FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Skilledžija kaže...

Mene momentum tako razvaljuje zadnjih dana da to nije normalno.

Gubim od likova koji nemaju blage veze i fustrira me užasno što sam nemoćan išta napraviti.

Ja promašujem sve i svašta, moje lopte idu tamo gdje ne trebaju, odbijene lopte završavaju u protivničkim nogama - sve naopako.

I onda svako malo mi sude ovakve penale jer ako panj ne može zabiti iz igre, a u zvijezdama je zapisano da me mora pobijediti, uskače sudac i svira pizdarije.

U ovom videu ja uopće ne kontroliram igrača koji je navodno skrivio penal, a ako je taj kontakt za penal onda svaka čast onome tko je napravio ovo govno od igre.

Djelim slican exp kao i ti, nekako kad krenes gubiti utakmice idu zaredom, nikako da se vratis ponovo u svoj ritam, bio ti bolji ili losiji od protivnika on meni s 3 udarca zabije 2 gola  sucks :D

Ili tako sudac odluci utamicu, stovise povedem preko jedanisterca da bih odmah u iducem napadu on dobio svoju bjelu tocku LOL 

Previse iritacije u ovoj FIFI a i opao je community i nije vise kao prije sto je bilo u FIFI 14 a mozda i ranije.

12 godina

Otkud ti to da je community pao?Communitya nikad više nije bilo.

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Danas je odlično započeo dan, dvije pobjede zaredom i onda kreće klasična fifa puna odbijanaca, ne shvatljivih dodavanja i reakcija, krenimo od prve stvari, znači svaki moj pas koji sam uputio ili je bio krivi ili slab a igrač je bio na pola metra od mene, drugo, svaka lopta koju sam poslao, moj igrač ju prima i vrti se oko svoje osi kao da je mentalno bolestan i naravno odmah mu prvi do njega uzima loptu, danas igram protiv dečka, uzeo je bayern a ja sam bio barca, znači sva tri gola koja sam primio je bilo na foru da je maleni gotze, ima loptu i svaki put mu se odbija točno ispred gola, samo treba kocku stisnuti da zabi kao što i je, a onda dolazi ono najbolje, STATIVE!!!!!!!!!!! Snimio sam mali video snimak, jer ovo je za nepovjerovati, dečko me vodi 2-0 i sve što puknem golman skida ili pogađa prečku, on dolazi pred moj gol i puca sa 15m i od albe se odbija i ulazi u gol, a bravo ju gleda kao da je Isusa ugledao. Ovo je gore nego fifa 15, ma koliko god je usporena i koliko god su "golmani" popravljeni, isprdak od igre, moje pare slijedeće godine neće vidjeti ako se nešto drastično ne promjeni, smeće smrdljivo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Klasičan fifa penal. Netko je ovdje uvijek volio reći, više vježbajte a manje se bunite. No tko normalan nakon ovog penala može nastaviti tekmu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Klasičan fifa penal. Netko je ovdje uvijek volio reći, više vježbajte a manje se bunite. No tko normalan nakon ovog penala može nastaviti tekmu?

Meni su takva 2 danas svirali, sa svakim updateom je igra gora.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
Ma ovi penali i igra opcenito ima najmanje veze sa skillom ikada. Ima tolko situacija u kojima ako imas srece proc ce ti, a ako nemas pusiona si. Naravno tako i meni znaju prolazit gluposti cijelu tekmu... Danas sam primio sigurno pet penala u kojima nisam taknuo igraca, ili trcima kraj njega, ovaj skrene u mene i padne i sudac svira penal, ili se lik zabije u mene i penal, mislim opce me nezanima jel bilo kontakta i kakvoga i bla bla bla, ja jednostavno nemogu skrivit penal ako se covjek zabije u mene... U obrani imam boatenga i sokratisa, oba dvoje bi trebali biti dobri u zraku, medutim nakon fulanog penala i 3 stative covjek meni da 4 komada glavom, svaki nabac gol glavom, mislim dajte pa kak moze tak nekog srat ja nevjerujem, bolasie i oxlade-chamberlain nabacuju lopte na remya koji sprema sve ko da igra protiv limaca. Nije mi zao dat puno coinsa za stopera bas zbog ovakvih pacijenata koji znaju sam na krilo i nabac, ili svaku loptu izpucavaju na mrcinu od spice koja glavom prebacuje na krila, ali kad te igra ide shebat nemozes nis napravit da se obranis...
Tak i mene zna nekad srat u vezi da svaki pas bude kak sam htio pa i bolje, dok drugu tekmu ili nemrem pogodit igraca, ili kad ga pogodim on nemre primit loptu, ili stisnem lagano u for da doda prvom igracu do sebe a on je lansira u svemir itd...
Ugl nadam se nekakvom patchu koj ce barem nesto popravit u ovom haosu

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Znači svašta smo pisali i doživljavali ali ovo sve nadilazi. Igram sada kup. Sedam stativa sam pogodio da bi u 105 minuti primio gol i izgubio 1-0. Cijelu tekmu mi nije došao do gola. U 105 min na nekih 17 m s desne strane hoću dodati desnom boćnom a igrač mi doda u sredinu gdje njegov igrač primi loptu i opizdi po golu i zabije. Čista frustracija. Lopta neće u gol da se ebem..

Sljedeću tekmu otvorim opet s dvije stative. Fulam nekoliko zicera. Ne mogu gol pogoditi da se ebem. I onda lik bezveze napravi penal. Zabijem ga i nakon toga sve što puknem ulazi da bi ga na kraju natovario. Stvarno je ovo smeće od igre najveće vrste. Kandidat za sranje desetljeća.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 21:24 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja već mjesec dana samo po draftovima pucam,skupljam 15k pa draft i tako..meni puno zamiljiviji i lijepše mi je igrat draft od season,definitivno najbolji dio FUT-a..

11 godina
Jel igra ko 1. i 2. Diviziju? Ubijaju me sa ultra defendingom, svaku tekmu slom zivaca dobijem... Odma na pocetku ekipa bez rasmisljanja ultra defending i lomi. Nemogu se naviknut na te bedeme nema sanse, 2 cdma plus ultra defending, pa ti prođi... Mucenje a ne nogomet... Reko idem i ja tak ko vas hebe i odigro 3 tekme 0-0...
Sad sam igro protiv lika koji je bio u bjelim dresovima a ja u crvenim, a na radaru ja bijeli a on crveni... odma na pocetku sam mu bacio loptu golmanom i popio gol. Cijelu tekmu sam grijesio ko da sam retard

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Kako je car lijepo dodao protivniku. Jebo me pas ako nisam drzao gljivicu u drugom smjeru prema protivnikovom golu.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
mislim da bi trebali početi objavljivati normalne golove koje popijemo/zabijemo iz neke akcije ili kada te protivnik izigra/ili kada ga sami izigramo... doduše bilo bi malo takvih filmića ali baš bi ih bio gušt gledati.. čisto da vidimo da je u ovoj fifi moguće i normalno gol zabiti..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
http://fifaforums.easports.com/en/discussion/114838/leaving-fifa-16-ultimate-team-because-of-ea-must-read-please

Navodno postoji hack da se igraci neumaraju i da svi igraju sa 99 overal ratingom... To objasnjava puno toga... Bit ce predivno igrat protiv ovakvih

2 0 hvala 0
12 godina
Marijooo kaže...
http://fifaforums.easports.com/en/discussion/114838/leaving-fifa-16-ultimate-team-because-of-ea-must-read-please

Navodno postoji hack da se igraci neumaraju i da svi igraju sa 99 overal ratingom... To objasnjava puno toga... Bit ce predivno igrat protiv ovakvih

Pa ovo nije normalno više što rade od igre.

12 godina
Marijooo kaže...

Nasao sam forum u kojem lik prodaje taj trainer, izgleda da je istina da radi, valjda ce EA sada patchirati to, ali sumnjam

evo slike koje je stavio http://i.imgur.com/nLtZisy.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 9:33 (The_K).
17 godina
Marijooo kaže...

Znači sinoć sam igrao s likom na PC i izgubio 2-1. Zabio mi je dva gola na način da se zaleti kao metak u mene, kroz prekršaj obrambenom igraču uzme loptu i zabije gol. Znači on je od mene par metara i ja hoću dodati svom igraču ali on prije prevali par metara nego što ja uspijem dodati. Nemoguće. S druge strane pokušavam ga stisnuti ali ne uspijevam mu prići bliže od 3/4m. Uvijek pobjegne. Jednostavno ne mogu ući u duel s njim jer je neusporedivo brži od svakog mog igrača. I u takvoj igri pogodim dvije stative, imam nekoliko šansi ali neće pa neće. On bez šanse, dva puta faulira mog obrambenog igrača, oduzme mu loptu i zabije gol. I sada ti igraj.

Kada sam rekao da će većina igrača prijeći na konzole nove generacije neki su mi se ovdje smijali. No ako hoćeš koliko toliko igrati normalno prelazak na PS4 ili xbone je jedina moguća opcija. PC više nema smisla...

Svaku tekmu koju sam sinoć dobio, protivnik je izašao iz igre. Jedino utakmica dođe do kraja ako ja izgubim? Pa kaj je tim ljudima? Ovo bi trebala biti zabava i ne znam zašto ljudi na pogrešan način doživljavaju jednu nogometnu igru. Mislim da je sve izmaklo kontroli i da PC definitivno gubi bitku s konzolama po pitanju igri ovakvog tipa..

12 godina

Do toga nebi došlo da EA radi svoj posao i da je patchirala igru prije 2 godine, nezamislivo da postoji taj cheat od FIFE 13?

10 godina
protjeran
movie kaže...
Marijooo kaže...

Znači sinoć sam igrao s likom na PC i izgubio 2-1. Zabio mi je dva gola na način da se zaleti kao metak u mene, kroz prekršaj obrambenom igraču uzme loptu i zabije gol. Znači on je od mene par metara i ja hoću dodati svom igraču ali on prije prevali par metara nego što ja uspijem dodati. Nemoguće. S druge strane pokušavam ga stisnuti ali ne uspijevam mu prići bliže od 3/4m. Uvijek pobjegne. Jednostavno ne mogu ući u duel s njim jer je neusporedivo brži od svakog mog igrača. I u takvoj igri pogodim dvije stative, imam nekoliko šansi ali neće pa neće. On bez šanse, dva puta faulira mog obrambenog igrača, oduzme mu loptu i zabije gol. I sada ti igraj.

Kada sam rekao da će većina igrača prijeći na konzole nove generacije neki su mi se ovdje smijali. No ako hoćeš koliko toliko igrati normalno prelazak na PS4 ili xbone je jedina moguća opcija. PC više nema smisla...

Svaku tekmu koju sam sinoć dobio, protivnik je izašao iz igre. Jedino utakmica dođe do kraja ako ja izgubim? Pa kaj je tim ljudima? Ovo bi trebala biti zabava i ne znam zašto ljudi na pogrešan način doživljavaju jednu nogometnu igru. Mislim da je sve izmaklo kontroli i da PC definitivno gubi bitku s konzolama po pitanju igri ovakvog tipa..

Igram cesto sah online ,kad gubim bas me boli uvo zato sto igram kao guest i poraze ne dozivljavam licno .

Ovde kad me neko pobijedi zadavio bih ga. Steta sto ne moze da se igra anonimno bez da mi ulazi u statistiku . :)

Mislim da je to razlog zasto vecina ne bira sredstva da pobijedi ?!Ocigledno je sramota izgubiti...

Let the script is on your side
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 9:52 (mackocicko2004).
12 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pa sto je forum ili Faceboook nego community. U FIFI 14 se vise kreiralo liga, kup ova, sto preko bug.hr a sto preko nekih face main balkan grupa i sve je nekako bilo zivlje. Stovise bilo je vise i ljudi koji igraju samu igru. Sad se to sve svodi nekako na samostalni play ili s blizim friends i toe to. 

12 godina
L1nNk kaže...
The_K kaže...

Pa sto je forum ili Faceboook nego community. U FIFI 14 se vise kreiralo liga, kup ova, sto preko bug.hr a sto preko nekih face main balkan grupa i sve je nekako bilo zivlje. Stovise bilo je vise i ljudi koji igraju samu igru. Sad se to sve svodi nekako na samostalni play ili s blizim friends i toe to. 

Pa u 14stici je bilo puno više ljudi iz balkana zato što su imali 5-10 godine stare pc-ove koje su mogli pokretati 14sticu, a onda kad je došla FIFA 15 dosta njih nije više moglo igrati. 

12 godina
neaktivan
The_K kaže...
L1nNk kaže...
The_K kaže...

Pa u 14stici je bilo puno više ljudi iz balkana zato što su imali 5-10 godine stare pc-ove koje su mogli pokretati 14sticu, a onda kad je došla FIFA 15 dosta njih nije više moglo igrati. 

Stim se slazem u potpunosti, no opcenito vise se radilo zajednickih kupova ili liga i nekako sama zajednica gdje god to bilo forum ili facebook je bila jaca i kolektivnija. Sami EA je to ukakio di evo sad maloprije mi nakon jedne uzasno laggy utakmice opet mi smrzne u squad u :D Pa dokad EA misli ovako s svojim korisnicima. 

10 godina
protjeran
FIFA 16

Konacno nesto u packu koji ide uz super deluxe verziju ! :)

Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
L1nNk kaže...
The_K kaže...

CroFC i neke stranice na fejsu jos uvijek organiziraju lige i turnire. Igrao sam u zadnjih mjesec dana bar dvije lige/kupa u neke jos traju.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Bok ekipa!

Ne igram više Fut jer to nema smisla. Igram sezonu online i Pro Clubs najviše.  Úšao sam u dobar tim, igramo Fvpa i ProLeague. 

Pro klub je super mod. Ovisiš o svojim sposobnostima, a ne o nekom glupom Fut momentumu.  

Ako se bude radila kakva liga ili kup sa stvarnim klubovima. Sjetite me se.

Id: Cro_Royal_Flash 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

spartanac!

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
Pa sto je rec da takvu igru igraju milijuni ljudi. Pratim temu ali po ovime nabrojanom nema veze s nogometom kamoli s pesom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...
Pa sto je rec da takvu igru igraju milijuni ljudi. Pratim temu ali po ovime nabrojanom nema veze s nogometom kamoli s pesom.

Hvala Bogu da nema veze s pesom!

14 godina
movie kaže...
Spacecraft kaže...

Hvala Bogu da nema veze s pesom!

Čak ni pes više nema veze s pesom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne izgleda niti realno... ne bih volio ovo igrati..

12 godina
mackocicko2004 kaže...

Otkud tebi omjer pobjeda i poraza 2:1

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice