FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 17

Baš me zanima postotak igrača koji aktivno igraju Career Mode u FIFI. Meni je to odavno izgubilo svaku draž. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Slazem se, karijera me zanima koliko i FUT. igrao bi karijeru da je prebace online, naravno, bez onih FUTarija. samo karijera i gotovo. Inace mi je prekompleksna i bolji mi je football manager za to. Ipak, veselim se ovom Journey modu to cu s gustom probat.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Igra obara sa nogu i bez razmišljanaj sam je prednaručio, još da je isposlovati neki anticheat program, pa da se mi dobrice obračunamo sa onim žoharima.

Neka se ne uvrijede tzv. žohari, jer prtpostavljam da Vas ima i na ovom forumu koji koristite onaj vražiji cheat, ali jednostavno nemogu iskopati ljepšu riječ za Vas, jedino neku goru.

Origin ID: TheVermilion86
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 12:37 (Vermilion).

2 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 17
Hexfire kaže...

Baš me zanima postotak igrača koji aktivno igraju Career Mode u FIFI. Meni je to odavno izgubilo svaku draž. 

Ja isto to ne igram, nije mi zanimljivo jer nije online...

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina
Hexfire kaže...

Potrosim 10h na svaki carrer mode nove fife, da poprave AI da mjenja stil igre po klubu igranost career moda bi se povecala za 200%

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Za anticheat bi po meni bilo najbolje nesto kao VAC,ali samo puno bolje.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

najbolji anticheat jest da nakon utakmice imas jednostavno pitanje:

bi li s ovim protivnikom opet igrao?

i vise te ne spaja s kriplom. tako fino chiteri nakon mjesec dana vise nemaju s kime igrat i gotovo.

17 godina
jovial kaže...

i vise te ne spaja s kriplom. tako fino chiteri nakon mjesec dana vise nemaju s kime igrat i gotovo.

I onda bi specijalci odgovarali da ne bi s ovim igračem više igrali jer je bolji od njih. Nastao bi kaos. Nakon mjesec dana 90% igrača više ne bi imali s kim igrati...

Što misliš što bi rekao i zaokružio lik koji mi izađe nakon 20 minuta tekme s tri komada u mreži? Misliš da mu je izazaov ponovno igrati s nekim tko ga na brzinu natovari?

10 godina
FIFA 17

Da li je kupovao neko igre preko Instant gaming-a, mislim da su bas povoljni, recimo fifa 17 kosta 40 eura, mafia 3 kosta 31,98 eura...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
jovial kaže...

I onda bi specijalci odgovarali da ne bi s ovim igračem više igrali jer je bolji od njih. Nastao bi kaos. Nakon mjesec dana 90% igrača više ne bi imali s kim igrati...

Što misliš što bi rekao i zaokružio lik koji mi izađe nakon 20 minuta tekme s tri komada u mreži? Misliš da mu je izazaov ponovno igrati s nekim tko ga na brzinu natovari?

Bez obzira na takve igrače i sam sam par puta rekao da mi se neka vrsta blacklista dopada. A baš ak je netko toliki tupan da će stavljati sve koji su bolji od njega na BL, šta bi mu ja. 

ruya kaže...

Da li je kupovao neko igre preko Instant gaming-a, mislim da su bas povoljni, recimo fifa 17 kosta 40 eura, mafia 3 kosta 31,98 eura...

Kupovao sam jednom nešto i prošlo je ok. Ali tu stranicu kao i sve tog tipa koristiš isključivo na vlastitu odgovornost.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
jovial kaže...
drakula789 kaže...

ma oni trebaju složiti da sama igra traži nepravilnosti u izvođenju aplikacije, a to mogu tako da sami prouče cheat aplikaciju i naprave sustav za detektiranje i onda lako mogu nekome podjelit ban koga detektiraju. nema ništa od toga ako ne ulože lovu u to

nemam za potpis
12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

ma mislio sam da je blacklist individualan a ne globalan. znaci ti vise ne moras igrat sa kriplom i spaja te sa sljedecim. lako se napravi algoritam da se vidi tko koga i zasto blokira, sigurno ne bi vrijedilo isto za onoga koji se nakon sta gubi iskljuci i onoga koji odigra do kraja svaku utakmicu bez obzira na rezultat. uglavnom, džaba nama raspravljat, znaju i u ea kako to rijesiti pa ne rade nis.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ili kao u titanfallu,cheateri s cheaterima.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Zašto bi kupovao na toj stranici kada ima jeftinijih? Recimo, na ovoj ja uzimam zadnje dvije godine i sve je bilo na vrijeme i bez problema. Serial key mi dolazi par dana ranije nego izađe igra. Stvarno su profesionalni.

http://www.cdkeys.com/pc/games/fifa-17-pc-cd-key-origin

Hexfire kaže...
Bez obzira na takve igrače i sam sam par puta rekao da mi se neka vrsta blacklista dopada. A baš ak je netko toliki tupan da će stavljati sve koji su bolji od njega na BL, šta bi mu ja. 

A gle, ti, ja i većina ne bi a vjeruj mi velika većina bi. Ako su voljni izlaziti iz igre nakon 20 minuta, zašto ne bi bili sposobni križati ljude koji su bolji od njih?

Mislim, volio bih da se to na neki način regulira ali previše demokracije nikada nije bilo dobro u ničemu. Vrijeme je da se ea pozabavi tim problemom ili neka jednostavno prestanu prodavati igru za PC. manje ćemo plakati...

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Zašto bi kupovao na toj stranici kada ima jeftinijih? Recimo, na ovoj ja uzimam zadnje dvije godine i sve je bilo na vrijeme i bez problema. Serial key mi dolazi par dana ranije nego izađe igra. Stvarno su profesionalni.

Hexfire kaže...

A gle, ti, ja i većina ne bi a vjeruj mi velika većina bi. Ako su voljni izlaziti iz igre nakon 20 minuta, zašto ne bi bili sposobni križati ljude koji su bolji od njih?

Mislim, volio bih da se to na neki način regulira ali previše demokracije nikada nije bilo dobro u ničemu. Vrijeme je da se ea pozabavi tim problemom ili neka jednostavno prestanu prodavati igru za PC. manje ćemo plakati...

Tu je jos najfetnije  

10 godina
movie kaže...

Kom se ne svida neka ne igra i nece ce plakat...

Nakon jucerasnjeg zla imam apstitenciju bar do 9. mjeseca, a za 17 cemo vidjet. Cekat cu jedno 2-3 tjedna poslije izlaska tako da mogu procitat tvoju kritiku jer znam da se nece odnosit na to kako jebeno igra izgleda (kao sta ce pisat 90% recezenata koji zapravo uopce ne igraju nogomet nego im je primarna zabava cod ili battlefield i sl.) nego na ono najvaznije, kakav je gameplay...

13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ljudi sta ste vi dijeca  ili sta vec ,radite li vi sta u zivotu pa vam je 100 e para ?! :)

Tatu i mamu za vrat daj pare za fifu i gotovo !

Mene dijeca ogulise ,te hoce s5 ,te bicucicle te rolere te studiram na privatnom fax. 2000 e godina i tako ! hahahahah

Nađeš mi jedan tipfeler u deset postova i skrećeš mi pozornost na njega. Ja sam ti našao 19 tipfelera ili pravopisnih grešaka u ovih par rečenica? Zar te ovo "dijeca" ne bode u oči? Nauči da nakon završetka riječi bez razmaka ide zarez, točka, upitnik, uskličnik pa onda razmak i početak nove riječi ili rečenice.

Pričaš da 100 eura i nisu neki novci a onda kupuješ jeftine gamepadove jer ne želiš dati 50 eura za pošteni gamepad. Netko je negdje rekao: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Kupio si nekoliko gamepadova a nisi našao onaj pravi, bar tako kažeš. Kada sve zbrojiš, potrošio si više novca za nekoliko loših gamepadova nego što bi potrošio za jedan pošteni a u konačnici i dalje si nezadovoljan. Za nešto što te ne veseli, puno je dati i jedan euro. Ako se netko ne osjeća ugodno igrajući fifu ili ga to ne veseli, nema niti jedan razlog zašto bi je kupio. Kakva god fifa bila, trenutno ne mogu naći bolji nogomet pa ću i dalje istovremeno uživati i živcirati se ovom igrom. Netko ima kraći fitilj pa možda neće... ostavit će tih 100 eura u džepu i potrošit ih na nešto drugo..

Još četiri dana do predstavljanja najveće navlakuše koju je jedna igra ikada imala. Naravno riječ je o futu...

U Bosni se pise dijeca ,tako su me ucili u skoli ,drugo Logitec  f 310 je kostao 75 km ili ti oko 38 e ,tako da ne znma sta da ti kazem .... :)

Ne sramoti se molim te...

10 godina
protjeran
Mortiis kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ljudi sta ste vi dijeca  ili sta vec ,radite li vi sta u zivotu pa vam je 100 e para ?! :)

Tatu i mamu za vrat daj pare za fifu i gotovo !

Mene dijeca ogulise ,te hoce s5 ,te bicucicle te rolere te studiram na privatnom fax. 2000 e godina i tako ! hahahahah

Nađeš mi jedan tipfeler u deset postova i skrećeš mi pozornost na njega. Ja sam ti našao 19 tipfelera ili pravopisnih grešaka u ovih par rečenica? Zar te ovo "dijeca" ne bode u oči? Nauči da nakon završetka riječi bez razmaka ide zarez, točka, upitnik, uskličnik pa onda razmak i početak nove riječi ili rečenice.

Pričaš da 100 eura i nisu neki novci a onda kupuješ jeftine gamepadove jer ne želiš dati 50 eura za pošteni gamepad. Netko je negdje rekao: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Kupio si nekoliko gamepadova a nisi našao onaj pravi, bar tako kažeš. Kada sve zbrojiš, potrošio si više novca za nekoliko loših gamepadova nego što bi potrošio za jedan pošteni a u konačnici i dalje si nezadovoljan. Za nešto što te ne veseli, puno je dati i jedan euro. Ako se netko ne osjeća ugodno igrajući fifu ili ga to ne veseli, nema niti jedan razlog zašto bi je kupio. Kakva god fifa bila, trenutno ne mogu naći bolji nogomet pa ću i dalje istovremeno uživati i živcirati se ovom igrom. Netko ima kraći fitilj pa možda neće... ostavit će tih 100 eura u džepu i potrošit ih na nešto drugo..

Još četiri dana do predstavljanja najveće navlakuše koju je jedna igra ikada imala. Naravno riječ je o futu...

U Bosni se pise dijeca ,tako su me ucili u skoli ,drugo Logitec  f 310 je kostao 75 km ili ti oko 38 e ,tako da ne znma sta da ti kazem .... :)

Ne sramoti se molim te...

Izvinjavam  se na OT ali ovo je hrvatski site pa jbg vidi sam ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
movie kaže...
ruya kaže...

Kupio sam ja preorder sa njihovog sajta,kad cu dobiti KEY da znam otprilike ?

P.s. evo uzeo sma super deluxe edition ,pojavila se fifa u originu ali mi ne skidaju pare ?Zna li ko zasto ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 0:39 (mackocicko2004).
12 godina

Izvinjavam  se na OT ali ovo je hrvatski site pa jbg vidi sam ! :)

na coolinarki gledas pravopis 

17 godina
Hexfire kaže...

Evo ti podatak iz prve ruke s respektabilnim brojem anketiranih.

10 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Evo ti podatak iz prve ruke s respektabilnim brojem anketiranih.

Da li je moguce da vise od pola igra Career mode, iznenadjen sam , mislio sam da je Fut daleko najpopularniji mod u igri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 13:51 (ruya).
17 godina
ruya kaže...

Da li je moguce da vise od pola igra Career mode, iznenadjen sam , mislio sam da je Fut daleko najpopularniji mod u igri.

To je samo anketa na jednoj internet stranici. Može biti neki pokazatelj ali ne mora biti stvarno stanje. Igra je prodana u 16 milja komada a anketirnao je 6.5k ljudi. Popriličan broj ali opet...

10 godina
FIFA 17

Movie , da li vam se desilo da cujete protivnickog igraca, muziku kod njega itd  ili sam ja nesto u origin-u pobrljao ili nzm sta se desava, mislio sam da mi je to dok koristim slusalice ali i bez slusalica cujem, cak i komentatora kod njega, malopre mi neki govori "come on, come on" i ja ga pocastim sa dva komada i on kaze shit i izadje iz partije haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kad sam napravio prelazak na AMD Crimson skinulo mi je i Gaming Evolved i Raptr.tv i nisam ni skuzio da mi stalno taj raptr radi u pozadini. Jedan dan igramo ja i prijatelj seasons i cujemo da netko vristi. Sad se okrecem, gledam koji vrag pa se vratim na desktop i vidim da je ta aplikacija ukljucena i da me to cijelo vrijeme povezuje s drugim igracima. Ako imas radeonku mozda je do toga.
10 godina

Pa nzm, gaming evolved nikad ne instaliram, za ovo drugo nzm, a isao sam repair i sad se ne cuje nista, nzm do cega je, neki bag sigurno, ali trip je da haha...

Evo malopre opet se cuje neko dete i neki lik, nemam taj raptr.tv makar ga ne vidim u kontrol panelu. E vecito nesto sa ovim fifama haha 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 16:31 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Pa nzm, gaming evolved nikad ne instaliram, za ovo drugo nzm, a isao sam repair i sad se ne cuje nista, nzm do cega je, neki bag sigurno, ali trip je da haha...

Evo malopre opet se cuje neko dete i neki lik, nemam taj raptr.tv makar ga ne vidim u kontrol panelu. E vecito nesto sa ovim fifama haha 

Odi u game settings i pod "audio" isključi "voice chat".

[19xx] 4ntraks
10 godina
Skilledžija kaže...
ruya kaže...

Odi u game settings i pod "audio" isključi "voice chat".

Evo jesam valjda se vise nece ukljucivati, da li je ta opcija po default-u ukljucena?

Hvala, izgleda da je do toga, iskljucio sam voice chat i odigrao dve utakmice, za sad je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 17:21 (ruya).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice