FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
Cofinho kaže...

Idem danas gledat ove squad building challenges, nisam ni znao sta je to. I odradim onaj prvi challenge i dam Ozila, Smallinga, Ramseya i Fabregasa. I sad kad sam submito nemam ih vise u klubu uopce? Nisam to uopce znao, sad oni nestali zauvijek a? Kako sam ga fino popusio.

Aj ako ti je lakše, ja sam tako prvi dan spljugao 30k coinsa dok sam skužio..

13 godina

Ogromna mu je utjeha što je umjesto 150000 coinsa izgubio 125000. Moja sućut!

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Cofinho kaže...

Evo netko je bio ranije trazio da se snima tekma divizije 1 da vidi kako se tamo igra. Ovo je divizija 1 na PS4.

Kako možete igrati s tom kamerom? Ja daljnji dio terena niti ne vidim a igrač mi je gotovo kao mrav?

Kazu da je bitan PHY za CM kod tebe " slabici " Ozil,Fabregas i Ramsey ?!

Igras napad bes sprinta ?Svakacast na zivcima ! :)

Ja samo srljam napred i na prvu ! jbg

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 17:09 (goust78).
14 godina
FIFA 17

Zaje** sam se pa sam pred par dana uzeo Modrica za 125k jer su svi ostali bili 140k.. i sad su cijene krenule padat pa ga vec ima na 100k buynow i nitko ne kupuje..

Vi koji pratite market i trgujete, dal da ga prodam odmah i izgubim tih 30k ili ima neke šanse da ce se vratit cijena gore? Sljedeca 2 tjedna ionako ne mogu igrat zbog ispita, a nije bas ni da mi se svidio nesto da bi ga htio zadrzat.

tl;dr posto necu igrat sljedeca dva tjedna jel bolje ove igrace od ~100k prodat sad ili kad se vratim :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 18:08 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prodajem Ivanovića i Arnautovića 4 dana vec :((((

Malo fali da ih klepim na qs.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 18:09 (ggmu311092).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

@dexxa86 

kolega ako se nevaram, maloprije nas je spojilo...tvoj klub se zove FC VALBANDON?

tvrda tekma i žao mi je što sam imao sreće u toj zadnjoj sekundi, iako je bilo realnije da je ostalo 0-0.

svaka čast na odličnoj tekmi 

btw., u kojoj si div? ja sam u div 1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 18:16 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Zaje** sam se pa sam pred par dana uzeo Modrica za 125k jer su svi ostali bili 140k.. i sad su cijene krenule padat pa ga vec ima na 100k buynow i nitko ne kupuje..

Vi koji pratite market i trgujete, dal da ga prodam odmah i izgubim tih 30k ili ima neke šanse da ce se vratit cijena gore? Sljedeca 2 tjedna ionako ne mogu igrat zbog ispita, a nije bas ni da mi se svidio nesto da bi ga htio zadrzat.

tl;dr posto necu igrat sljedeca dva tjedna jel bolje ove igrace od ~100k prodat sad ili kad se vratim :D

Bojim se da je od danas krenuo veliki pad marketa. Gledam u odnosu na jučer neki igrači su izgubili vrijednost od oko 50k coinsa. Jučer sam prodao IF Gundogana za 196k coinsa a sada sam ga na bidanju uzeo za 140k coinsa. Aguero je pao na 375k coinsa.Nisam ga jučer prodavao jer sam igrao i danas je već izgubio na vrijednosti od oko 45k coinsa. Isto sam u dilemi. Spljugati 45k coinsa i nadati se da će i dalje padati pa ga uzeti jeftinije i donekle ublažiti izgubljeno? Gdje je uopće dno? Što sada kupovati kada svaki sljedeći sat taj igrač gubi na vrijednosti? Nisam pametan... Cijene ti se neće vratiti jer sljedeći tjedan ide black friday i za očekivati je s obzirom na količinu packova koje će ponuditi ea sports da će cijene još više pasti. Možda se situacija stabilizira tamo negdje drugi tjedan u dvanajstom mjesecu ali neće to biti niti blizu sadašnjim cijenama.. šo se na marketu zaradilo, zaradilo se... sada je sve rizik

14 godina
FIFA 17

Da, znam da puno pitam, teško je predvidjet kakva ce cijena bit sutra, a kamoli za 2 tjedna.

Ma mislim da ga necu ni pokusat prodavat sad, ionako jako rijetko igram i nemam vremena za market. Mislim da ce ova moja pocetna momcad ostat kakva je trenutno do 7. mjeseca haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Lani su se cijene prije black fridayja strmoglavile nisko i onda na black friday su skočile.

Svi su očekivali da će padati još više, ali se to nije dogodilo.

Zato i ja razmišljam što i kako - nisam pametan.

Doduše nemam ja puno kartica za prodaju, a i nije neka lova u pitanju, ali bi ih volio prodati u pravom trenutku da iz njih izvučem maksimum.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TheMaverick kaže...

@dexxa86 

kolega ako se nevaram, maloprije nas je spojilo...tvoj klub se zove FC VALBANDON?

tvrda tekma i žao mi je što sam imao sreće u toj zadnjoj sekundi, iako je bilo realnije da je ostalo 0-0.

svaka čast na odličnoj tekmi 

btw., u kojoj si div? ja sam u div 1.

Da, to sam bio ja..odlicna tekma je bila, lijepo ti je usla ona na kraju..

U prvoj diviziji sam nazalost..od 8 tekmi normalno sam odigrao sa tobom i jos jednim i to je to, drugo sve ne čiteru nego pacijenti..

Najprije naletim na tipa koji mi sta je najveca parodija sa nekom trulom ekipom zabije gol i u 70min izade van..onda dvojica pacijenata sami sebi daju gol i izađu a ostali cim su krenuli sa centra izađu..umjetnost je odigrat dvije normalne tekme za redom u prvoj diviziji..

17 godina
KiCo77 kaže...

Da, znam da puno pitam, teško je predvidjet kakva ce cijena bit sutra, a kamoli za 2 tjedna.

Ma mislim da ga necu ni pokusat prodavat sad, ionako jako rijetko igram i nemam vremena za market. Mislim da ce ova moja pocetna momcad ostat kakva je trenutno do 7. mjeseca haha

Uspio sam prodati aguera za 399k coinsa. Neki jelen uletio. Neki dan prodam ibru za 515k coinsa a bilo ga za 450k coinsa buy now. Uvijek mi je enigma zakaj ljudi malo ne prolistaju market prije kupovine. Igram sada malo 4-3-3(5) pa sam uzeo IF Firmina jer mislim da je idealan za CF. Vidjet ćemo.. Sada čekam da vidim koliko nisko cijene mogu ići pa ću probati u pravom trenutku ubosti pogbu, aguera i brkatog ibru i to je to..

11 godina
protjeran
Treba mi stoper za La Ligu?Imam varanea vec.Dajte preporuku a moze i za LW/LM.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Evo ti moja spanka ekipa koju sam neki dan sastavio, nisu losi.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sp
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Što planiraš posložit?
11 godina
protjeran
Skupi su mi ovo tvoji haha.
Giminez i Varane bi trebali biti dobri.
Umtiti također dobro izgleda u statsima.

Napad nam je isti samo što imam Moratu u ST.
Inače Morata mi je top igrač na ovoj fifi uz Inakia,Martiala i Kantea.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

E ljudi, ko je zainteresovan za turnir, neka poseti ovu stranicu na fb i prijavi se, mislim da su prijave za ovaj prvi turnir do petka, igra se sa klubovima... Ekipa je odlicna, nema klinaca itd, dakle ozbiljna ekipa za ozbiljne igrace .

https://www.facebook.com/groups/301936976621742/?fref=ts

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Kada momentum proradi, nevidljivi duh brani penal. Je li ovo normalno?

https://gyazo.com/3733547a41457aba0628e3433fbfe697
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sta oni bez fejsa?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Sta oni bez fejsa?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Hahahahha pa ova fifa je cista komedija.. danas sam od 7 utakmica 6 izgubio, strasno.. preee strasno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pa oni bez fejsa naprave bilo kakav profil fa se mogu prijaviti, 2 minite i 13 sekundi posla :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Treba mi stoper za La Ligu?Imam varanea vec.Dajte preporuku a moze i za LW/LM.

Probaj Mangalu jer nekošta puno i možda se iznenadiš, + ima WR medium/high. Druga stvar, ja bi u zamjenama imao spremnog Mascherana u slučaju kada naletiš na protivnike koji forsiraju proboj kroz sredinu.

Gimenez ti je dobar, barem je meni bio, ali zato ovaj Varane mi je sumnjiv i kad ga vidim u protivničkim ekipama, obradujem se...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 7:49 (TheMaverick).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

David silva prije par dana ladno išao za oko 30k, jučer mu pala cijena na 20k, naravno da sam uzeo par komada i već danas ide za oko 25k, par komada uzmeš i eto 15-20k zarade. Thiaga sam također pratio, prije je išao za oko 5-6k, jučer mu cijena pala na 2,5-3k, danas opet ide fino za oko 4-4,5 k... na 10 komada, 10k zarada...

Cijene za PC

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 8:46 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Dosle mjesecne napokon i tek sad shvatio ako niste u elitu 90% su sranje..:D

Al bitno da su to najvece nagrade ikad..;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Ja sam Kantea uzeo za 35k neki dan kad je išao po 40k, a danas mu je cijena 30k :)
Ali nije mi žao jer dok ovako zabija neću ga prodavati...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

David silva prije par dana ladno išao za oko 30k, jučer mu pala cijena na 20k, naravno da sam uzeo par komada i već danas ide za oko 25k, par komada uzmeš i eto 15-20k zarade. Thiaga sam također pratio, prije je išao za oko 5-6k, jučer mu cijena pala na 2,5-3k, danas opet ide fino za oko 4-4,5 k... na 10 komada, 10k zarada...

Cijene za PC

Ma to je nemoguće. Pa neki dan mi je neki lik objašnjavao da nema šanse zaraditi na marketu osim kupovinom coinsa. Kako sad? Izgleda da si ga demantirao. Jučer kupim IF Gundogana za 140k coinsan i noćas ode za 185k coinsa. Samo jedan primjer a imam ih od jučer još nekoliko...

13 godina
FIFA 17

Dobio IF Depaya i crvenog IF Colemana u packovima od WL. Takodjer dobio IF Mosesa, ali njega sam odlucio prodat buduci da na njegovoj poziciji vec imam IF Manea i IF Pedra. Pocelo me srat u packovima sa IF igracima.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
CrazyMan kaže...

Cijene za PC

Ma to je nemoguće. Pa neki dan mi je neki lik objašnjavao da nema šanse zaraditi na marketu osim kupovinom coinsa. Kako sad? Izgleda da si ga demantirao. Jučer kupim IF Gundogana za 140k coinsan i noćas ode za 185k coinsa. Samo jedan primjer a imam ih od jučer još nekoliko...

Ma naravno da može zaraditi, ali treba vremena i vremena... To bi bilo najbolje ako je netko zaštitar nekakvog objekta i ima svoju kućicu, fino mobitel, companion i deri transfere Mogao bi par 10-taka k u noćnoj zaraditi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice