardado 84 rated. Očekivalo se šta bolje. 85 rated Consingli se može uzet na PC-u za 12k. Za takvu karticu to je ništa s obzirom da je quick sell 10k, a cijena će mu kasnije ići gore 100%, a jedan je od najboljih Seria A golmana.

Pošto su ubacili ove TOTW packove, a glasanje za TOTS na EA forumu je do 24. aprila, moglo bi kad bude TOTS da izbace neki SBC sa inform karticama za garantiranog TOTS igrača.

edit: movie me je prestigo u vezi ovih cijena :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 23:21 (Black and white).
11 godina
protjeran
FIFA 17

Aha nisam znao za to sa packovima.

A koliko vas je sbc ispao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Aha nisam znao za to sa packovima.

A koliko vas je sbc ispao?

Ja sam odma čim se pojavio SBC odradio dok još cijene nisu podivljale, s tim da sam imo nekih igrača u klubu koje sam iskoristio pa me je sve koštalo oko 30k. Sad ja mislim da se ispod 50k ne može uradit.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Mislim da će onda prekočiti...Ili sačekati zadnji dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja sam taj sbc besplatno slozio sve sam vec imao u klubu hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

PC - Fut divisions toliko štekanje da to nije moguće.Zadnji put da sam igrao divizije

Šteka toliko da okvir gola nemoš pogodit a Mandzukic sa 30m iz okreta lijevom nogom u suprotne rašlje.Da ne govorim o tome da je bio u sendviću izmedju 3 igrača.

Dabogda ih zapalili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

napravio ga sada i dobio Brooksa hahahhaha

20k buy now

Na PS4 Brooks buy now 14 500 coinsa. Uzeo sam ih deset komada. Pa ako CB s takvim statsima neću moći prodati za 20k coinsa sljedeći tjedan neka sam onda spušio 150k coinsa. Označim si uvijek par igrača, malo drketam po netu i zaboravim na lahma i netko ga pobere za 80k coinsa. Inače ide uredno za 108k coinsa. To mi se dogodilo već nekoliko puta. Na kartici sam, prebacim na nešto drugo i zaboravom. Kada vidim po kojoj je cijeni otišla kartica plakao bih.

Uglavnom, uzeo sam sif alonsa jer mi kartica izgleda odlično. Uzeo sam i sona. Nisam ga nikada do sada imao i mogao bi biti interesantan. Na netu gledam likove kako s njim zabijaju s 30m lakše nego ja s 5m.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobio sam u mjesečnoj nagradi crvene Davida Villu, Umtitia i neka 2 pajsera.

Odustajem od svega. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Poslušao kolegu jpantalon i rješio Lukaku (87) , na kraju izvukao 490k coinsa i uzeo za 515k Lukakua (88)

OTW Mane otišao za 500k a uzeo OTW Dembele-a , razlika je nevjerojatna.

Dolje je screenshot kak je moguće da mi Lukaku i Zaha (uvodim Demblelea umjesto njega) igraju na 9 chem :/

Walker ima jedan green link i ima 10 chem a Zahasa tri strane ima link (1 green) i ima 9 chem , lukaku 2 linka i 9 chem

Koji k ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Jučer složim SBC i jebeni Hunt kojeg ću discardat jer nema smisla da ga idem prodavat i guzit se za 500 coinsa.
Sva sreća pa imam preko 800 igrača u klubu tako da niti jednu karticu nisam morao kupovati za taj SBC, a čak sam nešto i zaradio jer sam imao 5-6 igrača ruskih koji su otišli kako sam ih stavljao na market :)

Vidim na web appu da sam dobio novi dres i da imam pack za otvoriti, ali neću to otvarati dok ne sjednem za igru... veći je gušt nego ovako preko weba :P
To je valjda za rođendanski SBC, a to bi trebao biti onaj najjači paket jer sam složio svih 8 zadataka.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ved23 kaže...

Poslušao kolegu jpantalon i rješio Lukaku (87) , na kraju izvukao 490k coinsa i uzeo za 515k Lukakua (88)

Dolje je screenshot kak je moguće da mi Lukaku i Zaha (uvodim Demblelea umjesto njega) igraju na 9 chem :/

Walker ima jedan green link i ima 10 chem a Zahasa tri strane ima link (1 green) i ima 9 chem , lukaku 2 linka i 9 chem

Koji k ?

• Loyalty - Players who have played 10 or more matches for your Club will receive a loyalty bonus, increasing their Player Chemistry by 1. This is indicated by the green shield icon on their card.
[19xx] 4ntraks
9 godina
FIFA 17

Auf zaboravio skroz na to :D

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Jučer složim SBC i jebeni Hunt kojeg ću discardat jer nema smisla da ga idem prodavat i guzit se za 500 coinsa.
Sva sreća pa imam preko 800 igrača u klubu tako da niti jednu karticu nisam morao kupovati za taj SBC, a čak sam nešto i zaradio jer sam imao 5-6 igrača ruskih koji su otišli kako sam ih stavljao na market :)

Vidim na web appu da sam dobio novi dres i da imam pack za otvoriti, ali neću to otvarati dok ne sjednem za igru... veći je gušt nego ovako preko weba :P
To je valjda za rođendanski SBC, a to bi trebao biti onaj najjači paket jer sam složio svih 8 zadataka.

Otvorio sam ja jutros taj SBC,  ne brini proci ces gore nego sa Hunt-om. Ja sam dobio dres i najbolji igrac je neki stoper iz bundeslige, sramota.

Mislim da nije mogao biti bolji IF tim i onda mi dobijemo takve pajsere.

13 godina
C3c1l kaže...

Otvorio sam ja jutros taj SBC,  ne brini proci ces gore nego sa Hunt-om. Ja sam dobio dres i najbolji igrac je neki stoper iz bundeslige, sramota.

Ma znam da ću dobit kurac, al ljepše je otvarat pakete za PC-om.

Dugo me sralo i davalo mi govna u paketima, ali prekjučer me razveselilo sa Alabom tako da s njim vraćam sve što sam ulagao u te jebene SBC-e.

Složio sam cijelu Englesku ligu za Kanea plavog i niti jednog poštenog igrača mi nije dalo u tim paketima.

S Englezima ne igram tako da mi Kane ne treba.... probao ga 2 utakmice i mislim da je sličan onom plavom Cavaniju koji mi skuplja prašinu u klubu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ma znam da ću dobit kurac, al ljepše je otvarat pakete za PC-om.

Dugo me sralo i davalo mi govna u paketima, ali prekjučer me razveselilo sa Alabom tako da s njim vraćam sve što sam ulagao u te jebene SBC-e.

Složio sam cijelu Englesku ligu za Kanea plavog i niti jednog poštenog igrača mi nije dalo u tim paketima.

S Englezima ne igram tako da mi Kane ne treba.... probao ga 2 utakmice i mislim da je sličan onom plavom Cavaniju koji mi skuplja prašinu u klubu.

Oke da, dobio sam i ja Dybalu, Neuera, Robbena i sta ti ja znam vise koga, ali napravio sam brdo SBC-a i Marquee-a, svaki cetvrtak dobijem pakete od WL, tu pricamo o tisucama i tisucama coinsa .. 

U klubu imam preko 500 igraca, svako malo se iznenadim kad naletim na nekog a nisam niti znao da ga imam :D

Ovaj Marquee sam jucer slozio u 2 minute, kupio samo jednog rusa stopera, ostalo sve poduplano imam. 

Jebe me kad od svih IF igraca od cijelog mjeseca ja dobim Villu i Umtitia, za ovu drugu crvenu dvojicu nikad nisam cuo, kako necu popizditi kad svaki vikend igram tu jebenu ligu i zivcanim.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
nick kaže...

znaci dobro sam pohvatao? na ps3/360 ne bi imao tu inteligenciju i gameplay kao na ps4/x1? isto tako, postoji li razlika izmedju f17 na ps4 i na x1? znam da xbox ima legende a ps4 ne, jel tak? hvala na odgovorima.

Razlika su samo legende u korist xbonea a na strani PS4 je tri puta više igrača, veći market....

20% jeftiniji market je jedna od velikih prednosti XB-a po meni.

9 godina
FIFA 17

WL prva utakmica.

Idu protužetci idem u kontru sa 2 igrača na golmana , dodajem na drugog igrača koji ima prazan gol a rezultat je dolje.

Ni taknio nisam jebenu tipkovnicu , hebem im majku mrtvu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Oke da, dobio sam i ja Dybalu, 

Mislio sam za ovu vikend ligu uzeti Dybalu i staviti ga umjesto Cuadrada.

Jel vrijedi on 180k?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Oke da, dobio sam i ja Dybalu, 

Mislio sam za ovu vikend ligu uzeti Dybalu i staviti ga umjesto Cuadrada.

Jel vrijedi on 180k?

Nisam ga niti probao, frknuo ga na market i otisao za 200k koliko se sjecam

12 godina
FIFA 17

http://www.futhead.com/17/squads/5760779/

Sto mislite o ovom timu Villa i Morata su mi untradable pa mi je zao da trunu u klubu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Uzeo sam crnog Sanea i Baillya po 60k i naletim na crnog Ben Arfu za 50k od prvog vlasnika sa 0 tekmi tako da je i on završio kod mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa je li ovo moguce, dvije tekme me u zadnjim sekundama izbacuje na desktop i ja se naravno vratim u igru i dobijem DNF, pa koji im je vrag sada, sve cu polupat zbog Fifeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ved23 kaže...

Koji k ?

Stavi menadžera pa će ti svi imati che10 i ne moraš čekati deset tekmi

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 17:07 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako vam se ponaša igra u vikend ligi?? Meni ovo nenormalno šteka i zamrzava

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Nisam igrao kvalifikacije za wl kada je ionako ne stignem igrati. Prošli vikend sam odigrao deset tekmi. Danas sam bacio par tekmi ovako i sve radi ok na PS4 osim kaj me igra jebe da to nije normalno. Danas sam nakon dugo vremeno izgubio kontrolu, popio normabel da se smirim jer to nije normalno. Kupim Aguera i lik u 5 tekmi nije gol zabio. Pet puta su mu golmani branili udarac u prazan gol na drugu stativu. Lete ko supermeni i brane. Prvi put, ali doslovce prvi put lik pređe centar i s korner linije zabije mi gol. De Gea samo sjedne na guzicu kako bi lopta iznad njega mogla ući u gol. U jednoj tekmi u prvih 40 minuta gađam prečku 4 puta. Lik jednom pređe centar i zabije. Ja sam ili lud ili glup za ovaj sport?

Svaki put kada protivniku uzmem loptu ispred svog gola, lopta se uvijek nekim čudom odbije opet njegovom igraču koji je najbolje pozicioniran ispred mog gola? Najdraža mi je situacija kada krenem u kontru a moj igrač se zabije u mene. Nerijetko se i sudac zabije u mene i spriječi mi kontru. I onda da tragedije bude veća takva se lopta idealno odbije protivniku koji stoji sam na mojih 16m. Pa ja stvrano ne znam kaj reći. Gledam momčad mi je solidno balansirana. ne bi trebali toliko griješiti i zujati po terenu. Do neki dan bilo je milina igrati kako se kreću, otkrivaju, zabijaju. Jučer i danas kao da si 11 antitalenata poslao na travnjka i dao im loptu. Unio sam u momčad dvije izmjene i sve mi se raspalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Konstantno 4 crtice veza a igrivost ne postoji.

Pokušavaš pucat ili odigrat dugi pas , nema šanse - igrač se priprema 10s

Kontroliraš igrača želiš dupli pas . taj s kojim si dodao se polomi dok krene trčat prema narpijed i onda stane.

Dodaš po zemlji loptu ona čarobno počne odskakat a igrač koji ju prima neznam kako to opisat.

Uzmem Kante-a igram obranu vidim di će dodat , postavim kantea da presječe tu loptu ALI :

1. lopta ili prođe kroz njega doslovno

2.odbije se igraču kojem je presjekao

3.zaglavi mu se u nogama

4.odbije se njegovom igraču koji je u savršenoj poziciji za otić 1 na 1 (jer nemožeš prebacit sa desnim analogom igrača)

A EA boli tuki napravi igru,nove funkcije bla bla,stavi 3 servera za čitav svijet i to je to.EU ? Koji će njima k.... server , i ak se žale džaba.U support ćemo stavit mutave indijce ako uopče i jesu ljudi jer koliko sam imao prilike tamo ić ono su sve copy paste odgovori.

Hrpa jebenih retarda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ved23 kaže...

Konstantno 4 crtice veza a igrivost ne postoji.

Pokušavaš pucat ili odigrat dugi pas , nema šanse - igrač se priprema 10s

Kontroliraš igrača želiš dupli pas . taj s kojim si dodao se polomi dok krene trčat prema narpijed i onda stane.

Dodaš po zemlji loptu ona čarobno počne odskakat a igrač koji ju prima neznam kako to opisat.

Uzmem Kante-a igram obranu vidim di će dodat , postavim kantea da presječe tu loptu ALI :

1. lopta ili prođe kroz njega doslovno

2.odbije se igraču kojem je presjekao

3.zaglavi mu se u nogama

4.odbije se njegovom igraču koji je u savršenoj poziciji za otić 1 na 1 (jer nemožeš prebacit sa desnim analogom igrača)

A EA boli tuki napravi igru,nove funkcije bla bla,stavi 3 servera za čitav svijet i to je to.EU ? Koji će njima k.... server , i ak se žale džaba.U support ćemo stavit mutave indijce ako uopče i jesu ljudi jer koliko sam imao prilike tamo ić ono su sve copy paste odgovori.

Hrpa jebenih retarda.

Najgore mi je kada vidim što će lik odigrati i hoću prebaciti na igrača koji je ispred napadača a igra mi prebaci na nekog iza njega i naravno ne mogu ga više stići. Onda u panici prebacujem ko mutav i onda se dogodi da mi svi igrači počnu trčati na sve strane svijeta a lik sam ide na golmana. Prebacivao gljivom ili L1 ista je stvar. Neki put jednostavno ne želi prebaciti na igrača kojim želim  upravljati. Frustrirajuće.. U ovoj igri je najgore kada vidim što će se dogoditi i kada ću primiti gol a ne mogu si pomoći. Mogu oni pričati da nema momentuma, varanja i ne znam čega i da je sve to samo glitch ili nesavršenost igre ali uvijek se zapitam zašto sve to ide uvijek kontra mene? Čime to isprovociram?

Došlo mi sada da idem ovo slagati a ne znam ima li svrhe? Dybala je relativno pristupačne cijene i nadam se da će mu cijena porasti sljedeći tjedan kada izađe iz packova a opet bit će ga previše na marketu zbog ovog sbc? Nisam pametan. Cijene stalno variraju a bit će samo gore.. sve je nepredvidivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 20:13 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice