Uzeo otw Schnederlina, kad pljugam neka pljugam. Englezi su imali slab vikend, lik je zabio gol pa možda upadne u totw. Ako ne upadne ode u nepovrat 70k coinsa. Nada je...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko probao možda SIF Firmina? Mislim ga igrati na ca-u u 433-4 umjesto SBC Delea.
Teško, počela mu cijena padati na marketu. Valjda neke pretpostavke. Izgleda da sam spljugao još 70k coinsa bezveze.
Evo da se i ja učlanim u klub. Naime ovih dana pisali ste kako vam protivnici na PS4 imaju sumnjive ocjene kartica igrača. Tehnički gledano to je nemoguće mijenjati preko same konzole. No pala mi je na pamet ideja da možda postoji program koji preko web appa mijenja statse kartica? U svakom slučaju danas sam odigrao dvije interesantne tekme i nažalost nije mi palo na pamet nakon prve gledati statse ali sam nakon druge tekme išao pogledati. Pošto dugo nisam igrao odigram dvije prijateljske da ponovno uhvatim grif. Imam jaku momčad i u prijateljskim tekmama kada protivnici vidi ocjene mog tima većina izađe izađe. Danas prvi protivnik brzo stišće da ne vidim njegove statse momčadi ali sam uspio snimtiti.
Imao je napad 90, vezni red 89 i obranu 88. Pomislim, bit će dobra tekma. Pojavi se na ekranu i njegova momčad i niti jedan igrač nije bio većeg ratinga od 79. Ok, tekma ko tekma. Imam dominaciju i posjed ali bez nekih šansi. Posjed u moju korist 68/32. No reza nakon 90 minuta 1-1 da bi mi u 120 minuti zabio gol na način da je njegov igrač prošao doslovno kroz mog veznog pa potom i stopera. Druga tekma nešto lošiji statsi protivnika ali opet jako dobri. Naravno momčad prosječna i najbolji igrač mu je NIF Ericsson. Opet tekma u kojoj imam posjed 55/45 i opet 1-1 ali ovaj put lik mi zabije u 90 minuti identični gol. Okomito, drito na gol kroz moje igrače. Idem pogledati ovaj put statse i nif kante 81 mu je 86 a nif martial 82 ima ocjenu 86 dok mu je nif erikssen 84 a u tekmi 88. I drugi igrači su imali veće ocjene od normalnih. Pogledam svoje igrače svi imaju ocjene kakve i inače imaju.
Niti jedan nije koristio boost kartice niti išta. Poslao sam mu poruku poslije tekme da me interesira kako mu kante i martial imaju ocjene a da takve kartice ne postoje u igri i da sam sve snimao i da ću poslati ea na analizu. Danas ću s dokazima poslati ea ovaj slučaj pa da jednom za stalno riješimo ovu situaciju je li to varanje ili je nešto drugo u pitanju. Budem otvorio i na ea forumu temu varanje na PS4 s ID igrača kojeg sam ulovio te fotkama pa da vidimo kaj će ljudi reći. Budem vam linkao pa se pridružite da s masom dokaza probamo doći do istine.
Ja sam prijavio do sad nekih 20ak igrača, najviše sa drafta zbog izlaženja nakon prve minute. Ni jedan odgovor od EA do sad nisam dobio 
Mislim da sam napokon sastavio savršenu ekipu za moj budžet. U prošloj ekipi BPL mi je smetao loš LB, a Alex Sandra nisam mogao nikako ukomponovati da bude chemistry sa 10kom. Poslije sam napravio neku ekipu, kupio MOTM Manea, u formaciji 4-3-2-1 (sa RF i LF). Međutim nije me dojmio i tražeći koga da nađem kao zamjenu sam otkrio najbolju moguću ekipu, barem tako izgleda.
Utakmicu krećem u ovoj formaciji i sa ovom ekipom:
Walcottu je jedina mana za RW ta što ima 3* skill moves, ali za napadača je ekstra.
Inače druga formacija bude sa maksimalnim chemistrijem tako da je sve top.
Imat ću 150k+ viška dok prodam neke igrače, a pare ću čuvati za neki update kad neki novi igrač naleti :).
Jel netko probao možda SIF Firmina? Mislim ga igrati na ca-u u 433-4 umjesto SBC Delea.
IF Firmina sam imao u 4-3-3(5) kao lažnu devetku i bio je savršen. Tako da bi SIF kartica trebala biti još bolja. No kako kažem, lik mi je bio savršena lažna devetka za druge formacije ne znam. Razmišljam da sada kupim i ovu karticu iako ne znam kada ću sa svima igrati a skupi igrači koji samo stoje u klubu gube na vrijednosti jer uvijek mogu dobiti novi IF karticu. To je fut. Kupio sam 20 OTW karticu i samo su mi se tri isplatile. Jedan dan izgubiš, drugi dobiješ i tako u krug. No ako ti je gušt, uzmi ga svakako.
Imao je napad 90, vezni red 89 i obranu 88. Pomislim, bit će dobra tekma. Pojavi se na ekranu i njegova momčad i niti jedan igrač nije bio većeg ratinga od 79. Ok, tekma ko tekma. Imam dominaciju i posjed ali bez nekih šansi. Posjed u moju korist 68/32. No reza nakon 90 minuta 1-1 da bi mi u 120 minuti zabio gol na način da je njegov igrač prošao doslovno kroz mog veznog pa potom i stopera. Druga tekma nešto lošiji statsi protivnika ali opet jako dobri. Naravno momčad prosječna i najbolji igrač mu je NIF Ericsson. Opet tekma u kojoj imam posjed 55/45 i opet 1-1 ali ovaj put lik mi zabije u 90 minuti identični gol. Okomito, drito na gol kroz moje igrače. Idem pogledati ovaj put statse i nif kante 81 mu je 86 a nif martial 82 ima ocjenu 86 dok mu je nif erikssen 84 a u tekmi 88. I drugi igrači su imali veće ocjene od normalnih. Pogledam svoje igrače svi imaju ocjene kakve i inače imaju.
Neko je ovde napisao da nif Martial može biti 89 na LM ako se stavi Artist chem style:
http://www.futhead.com/17/players/6694/anthony-martial/
Može da je dodao atribute...
Ma ne vjerujem ove sve kartice imaju IF nađi neku koja nema IF pa ćemo pričati.
Svaka vikend liga kod mene ne može da prođe bez čitera, nedavno čitam kao da su riješili problem sa ovim što dižu ocjene na 99, kao da prije utakmice postoji neka provjera i baš ovu vikend ligu naletim na lika kojem su svi igrači 99, samo jedan 98. Dobiju se i takvi, ali radi istih koji varaju i problema sa serverom ispustiš par winova koji bi mogli da te dignu i do Elite ranga. Ako EA ne može to da spriječi, što onda ukoliko se dokaže do četvrtka prije podjele nagrada da je neko varao u meču protiv tebe, a ti si izgubio, ne dodaju win na tvoju statistiku. Imam osjećaj iz sedmice u sedmicu da na PC-u povodom takvih stvari praktički ništa i ne poduzimaju.
Ušao u FUT nakon mjesec, 2 i vidim dalje isto sranje. Delay, lag do neba, passing katastrofalan - dodajem vertikalno prvom igraču (iznad njega jos 2) i lagano x kad odjednom je lopta usmjerena na najgornjeg igrača... Ne pamtim kad sam zadnji put dao precizan pas, a da nije driven pass...
Mene samo zanima kako se ljudi ne bune na takve probleme, kako je moguće da se problem o kojem se priča od početka FIFE 17 nije još riješio...
Neko je ovde napisao da nif Martial može biti 89 na LM ako se stavi Artist chem style:
http://www.futhead.com/17/players/6694/anthony-martial/
Može da je dodao atribute...
Ma ne vjerujem ove sve kartice imaju IF nađi neku koja nema IF pa ćemo pričati.
Napomenuo sam da nije dodao atribute. Isto tako imam IF Martiala i OTW Kantea. Na IF Martialu imam maestro che karticu s kojom na LF poziciji ima ocjenu 91 ali moj IF Martial nakon tekme imao je ocjenu kakvu ima na kartici, znači 84. Kante mi je na basic i s tom che karticom ima ovrl 90 ali nakon tekme je imao ocjenu koju ima na kartici 85. Stoga mi je nejasno kako su njegove NIF kartice s većom ocjenom nego moje IF? Ima neka fora i otkrit ću je. U svakom slučaju stavit ću sve na ea forum pa ćemo vidjeti kaj će ljudi reći.
Evo ti primjer mog martiala. Znači bez obzira na che karticu s kojom ima ovrl 91 njemu se u igri ne mijenja njegov ovrl koji je uvijek 84 i prije početka tekme i nakon završetka tekme? Stoga nije mi jasno zašto lik koji ima NIF karticu martiala 82 ima martiala 86 kao što mi nije jasno zašto lik koji ima kompletan napad s karticama ovrl 79 stoji prije početka tekme ovrl napada 90? Meni bi onda trebalo stajati 99 a ne stoji. Čudno je sve to.
Kažeš da sve ove kartice imaju IF. Ok. Nađi mi i pokaži karticu IF Kantea ovrl 87 i ja ti dam svog OTW 85. Može i IF Martial ovrl 86, ja ti poklonim svog IF 84. Vrlo jednostavno.
Ušao u FUT nakon mjesec, 2 i vidim dalje isto sranje. Delay, lag do neba, passing katastrofalan - dodajem vertikalno prvom igraču (iznad njega jos 2) i lagano x kad odjednom je lopta usmjerena na najgornjeg igrača... Ne pamtim kad sam zadnji put dao precizan pas, a da nije driven pass...
Mene samo zanima kako se ljudi ne bune na takve probleme, kako je moguće da se problem o kojem se priča od početka FIFE 17 nije još riješio...
Ne znam na čemu igraš ali ja kužim na svojim tv aparatima da nije isto na kojem igram kaj se tiče input laga. Vrlo vjerojatno u cijeloj priči ima i kvaliteta internet veze neke veze s kvalitetom igranja. Imaš onaj program kojim iskontroliraš kakva ti je veza prema ea serverima pa provjeri. Meni kaže izvrsna. Meni su dodavanja bila problematična u prošloj fifi ali u ovoj rijetko koju tekmu imam ispod 88% točnih dodavanja.
Danas igram s likom ja 95% a on 92%. No jednom se krivo dodam i odmah gol. I to je problem. Nakon što smo svi konačno skužili kako da ti igrači prilaze i idu u prazan prostor preciznost dodavanja svima je porasla. Najbolja fora je kaj niti sami ne znamo sve fore koje su nužne za što kvalitetnije igranje. No to i dalje ne znači da igra nema dosta problema. Ima ih i to je svima jasno. No kako god uzmeš ovo je po meni jako dobro izdanje igre unatoč svim manama.
Uopće nisam frustriran. Dapače odigrao sam dvije odlične utakmice i to u formaciji u kojoj nisam nikada do sada igrao. S obzirom da sam zadnja dva mjeseca odigrao par tekmi jako sam zadovoljan, no kada se počelo o tome pričati počeo sam obraćati pažnju i interesantno je da uvijek protivnički igrači imaju ocjene kakve te kartice nemaju u igiri a moji imaju uvijek iste ocjene kakve imaju na karticama? Malo je to čudno i tražit ću objašnjenje jer me sada to počelo interesirati.
Napomenuo sam da nije dodao atribute. Isto tako imam IF Martiala i OTW Kantea. Na IF Martialu imam maestro che karticu s kojom na LF poziciji ima ocjenu 91 ali moj IF Martial nakon tekme imao je ocjenu kakvu ima na kartici, znači 84. Kante mi je na basic i s tom che karticom ima ovrl 90 ali nakon tekme je imao ocjenu koju ima na kartici 85. Stoga mi je nejasno kako su njegove NIF kartice s većom ocjenom nego moje IF? Ima neka fora i otkrit ću je. U svakom slučaju stavit ću sve na ea forum pa ćemo vidjeti kaj će ljudi reći.
Evo ti primjer mog martiala. Znači bez obzira na che karticu s kojom ima ovrl 91 njemu se u igri ne mijenja njegov ovrl koji je uvijek 84 i prije početka tekme i nakon završetka tekme? Stoga nije mi jasno zašto lik koji ima NIF karticu martiala 82 ima martiala 86 kao što mi nije jasno zašto lik koji ima kompletan napad s karticama ovrl 79 stoji prije početka tekme ovrl napada 90? Meni bi onda trebalo stajati 99 a ne stoji. Čudno je sve to.
Kažeš da sve ove kartice imaju IF. Ok. Nađi mi IF Kantea ovrl 87 i ja ti dam svog OTW 85. Vrlo jednostavno.
Kada sam rekao da imaju IF znači mislio sam da im je rating proijenjiv a ne da imaju ove kartice, neko ja napisao da ovaj novi Firminho na CAM ima 94 rating.
Možda ti Dembele ima veći rating od 85 zbog svih ovih linkova samo ga stavi da bude RF ili provjeri Bains već možda.
Ne znam kakav je fazon s tim, nemam IF kartice niti jedne ako skupim za IF Mane-a, probaću sve.
Možda ne možeš vidjeti svoje igrače :D ako imaš frendove koji imaju if-ove provjeri njihov status pa javi.
Kada sam rekao da imaju IF znači mislio sam da im je rating proijenjiv a ne da imaju ove kartice, neko ja napisao da ovaj novi Firminho na CAM ima 94 rating.
Možda ti Dembele ima veći rating od 85 zbog svih ovih linkova samo ga stavi da bude RF ili provjeri Bains već možda.
Ne znam kakav je fazon s tim, nemam IF kartice niti jedne ako skupim za IF Mane-a, probaću sve.
Možda ne možeš vidjeti svoje igrače :D ako imaš frendove koji imaju if-ove provjeri njihov status pa javi.
Pa rekao sam ti da nije i da imam sve te kartice te sam ti linkao svog IF Martiala i protivnikovog NIF Martiala koji ima veću ocjenu od mog. Che kartica mijenja određene statse ali ne mijenja ovrl kartice koji je uvijek isti. Stavio sam ti i fotku koliku ocjenu ima moj if martial na lf, 91 ako se ne varam ali to se u igri fizički ne vidi. On to ima kroz svoje statse a ne kroz ovrl koji ostaje nepromijenjen.
