- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,imam jedno malo pitanje za Winter Upgrades.
Naprimjer.. imam SIF Lacazete 81,ako on dobije upgrade na normalnu karticu 81,hoće li se SIF prebaciti na 83?
Ako je u tvojoj ekipi onda ne.
Ne znam zasto to mislis.. Prosle godine ako si imao običnu (NIF) karticu, ta kartica bi ostala ista, nova (upgradeana) bi dosla u packove a njegove IF kartice bi automatski dobile veci overall (u klubu ili na marketu..)
http://news.futhead.com/posts/fifa-15/30555-fifa-15-winter-upgrades-what-could-be
Btw marc(nidjo) jesi to ti il si nekom dao acc?
Ja sam haha ;D
prije movie
Nisam ljubitelj ronalda tako da teško... svake godine imam iste momčadi ali španjolci nisu među njima..
Kada ce biti winter trasfer update
Naprimjer.. imam SIF Lacazete 81,ako on dobije upgrade na normalnu karticu 81,hoće li se SIF prebaciti na 83?
Krivo! U prošloj fifi imao sam dva IF igrača kojima je ocjena skočila preko noći nakon što su im nadograđene nif kartice koje su se pojavile u packovima. Jedan je igrač bio pogba a drugog se ne mogu sjetiti. Znam da sam se iznenadio kad sam vidio nadograđenu IF karticu kojoj je cijena preko noći skočila duplo..
Krivo! U prošloj fifi imao sam dva IF igrača kojima je ocjena skočila preko noći nakon što su im nadograđene nif kartice koje su se pojavile u packovima. Jedan je igrač bio pogba a drugog se ne mogu sjetiti. Znam da sam se iznenadio kad sam vidio nadograđenu IF karticu kojoj je cijena preko noći skočila duplo..
Suarez? :)
Umro sam na par minuta. Igro protiv lika kome se tim zove FUT FOUNDER, nakon tekme dok sam pokušavao naći iduću tekmu izbaci me iz FUT-a, kada sam se pokušao prijaviti izbaci mi neke znamenke sa 4 kvadratića. Srećom uspio sam se ponovno prijaviti i promjeniti lozinku, te ništa nije nestalo iz kluba.
Umro sam na par minuta. Igro protiv lika kome se tim zove FUT FOUNDER, nakon tekme dok sam pokušavao naći iduću tekmu izbaci me iz FUT-a, kada sam se pokušao prijaviti izbaci mi neke znamenke sa 4 kvadratića. Srećom uspio sam se ponovno prijaviti i promjeniti lozinku, te ništa nije nestalo iz kluba.
Čovjek je samo klub nazvao tako, ili si možda igrao protiv nekoga tko ima account od kada je prvi FUT izašao (kako tebi pise npr. "est. Sep 2014", njima pise "Fut Founder").
Znamenke sa 4 kvadratića se meni znaju pojaviti kada se logiram na drugoj konzoli ili kad njihovi serveri malo popizde.
4-3-3(4) s Rooneyem u CAM, moze neko predloziti 2 CMa ?
Čovjek je samo klub nazvao tako, ili si možda igrao protiv nekoga tko ima account od kada je prvi FUT izašao (kako tebi pise npr. "est. Sep 2014", njima pise "Fut Founder").
Znamenke sa 4 kvadratića se meni znaju pojaviti kada se logiram na drugoj konzoli ili kad njihovi serveri malo popizde.
Sve bi to bilo smirujuće kada bih mogao pristupiti web app-u. Piše logged in elsewhere iako sam ugasio ps prije 10min
Probaj s njim. Meni interesantna a jeftina IF kartica. http://www.futhead.com/15/players/40705/adam-lallana/
Ni persie ti ne bi loše legao a mnogi se ove godine kunu u ozila. Sreća pa su sve ove kartice trenutno jefine pa možeš sve isporobati i naći onu koja ti najviše odgovara..
edit: sorry, krivo sam pročitao. Mislio sam da tražiš drugog CAM-a a tek sad vidim da tražiš 2 CM igrača. Ja sam ti ponudio 3 opcija za CAM. Moja greška..
E ekipa jel ima mozda tko 200k viska da mi posudi? Vracam sutra.
I always tell the truth.Even when I lie.
Postoji li neko rješenje za stvari iz kataloga koje nisu isporučene i imali još tko problem kada ispuca loptu prema protivničkom golu, da ta ista lopta dok je u zraku čudno trzuka ili leluja i to najviše iznad središnjeg dijela terena??? Isto se NE događa kada se uputi visoka lopta od jedne strane aut linije prema drugoj ili dok općenito lopta cirkulira po travnjaku. Inače imam stabilnih 60 FPS ali ovo me stvarno izluđuje, jer ako nema rješenja da ne kopam dalje???
Fernandinho i Ramires(sa CDM>CM karticom)
pozdrav ljudi danas kada sam htio igrati fifu 15 pojavio mi se jesan problem odjednom u sred igre se desi da broj frejmova opadne na veoma nizak broj 5% od normalnog i u isto vreme lag skoči na 0,2-0,3 sekunde.Pokušao sam da rešim totalnom i čistom reinstalacijom, sa brisanjem svih tragova igre. Gasio sam sve što makar i pokušava da ide na net u pozadini, ali nije ni to.Kako god da postavim bilo na high ili low isti problem.Prije mi je sve perfektno islo sa standardnih 60fps i danas odjednom ovaj problem da se desi.Ne znam da li je ko od vas imao ovaj problem ako znate pomozi te.
hvala unaprijed :)
probaj to riješit sa d3d overriderom, forsiraj triple buffering i vsync
Da li neko zna sto kad spasim formaciju ono da krila ulaze iza ledja obrane i ostalo, zasto se izgubi cim izadjem, jer cim udjem ponovo pisu stare postavke..
Svaka čast na trudu, dao sam ti lajk. Ali imam jedan savjet za tebe, ne znam da li je to samo meni ili i ostalima, ali mene jednostavno živcira kad taj pack oppening ide tako polako. Tj. previše se zadržavaš na jednom packu, probaj malo brže da to ide. Otvorio si u 9 minuta 9 packova ako se ne varam. Evo ovo je samo jedan savjet, ništa drugo. 
Imam nekih 1 mil coinsa viška, pa ko je netko zainteresiran za kupnju neka se javi. XB1 ili 360.
pokuso sam nece opet ima li jos kakvo rjesenje ?
Iako bi bilo zanimljivo da EA zatrolla i ove sezone ne upgradea IFove :)
hocu da namjestim na player instruction da krila idu GET IN BEHIND i fazon je sto se nista ne spasi, nekad mi pise da je spaseno na 4-3-3 custom a nekad samo na moj default a ustvari nikad se ne spasi i da, to jedino mogu pravit kad uprem pauzu na utakmici i udjem u formaciju, nigdje drugo nemam opciju, jel se kome ista slicno desavalo
hocu da namjestim na player instruction da krila idu GET IN BEHIND i fazon je sto se nista ne spasi, nekad mi pise da je spaseno na 4-3-3 custom a nekad samo na moj default a ustvari nikad se ne spasi i da, to jedino mogu pravit kad uprem pauzu na utakmici i udjem u formaciju, nigdje drugo nemam opciju, jel se kome ista slicno desavalo
U squadu kad si stisni tipku da ti dodje ono za Apply team trening i tamo imas instructions.
Dobro da sam jucer uzeo Lacazetta.. sa 200 na 400 u jednom danu
Tjekom TOTYa sam uzeo jeftino još i IF Austina i Bernata pošto su rjetki a jako dobri na svojoj poziciji, sad gledam da ce mozda i oni dobit upgrade
nema.. da nije mozda sto je old gen, jer na ps3 igram ali nema..
ovo je slika s googla ali ovako mi izgleda kad uprem trokut. http://www.upfifacoins.com/images/news/Hwo%20to%20use%20Squad%20Training.jpg
ovo je slika s googla ali ovako mi izgleda kad uprem trokut. http://www.upfifacoins.com/images/news/Hwo%20to%20use%20Squad%20Training.jpg
Nazalost to je samo dostupno na PC/PS4/XO (nextgen)
Nazalost to je samo dostupno na PC/PS4/XO (nextgen)
Kakvu glupost oni uskracuju starim konzolama....
U squadu kad si stisni tipku da ti dodje ono za Apply team trening i tamo imas instructions.
Imaš Paulaner
od mene za ovu info. Nije mi jasno kako nisam skužio ovu opciju, nego sam se cijelo vrijeme smarao štimajući ponovo i ponovo i ponovo...