Evo, registrirao sam se jer imam jedno pitanje.
Ako igrač dobije upgrade na zimu da li se i njegova inform kartica upgrejda?
Evo, registrirao sam se jer imam jedno pitanje.
Ako igrač dobije upgrade na zimu da li se i njegova inform kartica upgrejda?
Ne znam kako toninho kaže da igra possession igru bolje nego prije patcha kad su interceptioni jači nego prije isto kao i high pressure. Ja sam pao 2 divizije i niti u ovoj ne mogu igrat na posjed a prije par dana sam title osvojio u istoj.
I to što movie kaže. I ako povežem 15ak dodavanja taman mi se ekipa pomakne prema njegovom golu i eto zabije se lik u mene pa duga lopta naprijed i ima čistu kontru iz koje je prelagano zabit jer mu je već 5 igrača na mojoj polovici.
mr.11, da
Znači ako ja budem imao inform mahreza od 80 rating i on dobije upgraed ta kartica će mi postat bolja ili...
Znači ako ja budem imao inform mahreza od 80 rating i on dobije upgraed ta kartica će mi postat bolja ili...
Nece.
Hoće.
Lani su najtraženiji zbog tog bili Griezmann i Lacazette. Najveća im je cijena bila netom prije upgradeova čak blizu 1 milijuna i nakon tog je počela padat jer ih je bilo previše
Ova igrica me jebe nenormalno, vodim 1-0 i u 43 izguram njegovog napadaca, dobijem crveni, primim penal , ubacim stopera drugog, u 45+3 isto tako , dobije mi i ovaj stoper sto sam ga ubacio crveni, ja ne znam stvarno.. posle igra lik park the bus, i istrci kontru i da jos jedan.. -.-""
Nece.
Hoće! Sve IF kartice se pomiću za ocjenu više od novoizašle NIF kartice određenog igrača. Recimo prošle godine svi smo znali da će de bruyne dobiti upgrade pa smo kupovali SIF karticu nadajući se kako će joj porasti cijena nakon upgradea. Imao sam ih 4 i na vrijeme sve prodao i nešto zaradio, ne koliko sam očekivao ali sam se na vrijeme riješio svih kartica jer je ubrzo došao poznati slom marketa i sve otišlo k vragu..
jel netko kupovao kad coinse sa stranice goldah? Trebam pomoc nesto...
jel netko kupovao kad coinse sa stranice goldah? Trebam pomoc nesto...
Ne znam je li ti to pametno s obzirom na situaciju i restrikcije? Uostalom kako uopće uzeti kada svaki igrač ima PR? Daš aguera da bi kupio 300k?
edit: igram na PC jer zakrpa još nije došla na PS4. Stoper presjeće loptu na 16m. Desno mi je sam bočni i hoću mu dodati a igrač doda lijevo drugom stoperu ispred kojeg stoji suarez. Uzme lik loptu i zabije mi gol. Jedini udarac u 90 min koji je lik imao po mome golu. Klasika, u 90 min proda mi kontru jer sam se maksimalno otvorio i kraj priče. Zašto, ali zašto me tako igra hebe?
Ne znam kako toninho kaže da igra possession igru bolje nego prije patcha kad su interceptioni jači nego prije isto kao i high pressure. Ja sam pao 2 divizije i niti u ovoj ne mogu igrat na posjed a prije par dana sam title osvojio u istoj.
I to što movie kaže. I ako povežem 15ak dodavanja taman mi se ekipa pomakne prema njegovom golu i eto zabije se lik u mene pa duga lopta naprijed i ima čistu kontru iz koje je prelagano zabit jer mu je već 5 igrača na mojoj polovici.
mr.11, da
Nemam pojma, kad je doso patch 1.04 pao sam iz d1 u d5 i vise nisam iz trece izaso nikako. Sad sam u drugoj stalno a tu i tamo udem u prvu i treba mi uvijek cca 5-6 da osovjim. I dalje presing igra je pre op ostalo mi je ok. Ali nekako mi je lakse loptu zadrzat, u praksi kad naletim na nekog ko ukilazav ko ludak samo drzim rt+lt kod primanja i izbacim ga odmah ili nekad scoop turn s obzzirom da mi je od 3 u vezi i 3 u napadu njih 5 ima 4star skill move.
Caruje ali ajde makar su rekli da malo slusaju community na forumu. Koliko vidim ljudi su tim aspektom i dalje nezadovoljni pa tko zna uskoro se mozda nesto i promjeni... Kako stojite sa penalima ja neznam dali mi ih je ukupno 5 sudeno u 20 tekmi sto za mene a sto protiv. Tu i tamo neki blesavi doleti ali imam osjecaj da je to malo bolje iako ima masu faulova di se start sa 2 noge ne sudi a malo naguravanja je zuti odmah.
Znači ako iman 80 rating inform mahreza i on dobije upgraed s 73 ma 77 npr. ova moja kartica će postat 84 rating?
Caruje ali ajde makar su rekli da malo slusaju community na forumu. Koliko vidim ljudi su tim aspektom i dalje nezadovoljni pa tko zna uskoro se mozda nesto i promjeni... Kako stojite sa penalima ja neznam dali mi ih je ukupno 5 sudeno u 20 tekmi sto za mene a sto protiv. Tu i tamo neki blesavi doleti ali imam osjecaj da je to malo bolje iako ima masu faulova di se start sa 2 noge ne sudi a malo naguravanja je zuti odmah.
Jedino s tim penalima mogu biti zadovoljan, sve ostalo čista jedinica. Vratim svom stoperu jer sam presjekao dugu loptu na nekih 35m od gola. Znači na mojoj polovici igrač koji je presjekao loptu i stoper desetak metara iza njega prema golu i jedan protivnički napadač između moja dva igrača. Vratim loptu i otamendi padne preko lopte. Lik samo priđe uzme i sam na golmana i 1-0 za njega??? Opet lik duga lopta po zemlji po sredini gola i moj igrač ispred njegovog i on me očito s dvije ruke gurne s leđa i ja padnem a on opet uzme loptu i gol. I sljedeća situacija koja smrdi na zaleđe i opet gol. Costa na njegovih 16m prima lopta i sprema za za udarac lik ukliže i baci ga 2m u zrak i nema prekršaja?? Pa ne znam više što da danas radim. U svakoj tekmi svaki igrač je fizički jači od bilo kojeg mog igrača? Ne mogu više dobiti niti jedan duel na guranje?
Znači ako iman 80 rating inform mahreza i on dobije upgraed s 73 ma 77 npr. ova moja kartica će postat 84 rating?
Payet NIF je 81 a IF je 82. Ako dobije recimo upgrade na 83 IF se pomiće na 84...
Mahrez je bio srebrna kartica i imao je prvu IF karticu na 74 a potom dvije sljedeće na 77 i 80. Pitanje je na koliko će staviti ako stave upgrade. Adekvatno tome će pomaknuti IF kartice.. Sigurno NIF neće ići sa 73 na 80... moguće je da dobije upgrade recimo 76. To je opet ispod trenutnih IF kartica i moguće je da tako ostave a moguće je da nešto korigiraju IF kartice. Koliko? Teško je reći.. kartica prelazi sa srebrne u zlatnu.. možda bi ti točno mogao reći antiljano ako prati forum jer je ovo specifična situacija. Nije kao kod payeta..
OK, puno hvala.
Poceo sam igrati Fifu 16, ima li neko da odigramo koju tekmu online, moj Orgin ID:Nedac96
dodajte pa da igramo
Poceo sam igrati Fifu 16, ima li neko da odigramo koju tekmu online, moj Orgin ID:Nedac96
dodajte pa da igramo
Nije nešto s čime bi se čovjek hvalio. No drago mi je da nisam jedina budala koja igra. Dobrodošao u klub! 
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3wljvx/why_fifa_will_never_be_perfect/
hahha malo me utješilo. Nek poprave jos high pressure (tackling s napadačima) i ja ću spustit kriterije te reći da sam zadovoljan.
Ne mogu da vjerujem, jutros sam u free paketiću izvukao Reusa
Ne mogu da vjerujem, jutros sam u free paketiću izvukao Reusa
Ja proljev dobijem svaki ponedjeljak ujutro.
Nekakav Mulumbu i Bahrimi danas - nabijem ih na kartice.
Iz te ekipe nisam probao veratija, ljevog beka i caseresa. Mogu ti rec da lacazete i benzema su zvijeri. Mozda da probas sa barzagliejem ili manolasom na cb poziciji. Takoder marchisio ti nije klasican cdm pa neznam dali ce ti se kao takav svidjet na toj poziciji. Ako trebas klasicnog razbijaca koji ima solidan pass/shoot uzmi si naingolana(nece bit uparen sa veratijem). Ostalo je sve ok i jako solidna ekipa. Takoder meni je alex sandro ljevo jako dobar reko bi cak top tri iza albe i alabe.
Iz te ekipe nisam probao veratija, ljevog beka i caseresa. Mogu ti rec da lacazete i benzema su zvijeri. Mozda da probas sa barzagliejem ili manolasom na cb poziciji. Takoder marchisio ti nije klasican cdm pa neznam dali ce ti se kao takav svidjet na toj poziciji. Ako trebas klasicnog razbijaca koji ima solidan pass/shoot uzmi si naingolana(nece bit uparen sa veratijem). Ostalo je sve ok i jako solidna ekipa. Takoder meni je alex sandro ljevo jako dobar reko bi cak top tri iza albe i alabe.
Evo ovo sam satavio oko Lacazeta i uz njega moram da kupim samo jos Valbuena .
Toninho koristiš li custom tactics kakav
Yep ovo koristim sto se tice taktike http://fifaforums.easports.com/en/discussion/108791/guide-to-the-christmas-tree-formation-4-3-2-1/p1
A sto se tice custom tacticsa na ovom videu sam preuzeo
Takoder pazi da kad udes u game stisnes pauzu i onda odaberes custom tactics jer prije meca iz nekog razloga ne prihvaca(barem meni)
Taj sam... i ovaj tjedan tradicija nije iznevjerena. Ništa, apsolutno ništa nisam dobio u tim packovima?
Prva utakmica danas.
3-0 gubim na poluvremenu, tevez sa 3 chema zabio 2 gola i fabregas sa 3 chema izguro 2 stopera za treći gol.
Okej smirim se, nastavim svoju filozofiju sa dodavanjem i pomirim se da sam lošiji (lol lol lol). Idu lopte na sve strane samo ne di treba. Popizdim u 70. minuti i stavim High pressure & All out attack. Dodavanja nikad preciznija, moji kupe sve lopte ispred protivnika, zabio 4 gola u 14 minuta i završilo 4:3 za mene. Eto toliko o tome. Još sam imao 5 minuta + sudačka da parkiram bus i dovedem do ludila protivnika. Htio sam zabit autogol da lik ne pizdi ko ja al znam da on nebi jer je još namjerno gledo sve cut scenove pa reko ko ga j**e.
Od sad minimiziram igranje fife i povlačim što sam rekao da sam skoro zadovoljan jer evidentno postoji 1 način igranja koji su developeri osmislili za ovu igru.
Taj sam... i ovaj tjedan tradicija nije iznevjerena. Ništa, apsolutno ništa nisam dobio u tim packovima?
Znam sve,da se nemoze bar if dobit od ovih 50 sto je ovaj vikend. Jeli netko otvorio 100k pack? Vidim bas i ne jer nema neki pohvala