- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja cesto pucam glavom iz kornera jer ciljam na stopere, ali to ili ode u pm ili tocno golmanu u ruke... da nije sve tako crno, zabio sam par komada, ali od ko zna koliko kornera i to su golovi aka EA skripta, mozda 2-3 gola bas prava...
Igra li tko od vas na PlayStation 3? Pitam iz razloga pošto je prije 2 tjedna pao server od FUT-a i još uvijek nemam pristup pa me zanima ima li još tko da ne može na PS3 igrat FUT?
Koliko ja znam oni su sami zeznuli situaciju jer su na web appu ljudim akao daily gift slucajno poklanjali po 2m coinsa, sad to pokusavaju popravit nazalost na stetu korisnika koji nemogu pristupit UT.
Tako sam procitao negdje neka me ispravi netko ukoliko nije tocna informacija.
Nije tesko zabit glavom, samo kazes igracima da se udalje malo od golmana i onda nabacis oko penala, meni pique ili pepe uvjek nadskoce od 4 kornera 1 dam.. :D
Nije tesko zabit glavom, samo kazes igracima da se udalje malo od golmana i onda nabacis oko penala, meni pique ili pepe uvjek nadskoce od 4 kornera 1 dam.. :D
kako kazes?ja se derem deeney hajvanu odmakni se a on nista on se zabije u gol,vjerovatno jer ne zna hrvatski
hahhah pre nego sto izvedes korner, kod mene je R1 i L2 i onda oni se pomaknu od golmana na R1 udju u peterac , nzm kako je podeseno kod tebe
hahhah pre nego sto izvedes korner, kod mene je R1 i L2 i onda oni se pomaknu od golmana na R1 udju u peterac , nzm kako je podeseno kod tebe
dobro to znam ja tactice kad je korner ali iz igre vazda zakasnim,ove godine iz igre sam dao samo nekoliko golova glavom a zabijali su giroud i benteke
JBT FIFA i penal vise i sve
sigurno je crni sudac... ja kad ga vidim da on sudi znam da ce neki krump dosuditi
Ovako sam primio gol. ( već druga utakmica u dva dana u kojoj primam gol nakon neobjašnjivo prekratkog dodavanja??)
a ovako zabio. Znači ovaj gol se veže na ovaj gore moj gol. Vratio sam normalno golmanu i lopta je stala na pola puta a lik je vratio golmanu očito s R1 i opet ne valja. Zaključak, kako god pokušaš dodati golmanu ne valja i dobit ćeš gol....
Malo zešća frustracija na obje strane u ovom smeću od igre...
Sad igrao protiv nekog lika, ima sve silvere u ekipi i skoro svi koreanci. Jedva sam remi izvuko.. Sad neznam kako je uspio tako igrati sa njima, nisu bili nimalo sporiji, moji su cak prije njegovih snagu potrosili.. Ili je jeben igrac ili koristi neki cheat

zato kaj je fifa retardirana ...
i zna li netko mozda kako si dam loptu u for na tipkovnici ili kako da si podesim u opcijama jer mi je trenutno đojstik smrdan pa zato pitam. I još jedno pitanje , ima li drugacijih vremenskih uvjeta kao što su kiša ili snijeg , magla itd. ili samo sunce? Jer do sad koliko sam igrao UT samo sunce prži...
meni je bila i magla na UT a osalo nista
Slatka pobjeda :) To su utakmice u kojima nema problema...ima i takvih ali rjetko
Mozda tebi nema, al njemu.. hahahaha
istina hahhaha , ali poštujem one koji ne izadu usred tekme jer gube tolikom razlikom nego odigraju do kraja , tako i sam radim bez obzira koliko gubim...
evo ti vraže na....opet dominirao utakmicom , vodio 4:0 i izbaci me i kaze bla bla bla you lost connection to EA servers bla bla bla , i dobijem DNF poruku da nisam zavrsio match i pripiše mi poraz....haha kako divno , je*** im ma*er njima i njihovim EA serverima , fuj
Kako sam se izjebo sto sam kupio ovu fifu dzaba dao 70 km, govno od igrice
slazem se!
igrica je super, samo sta je cca 70% dovrsena
Ja neznam za vas ali ovaj zadnji patch mi je najgori koji je dosao u fifu jos od fife 2015.... ispao iz 2 div u 6 mucim se gledam koji k se dogada , kreteni me pobjeduju sa 40% posjeda i 60% tocnosti passa i tako to...
Onda sam okrenuo na 4-3-3 ueo si 90+ pace naprijed igrace, high pressure i defending i samo kontre jer ocito kreteni iz ea svrsavaju na to i vidi cuda uso u div 1 dns opet. Zasto igrat pass igru u sredini kad nabijes napamet loptu 50 metara naprijed i pogodim si igraca u milimetar a isti taj igrac na 3m ispred sebe nemoze loptu dodat i imam osjecaj da su igraci postali tromi i kao da svaka kretnja kasni barem pol sekunde... pravocrtno trcanje je zakon opet ocito...
20 suteva i svi u okvir gola, samo 2 gola, Diego Alves njegov golman, dobio ocjenu 9.7 lik je branio nemoguce
Bome 30/20 u gol poludio bi da moram u 90-tu uc sa takvom statistikom i strepit za gol i neki blesavi odbijanac