Navodno TOTY: Buffon, Alves, Chiellini,Ramos,Marcelo,Iniesta, James,Pogba, Cristiano, Messi i Neymar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

stavio sam na transfer listu 3 igrača sa buy now 10k i on ih je kupio
ja imam 19 pekova od drafta koje čuvam za taj toty mada znam da cu dobit govance ali ok
Navodno TOTY: Buffon, Alves, Chiellini,Ramos,Marcelo,Iniesta, James,Pogba, Cristiano, Messi i Neymar.
Sve su to pretpostavke raznoraznih stranica i onako na prvu sve je logično. No večeras će fifa reći tko je najbolji od najboljih i tko je u momčadi godine...
Iskreno, nama smrtnicima sasvim je svejedno tko će upasti jer se ne sjećam da je na ovom forumu itko dobio toty igrača zadnje tri godine..

Po meni iako su to spekulaije uzasan pick. Nisam citao kriterije izbora ali po meni samo ovaj trojac naprijed je siguran uz mozda suareza ali sumljam,Neuer ili De gea bi mi definitivno bili za golamne ovaj spasava jadni manu vec ko zna koliko vremena da ne potonu u zadnjih 10 a neuer je po meni ipak institucija zasto marcelo to mi nije jasno nikako kad alba i alaba su 170 miljuna puta bolji bekovi od njega, stoperski par je ok ali boateng i godin su po meni cijelu godinu bili konstantniji(chielinija jos moze proc ali ovaj ramos pliva zadnjih par sezona). Po meni jedan matuidi je bio bolji do pogbe pogotov ove sezone(ok nisu slicni igraci i ovaj nije toliko atraktivan prema naprijed), jedan de bruyne je imao odlicnu sezonu prije u njemackoj i sad u cityu ubija. Iniesta je po meni tu ok jer je standardno jedan od najboljih veznjaka vec godinama a james nemam pojma nisam ga bas pratio pretjerano pa necu komentirat.
Samo moje osobno razmisljanje
ne znam movie filozofu , ako je 30k coinsa 50kn mene ne zanima koliko ce tko zaraditi nego mi je samo u interesu da to prođe pošteno i na obostrano zadovoljstvo. To kaj sam kupio jednom coinse vise necu sigurno jer mi se ne isplati davati i trošiti novce na usranu igricu koja mi samo oduzima vrijeme i zivce , umjesto toga mogu novce potrošiti na bolji način a ne trošiti na jebene pekove i sta ja znam na sta kad ionako necu nis dobit , to je lutrija i tako nas EA jebe u mozak...ne treba njima nis dat, dovoljno sam se sjebo kaj sam kupio igricu tako da cu dobro razmisliti za kupovinu nove savršene igrice "FIFA 17" , mislim da cu si radije tih 300 kuna nabit u čmar nego njima dat , toliko od mene
Dobro ti je movie reko, na mmoga je 80k 3€
Ne znam od koga si kupio al ako je ona stranica "prodaja fifa coinsa balkan" to ti je obicna prevara za kliknce koji ni ne znaju da postoji mmoga ili koji nemaju karticu
Pozdrav, svaki put kad pokusam ulogirati, pojavi se:" "Unable to retrieve account information. Please try again."
Jeli to meni racun zakljucan???
P.S. Kontaktirao sam EA ali jos mi nisu odgovorili.
Po meni iako su to spekulaije uzasan pick. Nisam citao kriterije izbora ali po meni samo ovaj trojac naprijed je siguran uz mozda suareza ali sumljam,Neuer ili De gea bi mi definitivno bili za golamne ovaj spasava jadni manu vec ko zna koliko vremena da ne potonu u zadnjih 10 a neuer je po meni ipak institucija zasto marcelo to mi nije jasno nikako kad alba i alaba su 170 miljuna puta bolji bekovi od njega, stoperski par je ok ali boateng i godin su po meni cijelu godinu bili konstantniji(chielinija jos moze proc ali ovaj ramos pliva zadnjih par sezona). Po meni jedan matuidi je bio bolji do pogbe pogotov ove sezone(ok nisu slicni igraci i ovaj nije toliko atraktivan prema naprijed), jedan de bruyne je imao odlicnu sezonu prije u njemackoj i sad u cityu ubija. Iniesta je po meni tu ok jer je standardno jedan od najboljih veznjaka vec godinama a james nemam pojma nisam ga bas pratio pretjerano pa necu komentirat.
Samo moje osobno razmisljanje
A gle, nikada svi neće biti zadovoljni. FIFA je za večerašnju ceremoniju nominirala 55 igrača između kojih će biti izabrana momčad godine a u izbor za igrača godine ušli su messi, neymar i ronaldo. Ljudi iz svijeta nogometa su glasovali i vidjet ćemo kako su to učinili. Osim dobrih igara gledaju se i momčadska dostignuća. Buffon je šlepao juve do finala, neuer je konstantno dobar. Osvojio prvenstvo i ušao u 1/2 lige prvaka. Zašto marcelo a ne alaba, to ćemo tek vidjeti. Osobno, alaba bi po meni prije trebao biti unutra. Pogba je imao odličnu sezonu i po meni trebao bi biti unutra. Pojavljivalo se ime i jamesa i nije mi jasno zašto. Imao je sezonu za zaborav. No kako rekoh, puno ljudi puno ćudi. No činjenica je da je iza svakog izbora bilo repova. Prije dvije godine se pojavilo nekoliko igrača koji su rekli da su glasovali drukčije a kad su objavili rezultate glasovanja njihovi glasovi su otišli nekim drugim igračima. Ne mogu se sjetiti o kome se točno radilo ali bila je afera pa se fifa prala... uglavnom bit će i ove godine nema sumnje veselo..
Slazem se da, svako ima svoje pravo glasa i ne glada svako isto na nogomet. Bas me zanima ko ce upast u TOTY i ako ce 60 paketica bit dostatno za jednog plavog igraca ;)
Sve su to pretpostavke raznoraznih stranica i onako na prvu sve je logično. No večeras će fifa reći tko je najbolji od najboljih i tko je u momčadi godine...
Iskreno, nama smrtnicima sasvim je svejedno tko će upasti jer se ne sjećam da je na ovom forumu itko dobio toty igrača zadnje tri godine..
ja sam dobio Pogbu, Chiellinija i Florenzija, i to iz free packova
nemoj me zamarat , mislis da nisam provjerio i mmoga i ostale strane stranice za kupnju coinsa kojima sam slao email i sve pa nisam dobio odgovor pa me na mmoga stavi na live chat pa mi neka kuja usrana nesto sere ne znam ni sam sta pise a ne zna ni ona , tako da mi je jedina nada ostala "prodaja fifa coinsa hrvatska" i bmk ako me izradio lik kad se ovi ostali nisu dostojni ni javiti
nemoj me zamarat , mislis da nisam provjerio i mmoga i ostale strane stranice za kupnju coinsa kojima sam slao email i sve pa nisam dobio odgovor pa me na mmoga stavi na live chat pa mi neka kuja usrana nesto sere ne znam ni sam sta pise a ne zna ni ona , tako da mi je jedina nada ostala "prodaja fifa coinsa hrvatska" i bmk ako me izradio lik kad se ovi ostali nisu dostojni ni javiti
Ja ne razumijem cemu email i live chat? Platis i kroz par sati imas coinse i tjt. Necu te vise zamarat ako ti je ovo zamaranje, sry.
Istina thiago silva u top 11 i davi luiz 3 stoper, terry ispred godina, hazard 4 po glasovima za vezu pa ocito ili je namjesteno ili ovi koji glasaju zajedno svi nemaju iq veci od 70. David luiz nije u top 10 stopera zadnjih 3 god, thiago silva nije u top 5 ni problizno. Marcelo nemoze igrat u ni jednom top klubu u prvoj nego eto kad imas izbor njega i coentra odaberes manje zlo. Hazard u kakvoj je formi da igra u genoi vjerojatno nebi imao vise od 3 gola u sezoni. Totalna ali totalna debilana.
a kaj bi ti? Sad si ti nogometni znalac a cijeli svijet nema blage veze o nogometu jel?
zasluženo lukita!!
a kaj bi ti? Sad si ti nogometni znalac a cijeli svijet nema blage veze o nogometu jel?
ko je po tebi bolje odigrao u kalendarskoj 2015oj godini ramos ili van dijk?
sad napisi ko je van dijk
nemoj mi sada spuštati idem na google guglati tko je "van dijk" , kaj ti mislis da sam iz kamenog doba ili? Da ti nije mozda Pletikosa bolje branio od Neuer-a ili imas neku drugu primjedbu?
sad odjednom svi prate franc. ligu da znaju kako thiago silva igra -.- po meni je on sigurno medu top 5 stopera...
Ma Silva je vječna klasa. Nije mi zbog njega nimalo žao on je institucija.
Nego, 4 igrača iz Reala. Nemam protiv nijednog ništa ali oni u 2015. nisu se nešto pokazali. Izgubili od Juventusa u LP i završili drugi u sezoni 14/15. Nakon toga slijedi Benitez, Bože sačuvaj ako su tada išta napravili osim Malmo "rasturili"... Realno samo CR7 zaslužuje iz Madrida kako god okrenete.
Drago mi je zbog Modrića, ali stvarno bi mi bilo draže da je Rakitić osvojio. Ipak je igrao cijele godine na koliko toliko dobroj razini makar je sad malo pao. Zabio je čovjek i u finalu LP.
Juventus je definitivno barem još 1 čovjeka zaslužio osvojili su Serie A, Coppa Italia, Super kup i finale LP igrali. Al šta kad se gledaju glasovi (ako i to) a ne tko je statistički i igrački najviše zaslužio. Isto ko lani Luiz lol
Po meni ga vise useru sa tim toty, if, nif, tif itd jer doslovno pretjeruju... Da si u ne znam kakvoj formi nemres imat 99 udarac ili dodavanje, to znaci da kak god puknes lopta ide u okvir itd....
Najjeftinijeg Marcela sam naso za 650k, ramosa 2.4 m ,neuera za 6m ,Alvesa za 800k (BUY NOW) :D
Najgore kaj je već pun market toty igrača na PS4. Otvorim reda radi 5 packova i ne dobijem rare igrača? Najbolja kartica koju sam dobio u tih 5 packova je hunter che kartica....ponuda na marektu skočila za 40 posto i cijene porasle? Izgleda da će se ponoviti black friday... Mogao sam Ibru prije par dana uzeti za 610k a sada je preko 700k. pušing...
Ne znam evo Boatenga sto pikam sada je 35k a bio je jutros 45k