FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 17

mene sralo iz pocetka, prvih mjesec dana imo u ovim deluxe pakovima pravo mocnih igraca, od boatenga, if coste, kompanya i slicno, zadnih mjesec karina, najbolji igrac sane kojeg sam 3 dana prodavao za 4k

sada imam ovu ekipu i samo 1k coinsa sa strane haha

ne mislim nista mjenjat, i kao me ovaj ibra zivcira, imam ga 15 kola nije 3-4 gola dao sve ukupno. stalno mi fulo ove odbijance s 2-3 metra. bolji costa od njega 300 puta, samo mi krivo sto sam kupio ibru umejsto aguera, cak i skuplji bio.

kupio ga za 600k 
sad vidim ne mogu ga prodat niti za 500k

steta,  a aguero jos drzi cijenu, bar trenutno na marketu, da bar mogu izrefat ulozeno pa ga za iste novce prodat...

ako netko ima kakav savjet, sa ovim chem karticama i slicno, sta mjenjati, sta poboljasavati, neka napise.
Najradije bih prodao ibru i uzeo nekog drugog napadaca, ili da vratim nolita lijevo a kupim if sanchesa umjesto ibre za ST ? ili prodam ibru za 500k a uzmem if Lukakua za napad, i IF eriksena za cam? 
Ovim eriksenom sam najzadovoljniji, prvi mi strijelac ekipe za sad

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 11:15 (Gstone).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Cofinho kaže...

Dobio IF Depaya i crvenog IF Colemana u packovima od WL. Takodjer dobio IF Mosesa, ali njega sam odlucio prodat buduci da na njegovoj poziciji vec imam IF Manea i IF Pedra. Pocelo me srat u packovima sa IF igracima.

to su ti kompenzirali za one igrace koje si im dao neki dan :P

[19xx]C3c1l
13 godina
Kakav je Depay?
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Izašao novi TOTW, šteta što je brozović RM, a ne CM, stavio sam ga na CM poziciju ali chemistry mu je samo 7... I da barem pjaci ili perišiću izađe TOTW na RM/RW poziciji, to bi bilo fantastično :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Izašao novi TOTW, šteta što je brozović RM, a ne CM, stavio sam ga na CM poziciju ali chemistry mu je samo 7... I da barem pjaci ili perišiću izađe TOTW na RM/RW poziciji, to bi bilo fantastično :D

Da im izađe totw, prvo bi trebali početi igrati a onda nešto i odigrati..

10 godina

Ovaj Benzema ili je panj, ili ja ne znam sa njim, odigrao sam jedno 10 tak utakmica mislim da nije ni jedan gol postigao, probacu jos par dana ako ne ide, prodajem ga.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 16:49 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 16:50 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

croBoss9 ako si na forumu, cestitam na odlicnom cheatu!

lik ne moze spojit 2 dodavanja u prvih 30 min, nije centra preso, onda pritisnu pauzu, nakon 30 sec se vrati i brzi od mene3x, odjednom sve moje lopte njemu u noge, 2 starta luiza (od kojih je jedan cist na loptu) a drugi obicni start na sredini terena i crveni karton, onda mi dade 2 gola.
na kraju u 50oj njegov igrac dobi izravni crveni i mazlum samo izadje iz igre.

svaka cast majstore, nadam se da ti je bas zanimljivo igrati.

2 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

kupio ga za 600k 

steta,  a aguero jos drzi cijenu, bar trenutno na marketu, da bar mogu izrefat ulozeno pa ga za iste novce prodat...

Gle, u ovoj fazi igre ja igrače kupujem i prodajem na tjednoj bazi. To je jedini način da ne izgubiš početnu količinu coinsa. Dapače, ovako ćeš je samo podebljati.

Sada je kasno i pitanje je što ti se isplati. Spašavati tih 500k za koliko ga možeš prodati pa ga ponovno kupiti kada se dogodi veći pad cijena ili se s njim vjenčati do kraja igre. Na tebi je da odlučiš.

Ja sam prodao sve igrače vrednije od 100k coinsa i sada čekam da vidim koliko će cijene pasti sljedeći petak. Trgujem sitno i na sigurno s obzirom na nestabilan market ovih dana. Ostavio sam si engleze da imam s čime igrati. Kantea tu ne računam jer je to kartica van svake kategorije. Top pet u igri. Pošto je više nemoguće naći karticu s nula tekmi jednu sam si ostavio i nemam je namjeru prodavati jer mi je fetiš da mi svi igrači u klubu moraju biti s nula tekmi i da sam ja prvi ili maksimalno drugi vlasnik kartice.

11 godina
protjeran
A kakve veze ima jesi li prvi vlasnik?
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Cijene na marketu su u konstantnom padu i rastu istog igraća kroz određeni vremenski period u istom danu, npr. Toure se nocas mogao uzeti za 42k, a danas ga prodam po 53k.. nije prevelika zarada ali malo po malo i nakupi se.. jedno je sigurno, POTM Hazard izlazi sutra, ne vidim drugog igraca osim eventualno Roy Allena iako su male šanse po meni.. kupio sam kroz ovaj tjedan Witsela, Bentekea, Terrya, Oscara, Fontea, razno raznih belgijanaca i igraca eng. lige po niskim cijenama i ocekujem dobar profit, da ih sad prodajem bilo bi oko 150k profita no ipak pricekati cu sutra pa vidjeti sto nosi dan :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
A kakve veze ima jesi li prvi vlasnik?

Pa rekao sam da mi je to fetiš otkako sam prvi put zaigrao fut. Ne volim imati karticu s kojom je netko igrao...

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ovaj Benzema ili je panj, ili ja ne znam sa njim, odigrao sam jedno 10 tak utakmica mislim da nije ni jedan gol postigao, probacu jos par dana ako ne ide, prodajem ga.

Meni je odlican

17 godina
kolak17 kaže...
Cijene na marketu su u konstantnom padu i rastu istog igraća kroz određeni vremenski period u istom danu, npr. Toure se nocas mogao uzeti za 42k, a danas ga prodam po 53k.. nije prevelika zarada ali malo po malo i nakupi se.. jedno je sigurno, POTM Hazard izlazi sutra, ne vidim drugog igraca osim eventualno Roy Allena iako su male šanse po meni.. kupio sam kroz ovaj tjedan Witsela, Bentekea, Terrya, Oscara, Fontea, razno raznih belgijanaca i igraca eng. lige po niskim cijenama i ocekujem dobar profit, da ih sad prodajem bilo bi oko 150k profita no ipak pricekati cu sutra pa vidjeti sto nosi dan :)

Da, to nije normalno. Sinoć prije spavanja depay 160k coinsa. Ujutro u 5h 84k coinsa a dva sata kasnije u 8 h uzeo sam ga za 70k coinsa. Mogao sam ih uzeti po toj cijeni još 20 komada ali tko bi znao kako će se cijene kretati jer nisam siguran što će se događati. Već poslije 14h je otišao preko 80k da bi navečer bio oko 100k coinsa... velik je put prevalio u jednom danu depay..

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Pravo iznenađenje bi bilo da ne dobije Hazard POTM,iako se dosta spominje kolko sam gledao da ce to bit Diego Costa,malo čudno..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Slika se vrti po twitteru i raznim forumima..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kolak17 kaže...
Slika se vrti po twitteru i raznim forumima..

Loša montaža. Namontirali mu glavu na drugo tijelo. Rekao bih da je to onaj korejac 

11 godina
protjeran
Dobro sutra izlazi Hazardova kartica ali kakve veze ima Terry,Fonte,Benteke i ostali...Vidim da neki imaju link sa njim u repki ili klubu.
Zar nebi bilo logičnije da će cijene Hazardovih IF kartica pasti?
This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Teško sranje, navuko sam se ko i svi, ali to što je ova Fifa 17 to nisam doživio. 

Nikako da se kval. za vikend ligu u ovih 8 pokušaja danas bio sam 3 puta u Finalu, 3 puta u polu finalu i ovo sam ispado ili u prvoj zbog rage quit

ili u drugoj rundi. Ali fascinatno mi je jedno da sam u svakom finalu bio bolji sto puta, ali protivnik dobije loptu tako bezveze i pretrci sa jednim i zabije mi jedini gol.

Znaci to sto ja radim zbog fife nije bas normalno, ja vise zivaca izgubim na fifi nego na poslu, doma i opcenito skupa. Uopce nisam tip osobe koji se zbog igrice zivcira, ali

to radim na fifi jer vidim koliko je skriptirano govno napravljeno. Svaki protivnikom golman brani cuda Isusova, sa jednom rukom vadi loptu u suprotnom kuto a lopta ide 100 kh.

Uzas , uzas i uzas. Igrao sam zadnje 2 tekme sada sa protivnikom koji je imao Hugo Llorisa , taj golman je neki jebeni magnet za lopte jer je branio bolesno, znaci u drugom pol frajer

ufurava njega i ja kurca nisam mogo napravit. Skace ko Tarzan , baca se bolesno, vadi lopte ko da mu je zadnje u zivotu. 

Ovo sto sam do sada vidio je goli kurac od igrice koja nas je sve navukla. Izgleda da je skriptirano smece nakolenjo nekome, znate ono kad vi igrate i stalno dobivate i igrate div 1 i imate golove bolesne

a vas golman sve brani? Evo imam feeling da sam ja jedan od tih igraca koje igrica kara malo vise u supak nego vas ostale. 

(ovo zadnje sam napiso da se pojedini ljudi nebi krenuli raspravljat samnom kako je igrica postena i kako ja zabrijavam ili ne znam igrati ili slicno)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

I da. Zaboravih napisat da se poserem na citav EA.

0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

Dosle mjesecne napokon i tek sad shvatio ako niste u elitu 90% su sranje..:D

Al bitno da su to najvece nagrade ikad..;)

Pa ovvy će te demantirati. Pogle kaj je dobio pogotovo u totw packu.. jedno veliko ništa.

17 godina
nitro66 kaže...

Ovo sto sam do sada vidio je goli kurac od igrice koja nas je sve navukla. Izgleda da je skriptirano smece nakolenjo nekome, znate ono kad vi igrate i stalno dobivate i igrate div 1 i imate golove bolesne

a vas golman sve brani? Evo imam feeling da sam ja jedan od tih igraca koje igrica kara malo vise u supak nego vas ostale. 

(ovo zadnje sam napiso da se pojedini ljudi nebi krenuli raspravljat samnom kako je igrica postena i kako ja zabrijavam ili ne znam igrati ili slicno)

Stari, ja ti cijelo vrijeme igram s dva najbolja golmana u igri, Neuer i De Gea. Dakle, kakvih sam se ja golova s njima nadobijao to se ne viđa niti na utakmicama limača gdje nitko ne može ništa a sve ulazi što ide prema golu. S druge strane likovi koga god da imaju na golu taj je igrač utakmice. Je li me igra ebe zato kaj imam dobru momčad pa malo radi hendikep ili što drugo, nemam pojma ali zar nije glupo da srebrni gomis ovrl 72 iz momčadi senegala koja mi je usput jako draga brani da se ne sjećam kada mi je zajebao gol dok se s ovom dvojcom ne sjećam kada nisu zajebali gol?

Ja sam znao urlati da me cijela ulica čuje. Kada odem do birtije koja mi je od kuće udaljena 40 m prvo kaj me konobar pita je, kaj si opet igrao fifu. Žena mi je rekla da sam zrel za ludnicu. U toj fazi sam već bio. Zadnjih mjesec dana samo se smijem. Konačno sam shvatio da se nema smisla živcirati niti nasmijavati susjede i prolaznike a i meni je odmah bolje... ipak, to je samo fifa. Smeće od igre i nije vrijedna tvojih živaca.. Igram i sasvim mi svejedno dobio ili izgubio. Došao sam do finala vikend lige iz prve i finale nisam odigrao. Ne da mi se cijelu nedjelju visiti ispred telke da bi u packu za nagradu dobio karinu a 30k coinsa mi ništa u životu ne znače.

12 godina
neaktivan
FIFA 17

O čemu vi pričate? Kakva skripta? Stalno se govori o tome kad naprimjer protivnikov golman sve brani,njemu sve uđe u gol,mi ko da nemamo golmana,samo stative i grede pogađamo,skriptirano smeće.A kada naš golman sve brani,nama sve uđe,protivnik jednostavno promaši nemoguće,onda je to ništa.Dajte ljudi budite realni FIFA nije skriptana nego nemate sreće u toj tekmi i to je to.Nemoj samo da bi mi neko rekao da nije nikad mu se desilo da je bilo sve na strani njega.

2 1 hvala 0
15 godina
nidjoPro kaže...

O čemu vi pričate? Kakva skripta? Stalno se govori o tome kad naprimjer protivnikov golman sve brani,njemu sve uđe u gol,mi ko da nemamo golmana,samo stative i grede pogađamo,skriptirano smeće.A kada naš golman sve brani,nama sve uđe,protivnik jednostavno promaši nemoguće,onda je to ništa.Dajte ljudi budite realni FIFA nije skriptana nego nemate sreće u toj tekmi i to je to.Nemoj samo da bi mi neko rekao da nije nikad mu se desilo da je bilo sve na strani njega.

a nego što je to kada ponekad moraš biti 3 puta bolji od protivnika da bi dobio?

nemam za potpis
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Gstone kaže...

kupio ga za 600k 

Gle, u ovoj fazi igre ja igrače kupujem i prodajem na tjednoj bazi. To je jedini način da ne izgubiš početnu količinu coinsa. Dapače, ovako ćeš je samo podebljati.

Sada je kasno i pitanje je što ti se isplati. Spašavati tih 500k za koliko ga možeš prodati pa ga ponovno kupiti kada se dogodi veći pad cijena ili se s njim vjenčati do kraja igre. Na tebi je da odlučiš.

Ja sam prodao sve igrače vrednije od 100k coinsa i sada čekam da vidim koliko će cijene pasti sljedeći petak. Trgujem sitno i na sigurno s obzirom na nestabilan market ovih dana. Ostavio sam si engleze da imam s čime igrati. Kantea tu ne računam jer je to kartica van svake kategorije. Top pet u igri. Pošto je više nemoguće naći karticu s nula tekmi jednu sam si ostavio i nemam je namjeru prodavati jer mi je fetiš da mi svi igrači u klubu moraju biti s nula tekmi i da sam ja prvi ili maksimalno drugi vlasnik kartice.

prodao sam ga za 580k
izgubio sam ali nije toliko, sad ovo cuvam, prodati cu i IF shaqiria, jer  vidim da moze otici za isto koliko sam ga platio 90k... Punom mi se boljim Mane pokazoa, pa cu kupiti njegovu crnu karticu ponovo. njega sam prodao onda za 220k a vidim da mu je sad cijena oko 170, mozda ga ponovo kupim za te pare ili da pricekam taj petak al me strah da ne odigra dobro sad za vikend, (posto je prije igrao u southamptonu) i navikao je na ovom stadionu dobre partije pruzati

ta kartica kante je prejebena, ali nazalost i preskupa. taman oko 480k.
mislim da se moze dobro naplatiti crna Mane kartica, jer on u prvom ide na africki kup nacija, i tamo ce sigurno imati puno lakse protivnike, a i glavna je zvijezda svoje reprezentacije. vjerujem da ce tamo sigurno imati jedno kolo za TOTWa

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Da bi se upalo u vikend ligu treba prvo osvojiti daily knock?

Vidim u njoj se igra 40 ut,jel ide po pravilu drafta,izgubiš ispadaš il se igra svih 40 pa su nagrade u rangu s time koliko se pobjeda ima??

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Jučer sam dobio nekakvog crvenog (brončanog) igrača za vikend ligu, a nisam prošli tjedan uopće igrao?
Možda sam se kvalificirao ušavši u 2. diviziju, a da nisam znao?
Ili je to nagrada što sam sudjelovao tjedan prije?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Ja pričam o tome da imam neuera i de geu i da primaju takve golove da je to smiješno. S druge strane imam golmana od 300 coinsa koji nije zajebao gol od 9 mjeseca. Malo čudno, zar ne? Isto tako više puta sam rekao da ne razaznajem kada ja pobjedim a kada mi igra pomogne. Neki dan sam igrao s likom i dobijem 1-0. Lik je imao bar 7/8 mrtvih šansi ali nije mogao zabiti da smo igrali dva dana. Ako mi u jednom napadu pogodi dvije stative i prečku kako bi ti to nazvao? Nedostatkom sreće? Ja ne bih. Ja bih to nazvao jebanjem u zdrav mozak.

To se događa svakodnevo. Malo ti igra da pa ti malo uzme. Svatko normalan je protiv toga. Kažeš igra nije skripta? Ako nije zašto većinom golovi padaju u 45 i 90 minuti? Zašto u 90 minuti neki dan izvodim slobodan udarac na centru i hoću dodati igraču koji je 5m od mene a igra doda protivniku koji sam stoji u krugu na centru i lik se sjuri, zabije i kraj tekme. Zar sam toliko glup da idem dodati protivničkom napadaču loptu u idealan for u doslovce zadnjim trenucima utakmice? Daj ne budi smiješan. Ova igra je sprdnja i s time smo se pomirili i jedino kaj možemo je plakati na ovakvim mjestima. Ea ima sreće kaj više volimo nogomet od svega pa iz godine u godinu trpimo da nas netko radi budalama. Mazohizam ili ljubav prema nogometu, pitanje je sad..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 12:10 (movie).
15 godina
neaktivan
kolak17 kaže...
eventualno Roy Allena iako su male šanse po meni..

Joe, i definitivno je više zaslužio nego Eden, ali Joe nije lova

Boixus Nois PS kaže...
Dobro sutra izlazi Hazardova kartica ali kakve veze ima Terry,Fonte,Benteke i ostali...Vidim da neki imaju link sa njim u repki ili klubu.
Zar nebi bilo logičnije da će cijene Hazardovih IF kartica pasti?

Za pretpostaviti je da će trebati složiti nekoliko ekipa oko Edena, kolege iz repke, iz trenutnog tima, bivšeg tima... i sl.

Gstone kaže...

mislim da se moze dobro naplatiti crna Mane kartica, jer on u prvom ide na africki kup nacija, i tamo ce sigurno imati puno lakse protivnike, a i glavna je zvijezda svoje reprezentacije. vjerujem da ce tamo sigurno imati jedno kolo za TOTWa

U TOTW momčad ulaze igrači samo za nastupe u ligama i nastupe za reprenzetacije kada su pauze u istim tim ligama. Nastupi na AFCON-u neće se uzimati u obzir za TOTW, vjerojatno će EA izdavati posebne MOTM kartice za nastupe u kasnijem dijelu turnira.

Skilledžija kaže...
Jučer sam dobio nekakvog crvenog (brončanog) igrača za vikend ligu, a nisam prošli tjedan uopće igrao?
Možda sam se kvalificirao ušavši u 2. diviziju, a da nisam znao?
Ili je to nagrada što sam sudjelovao tjedan prije?

To su jučer uz tjedne nagrade dijelili i mjesečne nagrade za nastupe u weekend ligi.

13 godina
FIFA 17
Ja sam prije 3 dana uletio u seriju gdje nisam mogao ništa, a obično sam bio bolji igrač na terenu s više šansi i sve ostalo na mojoj strani.
Unatoč tome sam uredno gubio svaku partiju i to bično s 1-0 ili 2-1.
Zašto?
Zato jer sam prije toga bio u seriji pobjeda i kad sam ispunio kvotu igra je rekla dosta.
A ovi porazi kad su krenuli, majko mila.
80% golova koje sam dobio su bili odbijanci ili autogolovi - jako rijetko da sam dobio gol iz čistog šuta na gol.
Jednu partiju mi je lik zabio 3 gola i sva tri iz odbijanaca - neki i iz više odbijanaca u istoj akciji - jednostavno gol je morao pasti i igra mu je vraćala loptu dok ga ne zabije.
Onda sam puko k'o kokica i puštao sam nekoliko partija da me zgaze - čim bi vidio da se lopta odbija protivniku i da ne sudi faule na meni odmah mi je bilo jasno da tu partiju neću dobiti i ja sam puštao likove da me kantaju s 5 i više razlike.
Tako sam izgubio nekoliko partija i onda se momentum okrenuo.
Igrao sam s likom koji je imao posjed, udarce 18/15 i baš me izdominirao tu partiju, ali gol nije zabio i ne bi ga zabio još 5 sati da smo igrali.
Ja sam tu partiju pobijedio 1-0 sa udarcima 2/1 na gol.
Nakon toga sam počeo dobivati ove koji su tu negdje kao ja s 3-4 gola razlike bez problema - što god puknem ulazi.
Eto, sad čekam da ispucam kvotu pobjeda pa da me opet krene negativna serija - jbga, to je tako u ovoj igri.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice