Koliko ste vi free packova dobili?
Ja sam dobio 22 igraca i idem otvorti free pack unutra mi jedan igrac?? pisalo mi je da imam jos 4 packa ali nestali su
Koliko ste vi free packova dobili?
Ja sam dobio 22 igraca i idem otvorti free pack unutra mi jedan igrac?? pisalo mi je da imam jos 4 packa ali nestali su
od exyu igraca dobio sam ibricica, ibisevica, spahica i nekog njihovog lose ocijenjenog golmana..
od nasih na pocetku jos sam dobio pletikosu a u zadnjem packu sam dobio kovaca :D
od boljih igraca sam u zadnjem packu dobio RVP-a koji na slicici izgleda kao da mu je 45+ , a dobio sam i sergia ramosa (u onom paketicu poslje tekme, 1 igrac), courtoisa (jos na pocetku)
Ja mislim da sam gotov sa world cupom... em potrosim 300k u nista, plus osjecam momentum... totalni.. pogodim 3 stative i precku mi gomez pogodi sa jednog metra.. a tip puca dva puta i zabije.. treci je opalio slucajno
Aj ne tucite bzvz... ja nisam izgubio tekmu 4 tekme... 4 pobjede... gol razlika preko 35+ u moju korist. Kakav mrtvi momentum, u napadu Gavranovic i Soldado....
Ali ovaj world cup je fail zesci, spicis tonu coinsa, imas jednu ekipu, duplice za nula coinsa, jedan igrivi tournament... odigrat cu do kraja ovaj tournament, ali ovo je zesci fail.
Dobijem perišića 2x, halilovića 2x, mandžukića, vukojevića, vidu, krešića, petrića, pavlovića i apsolutno sve trenere vrijedne spomena, veliku većinu po dva puta. Gotovo sve meksikance.. Pa ne mogu vjerovati da ne mogu složiti niti pristojnu momčad od svega ovoga? Otvorio sam nekih 20 packova. Govorim o PS4. Sad sam sjeo za računalo i idem probati vidjeti hoću li ovdje biti bolje sreće.
Kako složite dvije ekipe? Ja na PS4 mogu složiti samo jednu? Inače, najjači igrač kojeg sam izvukao je navas... Dobio sam dosta brazilaca i kolumbijaca ali naravno ne one iz prve lige... morat ću vidjeti je li se od njih može nešto složiti..
evo i pivarića na pc... opet ništa, sama smeća.. sve brišem...
Pozdrav,
jel ima netko tko bi htio razmjeniti ove poklone tipa scout future star i financial takeover? ja pošaljem vama, vi meni, ispucao sam svoje a sljedeći je tek na nekom dalekom levelu :)
EDIT: FIFA 14 za pc.
Dobijem perišića 2x, halilovića 2x, mandžukića, vukojevića, vidu, krešića, petrića, pavlovića i apsolutno sve trenere vrijedne spomena, veliku većinu po dva puta. Gotovo sve meksikance.. Pa ne mogu vjerovati da ne mogu složiti niti pristojnu momčad od svega ovoga? Otvorio sam nekih 20 packova. Govorim o PS4. Sad sam sjeo za računalo i idem probati vidjeti hoću li ovdje biti bolje sreće.
Kako složite dvije ekipe? Ja na PS4 mogu složiti samo jednu? Inače, najjači igrač kojeg sam izvukao je navas... Dobio sam dosta brazilaca i kolumbijaca ali naravno ne one iz prve lige... morat ću vidjeti je li se od njih može nešto složiti..
evo i pivarića na pc... opet ništa, sama smeća.. sve brišem...
Samo jednu ekipu mozes imat... nazalost
Ma igra je smece..
Vracam se na normalan mod razarat s bpl ekipom i to je to do sljedece fife..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
150 tisuca potrosio, evo slike sta sam dobio.
odigrao 4 tekme i u zadnjoj me andy carol razbio SAM. 4 kom mi uvalio.
da krenem
Buffon = RUPA
Ozil = drvo
Gundogan - odlican
Costa - nemoze promasit
Reus - nemam rijeci
jos dobio juan matu, naseg bosketa Edina :D, Busquets i nasih par komada
Pa super ekipu imaš. Ja samo dupliće dobijam. Jedini pošteni igrač kojeg sam do sada izvukao na pc je martinez i dobijem ga već dva puta. Potrošio do sada 70k za ništa.. Kako otvaram packove tako sve quick sellam
mislim da sam ih za*ebao sa che karticama 
ali sve u svemu jako dobro sam prosao.
Evo treći pack za redom u kojem dobijam 4 duplića smeće igrača? Nisam izvukao sve zajedno 50 igrača a duplića sam imao više od toga a u igri je 738 igrača?
evo osvojio prvenstvo i dobio 3 packa i 30k
Nakon dva i pol sata borbe otvorio sam ravno 90 packova da bi dobio ovo:
http://gyazo.com/593f38293fae520dfbcaed632977295b
Ne žalim se i više ne otvaram...
Osvojio to cudo 30k i 3 paketa... sta sad ? :D
oce bit ovaj world cup i na fifa world?
oce bit ovaj world cup i na fifa world?
Nece.
Decki, nemojte mi se smijati ali sam novi.. Kako da najlaske skupin coinse i gdje da ih pametno potrosin?
Osvojio to cudo 30k i 3 paketa... sta sad ? :D
Ispočetka
evo i južno amerikanaca http://gyazo.com/2f9b0f2f32da26ce866f2eba55ba5c3c
ja neznam šta bi reko uđem u ultimate team, jucčer sam stavio sliku kakvu ekipu imam, potrošio 95k uđem unutra nema ekipa i sve neki drugi igraci ???????????????
i to bi bilo to,ja sam smeće sretno hahah
nemoj se cudit sutra kad udes u fut a nema njega ili ekipe, jer evo to se bas meni dogodilo danas!
ja neznam šta bi reko uđem u ultimate team, jucčer sam stavio sliku kakvu ekipu imam, potrošio 95k uđem unutra nema ekipa i sve neki drugi igraci ???????????????
jesi kupovao te coinse?
jesi kupovao te coinse?
NE! ne kupujem coinse! prodao sam ekipu iz normalnog futa da bi tu kupio i ovako mi se vrati!
jesi kupovao te coinse?
I da je kupovao, ako bi ga otkrili banali bi ga, nebi mu sigurno za kaznu uzeli FUTWC squad haha, ali eto ja kupio preko 1m i nema bana vec 2 mjeseca tako da to nije razlog
i to bi bilo to,ja sam smeće sretno hahah
nemoj se cudit sutra kad udes u fut a nema njega ili ekipe, jer evo to se bas meni dogodilo danas!
ako je to istina,EA ce ti to vratiti u roku tjedan dana max.