FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 704.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 17

mjesecne i tjedne nagrade

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Fakat je market u banani. Bidam igrača za 151k coinsa i netko u istom trenutku stisne 175k coinsa i meni prebaci na 176k coinsa i kupim igrača za svotu koju nisam imao namjeru dati za tog igrača? Pa kaj je to? Netko je stisnuo više i logično je da mene odbije s mojom cijenom a ne da prebaci za tisuću coinsa više od trenutne ponude. Ne igram da mi tlak ne raste sada više neću niti na market ići jer mi tlak jednako raste...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Užasne monthly nagrade Perrin, Etto i Reyes...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
dobim u sredu uvece if firmina (295k otisao) u draft peku...volim da odigram nekoliko draftova i da skupim desetak pekova 15k i bolje i onda sve zajedno da ih otvorim mislim da tako imam bolje sanse nego da otvaram odma posle drafta (verovatno nema nikakve veze ali aj)...u mesecnoj nagradi dobijem falcaa 86 nista specijalno i dva neka panja 81 rejting.

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
dobim u sredu uvece if firmina (295k otisao) u draft peku...volim da odigram nekoliko draftova i da skupim desetak pekova 15k i bolje i onda sve zajedno da ih otvorim mislim da tako imam bolje sanse nego da otvaram odma posle drafta (verovatno nema nikakve veze ali aj)...u mesecnoj nagradi dobijem falcaa 86 nista specijalno i dva neka panja 81 rejting.

Ja sam otvorio u startu 100 packova pa nisam dobio igrača ratinga većeg od 83. Jebeni nolito mi je bio najbolji igrač. Toliko o šansama s većim brojem otvorenih packova. Sve je samo sreća. Lik neki dan kaže da je od izlaska fife do danas otvorio 5 packova i u petom je dobio tif nainggolana.

U srijedu otvorim 10 packova i opet banana. Neću više otvarati packove jer jednostavno iz moje perspektive to nema smisla. Ti si u packovima dobio koliko i ja trgovanjem na marketu a usro sam se da dođem do neke količine coinsa. Otvorio sam do sada sigurno preko 600 packova i jedino bitna kartica koju sam dobio bio je otw kante koji je u tom trenutku išao za 90k coinsa. Nakon toga u besplatnom packu dobio if coutinha koji je vrijedio u tom trenutku 110k coinsa i sancheza koji je išao za 150k coinsa. I to je to u 600 packova, ako ne i više..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

SBC Kane.

pripremio sam se za njega ali kurcina, nisam racunao da ce za svaki trebati IF igrac 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Lukaku IF (87) je BOG!!!!!
Prve 3 utakmice u WL, 3 puta igrač utakmice, ukupno 7/10 golova je postigao!!! U posljednjoj utakmici izlazi ovaj nakon njegovog hattricka u 50 minuti, zabija gol iz kornera doslovno sa linije pored gola, iz nemoguće pozicije, iz okreta. LLoris brani i lopta ulazi u gol, Llorisu pripisuju autogol ahhahaha...

Benteke If (86) je dobar bio, ali Lukaku je veći nivo.... Samo da ga ne ureknem .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Je li netko počeo slagati sbc kanea? Ako je koliko će ga koštati neka stavi na grupu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja sam mislio (pc) ali sam odustao kad sam vidio koliko su vec nabili cijene..Negredo na 6k toliko o tome.Delle Ali je bio na 50k sad je 85k..Za te coinse ladno uzmeš Lukaku-a 87 i još ti ostane ^^

Za PS/XB1 je vjerojatno duplo manje

Ovo na PC-u više nije normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Je li netko počeo slagati sbc kanea? Ako je koliko će ga koštati neka stavi na grupu.

Nema više if allija na ps4, eriksenov prvi if ide za 200k.....

13 godina

Otkad ovo postoji?

17 godina
jpantalon kaže...

Otkad ovo postoji?

Otkad je futa. To gledam svake godine. Ove godine redovito petkom kada kreće wl i kada je najviše igrača. Probaš dva tri puta i upadneš, nije bed ali ljudi deru godišnje na ovoj igri na stotine milijuna dollara i sramota je da mi pošalju poruku da odjebem jer je gužva na serveru.

13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
movie kaže...

Nema više if allija na ps4, eriksenov prvi if ide za 200k.....

ja sam odustao i rasprodao sve sto sam kupovao ovaj tjedan, da sam imao 550 Bojana Krkica sve bi ih prodao, kasno sam skuzio da on vise nije u Stoke'u i sad mi je jebeno krivo.

13 godina
Sramota je i da uđem i da igram wl sa 4 od 5 crtica i vidim da je button delay toliki i meni i mom protivniku da nijedan ball roll ili bilo koja finta ne prolazi
17 godina
C3c1l kaže...

ja sam odustao i rasprodao sve sto sam kupovao ovaj tjedan, da sam imao 550 Bojana Krkica sve bi ih prodao, kasno sam skuzio da on vise nije u Stoke'u i sad mi je jebeno krivo.

Ja sve krivo kupio. Uzeo if trippiera pa nif 20 kartica, pa llorisa, dembelea, walkera. Uglavnom izgleda ništa što nekome treba za sbc. Gledam lika na netu prodao pun kufer trippiera po 5k coinsa. Ne znam na kojoj platformi ali na PS4 ima ga za 500 coinsa koliko hoćeš. Ma neću se više uopće time baviti jer mi je jednostavnije kupiti 10 motm thiaga i zaraditi deset puta više nego na ovim sbc pisdariama.

13 godina
Za koliko kupis motm thiaga i za koliko prodas kad toliko zaradis?
12 godina
neaktivan
FIFA 17

zna netko mozda kako da maknem onu crtu iznad igraca koja pokauje koliko jako pucam/dodajem/ubacujem?

0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...
Za koliko kupis motm thiaga i za koliko prodas kad toliko zaradis?

To mi je uvijek interesantno. Na bidanju sam ga dobijao između 150/160k coinsa a uredno ga prodavao za oko 180/185k coinsa. Sinoć sam ih po toj cijeni uzeo hrpu a i danas do 17 isto tako. Čak i onog nesretnog kaj sam bidao protiv svoje volje za 176k sam prodao a da nisam na njemu izgubio. Nisam zbrajao ali jučer i danas sam prodao sigurno 20 motm thiaga. Mogao sam i više ali uvijek me neki strah da ih neću sve prodati ili da će im cijena pasti pa da će mi ostati.  Više ih nema puno na marketu pa mu je cijena oko 170k a to mi nije cijena vrijedna kupnje na kojoj mogu zaraditi. Sada tražim drugog igrača za trgovinu.

Inače od prošlog vikenda sam vrtio i sif sokratisa. Uzimao sam ga od 110/118k coinsa a prodavao 140/150k coinsa. Danas mu je skočila cijena pa se ne isplati.

Najbolje je igrače prodavati poslije ponoći jer je ponuda duplo manja pa su cijene veće i lakše je prodati igrača po dobroj cijeni. Skočim do jutra dva puta do wc pa dva puta produžim igrače na marketu. Kupnja se opet isplati u nedjelju poslije podne kada svi završavaju s wl pa se rješavaju igrača i mogu se kupiti kartice za pravo čudo od cijene ako imaš sreće da si u pravom trenutku na pravom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 22:11 (movie).
9 godina
neaktivan

https://www.futbin.com/ , tu imas pod active challanges koliko ti otprilike treba coinsa na kojoj konzoli za koji SBC..

17 godina
FIFA 17
Sommer mi se čini dobar posao. Sad ga kupujem po 40k a tek je izašao. Odlični statsi, bundesliga, mora bit neka zarada na njemu. Valjda nisam krivo procijenio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni se cini predobar, jos je jedan od onih op golmana. ako je fahrmann ide za 80 90 trebao bi i on.Imao sam ga na pocetku futa u njemackoj ekipi i bio mi je bolji od lena. Tolisso bi trebao biti vrhunski cm.

17 godina
jpantalon kaže...

Meni se cini predobar, jos je jedan od onih op golmana. ako je fahrmann ide za 80 90 trebao bi i on.Imao sam ga na pocetku futa u njemackoj ekipi i bio mi je bolji od lena. Tolisso bi trebao biti vrhunski cm.

Ide za 50k max. Što sam ujutro prodao dok je bila slaba ponuda, prodao sam. Ostao mi još jedan i morat ću mu skinuti maksimalno cijenu da ga se riješim dok još više ne padne cijenom poslijepodne kada će se otvarati više packova. Inače imao sam nif sommera i bio mi je ok golman. Ništa lošiji od neuera. Problem je kaj je kriva nacija pa ne paše za neki solidan hybrid.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 14:50 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17
ovaj novi IF Firmino je bijesan igrač, lud je ko šiba

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

unazad 2-3 tjedna primjecujem.cim utakmica krene protivnik stisne pauzu 20 sekunda nesto namjesta.

i onda ja ne mogu pas spojit, igraci se cudno ponasaju. i sve.

da ne govorim da mi messi njegov nadskace moga kompanya i smallinga i chielinija i bonuccia.

i normalno nikad ne dobijem ako neki protivnik odmah na pocetku stisne pauzu.

znaci ima neki cheat?

imali jos neko takvih iskustava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Također skoro pa slične situacije, insigne nadskoči smallinga i chielinija u paru :/ 

jedino kod mene poslije poluvremena pauziraju i otad kreće šou 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gledao sam aa9skillza i poceo 4312 igrati i stvarno ekstra formacija sa Maneom i Lukakom naprijed.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

unazad 2-3 tjedna primjecujem.cim utakmica krene protivnik stisne pauzu 20 sekunda nesto namjesta.

i onda ja ne mogu pas spojit, igraci se cudno ponasaju. i sve.

da ne govorim da mi messi njegov nadskace moga kompanya i smallinga i chielinija i bonuccia.

i normalno nikad ne dobijem ako neki protivnik odmah na pocetku stisne pauzu.

znaci ima neki cheat?

imali jos neko takvih iskustava?

Ljudi mijenjaju formaciju. Većina ti kreće s 4-3-2-1 i onda se prebacuje na 4-1-2-1-2(2) tako da mu recimo ronaldo ili messi igraju na ST s full che. To radi 90% igrača koji imaju takve krilne igrače koje onda prebacuju na ST a da im ne padne che.

Nego, svrbi me IF Griezmann. Još je skup iako mu je cijena dosta pala u dva dana. Vidjet ćemo kako će se cijena kretati sutra poslijepodne. Ne dam više od 900k za njega. Ako ide, ide ako ne, nikome ništa...

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Gledao sam aa9skillza i poceo 4312 igrati i stvarno ekstra formacija sa Maneom i Lukakom naprijed.

Lik mi je odvratan. Svršava na svojoj igri a nikada ne prikazuje kada primi gol, bar ja još nisam pogledao takav klip. Zato mi je od svih tih seronja najdraže za pogledati ovvya. Ako ništa lik je bar normalan dečko.

9 godina
neaktivan
ova igra je neigriva na xboxu juče i danas.toliko su igraci tromi i neagilni da je to strašno.imao toty krosa i toty iniestu i ne mogu dva pasa da spoje uzasne kartice(mozda je i do gameplaya) puko sam na njima 50k najmanje jer sam ih prodao posle 5-6 utakmica. uzeo sada 87 naingolana i 85 tolisa kakve dve zverine na sredini.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Clickbaiter.Svaki video unstoppable,most Op...

Bome imaš 100 videa gdje govori da ne misli za sebe da je dobar igrač a imaš i golove koje je primio sada u wl.
This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice