Jel mi može netko pomoći oko tog naručivanja preko mex origina, ajde molim vasssssssss
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Samo potvrđuješ koliko si fulao poantu prošle rasprave. Je*eš raspravu s nekim kome ni jabukama ne možeš pojasniti stvari.. 

Probaj s kruškama
Ne pratim temu pa ne znam, ali moze li se igrat Ultimate team sa 
 verzijom? 
Naravno da ne, pa nije ovo PES.
Ok,kad sam kupio Fifu 15i fifu 14 dobio sam product code na mail pa ukucas u Origin ,zato pitam !
Onda nisi kupovao direktno preko Origina
kakav crni product code??? sta je sa tobom?? majko mila
dobio si igru na origin, kraj price.
Znam sta pricam ! :)
g2play =/= origin
Znaš, ali ne shvaćaš.
g2play =/= origin
skontao sam da je to to ! :)
ako kupis sa strane onda ide code ! :)
imao sam vec preorder za 89 e ali srecom moze da se otkaze
pa sam ustedio poprilicno sa Mexicom ! :)
Kico uspio sam naručit, samo mi reci šta znači preload za fifu? Taj neki preload je sutra, jel to znači da ću sutra moć upalit FIFU il šta? haha
Kico uspio sam naručit, samo mi reci šta znači preload za fifu? Taj neki preload je sutra, jel to znači da ću sutra moć upalit FIFU il šta? haha
Sutra mozes pocet skidat igru, a upalit ces je moc tek kad izađe, 24.9. ako se ne varam. Preload sluzi tako da ovi koji imaju sporiji internet stignu skinut igru do dana izlaska i da mogu pocet igrat od prve minute.
24.9 ces moci ako je za PC !
Sutra mozes pocet skidat igru, a upalit ces je moc tek kad izađe, 24.9. ako se ne varam. Preload sluzi tako da ovi koji imaju sporiji internet stignu skinut igru do dana izlaska i da mogu pocet igrat od prve minute.
Hvala brajo :)
evo ga, pocelo je hehehe
Šta je počelo? Ne kužim.
evo ga, pocelo je hehehe
Šta je počelo? Ne kužim.
pocelo se dilat na xbox one-u
ima dole u komentarima o cemu se tocno radi
Igraci koje dobijem u preorder packovima znaci u onih 40 packova jel se mogu oni prodavati ili ne ?
Igraci koje dobijem u preorder packovima znaci u onih 40 packova jel se mogu oni prodavati ili ne ?
Mogu se prodavat, al neces dobit sve packove odjednom nego kroz 40 tjedana
Mogu se prodavat, al neces dobit sve packove odjednom nego kroz 40 tjedana
To znam ,znaci ipak jbg mozda i dobijem nesto vrijedno ,ko zna ! :)
Bice valjda dovoljno ugovora !

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
                    Mopze tko uzeti deluce edition saa mexica, uplacujem prije kupnje.
Ima i vaznijih stvari od fife u zivotu .... :)
Zanima me, dal ako prodam igrace u fifi15, dal se coinsi prenose u fifu 16?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
                    jedna glupa stvar za koju sam mislio da ce da vrate a to je kada zoves jos jednog tvog igraca da udvojite protivnickog taj isti samo stoji i nista ne radi....kao duh se ponasa,zaista debilno.....to je u 2014 bilo i odbrana je mogla da se igra kako treba i bez nerviranja i debilnih stvari....po meni je logicno kada zoves tog drugog igraca da i on ucestvuje u oduzimanju lopte a ne da bude nemi posmatrac....
jedna glupa stvar za koju sam mislio da ce da vrate a to je kada zoves jos jednog tvog igraca da udvojite protivnickog taj isti samo stoji i nista ne radi....kao duh se ponasa,zaista debilno.....to je u 2014 bilo i odbrana je mogla da se igra kako treba i bez nerviranja i debilnih stvari....po meni je logicno kada zoves tog drugog igraca da i on ucestvuje u oduzimanju lopte a ne da bude nemi posmatrac....
I ja sam to primijetio ,gubi svaki smisao ,samo pravi rupu u odbrani a nista ne radi !
Mozda isprave u final verziji !
Kazu da treba igrati bez tog drugog igraca ,kao to je za pi***e ?! :)
U fifa 15 je to radilo ok,pustis tog igraca da napada a ti sa onim koga vodis zatvaras prostor ili
trcis nazad ili sta vec !
S druge strane, ovo aktivno branjenje koje je temelj "nove" FIFE gubi svoj smisao, ako opet imaš način da komp odrađuje posao za tebe. Ljudi jako exploitaju tu mogućnost 2nd defendera kod oduzimanja. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad dobijemo full inačicu. Trebalo bi umanjiti tu mogućnost da samo držiš gumb i tvoj igrač ide i uzme loptu, ali mora i postojati neki način za udvajanje igrača. Ali EA nikad nije znao pogoditi pravu sredinu. Ili odu u jednu krajnost ili drugu.
S druge strane, ovo aktivno branjenje koje je temelj "nove" FIFE gubi svoj smisao, ako opet imaš način da komp odrađuje posao za tebe. Ljudi jako exploitaju tu mogućnost 2nd defendera kod oduzimanja. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati kad dobijemo full inačicu. Trebalo bi umanjiti tu mogućnost da samo držiš gumb i tvoj igrač ide i uzme loptu, ali mora i postojati neki način za udvajanje igrača. Ali EA nikad nije znao pogoditi pravu sredinu. Ili odu u jednu krajnost ili drugu.
U fifa 15 cesto taj drugi igrac sam uzme loptu ! :)
U demu fife 16 samo trckara okolo bez veze !
Izgleda treba uciti igrati bez toga !
A i jockey cini mi se nije bas efikasa kao u 14 i 15 ?!
Još ćešće se zabije u tvog igrača... inače, malo po marketu roštiljam i katastrofa. Nemaš kaj kupiti niti s čim trgovati. Svi nabili max cijene i tako sve stoji. Pa kaj netko očekuje da će netko dati za matića 65k ili fabregasa 200k coinsa? Govorim za pc market. Bar da stave cijene na bidanje pa će igrač otići za neku realnu cijenu koju želi platiti tržište..
Još ćešće se zabije u tvog igrača... inače, malo po marketu roštiljam i katastrofa. Nemaš kaj kupiti niti s čim trgovati. Svi nabili max cijene i tako sve stoji. Pa kaj netko očekuje da će netko dati za matića 65k ili fabregasa 200k coinsa? Govorim za pc market. Bar da stave cijene na bidanje pa će igrač otići za neku realnu cijenu koju želi platiti tržište..
Mislim da ce na PC biti bas skupi igraci ,bar na pocetku ,tako da o nekom boljem timu
mogu da sanjam !Jedino onih 40 Ali Babibih( EA ) razbojnika ako pomogne . Hahahahaha
li i to ce da traje i traje ..
Najbolje bi bilo ,ko ima zivce,cuvati packove za one specijalne kartica kad izadju !
Evo mojih momčina za početak:
https://i.gyazo.com/9e8e8a088b363a973adfc5abbc319cef.png
Planiram kupiti nekog boljeg vratara iz Ligue 1 jer su mi oba stopera iz navedene lige tako da će dobiti full chem. Isto tako ću prvom prilikom po Dioufa iz Stoke Citya, što će pak biti idealna kombincija sa Sako-om.