Naravno da na kraju tekme vidim sve svoje igrače kao što vidim i protivnikove. Kako rekoh, budem pokrenio temu na ea forumu pa da vidimo kaj će ljudi reći. O čemu je tu riječ? Meni za sada nije jasno. Možda nekome je...
Pa rekao sam ti da nije i da imam sve te kartice te sam ti linkao svog IF Martiala i protivnikovog NIF Martiala koji ima veću ocjenu od mog. Che kartica mijenja određene statse ali ne mijenja ovrl kartice koji je uvijek isti. Stavio sam ti i fotku koliku ocjenu ima moj if martial na lf, 91 ako se ne varam ali to se u igri fizički ne vidi. On to ima kroz svoje statse a ne kroz ovrl koji ostaje nepromijenjen.
Naravno da na kraju tekme vidim sve svoje igrače kao što vidim i protivnikove. Kako rekoh, budem pokrenio temu na ea forumu pa da vidimo kaj će ljudi reći. O čemu je tu riječ? Meni za sada nije jasno. Možda nekome je...
Ma znao sam to.
Ne vidim da je neki big deal uopšte ne mogu ništa da naguglam o tome
Ma znao sam to.
Ne vidim da je neki big deal uopšte ne mogu ništa da naguglam o tome
Pa niti ja i to me najviše ebe. Nitko ne priča o tome. Poslat ću upit ea sportsu i staviti na forum pa da vidim reakcije. Inače danas sam poslao poruku liku s pitanjem otkud mu takve ocjene igrača. Do sada mi nije odgovorio.
Produžili su jer jedu govna sa serverima.
Nikad gore nisam prošao wl kao ovu.
4 tekme dnf, naravno sve sam vodio, ostalo mi još 10 tekmi, imam 5 pobjeda, sramota živa.
I do sada me stalno spajao sa brutalnim ekipama, sve if, motm ekipe, najebo sam se ko majmun.
i kod mene isto zavrsio wL-u sa 7 pobjeda uzas,spajaalo me sve sa jakim ekipama i bacilo me 6x van(dnf) nikad gore prosao...
Da. Morao sam prodati aubameyanga kako bih skupio dovoljno coinsa. Bio je pravi trenutak za to jer mu je cijena porasla. Platio sam ga 195k a sinoć sam ga prodao za 255k coinsa. Interesantno koliko mu cijena skočila u dva tjedna.
movie aj kad otvoris temu na ea os mi poslat link bas i mene zanima ta situacija pa da malo popratim razvoj hehe
Naravno. Budem danas. Sinoć sam gledao ligu prvaka a i čekam hoće li mi ea odgovoriti da ne napadnem lika bez veze jer ću ga uzeti za primjer.
Ja sam prijavio do sad nekih 20ak igrača, najviše sa drafta zbog izlaženja nakon prve minute. Ni jedan odgovor od EA do sad nisam dobio 
Mislim da sam napokon sastavio savršenu ekipu za moj budžet. U prošloj ekipi BPL mi je smetao loš LB, a Alex Sandra nisam mogao nikako ukomponovati da bude chemistry sa 10kom. Poslije sam napravio neku ekipu, kupio MOTM Manea, u formaciji 4-3-2-1 (sa RF i LF). Međutim nije me dojmio i tražeći koga da nađem kao zamjenu sam otkrio najbolju moguću ekipu, barem tako izgleda.
Utakmicu krećem u ovoj formaciji i sa ovom ekipom:
Nakon prve minute Kante ulazi umjesto Mertensa i mjenjam formaciju:
Walcottu je jedina mana za RW ta što ima 3* skill moves, ali za napadača je ekstra.
Inače druga formacija bude sa maksimalnim chemistrijem tako da je sve top.
Imat ću 150k+ viška dok prodam neke igrače, a pare ću čuvati za neki update kad neki novi igrač naleti :).
Ekipa je bolesna!! Walcott je isto Ronaldo na ST. Brz, dobar dribling, finishing odličan. Ne moze ga niko tako lako ni otpuhati, on i Lukaku zajedno 

4/4 u prvoj ligi za sad, zadnju sam 6-0 vodio frajera u 60oj kad je odlucio da izađe nakon što nije mogao stici Walcota i dobije crveni.
Doduše treba sačekati WL, jer tu od input laga, bogovskih ekipa i svega ima, na kraju cu i Walcotu sve psovat 
Dobro ako rasporediš pomalo za svaku veče uz piće i grickalice može se bar do golda...na PC-u je 25, a ne vidim ni da bih igrao svih ovih 25 da imam nekih obaveza.