FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
Sova kaže...

Evo upadam malo ko padobranac, ali me interesira dal se isplati uzimati Fifu2014 sad kad imamo Fifa World, a uskoro dolazi Fifa2015? Jedino me zanima fifa ultimate team mod, pa me zanima kakva je razlika između World i punokrvne fife?

Isto je samo je engine bolji na FIFI 14 nego na World. Ako nade ispod 60kn fifu uzmi, zabavio se budes sigurno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
Sova kaže...

Evo upadam malo ko padobranac, ali me interesira dal se isplati uzimati Fifu2014 sad kad imamo Fifa World, a uskoro dolazi Fifa2015? Jedino me zanima fifa ultimate team mod, pa me zanima kakva je razlika između World i punokrvne fife?

Ja sam je nedavno dobio i mogu reci da se definitivno isplati, fifa world je samo uvod u svijet FUT a, a posto se sad moze naci i po 60 ak kuna fifa 14 isplativost je jos veca, a uz to imati ces sigurno 4mjeseca dobre igrine iskoristivosti. Gameplay je podosta bolji, graficka strana i nije toliko bitna. Mogu reci da preko fife world sam dosao do fife 14 i definitivno imam u planu uzeti fifu 15.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Neznam tko je iz EA zadužen za dodjelu packova, kao i za sadržaj istih, jer ovo je čisti debilizam od sustava. Jbt., stalno izvlačim jedne te iste igrače...Mislim, sezona je pred kraju, dajte da svi okusim kako je igrati sa "All-Star team-om".

Nikako da izvućem kvalitetan europski stoperski par kako bi mogao kompletirati europsku ekipu, a sa druge strane mi fali južnoamerički igrač na poziciji RM.

Za sada sam prisiljen igrati formacije koje mi baš ne leže...

Btw., brazilac "Jo" je perverzan igrač.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Neznam tko je iz EA zadužen za dodjelu packova, kao i za sadržaj istih, jer ovo je čisti debilizam od sustava. Jbt., stalno izvlačim jedne te iste igrače...Mislim, sezona je pred kraju, dajte da svi okusim kako je igrati sa "All-Star team-om".

Nikako da izvućem kvalitetan europski stoperski par kako bi mogao kompletirati europsku ekipu, a sa druge strane mi fali južnoamerički igrač na poziciji RM.

katastrofa su paketici,otvorio sam packova za negdje 1+ milion i imam messija,ronalda i puno dobrih igraca,ali mi je najbolji stoper,od svih koje imam barzagli.

11 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

katastrofa su paketici,otvorio sam packova za negdje 1+ milion i imam messija,ronalda i puno dobrih igraca,ali mi je najbolji stoper,od svih koje imam barzagli.

Loic Remy i JO su kod mene napadači vrjedni spomena. Imam Ozila, ali u mojoj režiji, nemam nikave koristi od njega kao i općenito od igrača na CAM poziciji. Tu su još Schweini i T. Silva od zvučniji imena, ostalo čisti prosjek...

16 godina
FIFA 14

Šteta što nisu omogućili da se dupli igrači mogu mijenjati sa prijateljima u WC modu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anchor Man kaže...

Pa to sam rekao neki dan. Dobijam stalno jedne te iste igrače. Recimo hulka sam dobio do sada bar 5 puta a ti ga nisi dobio niti jednom? Otvorio sam packova za gotovo 2 milje coinsa a sve zajedno nemam 8 francuza, engleza i nizozemaca? Od argentinaca samo higuaina? No zato imam sve španjolce, nijemce i hrvate..

EU stoperi

http://gyazo.com/99796f5a1e74d4b362b77af0358a2f09

http://gyazo.com/14d793f5b7c08a5383bdfb76a09a6eda

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 14:13 (movie).
12 godina
FIFA 14

Ja u svakom packu dobijem baram jednog spanjolca ili svabu. Od Spanjolca mogu dvije ekipe sastavit..fali mi samo Pique na stoperu..

A svabe isto sve osim svajnija..sa time da sam Reusa, Goetzea i Hummelsa dobio po dva puta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 14

Probao sam Fifa 14 WC demo na PS3 i moram reći da mi se sviđda igra. Jel ima ko full verziju, jel online aktivan ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Milja coinsa 70kn... tko zeli vise dobijes popust.

10 milja - 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 17:17 (SimeKZ).
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa kao što je Encyanix već najvio...organizirat ću turnir za koji imamo spremnu nagradu od 1 000 000 coinsa.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/we-are-fifa-14-bug-online-tournament-iii/210200.aspx

Možete početi sa prijavama, a turnir starta čim završimo sa prethodnim, o čemu će te biti uredno obavješteni.

Pozzz!!! {#}

Moj PC  
5 1 hvala 4
17 godina
neaktivan
FIFA 14

S obzirom da je svjetsko prvenstvo tu, a i da je cijena dosta pala, razmisljam da napokon i kupim fifu 14 za malo zafrkancije. Vidim da neki od vas pisu da je se moze naci i vec po 60-70 kuna, moze nesto vise detalja, gdje ste tocno vidjeli da je ima po toj cijeni? 

Najjeftinije sto sam ja vidio je bila po 16 eura :(

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 20:36 (WiCkED).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

http://www.nuuvem.com.br/

Evo ga... upalis proxy, stavi u kosaricu... ugasi proxy i plati paypalom... i to je to. Ovo je oko 55-60kn.

Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

http://www.nuuvem.com.br/

Evo ga... upalis proxy, stavi u kosaricu... ugasi proxy i plati paypalom... i to je to. Ovo je oko 55-60kn.

Kupljeno, 50 kn stvarno nije drama za original fifu :) Hvala!

12 godina
FIFA 14

njub sam oko tih proxyja pa bi molio da mi pojasniš kak se to pali

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Bas me zanima sti ce nam dragi Konami sutra izbaciti..

Ako oni nista pametno ne izbace,prelazim na football manager 2015...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ništa do 25.6, tada izlazi gameplay trailer.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
drakula789 kaže...

Nada umire zadnja...

Iskreno sto ti kao Pes fan ocekujes?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Tommy_123 kaže...
drakula789 kaže...

Nada umire zadnja...

Iskreno sto ti kao Pes fan ocekujes?

Eto ta ne pišem ponovo, imaš temu koju sam napravio. Tamo je sve napisano {#}

Al nakon ovog što sam vidio, teško da može nadmašiti fifu ove godine.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FIFA 14

Nakon treceg pokusaja u 5 diviziju LOL ali na koji nacin :D ^^ Prva Clean Season :D Mogu zahvaliti i Anchor Man u na uspjesnom savjetu da pokusam s 4-4-2(2) formacijom. S kojom sam napokon povezao konce igre :D Ovo su mi dvije postave jedna kao Main druga za Fitnes :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 0:39 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Nakon treceg pokusaja u 5 diviziju LOL ali na koji nacin :D ^^ Prva Clean Season :D Mogu zahvaliti i Anchor Man u na uspjesnom savjetu da pokusam s 4-4-2(2) formacijom. S kojom sam napokon povezao konce igre :D Ovo su mi dvije postave jedna kao Main druga za Fitnes :D

Ok, dok pobjeđuješ sve ti štima ali koliki ti che ima di maria i kakva točno korist od njega?

13 godina
movie kaže...
L1nNk kaže...

Ok, dok pobjeđuješ sve ti štima ali koliki ti che ima di maria i kakva točno korist od njega?

Chem od Di Marie je 7, kao sto vidis na slici sto nije uopce lose. Definitivno bolji od Nani a, prodran, Bolje ubacuje i bolji je izvodjac iz cornera. Definitivno me dosta puta spasio moram priznati. Nani mi je zbilja Top igrac i odlican dribbler ali Di Maria, mada se 100% ne uklapa u BPL htio sam ga isprobati kako bih funkcionirao i odlicno se uklopio. Ima brzu promjenu smjera i brzi je vrlo lakse predjem obranbenog igraca snjim nego Nani em. Jedina opcija mi je jos uzeti Suareza. Ali igrao bih za fitness tim zbog toga jer mi je Etoo bolji u skok igri ( barem mislim da je tako jer ima bolji jump ) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 14:41 (L1nNk).
13 godina
FIFA 14

Kako moze bolje ubacivati sa desnom nogom ako ima weak foot 2* ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Chem od Di Marie je 7, kao sto vidis na slici sto nije uopce lose. Definitivno bolji od Nani a, prodran, Bolje ubacuje i bolji je izvodjac iz cornera. Definitivno me dosta puta spasio moram priznati. Nani mi je zbilja Top igrac i odlican dribbler ali Di Maria, mada se 100% ne uklapa u BPL htio sam ga isprobati kako bih funkcionirao i odlicno se uklopio. Ima brzu promjenu smjera i brzi je vrlo lakse predjem obranbenog igraca snjim nego Nani em. Jedina opcija mi je jos uzeti Suareza. Ali igrao bih za fitness tim zbog toga jer mi je Etoo bolji u skok igri ( barem mislim da je tako jer ima bolji jump ) 

Ja bih uvijek rađe imao igrača s max che nego nekoga kojem je upola manji. Na toj poziciji možeš isprobati nekoliko igrača i uvjeren sam da bi bolje funkcionirali od di marie. Onako od oka, navas, valencia, nani, walcott, lamela, mirallas, mcgeady, ben arfa, sterling... ne mogu vjerovati da ti baš nitko od njih ne odgovara?

13 godina
SimeKZ kaže...

Meni jednostavno bolje odgovara u igri i toe to. Ja sam rekao svoje misljenje i dojam kako mi se to odnosi na igru, a ne korigiram previse statistike kartice. Realno mozda ima slabi ubacaj ali pre malo igram fifu 14 da bih sve informacije znao u detalje. 

14 godina
SimeKZ kaže...

Ubacis lijevom, logicno

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Ubacis lijevom, logicno

Evo pljescem ti na invativnosti.

Kad trcis i probijes bok, oces stat i namjestat se na lijevu nogu ili ces ju zasiljit unutra odmah ? 

13 godina
movie kaže...
L1nNk kaže...

Ja bih uvijek rađe imao igrača s max che nego nekoga kojem je upola manji. Na toj poziciji možeš isprobati nekoliko igrača i uvjeren sam da bi bolje funkcionirali od di marie. Onako od oka, navas, valencia, nani, walcott, lamela, mirallas, mcgeady, ben arfa, sterling... ne mogu vjerovati da ti baš nitko od njih ne odgovara?

Nani je odlican vec sam rekao i on mi je bio bio za prvu postavu definitivno, Navas a sam takodjer isprobao nije los ali preslab mi je u duelu. A Di Maria je dosao sam od sebe, kao sto si i sam rekao odlicno je dok pobjedjujes. Ima dosta kvalitetnih igraca za tu poziciju. U biti tek trazim svoju igru jos jer sam tek presao 100 ak utakmica odigranih. Nisam znao da ima utjecaj i sam chem igraca iako je chem 100% citavog tima :D Tnx na tip u :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice