FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 16

hoce biti i ove godine prvi dan golmani, drugi dan odbrana, treci sredina itd? (TOTY)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
Vukovic69 kaže...

hoce biti i ove godine prvi dan golmani, drugi dan odbrana, treci sredina itd? (TOTY)

Ide ti obrana, veza i napad... znači golmani idu zajedno s obrambenim igračima...

14 godina
neaktivan
toninho kaže...

Ja obicno isto 3/4 tekme u draftu dobijem skoro uvijek a cesto i sve 4 s tim da uvijek ali bas uvijek makar 2 runde prodem jer netko zabije autogol iz dc-a se tako da ono meni super. Imam neku listu ljudi koji to rade i samo nekad trazim samo d ame matcha sa njima jer je to instant win uvijel i besplatni paketici tako sam povuko 2 aguera,balea,ronlada,par if-a i masu contracta/fitnessa

Eh, možda se pričalo na ovoj temi, ali nisam upratio. Ko su ovi na koje najčešće nalijećem u prvim kolima na draftu i u prvoj ligi, koji najčešće imaju sve bronze igrače i koji vrlo često sebi zabiju gol i nakon čega ja dobijam pobjedu?? Zbog čega to rade? Jesu li to uopšte igrači , ili kompjuteri haha?

15 godina
FIFA 16

zato sto odigra tako 10 sezona na dan u 1 div i dobije 150k+ coinsa. Isto tako ode u draft da si gol i doda 2 sa trainerom i quita i ima pobjedu u draftu. Skupis si tako packova koliko oces a nems izgubit. Eto zato to rade, sad sam igro div1 oko 16 matcheva jedno 10-11 ovi sa trainerom od kojih mi je jedno 6-7 dalo pojedu ostali ne. Koji gejm dobijem koji izubim i nakraju sezone uvijek na min 8 bodova cca ostanem. Jedno 4-5 puta osvojio ali sve je to dzabe kad je jako malo dobrih igraca na pcu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Ide ti obrana, veza i napad... znači golmani idu zajedno s obrambenim igračima...

a kad dodje dan na vezu, jel se onda dobijaju i vezni igraci i odbrambeni?

14 godina
Vukovic69 kaže...
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

a kad dodje dan na vezu, jel se onda dobijaju i vezni igraci i odbrambeni?

Prvo je u packovima samo obrana(i GK), pa samo veza, pa samo napad i onda svi zajedno.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
protjeran
toninho kaže...

zato sto odigra tako 10 sezona na dan u 1 div i dobije 150k+ coinsa. Isto tako ode u draft da si gol i doda 2 sa trainerom i quita i ima pobjedu u draftu. Skupis si tako packova koliko oces a nems izgubit. Eto zato to rade, sad sam igro div1 oko 16 matcheva jedno 10-11 ovi sa trainerom od kojih mi je jedno 6-7 dalo pojedu ostali ne. Koji gejm dobijem koji izubim i nakraju sezone uvijek na min 8 bodova cca ostanem. Jedno 4-5 puta osvojio ali sve je to dzabe kad je jako malo dobrih igraca na pcu.

Da li su ti citeri znacajno pomogli da dodjes do div. 1?

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
12 godina
neaktivan
Sto je to trainer? Ima li toga za ps4 ?😋
12 godina
neaktivan
14 godina
DONZI kaže...

Uključiš ga u opcijama, to je feature u 16.

https://www.easports.com/uk/fifa/news/2015/fifa-16-fifa-trainer

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 16

HAHAHHAHA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

evo danas je bio taj dan, od 15tak utakmica izgubio sam 14.

nisam imao apsolutno nikakve kontrole nad igracima, sa svakim s kim sam igrao pucao je i odbijala mu se lopta sve dok nije dao gol.

masu faulova mi nije sudio, penala da ne govorim, zao mi je sto nisam snimao jer je bilo bar 10 komicnih situacija gdje se moja dva stopera sudaraju, golmana kao da nemam  itd.

ova simulacija je jednostavno jedna od najgorih smeća koje sam u zivotu kupio i instalirao na komp.

bolje da sam pare popio.

na vrijeme sam ugasio jer bi razbio i stol i komp i monitor i sve oko sebe. hebo sam im mater u usta nesposobnu i njihov momentum.

mislim da cu sve igrace rasprodat i otvorit ove plave pakete koji dojdu, ako ne dobijem nista ide uninstal i ja sam sa ovim govnom zavrsio. 

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 1:08 (C3c1l).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

nisam imao apsolutno nikakve kontrole nad igracima, sa svakim s kim sam igrao pucao je i odbijala mu se lopta sve dok nije dao gol.

masu faulova mi nije sudio, penala da ne govorim, zao mi je sto nisam snimao jer je bilo bar 10 komicnih situacija gdje se moja dva stopera sudaraju, golmana kao da nemam  itd.

ova simulacija je jednostavno jedna od najgorih smeća koje sam u zivotu kupio i instalirao na komp.

bolje da sam pare popio.

na vrijeme sam ugasio jer bi razbio i stol i komp i monitor i sve oko sebe. hebo sam im mater u usta nesposobnu i njihov momentum.

mislim da cu sve igrace rasprodat i otvorit ove plave pakete koji dojdu, ako ne dobijem nista ide uninstal i ja sam sa ovim govnom zavrsio. 

predji na online seasons ili igraj protiv cpua jer tamo je manje takvih dana :)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
FIFA 16

aaaaaaaa *____* predivno! Još malo igrača koje necu imati...

pazi ovog pazi ovog
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 10:37 (vedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
C3c1l kaže...

bolje da sam pare popio.

Ja sam neki dan odigrao 20 online ,15 sam izgubio.One sto sam izgubio bili ljudi bolji,one sto sam dobio bio ja bolji.

Nema skripta i momentuma.Doduse,i pobijede i porazi su bili sa par golova razlike pa tako da mozda

momentum ne dolazi do izrazaja ! :)

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
12 godina
neaktivan
Jucer meni ista stvar!
9 godina
neaktivan
FIFA 16

neznam u cemu je cak ali meni je vodic za slaganje ekipe bila rubrika beastly players. primjetio sam da sa mna terenu dosta fizicki dominantan i da se neki silveri dosta dobro nose sa nekim zvjezdama od igraca. istakeo bi Tettya kao silvera i neke noun rare igrace poput Jeromea, Olssona, Rodwella i Guyea. 40 i nesto pobjeda 3 nerjesena i samo 3 poraza dovoljno govre.

sjecam se da mi je prijatelj djetinjasto spominjao jos od prije Ibarba kao najvcu zvjer u igri. cudno je sve to, ali nezalim se jer se za malo coinsa da sastaviti dobra ekipa.

0 0 hvala 0
15 godina
mackocicko2004 kaže...
toninho kaže...

Da li su ti citeri znacajno pomogli da dodjes do div. 1?

U div 2 ih nema uopce, tj jako jako rijetko jer svi ti farmaju div1 jer daje najvise coinsa za osvajanje. E sad mogu rec sa sigurnoscu da u sezoni od 23 potrebna boda makar jedno 9 a nekad i vise skupim "besplatno" na njima jer mi poklone win. uzasno je dio kad bas zabrijes da bi igrao i onda 6-7 puta naletis na njih izgubis volju za igrom vise nakon 10 min dc-anja.

10 godina
neaktivan
FIFA 16
Jesu li to ti totsi izasli?????
Pa gledaju li oni nogomet??? kako aguero silva mogu biti u totsima kada nisu nesto dobro oddigrali u realnosti?????? stavili su silvu pored ozila,a pazi ovo ture stavili a a nisu kantea
Je li se to gleda po realnosti ili po njihovom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...
Pa gledaju li oni nogomet??? kako aguero silva mogu biti u totsima kada nisu nesto dobro oddigrali u realnosti?????? stavili su silvu pored ozila,a pazi ovo ture stavili a a nisu kantea

Po njihovoj realnosti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Momci evo jedan gol koji sam dao sa Fabregasom :D (Makazice)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 13:45 (Vukovic69).

1 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Daj se smiri. Stranicu prije sam ti postao link na fifinu stranicu gdje su objavljeni svi detalji za izbor igrača i momčadi godine. Ovo što je lik postao su sve nominirani igrači od strane fife. Između njih će se na svećanosti 11.01.2016. u Zurichu izabrati najbolji. Znači s izborom ea sports nema nikakve veze. Kako vam takve osnovne stvari nisu jasne? Kao i svake godine najbolje biraju novinari, treneri i izbornici te kapetani repki a predlaže ih stručna komisija svjetske nogometne organizacije tj. fife. Za koji dan ćeš moći u novinama pročitati za koga su glasovali naši novinari, izbornik te kapetan repke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 14:02 (movie).
12 godina
neaktivan
Sto mislite oce li cijene igraca padati jos poslije TOTY kartica,jer vidim da su poprilicno pale?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DONZI kaže...
Sto mislite oce li cijene igraca padati jos poslije TOTY kartica,jer vidim da su poprilicno pale?

Ove godine je jako nezahvalno bilo što procjenjivati. Logično je da nakon totya kao i svake godine cijene počnu lagano rasti. Pitanje je samo do kad će padati tijekom sljedećeg tjedna i koliko? Ako ćemo gledati po Black friday, onda će cijene najviše pasti odmah na početku i postepeno će rasti. Naime na sam black friday cijene su bile puno veće nego par dana ranije a tek je slijedilo najbolje. 100k packovi i tako.. . Znači, kretale su se onako kako nije bilo uobićajeno prošlih godina. Što će biti tijekom ovogodišnjeg totya stoga je teško prognozirati. Malo pratim If kartice i cijene se dosta dobro drže, dapače zadnja dva dana su blago porasle kod najinteresantnijih igrača. Je li to prolazan trend u želji skupljanja što više coinsa u zadnji tren ili će od ponedjeljka sve otići k vragu, vidjet ćemo uskoro..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 14:34 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 16

lagano

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

isto ti to dođe i fifa(organizacija) kao i ea :D
svejedno opet ce biti pola nezasluzeno u xi

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 16:23 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Pa ako glasuje u izboru tisuću profesionalaca ne možemo pričati o nezasluženosti... većina će odlučiti tko je najbolji i tko će ući u momčad godine...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Pa ako glasuje u izboru tisuću profesionalaca ne možemo pričati o nezasluženosti... većina će odlučiti tko je najbolji i tko će ući u momčad godine...

Pa vidjet ćemo za koga će glasati i mene zanima

Danas nakon 3 mjeseca odigrao sam prvu online utakmicu na fifi i to na futu.Šta reći nego katastrofa,nerealno,prebrzo,cisti ping pong,nije toliko izražen l1 i trokut ali opet nerealno.Golmani onako kako skripta kaze...

Stroj deeney opali 4 udaraca sve pod rašlje ide i golman mu obrani

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Isplati li se uzeti prvu IF karticu Aubameyanga za 150k? ili dati 250-300k za drugu?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Nije dobro! Cijene IF kartica, bar ove koje pratim znatno su skočile. Neki dan sam Ibru mogao dobiti za 610k a danas ga bidaju na 735k. Aguera sam imao za 650k a danas se bida na 740k. Lewa sam mogao uzeti neki dan za 410k a trenutno ga nema na netu uspod 470k. Douglas Costa je išao za 210k a danas ga bidaju na 240k. Boateng je išao za 250k a sad je na 250k 40 minuta do isteka aukcije. Muller je išao za 180k a sada je na 196k 44 minute prije isteka aukcije...

Valjda se neće ovaj trend nastaviti i sljedeći tjedan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice