FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 619.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 16

Jel mi može netko pomoći oko tog naručivanja preko mex origina, ajde molim vasssssssss

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 16
Pa šta nije jasno imaš sve korako ispisane.. a imaš i google
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
dreammaker kaže...
movie kaže...
Par primjera PS4 i PC marketa. Ne treba biti atomski fizičar da bi vidio gdje neće niti ove godine ponuda biti dobra niti market konkurentan

Samo potvrđuješ koliko si fulao poantu prošle rasprave. Je*eš raspravu s nekim kome ni jabukama ne možeš pojasniti stvari..  

Probaj s kruškama 

Jack Black kaže...

Ne pratim temu pa ne znam, ali moze li se igrat Ultimate team sa  verzijom? 

Naravno da ne, pa nije ovo PES. 

mackocicko2004 kaže...
KiCo77 kaže...

Ne moze

Sve je ok, tako je i meni

Ok,kad sam kupio Fifu 15i fifu 14  dobio sam product code na mail pa ukucas u Origin ,zato pitam !

Onda nisi kupovao direktno preko Origina

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
C3c1l kaže...

kakav crni product code??? sta je sa tobom?? majko mila

dobio si igru na origin, kraj price.

Znam sta pricam ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 18:25 (mackocicko2004).
11 godina
KiCo77 kaže...
Pa šta nije jasno imaš sve korako ispisane.. a imaš i google

Ne ide mi, jel problem da mi pomogneš ako si već napravio to??

14 godina
mackocicko2004 kaže...
C3c1l kaže...

g2play =/= origin

14 godina
mackocicko2004 kaže...
C3c1l kaže...

Znaš, ali ne shvaćaš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
C3c1l kaže...

g2play =/= origin

skontao sam da je to to ! :)

ako kupis sa strane onda ide code ! :)

imao sam vec preorder za 89 e ali srecom moze da se otkaze

pa sam ustedio poprilicno sa Mexicom  ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 18:34 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

Kico uspio sam naručit, samo mi reci šta znači preload za fifu? Taj neki preload je sutra, jel to znači da ću sutra moć upalit FIFU il šta? haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

Kico uspio sam naručit, samo mi reci šta znači preload za fifu? Taj neki preload je sutra, jel to znači da ću sutra moć upalit FIFU il šta? haha

Sutra mozes pocet skidat igru, a upalit ces je moc tek kad izađe, 24.9. ako se ne varam. Preload sluzi tako da ovi koji imaju sporiji internet stignu skinut igru do dana izlaska i da mogu pocet igrat od prve minute.

10 godina
protjeran
playjob kaže...

24.9 ces moci ako je za PC !

11 godina
KiCo77 kaže...
playjob kaže...

Sutra mozes pocet skidat igru, a upalit ces je moc tek kad izađe, 24.9. ako se ne varam. Preload sluzi tako da ovi koji imaju sporiji internet stignu skinut igru do dana izlaska i da mogu pocet igrat od prve minute.

Hvala brajo :)

13 godina
neaktivan
FIFA 16

evo ga, pocelo je hehehe

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...

evo ga, pocelo je hehehe

Šta je počelo? Ne kužim.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...

evo ga, pocelo je hehehe

Šta je počelo? Ne kužim.

pocelo se dilat na xbox one-u

ima dole u komentarima o cemu se tocno radi

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
FIFA 16

Igraci koje dobijem u preorder packovima znaci u onih 40 packova jel se mogu oni prodavati ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

Igraci koje dobijem u preorder packovima znaci u onih 40 packova jel se mogu oni prodavati ili ne ?

Mogu se prodavat, al neces dobit sve packove odjednom nego kroz 40 tjedana

10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Mogu se prodavat, al neces dobit sve packove odjednom nego kroz 40 tjedana

To znam ,znaci ipak jbg mozda i dobijem nesto vrijedno ,ko zna ! :)

Bice valjda dovoljno ugovora !

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 21:32 (mackocicko2004).
14 godina
Nećeš, ne brini. :P
13 godina
FIFA 16

Mopze tko uzeti deluce edition saa mexica, uplacujem prije kupnje.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Nećeš, ne brini. :P

Ima i vaznijih stvari od fife u zivotu .... :)

17 godina
FIFA 16

Zanima me, dal ako prodam igrace u fifi15, dal se coinsi prenose u fifu 16?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne
13 godina
neaktivan

jedna glupa stvar za koju sam mislio da ce da vrate a to je kada zoves jos jednog tvog igraca da udvojite protivnickog taj isti samo stoji i nista ne radi....kao duh se ponasa,zaista debilno.....to je u 2014 bilo i odbrana je mogla da se igra kako treba i bez nerviranja i debilnih stvari....po meni je logicno kada zoves tog drugog igraca da i on ucestvuje u oduzimanju lopte a ne da bude nemi posmatrac....

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 1:00 (Red_Star_Forever).
10 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...

jedna glupa stvar za koju sam mislio da ce da vrate a to je kada zoves jos jednog tvog igraca da udvojite protivnickog taj isti samo stoji i nista ne radi....kao duh se ponasa,zaista debilno.....to je u 2014 bilo i odbrana je mogla da se igra kako treba i bez nerviranja i debilnih stvari....po meni je logicno kada zoves tog drugog igraca da i on ucestvuje u oduzimanju lopte a ne da bude nemi posmatrac....

I ja sam to primijetio ,gubi svaki smisao ,samo pravi rupu u odbrani a nista ne radi !

Mozda isprave u final verziji !

Kazu da treba igrati bez tog drugog igraca ,kao to je za pi***e ?! :)

U fifa 15 je to radilo ok,pustis tog igraca da napada a ti sa onim koga vodis zatvaras prostor ili

trcis nazad ili sta vec !

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 7:14 (mackocicko2004).
14 godina
FIFA 16

S druge strane, ovo aktivno branjenje koje je temelj "nove" FIFE gubi svoj smisao, ako opet imaš način da komp odrađuje posao za tebe. Ljudi jako exploitaju tu mogućnost 2nd defendera kod oduzimanja. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad dobijemo full inačicu. Trebalo bi umanjiti tu mogućnost da samo držiš gumb i tvoj igrač ide i uzme loptu, ali mora i postojati neki način za udvajanje igrača. Ali EA nikad nije znao pogoditi pravu sredinu. Ili odu u jednu krajnost ili drugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

S druge strane, ovo aktivno branjenje koje je temelj "nove" FIFE gubi svoj smisao, ako opet imaš način da komp odrađuje posao za tebe. Ljudi jako exploitaju tu mogućnost 2nd defendera kod oduzimanja. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad dobijemo full inačicu. Trebalo bi umanjiti tu mogućnost da samo držiš gumb i tvoj igrač ide i uzme loptu, ali mora i postojati neki način za udvajanje igrača. Ali EA nikad nije znao pogoditi pravu sredinu. Ili odu u jednu krajnost ili drugu.

U fifa 15 cesto taj drugi igrac sam uzme loptu ! :)

U demu fife 16 samo trckara okolo bez veze !

Izgleda treba uciti igrati bez toga !

A i jockey cini mi se nije bas efikasa kao u 14 i 15 ?!

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Još ćešće se zabije u tvog igrača...  inače, malo po marketu roštiljam i katastrofa. Nemaš kaj kupiti niti s čim trgovati. Svi nabili max cijene i tako sve stoji. Pa kaj netko očekuje da će netko dati za matića 65k ili fabregasa 200k coinsa? Govorim za pc market. Bar da stave cijene na bidanje pa će igrač otići za neku realnu cijenu koju želi platiti tržište..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Još ćešće se zabije u tvog igrača...  inače, malo po marketu roštiljam i katastrofa. Nemaš kaj kupiti niti s čim trgovati. Svi nabili max cijene i tako sve stoji. Pa kaj netko očekuje da će netko dati za matića 65k ili fabregasa 200k coinsa? Govorim za pc market. Bar da stave cijene na bidanje pa će igrač otići za neku realnu cijenu koju želi platiti tržište..

Mislim da ce na PC biti bas skupi igraci ,bar na pocetku ,tako da o nekom boljem timu

mogu da sanjam !Jedino onih 40 Ali Babibih( EA ) razbojnika ako pomogne . Hahahahaha

li i to ce da traje i traje ..

Najbolje bi bilo ,ko ima zivce,cuvati packove za one specijalne kartica kad izadju !

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo mojih momčina za početak:

https://i.gyazo.com/9e8e8a088b363a973adfc5abbc319cef.png

Planiram kupiti nekog boljeg vratara iz Ligue 1 jer su mi oba stopera iz navedene lige tako da će dobiti full chem. Isto tako ću prvom prilikom po Dioufa iz Stoke Citya, što će pak biti idealna kombincija sa Sako-om.

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice