FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 828.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15

Meni ne radi ultimate team sad, jesam jedini?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Gremlin144 kaže...

Meni ne radi ultimate team sad, jesam jedini?

Nisi...

Origin ID: AnchorMan86
15 godina
FIFA 15

Tri sata će neće raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Dobro da sam jucer uzeo Lacazetta.. sa 200 na 400 u jednom danu

Tjekom TOTYa sam uzeo jeftino još i IF Austina i Bernata pošto su rjetki a jako dobri na svojoj poziciji, sad gledam da ce mozda i oni dobit upgrade

Lacazette od 80 ili 81?

Ja imam ovog od 80, a platio sam ga smiješnu lovu nedavno.

Meni ostalo u subotu navečer 60k coinsa i mislim se što da radim s njima... na kraju sam uzeo tri Kompanyja po 20k - cijena im raste iz dana u dan - jučer su po 40k išli.

Ako me pamćenje dobro služi prije je išao za nekih 60k pa ću pričekat još dan dva prije prodaje ;)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni sada radi Ultimate Team.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kako mi idu na zivce ovi ebeni idioti iz EA, 2 tekme odigram 2 dobijem i obe me izbaci na kraju tekme i upise poraz, dodje mi da razbijem ovaj ebeni dzojstik i tv..

4 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

Kako mi idu na zivce ovi ebeni idioti iz EA, 2 tekme odigram 2 dobijem i obe me izbaci na kraju tekme i upise poraz, dodje mi da razbijem ovaj ebeni dzojstik i tv..

Ja nedavno igram s likom - podjednaki smo bili i baš je bilo napeto.

Rezlutat 0-0 ušli u produžetke od 5 minuta i ja uspijem nekako proturit loptu Lewandovskom, predriblam obrambenog i sa ruba šesnaesterca opalim prema golu.

I gledam kako lopta ide u sami desni kut... komentator već vrišti "its a goal".... PUF - zacrni mi se ekran i sruši mi FIFU - something went wrong... naravno da sam dobio poraz.

Ja pazim kontroler pa u takvim situacijama lupam rukom po stolu ;)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma fuj i ti idioti rade u EA i zaradjuju milione, ne mogu napravit ebene servere za godinu i pol pravljenja igrice, gade mi se..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Sad kad su me izbacili one 2 tekme ostale mi jos 3 da udjem u div 2. i ajde dobijem 2, trecu igram vodim 5-0 zavrsi utakmica, pogadjate sta se desilo? huuuuuuuh sve li im..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Znaci ako imam NIF Sancheza 84, dobijam ga na 86 kad skoci ?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

@skilledzija 81

@miika Ne. Obicne (NIF) kartice u tvom klubu ili na marketu ostaju iste, ali ih vise ne mozes dobit u packu jer su tamo upgradeani. Dakle nakon upgradea na marketu ces imat i dosadasnjeg igraca i upgradeanog igraca, ali nece bit njegovih starih IFova jer ce se IFovi automatski upgradeat.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 19:00 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Jedini problem je šta sad te igrace svi gledaju pa su cijene otišle u nebesa

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja imam i Lacazettea i Alexisa (x2, da se naoružam). Još sam uzeo Sif Griezmanna jer bi možda i on mogao dobiti upgrade. Po meni jako dobro igra, ali vidjet ćemo. Ali po meni Alexis dobiva upgrade 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Po meni jako dobro igra, ali vidjet ćemo.

Ovo je najveće smeće u zadnjih 5 godina! Nadam se da će im za to račun biti ispostavljen u 9 mjesecu ove godine, jer neko vrijeme možeš varati neke ljude ali svo vrijeme ne možeš varati sve ljude..

13 godina
FIFA 15

Ja imam Lacazetta od 80 - hoće i njega dizat ili ne?

Vidim da i njemu skočila cijena zadnjih dana.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Po meni jako dobro igra, ali vidjet ćemo.

Ovo je najveće smeće u zadnjih 5 godina! Nadam se da će im za to račun biti ispostavljen u 9 mjesecu ove godine, jer neko vrijeme možeš varati neke ljude ali svo vrijeme ne možeš varati sve ljude..

@movie Ne kužim te o čemu ti pričas. Ja sam reko da Griezmann jako dobro igra i da bi trebao dobiti upgrade. Nisam rekao da je igra dobra, hell no! :D

@Skilledžija Hoće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 11:05 (Bruno_K!ng).
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

@movie Ne kužim te o čemu ti pričas. Ja sam reko da Griezmann jako dobro igra i da bi trebao dobiti upgrade. Nisam rekao da je igra dobra, hell no! :D

@Skilledžija Hoće.

U zadnje vrijeme jako loše čitam... mislio sam na igru a ne griezmanna... moja greška..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

@Skilledžija Hoće.

U zadnje vrijeme jako loše čitam... mislio sam na igru a ne griezmanna... moja greška..

Skužio sam, np 

EDIT: Kaj velite ljudi, jel se isplati uzimat IF Austina, trenutno je 400k, ali nadam se da će pasti na 200k. On bi morao dobiti upgrade za jedno +3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 13:03 (Bruno_K!ng).
13 godina
FIFA 15

Meni nije jasno zašto Lahmu skače cijena?

Prije 15 dana je išao za 35K... za vrijeme ludila mu se cijena digla umjesto da padne, a jučer gledam po 70k.

Ima ga k'o šodera, tako da to nije napuhana cijena zbog potražnje.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

eto da se i ja pridružim raspravi malo...

meni je ovo prva godina FUT-a, prije sam fifu world malo igrao ali su mi lagovi toliko dopizdili da sam uzeo fifu čim je izašla. uglavnom napravio sam mali milijun pogrešaka i ostao praktički bez coinsa početkom 12. mjeseca jer su cijene svih mojih igrača za koje sam ja platio 30k+ bile na 5k pa sam kupio nešto sitno coinsa i složio momčad od cca 400k sa SIF Griezmann, SIF Lacazette 300k obojica, prejeftino tad, koje sam naravno prodao kod toty hypa i otvorio 500k packova da bi dobio RVP-a.. sad se grčim sa budget squadom :D (100k sveukupna vrijednost)

koje je vaše mišljenje o kupovini coinsa i zašto cijene boljih igrača nemilosrdno rastu??

0 0 hvala 0
14 godina
Bruno_K!ng kaže...

EDIT: Kaj velite ljudi, jel se isplati uzimat IF Austina, trenutno je 400k, ali nadam se da će pasti na 200k. On bi morao dobiti upgrade za jedno +3.

Meni se definitivno isplatio kad sam ga uzeo za 80k tijekom totya :p 

Profit + dok je u klubu igra mi u 1. BPL postavi jer je zvijer (iako opcenito silveri nisu bas nesto ove godine)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 15:31 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Gdje i po kojoj cijeni se trenutno može najpovoljnije kupiti FIFA 15 preko neta tj. Cd-key ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo ja sam se naoružao IF-ovima, nadam se da će neki dobit upgrade. Vi ste uzeli šta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 18:40 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

I još 3 SIF sancheza

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Profit + dok je u klubu igra mi u 1. BPL postavi jer je zvijer (iako opcenito silveri nisu bas nesto ove godine)

On ce dobit upgrade +3(primjera radi), IF ce imat iste ocjene jer prelazi iz jednog tiera u drugi. Mozda dobi na vrijednosti zbog hypea, ali dugoročno ništa od toga. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 21:45 (antiljano27).
14 godina
FIFA 15

Je li moguće promjeniti mail na origin acountu, a da ne znam sigurnosno pitanje tj. odgovor? Pita me za školu, a uopće se ne sječam da sam to upisivao. Jedina igra mi je fifa 15. Djelio acount sa frendom i bolje da nisam. Te pita neke kodove, pa me izbacuje itd. Želim to promjeniti da samo ja imam pristup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Je li moguće promjeniti mail na origin acountu, a da ne znam sigurnosno pitanje tj. odgovor? Pita me za školu, a uopće se ne sječam da sam to upisivao. Jedina igra mi je fifa 15. Djelio acount sa frendom i bolje da nisam. Te pita neke kodove, pa me izbacuje itd. Želim to promjeniti da samo ja imam pristup.

Mislim da ne možeš ako ne znaš sigurnosno pitanje.

14 godina
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

On ce dobit upgrade +3(primjera radi), IF ce imat iste ocjene jer prelazi iz jednog tiera u drugi. Mozda dobi na vrijednosti zbog hypea, ali dugoročno ništa od toga. 

Sta onda ti preporucas, da ga prodam sad ili da cekam?
Kad ljudi vide da kartica nije upgradeana mozda naglo padne cijena

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Sta onda ti preporucas, da ga prodam sad ili da cekam?
Kad ljudi vide da kartica nije upgradeana mozda naglo padne cijena

Ne mogu sad 100% reć kak ce se kretat njegova vrijednost, ali realno, da sad zaradiš 320k na njemu, nije loše :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice