FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 17
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

U fifa 16 sam se zajebao imam 300 igraca ,Italijanska,Nemacka,Englesak,Francuze,Brazilce ,samo nemam Spance!

Sad cu panetnije samo 2 tima za fitnes i tacka .I idem do svog limita a to je sredina tablice ,dok mogu da igram bez frustracije.

I pomalo, za gust sto kazete !

Ne isplati se slagati puno momčadi. Igrači stalno gube na cijeni i stalno pušiš. Imam samo dvije momčadi i kad mi dosade prodam jednu i složim drugu. Puno manje izgubiš na 11 igrača nego na 300. Ionako ne možeš igrati s 5 momčadi. Imam u klubu 30 igrača, i par onih kaj ne možeš prodati a i to je previše. Neki ne vrijede ništa pa nema smisla prodavati ih...

Pa da ali to nisam znao na pocetku fifa 16.Sad cu Nijemce  i Engleze vjerovatno slagati samo.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 7:02 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 17

Pa li nekao zna ima li na paypalu ogranicenje na kartici sto se tice iznosa koji moze da se skine ?Mozda me to ebe ?

Nigdje ne vidim tu opciju ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 22:38 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz oprostite ako sam falio temu..ali zanima me dali ce fifa 17 bit ista za ps3(mislim na karijeru i tako),kao za pc,ps4,itd..

0 0 hvala 0
17 godina
Domo1950 kaže...
Pozz oprostite ako sam falio temu..ali zanima me dali ce fifa 17 bit ista za ps3(mislim na karijeru i tako),kao za pc,ps4,itd..

S obzirom da se fifa 17 za PS3 radi na prastarom engineu, vrlo vjerojatno će biti velikih razlika...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Nece.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Nece.

Što neće? Teško je razlučiti kome odgovaraš? Njemu ili meni?

11 godina
neaktivan
Vjerovatno je odgovorio da nece bit ista za ps3.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Nece.

Što neće? Teško je razlučiti kome odgovaraš? Njemu ili meni?

U isto vrijeme jbg.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 17

Izgled FUT kartica u fifi17

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Samo podsjetnik da za nešto više od sat vremena (u 19:30) počinje prezentacija FUT-a za FIFU 17 na Twitchu.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SHUT UP AND TAKR MY MONEY!!!
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Tommy_123 kaže...
SHUT UP AND TAKR MY MONEY!!!

Ak ce bit ko u najavi, soliranje ne gine... Ovome nista ne vjerujem dok sam ne okusim gameplay, sve je to montaza...

14 godina
FIFA 17

Nadam se da ovaj FUT Champions znaci da su konacno iskorijenili cheatere..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 20:07 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Gledam stream i ozbiljno razmisljam da ostavim novac sa strane za x360 controller i novu FIFU. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

ja ozbiljno razmisljam da prodam pc i uzmem ps4

mkay?

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

izgleda da je PACE OP

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Nadam se da ovaj FUT Champions znaci da su konacno iskorijenili cheatere..

Ako ne, ovo je kraj futa s ovakvim nagradama... inače, izgleda da reus bayerna samo na fifi može dobiti... nije loš..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ne kužim likove koji rade u EA. Igraju li oni uopće svoje igre? Pa čovječe kome je bitno ušminkano otvaranje packa kad ti se igrači ponašaju kao roboti sa najjačim duracell baterijama ikad. Naravno, ono klasično dodavanje iza leđa gdje lopta putuje 60m ide direkt u noge, a Castro prvom do sebe ne može dodat. A da ne spominjem kornere i slobodne udarce, ništa odvratnije nisam dosad vidio, neprirodno za popi*dit...
Molim vas developeri, napravite bolju nogometnu simulaciju od FIFA-e pa makar sa enginom starim 15 godina. Jednostavno ne želim prolaziti kroz Golgotu igranja ove igre i kupovanja iste, pare potrošene u cajke i fufice su bolje uložene od ove budalaštine.

PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
16 godina
Rayz00 kaže...

Ne kužim likove koji rade u EA. Igraju li oni uopće svoje igre? Pa čovječe kome je bitno ušminkano otvaranje packa kad ti se igrači ponašaju kao roboti sa najjačim duracell baterijama ikad. Naravno, ono klasično dodavanje iza leđa gdje lopta putuje 60m ide direkt u noge, a Castro prvom do sebe ne može dodat. A da ne spominjem kornere i slobodne udarce, ništa odvratnije nisam dosad vidio, neprirodno za popi*dit...
Molim vas developeri, napravite bolju nogometnu simulaciju od FIFA-e pa makar sa enginom starim 15 godina. Jednostavno ne želim prolaziti kroz Golgotu igranja ove igre i kupovanja iste, pare potrošene u cajke i fufice su bolje uložene od ove budalaštine.

Pa koliko ja vidim svi tvoji problemi su riješeni ako zaigraš full manual match. Nažalost, za redovito uživanje u istom je očito potreban PS4, jer na PC se protivnika čeka od 5 do milijun minuta :D

EDIT: ali po tvojem potpisu koji tek sad vidim, ni tu nemaš problem.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 21:10 (dreammaker).
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Rayz00 kaže...

Pa koliko ja vidim svi tvoji problemi su riješeni ako zaigraš full manual match. Nažalost, za redovito uživanje u istom je očito potreban PS4, jer na PC se protivnika čeka od 5 do milijun minuta :D

EDIT: ali po tvojem potpisu koji tek sad vidim, ni tu nemaš problem.

Probao sam ja i više puta full manual, no to ne rješava moj problem, lopta opet zna otić krivom igraču jer joj nije jasno zašto dodajem malo jaču loptu igraču bliže meni.
Ja se jednostavno želim opustit uz igranje, manual se opušteno ne može igrat jer ako nisi maksimalno koncentriran to uopće ne liči na nogomet nego na neku seosku nabijačinu na livadi.

PSN: RayzCRO
17 godina
Rayz00 kaže...

Istina, da otvoriš 20 packova trebat će ti dva sata? Igra je vidno brža. Ne kužim zašto? Opet se javljaju neke pogreške s pozicioniranjem igrača. Bočni stoji sam i nikoga ne čuva samo da poništi zaleđe. To nema smisla. Start s leđa, svi viču crveni a sudac niti žuti nije dao. Niti to nema smisla. Štite prljavu igru umjesto da je sankcioniraju. Igra lijepo izgleda ali bojim se da je puna problema, onih sitnih koji neke igrače živciraju, neke ne a neki ih neće niti primjetiti..

10 godina
neaktivan
FIFA 17

evo ko je propustio gameplay fife 17

0 0 hvala 0
10 godina
Meni se cini da su opet ubrzali gameplay :-\
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Jbt kako ovo loše (isto) izgleda. Đabe novi engine kad ne doprinese gameplayu.

Izgleda da mi je jedina nada da manual stvarno je puno popularniji na PS4. Iako tupsani nikako da ubace manual filtere i u FUT. Ali lako moguće da i preskočim prvu generaciju na Frostbiteu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Pozz evo pogledao sam malo sistemske zahtjeve ove fife ali posto se nerazumijem bas u komponente racunala zanima me jeli dosta jaca nego prosle god ?

Mislim hocu li je moci igrati HIGH 60FPS kao i ovu proslu?

PC mozete pogledati pod my pc

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
MaciStyle kaže...

Pozz evo pogledao sam malo sistemske zahtjeve ove fife ali posto se nerazumijem bas u komponente racunala zanima me jeli dosta jaca nego prosle god ?

Mislim hocu li je moci igrati HIGH 60FPS kao i ovu proslu?

PC mozete pogledati pod my pc

Bez problema !

10 godina
ruya kaže...

Ubrzan gameplay i izgleda kao arkada, prolaze stvari koje ne produ ni u zupanijskim ligama, umjesto da teze realnosti oni kao da se vracaju u proslost gdje si zabijao cuda od golova i prvo se cudio tome ko pura dreku, a nakon toga je to preslo u rutinu i pod normalno... Opet ce bit silovanja na ovaj ili onaj nacin, ali nadam se da grijesim ili cu zapest sa 16. do petog mjeseca...

13 godina
neaktivan
pogledao gameplay i nista novo i nisam se iznenadio a ni ocekivao nesto previse....treba ovo da uzme 2K i da im pokaze kako se pravi igra....prs da i ne spominjem on je odavno propao....
17 godina
ruya kaže...

Dobro ti se čini. Ovo je na granici igrivosti.

mackocicko2004 kaže...

Bez problema !

Kako si tako siguran? Igra je rađena, kažu na najnaprednijem engineu današnjice i ti očekuješ da neće biti zahtjevnija od fife16. Za početak igra je duplo veća što se zauzetosti na HDD tiče. Tko zna kakve još tajne krije..

Red_Star_Forever kaže...
pogledao gameplay i nista novo i nisam se iznenadio a ni ocekivao nesto previse....treba ovo da uzme 2K i da im pokaze kako se pravi igra....prs da i ne spominjem on je odavno propao....

Dobro, ja i dalje ne kužim tu zasljepljenost s 2k? Instalirao sam igru, par dana igrao i obrisao. Koliko problema ima fifa toliko ih ima i nba 2k16. Igrači se sudaraju po terenu, igrači klize po parketu, kolizija igrača prosječna, piganje dresova jednu generaciju iza fife. Gačice igračima ulaze u nogu a kada leže na podu svima su gačice kao štirkane pri pranju. Niti malo fleksibilnosti na njima. Možda je sam gameplay nekome zanimljiv ali tehnička izvedba ništa posebno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice