trebao je bolje zvati benka ili kramarića u brazil nego ovog panja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nas pocetni sastav protiv Brazila :D http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12993339/ Malo sam promotrio i repku Belgije koja je izrazito jaka, uz nas moguci Dark Horse turnira kako Dudu kaze :D http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12993027/ Nisam bas potrefio formacije :D
Ne štima ti sastav belgije jer benteke je ozlijeđen i propušta svjetsko prvenstvo. Bar je tako bilo rečeno...
šta mislite o ovoj ekipi, nisam imao para u fifi world za bolje ali u planu su mi ramires umjesto leive, luiz umjesto tourea i cech umjesto mignoleta.
Gledaj da ti igraci imaju sto boljie workrate, skok za obranu i pace posto je u pitanju fifa world. U biti je ok postava s obzirom na cjenovni rang igraca fife world.
igrači u toj fifi world su bolesno skupi, bentekea sam platio 9000, luiz se prodaje za 15000 ramires za 10000...
to su normalne cijene,u ovoj fifi su bolesno jeftini zbog market crasha
Šta će nam Benko čovjek nije standardan u Kini a da igra na SP?
Kramariću svaka čast i mislim da je mogao dobiti poziv, kao i Vargić kao treći golman.
Nisam ja rekao da je Jelavić bolji od Dudua nego samo tvrdim da će igrati jer Kovač misli dam nam treba skok igra i balvan u napadu, pa jeste li čitali šta kaže brazilski tisak, po njima najveću šansu imaju u skok igri.
Veza nam je daleko bolja ali smo u skoku slabiji.
Dudu ove sezone nije standardan u Šahtaru igrao je samo završetke utakmica i kup, Jelavić je također imao lošu sezonu, u Evertonu nije mao šanse pored Lukakua u Hullu je počeo nešto igrati ali nije to ni blizu one forme iz Glasgowa.
ma skok igra kod nas nema šanse pokraj luiza i silve
ovo je stvaran nogomet,luiz i silva su jaki u skoku u stvarnosti,ali ni priblizno kao na fifi.
pa ne pričam o fifi, jači su u stvarnosti u skok igri od našeg svakog grača
Prvo da bi uopće došlo do skok igre treba doći s nekoliko igrača do brazilskih 20 m. S obzirom na sporu obranu sumnjam da ćemo izlaziti s previše igrača na brazilsku polovicu jer nakon gubitka lopte tko će stići neymara i hulka ako dobiju loptu u prostor? Sjeti se što su u tim situacijama napravili španjolcima u finalu kupa konfederacija. Razvalili ih.. Drugo, ako i dođemo u priliku centrirati, moraš biti ebeni srečković da iz takve dvije lopte u bunar nešto i napraviš. Pogotovošto su brazilski stoperi luiz i silva, inače jako dobri skok igrači.
Zbog jednog centaršuta ja balvana ne bih držao u igri. Eduardo uvijek može primiti loptu i na malom prostoru nešto odigrati za razliku od balvana jelavića. Bojim se da ćemo imati jednu dvije prigode i da će majstor ili pasti preko lopte kao u osijeku ili fulati zicera...
U svakom slučaju tekma nije daleko, vidjet ćemo.. meni u ovakvoj tekmi on nikada ne bi igrao.
Druga stvar da mi nabijemo protivnika u njihovih 16m pa milijun centaršuta pa treba solidan skakač koji će skakati a ne voditi igru..Za to bi mogao poslužiti ali ovo nije takva tekma..
U tekmi znalaca uvijek bi mi igrali znalci. Trebat će znati stati na loptu, primiriti protivnika, razvući ga i na kraju nešto i odigrati. Ja tu ne vidim jelavića ni u kakvoj ulozi..
znam da prekidam raspravu o sp-u ali zanima me dali ce cijene igraca sada jos vise rasti ili ce polako opadati ? kada bi mi bilo otprilike najbolje sloziti tim obzirom na vrtoglave cijene sada ?
ja mislim da je sreća što strinića nema u repki
Hvala Bogu pa je Pivke prvi izbor...
Pozdrav! Danas sam kupio igru i kad uđem u fut i stisnem na squad izbaci mi onaj kao tutorial o chemistry-ju i nece se vise maknuti. Probao sam naglo izaći iz igre i idući put kad uđem opet isto. Dal netko zna u čemu je problem?
Svi mi navalili na Pivarica a Vrsaljko igra LOL bas ih je lako pomjesati :D Sto se tice Jelavica, poslije Rangers a i one polu sezone u Evertonu od njega vise ni glasa ni stasa. Definitivno je onim golom protiv Australije jos jednom pokazao kakva je stativa od napadaca. Pored svih nasih napadaca mislim da smo bolje poveli Kramarica. Ali opet bilo kako bilo Jelavic ima iskustvo pa nam dobro i dodje nikad nznas, mozda bas budemo suprotno govorili poslije utakmice protiv brazila ako bude igrao.
Pozdrav! Danas sam kupio igru i kad uđem u fut i stisnem na squad izbaci mi onaj kao tutorial o chemistry-ju i nece se vise maknuti. Probao sam naglo izaći iz igre i idući put kad uđem opet isto. Dal netko zna u čemu je problem?
Prati tutorial, jednostavno rijesenje, ako ti kaze stisni R1, onda ga i stisni vjerujem da moras jednom od gljiva nesto mjenjati, biti ce da je desna u pitanju. Obrati malo vise paznje na kontrole i sto ti trazi. Znaci samo desnom gljivom desno za mjenjati statistike kartice i slicno tome. Nznam tocno sad i ja sam bio stani pani na tome izasao naglo iz igre dok nisam shvatio da treba desnu gljivu pomaknuti desno LOL :D
Svi mi navalili na Pivarica a Vrsaljko igra LOL bas ih je lako pomjesati :D Sto se tice Jelavica, poslije Rangers a i one polu sezone u Evertonu od njega vise ni glasa ni stasa. Definitivno je onim golom protiv Australije jos jednom pokazao kakva je stativa od napadaca. Pored svih nasih napadaca mislim da smo bolje poveli Kramarica. Ali opet bilo kako bilo Jelavic ima iskustvo pa nam dobro i dodje nikad nznas, mozda bas budemo suprotno govorili poslije utakmice protiv brazila ako bude igrao.
Olembe treba naprijed, Jelavic je panjina teskog oblika... A Vrsaljko je svemirski brod za Pivarica, pogotovo sad kad je u Genovi moro igrati i naprijed i nazad u 3-5-2.
Koga na bok ako gurnemo Olića naprijed, mislim da bi se tu dobro snašao sa trkom i pritiskom na Brazilce.
Ali koga na bok onda jedino nam ostaje Rebić.
Kovač valjda misli da i nećemo nešto izigrati Brazil, planira igrati kao protiv Španjolske 2012, pokušat će ih smiriti u sredini, spustiti tempo i držati loptu dalje od gola.
U napadu šta bude, ako koja sleti Jelaviću na glavu dobro, valjda će ga barem zadužiti da se vraća nazad i pomaže u obrani jer nije on Mandžo da vrši pritisak na protivničku obranu.
Strinić je protiv Španjolske tada odigrao solidno, ne znam što ste se toliko na čovjeka, nije neka igračina ali na toj poziciji nemamo trenutno boljeg i da nije ozlijeđen bio bi sigurno standardan.
Tada smo igrali sa klasičnim defanzivnim veznim Vukojevićem, tko će igrati razbijača ostaje da vidimo, jer tu je problem kad se Neymar zaleti u sredinu.
Da se mene pita ja bi ubacio Dudua po meni i onako u napadu nemamo šanse u skoku, pa barem možda uleti u prostor, iako ako ćemo pošteno Dudu nije više onaj kao iz vremena prije loma noge.
e da mislim da je dobra ideja da se stavi rebića da ih iznenadimo njime
Ma nikakav Rebic, niti igra u Fiorentini niti nista. Perisic je u formi isto kao i Olic koji su vukli WOlfsburg.
znam da prekidam raspravu o sp-u ali zanima me dali ce cijene igraca sada jos vise rasti ili ce polako opadati ? kada bi mi bilo otprilike najbolje sloziti tim obzirom na vrtoglave cijene sada ?
Teško je nešto predvidjeti ali mislim da će cijene igrača rasti kako vrijeme prolazi. Otvarat će se manje packova jer ih nemaš više za što otvarati a samim time ponuda će biti slabija. Slabija ponuda više cijene.
Naravno, rast cijena neće jednako pogoditi sve igrače.. Oni popularniji i traženiji više će rasti... moj prijedlog, kupuj dok su cijene ovakve..
Teško je nešto predvidjeti ali mislim da će cijene igrača rasti kako vrijeme prolazi. Otvarat će se manje packova jer ih nemaš više za što otvarati a samim time ponuda će biti slabija. Slabija ponuda više cijene.
Naravno, rast cijena neće jednako pogoditi sve igrače.. Oni popularniji i traženiji više će rasti... moj prijedlog, kupuj dok su cijene ovakve..
Sad ce bit posebne kartice i ekipe koje ce izlazit u sklopu SP-a pa bi tijekom SP-a moglo to sve bit nešto niže, a onda opet rasti.
perisic je panj kakvog nema, al hebiga boljeg na toj poziciji nemamo
perisic je panj kakvog nema, al hebiga boljeg na toj poziciji nemamo
Perisic je zabio skoro sve golove za Wolfsburg u zadnjih 6-7 kola i ima jedno 2-3 asistencije. Ja takvog igraca nebi nazivo panjom.
Sad ce bit posebne kartice i ekipe koje ce izlazit u sklopu SP-a pa bi tijekom SP-a moglo to sve bit nešto niže, a onda opet rasti.
odgovor ti je realan ali to je dvosjekli mac,sta ako zeznu pa ce ubacivat u FUT WC mod te posebne igrace.ja isto predlazem da se sada kupe
odgovor ti je realan ali to je dvosjekli mac,sta ako zeznu pa ce ubacivat u FUT WC mod te posebne igrace.ja isto predlazem da se sada kupe
ja ciljam na tots ibru i tako malo skuplje igrace pa me strah da me kroz tjedan dana nebi kostali koji milijun gubitka..
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
perisic je takav igrač koji samo i može 6,7 kola dobro odigrat, ja se ne sjećam njegove zadnje dobre tekme u hrvatskoj repki
Iz EA su rekli kako iMOTM kartice koje će izaći će utjecati na ratinge igrača koji su u WC modu, tako da je iz toga očito da će kartice izlazit u regular FUT-u.
U WC neće ubacivati nikakve kartice. samo će podizati ocjene igrača koji budu dobro igrali
U WC neće ubacivati nikakve kartice. samo će podizati ocjene igrača koji budu dobro igrali
super,nisam vidio tu informaciju,nadam se da nece i spustat ocjene?
Evo upadam malo ko padobranac, ali me interesira dal se isplati uzimati Fifu2014 sad kad imamo Fifa World, a uskoro dolazi Fifa2015? Jedino me zanima fifa ultimate team mod, pa me zanima kakva je razlika između World i punokrvne fife?